Es neiesaku.

Rakstīts: 3 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 25 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 3.0
Viesnī ca New York Plaza

Š ajā viesnī cā , paldies Dievam, mums nebija jā dzī vo. Izvē lē jā s mistotravel. com
Man patika atsauksmes un fotogrā fijas. Patiesī bā viss izvē rtā s savā dā k. Rezervē jot piemaksā jā m par istabiņ u ar skatu uz baseinu, reģ istrē joties izrā dī jā s, ka istabiņ a ir aizņ emta, pē c 4 dienā m bū s bez maksas.
Viņ i man iedeva atslē gu citam "numuram" un devā s reģ istrē ties. Un tur mē s satikā m murgu. Pelē jums, drausmī gi melni kondicionieri, no iekš puses sapuvis drē bju skapis, mē beles - baigi sē dē t. Es vispā r nerunā ju par virtuvi un vannas istabu.

Nolē mā m to tā neatstā t, devā mies uz reģ istratū ru lū gt pā rģ ē rbties citā istabā . Mē s domā jā m, jū s nekad zinā t, mē s bijā m vienī gie, kam tik nepaveicā s. Viņ i teica, ka nevar palī dzē t. Nomā kts. Bet tomē r meitene nolē ma mū s nepamest nepatikš anā s un piedā vā ja alternatī vu. Tiesa, toreiz mums tas š ķ ita dī vaini. Viņ a piedā vā ja reģ istrē ties viesnī cā , kā pati teica, viņ as mā sas. Blakus, 5 minū tes ar automaš ī nu Koraļ ļ u lī č a virzienā , 4 * jauna viesnī ca pludmalē . Parā dī ja fotoattē lu vietnē Booking. com.
Mē s sā kumā neticē jā m, viesnī ca ir jauna 2017.  gadā , vai varat iedomā ties, ka viņ i piedā vā mainī t 2* uz 4*))
Mums tika nodroš inā ts bezmaksas taksis un pat vakariņ as tika pievienotas uz visu atpū tas laiku (brokastis bija iekļ autas) Izskatī jā s pē c kaut kā das netī ras shē mas??? ? baž ī jos, ka mū s kaut kur neaizvedī s. Izdevā s sazinā ties ar viesnī cas gidu, noskaidrojiet vismaz, vai tas ir iespē jams. Uz redzē š anos....

Un mē s nonā cā m paradī zē . Grū ti iedomā ties labā ko nakš ņ oš anas vietu Kiprā (es runā ju par Marica Boutiqe Hotel) Neskatoties uz mū su “jaunajiem”, kā saka mana mamma, 23 gadu vecumu, mums un manam draugam tur ļ oti patika. Mē s devā mies uz Pafos ī paš i relaksē još ā m brī vdienā m. Un nokļ uva mī lē tā ju paradī zē ))) viena nepā rtraukta romantika. Viesnī ca pie jū ras. Viens skats pa logu ir ko vē rts – pa kreisi jū ra, pa labi kalni. Blakus banā nu plantā cija. Un ne dvē seles. Kluss patvē rums ķ ermeņ a un dvē seles atpū tai??? ? Pludmales bā rs Sea You — 300 metri ir vietē jais restorā ns, kurā nedē ļ as nogalē s tiek piedā vā ta dzī vā mū zika, tieš i jū ras krastā . Š eit jū s varat iegā dā ties un ē st.
Sava pludmale ar minimā lu sauļ oš anā s krē slu skaitu. Vietē jos š eit nesastapsiet, arī mū sē jo, britu un ciemiņ u praktiski nav. Tik dvē seliski. Š eit pavadī ta pē dē jā vasaras diena. Tas bija maģ iski.

Apkā rtnē : 150 metri no viesnī cas - Bayside kiosks, restorā ns tieš i pā ri ceļ am no viesnī cas (š ķ iet, ka Sonny's nekad nav apmeklē ts) un banā nu plantā cijas apkā rt. Autobusi kursē regulā ri, mums nebija jā mē ģ ina. 10 minū tes vienā virzienā , un jū s atrodaties Koraļ ļ u lī cī , 10 minū tes otrā virzienā , un esat Pafosas centrā . Var doties ikviens interesents.

Izī rē t maš ī nu.
Pirmo reizi ī rē jā m auto ā rzemē s. Mē s nolē mā m spē lē t droš i un paņ ē mā m no uzticamiem puiš iem - SIXT. Pā rmaksā tas protams reizes divos, ja ne vairā k. No vietē jiem varē ja paņ emt par 25-35 € + apdroš inā š ana (no 9 € / diennaktī , atkarī bā no auto klases)
Mē s nolē mā m ceļ ot ē rti, turklā t, ņ emot vē rā kreisā s puses satiksmi, automā tiskais rokturis bija svarī gs), mē s izvē lē jā mies VW Golf. Puiš iem jaunas maš ī nas, ne vairā k kā.2 gadus vecas.

Golfa nebija, no salona atveda pilnī gi jaunu Skoda Rapid. Puisim ļ oti patika. 15 minū tes runas un pierod pie kreisā s puses, stū re ir pa labi??? ? Paņ ē mā m karti un devā mies izpē tī t Kipru. Apceļ ojā m visu piekrasti. Apskatī jā m Afrodī tes dzimš anas vietu, Limasolā kartē ieraudzī jā m sā lsezeru, piestā jā m, nobildē jā mies, braucā m tā lā k??? ? piestā jā m vietē jā zivju ciematā Zygi (Zygi), ē dā m Mezi (zivju asorti) tur restorā nā uz mola (25 € / persona izrā dī jā s) dzirdē jā m, ka var un lē tā k atrast. Pē c tam pa vietē jo ceļ u atgriezā mies Governor's Beach (viņ a gids mums ieteica), vē sā vietā ar neparastiem baltiem akmeņ iem un melnā m smiltī m. Viņ i saka, ka visā Kiprā ir tikai viena š ā da vieta. Ir vē rts iegriezties. Mē s atgriezā mies trasē - un taisnā lī nijā uz Ayia Napa. Viesnī ca tika rezervē ta tajā paš ā Booking (37 € / nakts) centrā netā lu no Hard Rock Cafe. Vakarā ieradā s draugs no Larnakas. Bijā m uz pā ris klubiem, viņ a labā k zina, kur vietē jam ir jautrā k????
, atrakciju parkā (satriecoš i braucieni, visi bū tu ripojuš i, bū tu vairā k laika) - izklaidē jā s, ī si sakot????
No rī ta apmeklē jā m Nissi pludmali (skaistas bildes var uzņ emt arī atpū tai ar bē rniem, labi - mazs, bet es pie tā neapstā š os - cilvē ku ir daudz) un devā mies uz Larnaku pie tā paš a drauga. Pusdienojā m Ocean Basket (ekskursijā mums konsultē ja pieredzē juš i cilvē ki, nenož ē losiet. Š eit var pamē ģ inā t to paš u Mezi, ne tik dā rgi kā Zī ģ os, bet atmosfē ra cita. Man viss ļ oti patika)
Atceļ ā apstā jā mies pie sā lsezera Larnakā (foto ??????????? ? ī paš i saulrieta laikā ), un pretī interesantajai Makenzie pludmalei ??? ? tai pā ri lido lidmaš ī nas. Tas ir vē l viens skats)) š eit mums ir š ā ds ceļ ojums ar mī ļ oto izrā dī jā s. Tagad sapnis ir apceļ ot visas mazā s salas un tā das valstis.

Kas attiecas uz ekskursijā m: mē s devā mies tikai vienā , Jeep Safari, caur rezervā tu, cauri kalniem un ciematiem, ar pieturu bruņ urupuč u pludmalē un zilajā lagū nā ar laivu.
Paņ emiet maskas un snorkeles, zivis peld tepat tuvu - to var noķ ert ar roku) un GO Pro, bildes bū s pā rsteidzoš as ????

#enjoyKipra
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu