Maija brīvdienas Pafosā

12 Oktobris 2019 Ceļošanas laiks: no 01 Maija 2019 ieslēgts 05 Maija 2019
Reputācija: +102
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vē los aprakstī t maija brī vdienas Kiprā . Tā kā maijā ir maz dienu, tad gribē tos kaut ko interesantu, neparastu un atmiņ ā paliekoš u, jo Kiprā jau esmu bijis, ar ekskursiju problē mu nebija, arī no Pafos ir daudz neizpē tī tu vietu. Viesnī cu izvē lē jos vē sturiskā stilā , pili ar freskā m, krā sotā m sienā m un senu interjeru. Viesnī ca Roman 3 *, neliela, bet divas ē kas un divi baseini, viens no tiem uz jumta. Bufetes brokastis un vakariņ as, liela ē dienu izvē le, var ļ oti garš ī gi pusdienot vienā un tajā paš ā viesnī cas restorā nā , cenas saprā tī gas, porcijas lielas. Pludmale ir gā jiena attā lumā , bet kaut kā neizskatī gi, var nedaudz pabraukt ar vietē jo autobusu un priekš ā bū s lieliska pludmale, tirkī za jū ra un baltas smiltis, lai gan vieta ar sauļ oš anā s krē slu un lietussargu ir maksas.


Maija sā kumā gaiss jau bija iesilis, sauļ ojā s, jū ra vē l vē sa, bet cilvē ki jau peldē jā s, baudī ja jū ras ū deni un sauli. Tā kā atpū tai ir maz laika, gribē jā s bū t laicī gi un izmantot saulainā s dienas un kaut ko redzē t. Tā pē c mē s paņ ē mā m automaš ī nu ar š oferi - gidu un kā du dienu apbraukā jā m daž us apskates objektus, jo ī paš i Afrodī tes dzimš anas vietu, iespaidī gu vietu, lai gan ļ oti maza, š eit ierodas autobusi ar tū ristiem, kuri nekavē joties lec ū denī (saskaņ ā ar leģ enda, ja kā ds š ajā vietā peld, notiek brī numainas pā rvē rtī bas – sievietē s atgriež as jaunī ba un skaistums, un vī rieš i kļ ū st stipri un drosmī gi).

Apmeklē jā m vairā kus klosterus un vī na darī tavu, kurā strā dā tikai daž i cilvē ki, nogarš ojā m vairā kas š ķ irnes, es jums pastā stī š u izcilas kvalitā tes vī nu, un atgriezā mies viesnī cā ar pilnu pozitī vu attieksmi. Esmu ļ oti priecī gs, ka izmantoju nedē ļ as nogali ar veselī bu priekš rocī bas, jū ras gaiss, smiltis, atpū ta, š ajā laikā pilsē ta ir pilna ar koš ā m bugenviliju un lavandas krā sā m. Es ieteiktu maija brī vdienas Pafosā .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Отель Романс.
Отель Романс второй корпус.
Бассейн.
Монастырь.
Место рождения Афродиты.
Отель в цветущей бугенвилли
 Море в мае.
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums