Ģimenēm šo viesnīcu neiesaku

Rakstīts: 2 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 10 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Š ī ekskursija tika rezervē ta TEZ TOUR. Tū risma aģ entū ra apliecinā ja, ka tas ir 4 ****, cik tas ir brī niš ķ ī gi, un nav nevienas negatī vas atsauksmes. Lī gumā teikts, ka viesnī ca ir č etrinieks ar sistē mu viss iekļ auts. Ierodoties paš ā viesnī cā , noskaidrojā m, ka š ī ir 3*** un pilnī bā pieder tū risma aģ entū rai TUI, tā pē c tajā atpū š as tikai krievi.
1. ISTABA - mē beles jaunas, viss izskatā s ļ oti glī ti, bet vannasistabā nav pat starpsienas, grī das stū rī ir caurums pretī tualetes podam un izlietnei, pē c duš as visa vannas istaba ir pā rpludinā ts ar ū deni. Pievienota arī š ī s skaistā s dvē seles fotogrā fija. Ledusskapis bija aizslē gts, kā arī seifs, tas viss par papildus samaksu, fē ns, starp citu, arī . Tas ir viesnī cā , it kā č etri un viss iekļ auts! ! ! Istabā nebija ne glā ž u, ne tē jkannas, ne ū dens. Divas gultas tika pā rvietotas blakus, pā rim vienkā rš i nav iespē jams gulē t kopā , viņ a pastā vī gi pā rvietojā s. Spilveni ir atseviš ķ s jautā jums! Rodas sajū ta, ka tā s nav mainī tas kopš viesnī cas uzcelš anas. Visas lielā s spoles, nesaprotama forma, otrā praktiski bez pildvielas. Kondicionieris karā jā s gultas priekš ā , bija auksts un vē jains. Siltā s segas istabā netiek nodroš inā tas. Tika iztī rī ti viduvē ji pat trī skā rš am. Viņ i noslaucī ja grī du vannas istabā , saklā ja gultas. Veļ a un dvieļ i netika biež i mainī ti. Nav trokš ņ u izolā cijas, jū s varat dzirdē t visu!
2. TERITORIJA. Pā rbū vē ts baseins, bet tī rs. Bija ļ oti slideni staigā t, jo pretī bija bā rs, kurā stingri noteiktā s stundā s pasniedza alkoholiskos kokteiļ us, pē c 22:00 visi dzē rieni kļ uva par maksas, atkā rtoju uz viss iekļ auts sistē mu.

3. PERSONĀ LS RECEPTĀ . Absolū ti neatsaucī gi darbinieki, par jebkā du palī dzī bu vai jautā jumu, vai acu migloš anu, viņ i atstā ja atbildi.
4. Ē DIENS, RESTORĀ NS. Pusdienā s un vakariņ ā s pie ieejas veidojā s rindas. Diemž ē l nav neviena ē diena fotoattē la, jo liels skaits atpū tnieku bija aizsē rē juš i, nebija drū zmē š anā s un nebija lielas daudzveidī bas, kā teikts iepriekš ē jā s atsauksmē s! Neliela piedevu, gaļ as un dā rzeņ u izvē le. Sliktas brokastis. Ķ ī miskā s sulas un ū dens. No rī ta no virtuves nā ca ne pā rā k patī kamas ē diena smakas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu