Venus Beach Hotel 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 4.010
pamatā
21 atsaukt
№25 viesnīcas reitingā Paphos
5.8 Numurs
4.9 apkalpošana
5.2 Tīrība
4.7 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kato Pafos, blakus Karaļu kapenēm. Uzcelta 1991. gadā, pēdējā renovācija veikta 2010. gadā. Viesnīca atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no ostas un Pafosas forta. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар tchuprugin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies no 23. maija lī dz 5. jū nijam 2 pieauguš o un 2 bē rnu (3 un 8 gadi) ģ imenē . Naktī no 30. uz 31. maiju, laikā no 0:00 lī dz 03:00, mē s tikā m aplaupī ti mū su viesnī cas numurā , kamē r mē s gulē jā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 23. maija lī dz 5. jū nijam 2 pieauguš o un 2 bē rnu (3 un 8 gadi) ģ imenē . Naktī no 30. uz 31. maiju, laikā no 0:00 lī dz 03:00, mē s tikā m aplaupī ti mū su viesnī cas numurā , kamē r mē s gulē jā m. Mē s devā mies gulē t 0:00, ap 3:00 es pamodos un gribē ju redzē t, cik pulkstenis ir manā viedtā lrunī , bet nevarē ju to atrast uz naktsskapī š a, kur biju to atstā jusi kopš vakara. Vē lā k, kad pamodinā jā m manu sievu, mē s neatradā m viņ as viedtā lruni, bē rnu viedtā lruni un planš etdatoru, rokas pulksteni, pludmales somu, kurā bija divas pludmales brilles un ikvienu sī kumu dā mai, mana viedtā lruņ a gadī jumā bija Tinkoff. Bankas debetkarte. Pē c doš anā s uz reģ istratū ru mē ģ inā ja zvanī t uz mana un sievas telefona numuriem, tač u tie nebija pieejami. Tad viņ i lū dza reģ istratū ru izsaukt policiju. Ieraduš ies policisti apskatī ja telpu, pē c maniem vā rdiem sastā dī ja protokolu, nozagto mantu uzskaiti norā dot raž otā ju/modeli ar aptuvenu izmaksu norā di, manas ā rzemju pases datus. pases, mā jas adrese, tā lr. numuri, e-pasta adrese pastu.
Tā pat protokolā lū dzu norā dī t, ka balkona durvis viesnī cas numuriņ ā slikti aizvē rā s, un pē c vē lē š anā s tā s var atvē rt no ā rpuses (par to runā jā m ar viesnī cas administrā ciju). Protokola tekstu man iztulkoja viesnī cas pā rstā vis, pē c kā to parakstī ju es un viesnī cas pā rstā vis. Nodarī to zaudē jumu aptuvenā s izmaksas ir 1700 €. Pē c tam zvanī ju bankā m un mobilo sakaru uzņ ē mumam ar paziņ ojumu par kartes bloķ ē š anu, internetbankas pakalpojumiem un SIM kartē m. Tā mē s palikā m bez visiem saziņ as lī dzekļ iem un interneta.

9:3.31 maijā tikā mies ar viesnī cas vadī tā ju, kurš arī mū s intervē ja par notikuš o un nozagto mantu vē rtī bu. Turklā t es viņ am pateicu, ka pati situā cija ir ļ oti š ausmī ga, jo kas gan var notikt, ja kā ds no mums pamostos. Viņ š teica, ka mē ģ inā s mums palī dzē t. Mū s pā rcē la uz citu istabu.

01.06 viesnī cas vadī tā js nevarē ja sniegt nekā du saprotamu informā ciju.
Tū roperatora "Anex Tour" gids (+35794205307 Aleksandrs) pret mums izrā dī ja vienaldzī bu un nekā du palī dzī bu nesniedza. Vē rsos pē c palī dzī bas tū risma aģ entū rā , caur kuru iegā dā jā mies tū ri, lai viņ i nosū tī ja pieprasī jumu Anex Tour tū roperatoram. Viņ i atbildē ja, ka nosū tī ja vē stuli tū risma operatoram, kā arī vē stulē norā dī ja, ka gids ir vienaldzī gs.

02.06. viesnī cas vadī tā js nebija ieradies viesnī cā . Reģ istratū rā nesaņ ē mā m nekā du informā ciju, gide palika malā.

03.06 mē ģ inā ja runā t ar viesnī cas vadī tā ju, bet viņ š teica, ka runā s tikai caur gidu. Gids viesnī cā parā dī jā s tikai 15:00. Viņ š skaidroja, ka viesnī ca nekā du vainu nejū t, un pie visa esam vainī gi paš i. Es saku gidam, lai viņ š pastā sta viesnī cas vadī bai, ka viņ i vispirms mū s nepasargā ja, un tas noveda pie notikuš ā.
Kopumā nonā cā m bezcerī gā situā cijā , lī dz pē dē jam cerot, ka viesnī cas administrā cija mums kaut kā du daļ u kompensē s, nemaz nerunā jot par morā lo kompensā ciju. Mums neviens pat neatvainojā s.

04.06 vē rsā mies Krievijas konsulā tā Kiprā.

Viesnī cā nav videonovē roš anas kameru, absolū ti nekā das droš ī bas, viesnī cā vienmē r ir sveš inieki, kuriem nav nekā da sakara ar viesnī cu.

Pirmajos stā vos viņ i netiek izmitinā ti, jo viesnī ca nav iež ogota un ir ē rti izkļ ū t uz pirmā stā va balkoniem.
аватар svetlana.pusko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kategorija 4+ atbilst tikai augstā kā s kategorijas numuriem - kvadrā tveida, jauns interjers, skaņ as izolā cija, liela gulta, augļ i un vī ns sanā ksmē m, peldmē teļ i, tē jkanna un kafijas/tē jas/krē juma komplekts. Bet jā pē rk dzeramais ū dens, aksesuā ri lē ta plastmasa no pretī esoš ā boksa, ledusskapis nestrā dā un tukš s, duš as nav, plastmasas starpsiena vannā laiž cauri ū deni un uz vannas grī das ir peļ ķ e, gaiss kondicionē š ana bez tā lvadī bas pults, balkona durvī s izvē lē ta slē dzene. … Tomēr ▾ Kategorija 4+ atbilst tikai augstā kā s kategorijas numuriem - kvadrā tveida, jauns interjers, skaņ as izolā cija, liela gulta, augļ i un vī ns sanā ksmē m, peldmē teļ i, tē jkanna un kafijas/tē jas/krē juma komplekts. Bet jā pē rk dzeramais ū dens, aksesuā ri lē ta plastmasa no pretī esoš ā boksa, ledusskapis nestrā dā un tukš s, duš as nav, plastmasas starpsiena vannā laiž cauri ū deni un uz vannas grī das ir peļ ķ e, gaiss kondicionē š ana bez tā lvadī bas pults, balkona durvī s izvē lē ta slē dzene.
Viss pā rē jais ir 2+/3.
Neliela, ā rkā rtī gi nokopta teritorija, pat podiņ os nelaista, izdzī vo stiprā kie. Baseins ir dzeltens/zaļ š . No tualetē m rekonstrukcijā nokļ uva tikai blakus vestibilam, viss pā rē jais bija salū zis un bez ventilā cijas.
Virtuve ir ā rkā rtī gi vienmuļ a, spartieš u, ē dienkarte un viesmī ļ i. Galdi un plastmasas krē sli ļ odzī jā s pat vakariņ ā s. Kluss vakars bā rā . Mū zikas pavadī jumā visas dienas garumā - vietē jais radio!
Personā lam ir jauks ieradums 7 no rī ta ar trimmeri “pļ aut” kaut ko tā du, kas, neskatoties uz to, paspē j izaugt zem palmā m.
Pludmale lieliska, koptas smiltis, jauni sauļ oš anā s krē sli, bet tas ir pilsē tas nopelns, kas tev izmaksā s 8 eiro.
Tuksnesis ap viesnī cu.
аватар wefi123123
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka pieklā jī ga viesnī ca. Pakalpojums arī ļ oti labs. Centī š os neizstiept apskatu un par visu uzrakstī š u ī si. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Mē s ņ ē mā m viss iekļ auts, tā pē c tas ir ē rtā k un vienkā rš ā k. … Tomēr ▾ Jauka pieklā jī ga viesnī ca. Pakalpojums arī ļ oti labs. Centī š os neizstiept apskatu un par visu uzrakstī š u ī si. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Mē s ņ ē mā m viss iekļ auts, tā pē c tas ir ē rtā k un vienkā rš ā k. Kvalitatī vi produkti, garš ī gi ē dieni. Vī rs novē rtē ja gaļ as izvē li. Ir viss tī tars un vistas gaļ a, cū kgaļ a un liellopu gaļ a un pat jē ra gaļ a. Es vairā k aizraujos ar jū ras veltē m un zivī m.
Gatavojieties savā dā k. Un cepti un tvaicē ti, un cepti. No jū ras produktiem, mī dijā m, kalmā riem, astoņ kā jiem un pat austerē m. Laba piedevu izvē le, makaroni garš ī gi. Konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi. Daudz augļ u. Saldē jumu dod divas reizes dienā . Istaba bija pilnī bā apmierinā ta. Nav jē gas aprakstī t numuru. Numurā ir bezmaksas seifs un ledusskapis. Gulē t ē rti. Mē beles labā stā voklī . Vē l viens pluss ir bezmaksas internets. Ā trums normā ls. Un ķ er gandrī z visur teritorijā .
Ļ oti ē rti, ka tuvumā ir divas pludmales. Viens ar mierī gu ū deni un seklu ieeju ir lieliski piemē rots bē rniem un tiem, kas neprot peldē t, bet otrs ar viļ ņ iem. Ļ oti ē rti ir arī tas, ka blakus viesnī cai ir veikals, kurā var iegā dā ties visu atvaļ inā jumā nepiecieš amo. Es arī vē los pateikties un ieteikt mū su ceļ ojumu aģ entam. Viņ a vā rds ir Dmitrijs Mirs, kuram sociā lajā tī klā VKontakte jā meklē pē c uzvā rda. Viņ š paņ ē ma mums viesnī cu un tas aizņ ē ma kā das desmit minū tes un rezultā tā mē s saņ ē mā m tieš i to, ko gribē jā m. Izcils speciā lists, tā du cilvē ku vē l neesam satikuš i, uzreiz sapratu, ko gribam iegū t no pā rē jiem. Bet galvenais pluss ir tas, ka viņ š ieteica daudz sī kumu, kur varam ietaupī t naudu. Š ī informā cija izrā dī jā s ļ oti vē rtī ga. Rezultā tā , pateicoties viņ a padomam, mums izdevā s ietaupī t pienā cī gu summu. Kipra nav tā vieta, kur sē dē t viesnī cā . Noteikti iesakiet jums veikt daž us izbraucienus, un labā k ir nomā t automaš ī nu. Ir ko redzē t. Lai gan viesnī ca ir piemē rota tiem, kas pat neplā no nokļ ū t tā lā k par pludmali. Personī gi mums š eit ļ oti patika. Nā kamajā sezonā mē s pat nepū lī simies un ieradī simies š ajā viesnī cā . Esam apmierinā ti!
аватар Olexander-85
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1 rindiņ a. Pilnī ga renovā cija š ogad. Man nepatika viesnī ca. Pretē ja kā piecinieks, bet par visu jā piemaksā . Starp citu, š is ir vienī gais piecinieks, kurā ir maksas seifs, dvieļ i, Wi-Fi un daudz kas cits! Mē s to pat neredzē jā m pā rgā jienos. … Tomēr ▾ 1 rindiņ a. Pilnī ga renovā cija š ogad. Man nepatika viesnī ca. Pretē ja kā piecinieks, bet par visu jā piemaksā . Starp citu, š is ir vienī gais piecinieks, kurā ir maksas seifs, dvieļ i, Wi-Fi un daudz kas cits! Mē s to pat neredzē jā m pā rgā jienos. Š eit par visu ir jā maksā !
аватар ylianaza
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena. Pafosu izvē lē jā mies tikai daudzo atrakciju dē ļ . Uzreiz teikš u, ka Kiprā ir daudz skaistu pludmaļ u, bet Pafā praktiski nav nevienas. Mē s to ļ oti labi zinā jā m un labi peldam, tā pē c akmeņ ains krasts pie viesnī cas mū s nemaz nebiedē ja. … Tomēr ▾ Laba diena. Pafosu izvē lē jā mies tikai daudzo atrakciju dē ļ . Uzreiz teikš u, ka Kiprā ir daudz skaistu pludmaļ u, bet Pafā praktiski nav nevienas. Mē s to ļ oti labi zinā jā m un labi peldam, tā pē c akmeņ ains krasts pie viesnī cas mū s nemaz nebiedē ja. Tas absolū ti nav paredzē ts peldē š anai ar bē rniem, un pieauguš ajiem vajadzē tu peldē t uzmanī gi, jo š eit ir spē cī ga straume. Bet visur ir brī dinā juma zī mes! Ir neliels smilš ainas pludmales gabaliņ š , bet dibens ir akmeņ ains, tā pat kā visur gandrī z visā Pafosas piekrastē . Viesnī ca nav jauna, bet tī ra, istabu uzkopš ana ir laba. Ir vairā ki mī nusi. Viesnī cā ir maksas internets, un tā izmaksas nav mazas. Numurā ir maksas ledusskapis un maksas seifs. Š eit, iespē jams, ir visi trū kumi. Bet cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā viesnī ca mums bija vienkā rš i ideā la. Mū su ceļ ojuma mē rķ is bija pā rgā jieni uz daž ā dā m apkā rtnes apskates vietā m. . Tieš i blakus viesnī cai atrodas Karaļ u kapenes, tā lā k, tajā paš ā virzienā , Sv. Zā lamana katakombas, Panahia Chrysopolitissa baznī ca, Kato Pafos arheoloģ iskais parks, Dionī sa villa un tikai rē ķ iniet! Apskates objektu ir daudz, tieš i tā arī devā mies. Vakaros vienkā rš i pastaigā jā mies pa pilsē tu, pasē dē jā m kafejnī cā s. Izvē loties viesnī cu, gribē jā s, lai jū ra bū tu tuvumā , un tur bija kur pastaigā ties, un galvenais, lai viesnī cas cena nebū tu pā rmē rī ga. Atzī mē ju, ka viesnī ca ir ļ oti klusa, animā cijas praktiski nav, kas ir ļ oti labi, it ī paš i pē c dienas pastaigas pa pilsē tu. Ja ņ emat istabu ar skatu uz jū ru, tad skats no balkona ir vienkā rš i lielisks. Attiecī bā uz uzturu ir daž as nelielas piezī mes. Nav zupas vai tikai buljoni. Izņ emot to, viss ir ļ oti garš ī gs. Liela augļ u un dā rzeņ u izvē le. Vienmē r vairā ku veidu gaļ a, zivis, gandrī z vienmē r daž ā das jū ras veltes: garneles, kalmā ri, mī dijas. Divreiz dienā tika pasniegts garš ī gs saldē jums. Viesnī cā ir savs lē ts veikals, jū s pat nevarat tikt ā rā uz tirgu. Ja ir vē lme, š eit var iegā dā ties visu nepiecieš amo, pat suvenī rus lī dzi paņ emš anai. . Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba viesnī cā . Paphos tu esi skaista, mē s noteikti atgriezī simies!
аватар galina-berk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien, visi, kas izvē lē sies š o viesnī cu! Pirmkā rt, visas negatī vā s atsauksmes par viesnī cu ir pilnī gas patiesī bas! Telpas vecas, ē diens ē damistabas lī menī , maksas ledusskapis un internets, personā ls tieš ā m vē rī gs un aktī vs kļ ū s tikai pē c agresī vi izteiktā m pretenzijā m angļ u valodā . … Tomēr ▾ Labdien, visi, kas izvē lē sies š o viesnī cu!
Pirmkā rt, visas negatī vā s atsauksmes par viesnī cu ir pilnī gas patiesī bas!
Telpas vecas, ē diens ē damistabas lī menī , maksas ledusskapis un internets, personā ls tieš ā m vē rī gs un aktī vs kļ ū s tikai pē c agresī vi izteiktā m pretenzijā m angļ u valodā . Pirms tam viņ i paturē s savu un izliksies, ka nekas nenotiek. Kā pareizi atzī mē ja lielā kā daļ a tū ristu: jā , kopumā nekas, BET ne par tā du naudu. Apmē ram piecas zvaigznes ir tikai joks. Tas nav pat trī skā rš s tajā paš ā Kiprā !
Mē s maksā jā m par diviem standarta numuriem. Ieradā s ap 21:00.
Mums iedeva divu istabu atslē gas. Viens pirmajā stā vā , otrs otrajā .
Iekā rtojies 131. istabā pirmajā stā vā , blakus veļ as mazgā š anai: ļ oti netī rs - visur putekļ i, galds kaut kā salds lipī gs, ļ oti dū makains. Par to ziņ oja. Atnā ca sieviete un apsmidzinā ja ar aerosolu. . . Elpot kļ uva vienkā rš i neiespē jami!! !
Tikai tad, kad darbiniekiem tika lū gts nosaukt savus vā rdus, lai rakstī tu sū dzī bu un atsauksmi internetā - viņ i nodroš inā ja komplektu (ģ imeni). Uz nakti. Tajā paš ā laikā viņ i centā s pierunā t visus pā rcelties uz turieni. Uz jautā jumu, kā tiks kompensē ta divu standartu un viena komplekta izmaksu starpī ba, viņ i godī gi atbildē ja, ka nekā di nevar.
Nā kamajā dienā atrada normā lu numuru. Abā s istabā s divas dienas lika vī nu mazā s pudelē s, augļ us, izsniedza halā tus, č ī bas un nodroš inā ja bezmaksas ledusskapi.
Tā tad iespaids par apmetni ir ļ oti slikts - tas nav atvaļ inā jums! Satiku divas sievietes no Jekaterinburgas! Iespaidi no istabas un viņ u apdzī votā s vietas ir vē l sliktā ki! Viņ i teica, ka raudā ja pirmajā dienā . Nu ko raudā t - vajag atpū sties!
Viesnī cā ir daudz eiropieš u ar ģ imenē m. Viņ i dzī vo viesnī cā ilgu laiku un "bē rnu dē ļ ", atpū š as ap baseinu. Bez bē rniem, no bē rniem : ) atpū ta citā s viesnī cā s un valstī s. Viņ i sauca Itā liju, Spā niju, Grieķ iju. Lai gan ir daudz ļ oti jaunu studentu pā ru bez bē rniem.
Pastaigas un skrieš ana gar jū ru. Ceļ š ved starp karaļ u kapenē m un jū ru, lī dz viesnī cai Elysium un tā lā k. Paš ā viesnī cā ir trenaž ieru zā le. Ir atļ auti tikai slē gti apavi. Atsauksmes par zā li ir labas. Bet galda tenisa galds ir diezgan vecs, pusī tes nesaplū st; aizlikts istabā .
Ja tomē r nolemjat doties uz š o viesnī cu, izvē lieties numuru jau iepriekš ! Jo ir telpas stā vvietai (ceļ am), virs restorā na (karstums un troksnis), tuksnesim, baseinam. . . ja gribas klusumu un skatu uz jū ru, tad tie ir cipari no 221 un tā lā k nepā ra - š is ir otrais stā vs, treš ajā - Tas pats. . .
Pludmales un jū ras mež onī bai ir savs š arms. Bet peldē š ana jā veic ļ oti uzmanī gi. Ja ceļ ojat ar maziem bē rniem, un mē rķ is ir uzlabot savu veselī bu jū rā , tad noteikti Coral Bay!
Uzturs. Ā trā s ē dinā š anas cienī tā jiem tas patiks. Frī kartupeļ i, keč ups, majonē ze, cepti spā rniņ i, saputoti kalmā ru gredzeni u. c. - pusaudž iem tas patī k.
Par jū ras veltē m: ļ oti bezgarš ī gas zivis (pā ris reizes), sā lī tas, gumijas astoņ kā ji, kā dreiz bija ceptas mī dijas. Restorā ns "Ocean Busket" atrodas tā lu. Tiek atvē rts pulksten 12.00.
Es neiesaku ē st Pafosas promenā dē . Dā rga un biež i miskaste.
Viesnī cā ir ļ oti labs veikals visā dā m lietā m. No Kipras viņ i atveda uzņ ē muma KEO komandieri, tač u š oreiz viņ i nolē ma viesnī cā iegā dā ties citu raž otā ju. Daudz interesantā k un garš ī gā k.
Lai labas brī vdienas Kiprā !
аватар DianaG
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
1) Vispirms vē los precizē t, ka viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no pilsē tas centrā lā s daļ as, proti, 25-30 minū tes ar kā jā m no krastmalas vai 10-15 minū tes ar automaš ī nu. Lai atpū stos š ajā viesnī cā , vislabā k ir ī rē t automaš ī nu, pretē jā gadī jumā jū s vispā r netiksiet ā rā no viesnī cas, bet, ja jums patī k peldē t, jū s noteikti nevarat iztikt bez automaš ī nas, jums bū s jā dodas uz pludmali. … Tomēr ▾ 1) Vispirms vē los precizē t, ka viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no pilsē tas centrā lā s daļ as, proti, 25-30 minū tes ar kā jā m no krastmalas vai 10-15 minū tes ar automaš ī nu. Lai atpū stos š ajā viesnī cā , vislabā k ir ī rē t automaš ī nu, pretē jā gadī jumā jū s vispā r netiksiet ā rā no viesnī cas, bet, ja jums patī k peldē t, jū s noteikti nevarat iztikt bez automaš ī nas, jums bū s jā dodas uz pludmali.

2) Viesnī cai praktiski nav teritorijas. Bet man ļ oti patika, ka var visu diennakti sē dē t un elpot jū ru, kā arī aizmigt viļ ņ u trokš ņ os.

3) Tā pat kā citur Eiropā , š eit nav privā tas pludmales, bet peldē ties netā lu no viesnī cas nav pilnī bā iespē jams lielo akmeņ u un ļ oti lielo viļ ņ u dē ļ . Mierī gs ir ā rkā rtī gi reti, jū ra ir nemierī ga.

4) Tuvā kā pludmale ir Coray Bay Beach uz taisna ceļ a 15 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas. Lī cis, mierī ga jū ra. Solā rija cena 2.5 eiro + no 2.5 eiro. Varat arī atpū sties ar savu lietussargu un apgulties uz dvieļ a.
5) Atpū tā s uz "tikai brokastis" sistē mas (kontinentā lā s brokastis, nekas ī paš s). Pā ri ceļ am ir vairā kas kafejnī cas, kur var lē ti iekost (iesaku angļ u kafejnī cu DT'S), kā arī ieiet internetā . Viesnī cas internets ir maksas - 2 eiro (1 stunda). Pa ceļ am uz pilsē tu ir daudz kafejnī cu, restorā nu, Kipras krodziņ u. Ļ oti iesaku 'KING FISHER', noteikti nogarš ojiet Mezes jū ras velš u ē dienu.

6) Viesnī cas numuriņ i ir diezgan "nobruž ā ti", visu laiku kaut kas noplū st un lū st. 3 reizes zvanī ju santehniķ im, bet neviens neatnā ca. Izlietne noplū da. Telpas tiek uzkoptas regulā ri un ļ oti labi.
Kondicionieris vairā k darbojas kā ventilators, tas nemaz nedzesē.

Jū s varat aizvē rt acis uz visiem trū kumiem, atpū sties mierī gi un ar prieku. Izī rē jiet automaš ī nu, lai brī vdienas nebū tu jā pavada autobusos uz pludmali, un tad viss bū s kā rtī bā ! Galvenais noskaņ ojums!
Территория отеля
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ta Kiprā Venus beach hotel ***** PaphosPirmo reizi dodamies uz Kipru. Divi pieauguš ie un bē rni 6 un 2 gadus veci. Uzskatī ja par sistē mu "viss iekļ auts", lai jū s jebkurā laikā varē tu pabarot bē rnus. Viesnī ca ar savu pludmali, lai ar bē rniem karstumā ā tri aizietu lī dz jū rai. … Tomēr ▾ Atpū ta Kiprā Venus beach hotel ***** PaphosPirmo reizi dodamies uz Kipru. Divi pieauguš ie un bē rni 6 un 2 gadus veci. Uzskatī ja par sistē mu "viss iekļ auts", lai jū s jebkurā laikā varē tu pabarot bē rnus. Viesnī ca ar savu pludmali, lai ar bē rniem karstumā ā tri aizietu lī dz jū rai. Garastā voklis ir brī niš ķ ī gs ar č emodā niem, kas gaida izbraukš anu no mū su mā jas. Izrā dī jā s, ka mū su š oferis pā rgulē ja (un š eit viņ š ir pirmais zvans - uz Kipru nav jā brauc! ), bet mē s savā lidostā tikā m lī dz reģ istrā cijas beigā m un lidojā m! Lidojā m ar Teztur Company. Pie autobusa mū s sagaidī ja jauka meitene un pa ceļ am pastā stī ja daudz interesanta par Kipru. Pa ceļ am ievedā m tū ristus uz viņ u viesnī cā m un gaidī jā m savu viesnī cu. Apmē ram 15 minū tes pirms mū su viesnī cas mū su gide Kristī na no mums atvadī jā s un izkā pa no autobusa, brī dinot, ka š oferis mū s aizvedī s uz viesnī cu un novē lē ja brī niš ķ ī gas brī vdienas. (Nu, mē s domā jam, ka viņ a visus pavadī ja uz viesnī cā m un palī dzē ja pā rcelties, mē s to varam izdarī t paš i! ) un mē s uzreiz nož ē lojā m viņ as aizieš anu. Tiklī dz durvis aizvē rā s, mū su š oferis atvē ra logu un aizdedzinā ja cigareti. Autobusā karstumā (slikts kondicionieris) uzreiz izveidojā s dū mu mā konis. Mū su 15 minū š u brauciena laikā nebija ko elpot un pat nebija ventilē ts. Pasū tī jā m vē lā k ceļ ojumu un izklaides kompā nijā , gids mū s nedaudz parunā ja par 10 eiro un, maksā jot ar karti, paņ ē ma papildus 3% no maksā juma. Bē rns 2.5 (zī dainis, atseviš ķ s sē deklis tikai lidmaš ī nā , bet š eit nav tā das izmaksas kā.40-45 eiro bē rnam) Bet tas viss ir Teztour kompā nijai. Tagad par viesnī cu: Plusi: jū ras gaiss un bezmaksas. Skats uz jū ru no istabas ir lielisks lai gan maksā ja 10 tū kstoš us rubļ u (nedaudz dā rgi! ) Istabas tī ras, istabiņ as plaš as. Trū kumi: 1. Izejot no autobusa vilkā m salocī tus ratus, uz rokā m guļ oš u bē rnu un divus koferus. Tas ir grū ti, bet mē s to paveicā m. Neviens pat nepalī dzē ja. 2. Reģ istratū rā visiem ir neapmierinā tas sejas. 3. Ledusskapja istabā nebija, bet atnesa 5 minū tē s un parā dī ja, ka ledusskapim vajag atslē gu! Saņ emt reģ istratū rā . Reģ istratū rā mums iedeva atslē gu un teica, ka tavā ledusskapī viss ir bez maksas (priecā jos, ka nebija jā skrien uz bā ru pē c tā paš a ū dens), BET kā vē lā k izrā dī jā s un pilnī gi nejauš i - MINIBĀ RS IR MAKSĀ TS (galu galā , jums ir viss ieskaitot! ) - pat š ī frā ze bija smieklī ga! 4. Ē diens! Pirmajā dienā domā jā m, kā mē s te dzī vosim. Bē rni un pat pieauguš ie katru reizi no Ē DAMISTABAS (to nevar nosaukt citā di! SOVDEPOVSKAJA Ē DAMISTABA - jū s pat nevarat uzdroš inā ties to saukt par restorā nu) izgā ja vienkā rš i izsalkuš i. Vietu ir par maz, cilvē ki ieņ em vietas laikā , kad vē l ē d pie š ī galda. Atpū tieties un izbaudiet - ha ha izmē ģ iniet to. Ē dienkarte ir vienkā rš i š ausmī ga. Nav ko ē st (ja ir vē lme badoties, tad esi klā t). Trī s ē dieni un augļ u apelsī nu deserts ar ā boliem. Starp vakariņ ā m nav nekas cits kā kokteiļ i. Vienu stundu dienā viņ i dod bezmaksas saldē jumu. Pā rē jais notika ar devī zi – mammu, es gribu ē st. Bet viņ i apē da tonnu apelsī nu! 5. Vī ns vai dzē rieni. Pusdienā s vai vakariņ ā s pie tevis pienā k viesmī lis (mums vienmē r uzrunā ja kā ds psihisks un nervozs cilvē ks), veicam pasū tī jumu un, ja pē kš ņ i vē lē sies, piedevas vairs nesaņ emsi. Viesmī lis pat pie tevis vairs nenā ks. Par jebkuru vī na glā zi jā parakstā s (dī vainā kā rtā uz viss iekļ auts sistē mu : ) nepietiek pavadoņ u. 6. Kartiņ as (dvieļ iem) ir vienkā rš s mazs PAPĪ RS! (pat nav iestrē dzis), ko nē sā jat un apmainiet pret dvieli, un, ja pē kš ņ i pazaudē jat š o papī ru no jums 20 eiro! 7. Bā ros kaut ko pasū tot vajag uzrā dī t vē l vienu papī ru, pretē jā gadī jumā izejot no viesnī cas tiks izrakstī ts rē ķ ins. Es jums atgā dinu! Viss iekļ auts sistē ma! 8. Pludmale - tā nav! Viļ ņ i (bez viļ ņ lauž iem), bet tā mums nav problē ma. Bet nolaiš anā s uz pludmali ir tikai visi rifi. Nā ca tikai paelpot. Man bija jā peld baseinā . 9. Izrakumi ar kapiem ap viesnī cu (varbū t kā dam patiks) Bet pat ap viesnī cu viss ir putekļ i un netī rumi bū vlaukumos. Pā riet pā ri ceļ am ir problē ma. Nekā das gā jē ju pā rejas! Nekā du zebru, nekā du zī mju! Ar ratiem viņ i mē ģ inā ja izbraukt cauri automaš ī nu straumei. Vismaz kā ds nobremzē ja. Š oferi joprojā m kurn! Veikali pā ri ceļ am! Un ak š ausmas, viss ir klā ts ar putekļ iem un netī rumiem. Mē s pat neuzdroš inā jā mies doties uz restorā niem (vai krodziņ iem) pa š o ceļ u. Pē c 15 minū tē m ieelpojā m putekļ us un atgriezā mies viesnī cā . 10. Internets 3 eiro stundā . Izrā dā s, ka mū su istabā tas nedarbojā s. Aktivizē jā s koridorā un iegā ja istabā , bet te tā nav. Bē rni gulē ja un bija jā sē ž uz grī das istabas priekš ā , lai vismaz kaut kā.3 eiro netiktu iztē rē ti : )11. Rotaļ u laukums - atrodas zem dedzinoš as saules. Ir plastmasas slidkalniņ š un maza mā jiņ a (kurā reiz bē rni spē lē jā s, atrada kaudzi bē rnu pā rsteigumu). Tas ir, kad rotaļ u laukums tiek atvē rts, viņ i pat neievē ro higiē nu un kā rtī bu! Bija arī bē rnu kluba telpa. Š ī iestā de ir atvē rta no 10.00 lī dz 14.00, ar viņ u var papļ ā pā t un pasmieties patī kamā animatore Marija, bet bē rni atstā ti paš plū smā . Marija nevar viņ us ne ar ko aizņ emt, viņ a tikai vē ro, lai viņ i nebē g. Mū su talantī gā vecmā miņ a izklaidē ja bē rnus, sniedzot origami un modelē š anas nodarbī bas. Rotaļ lietu ir daudz, bet, protams, nav, kas tā s mazgā tu, tā pē c daudzas no rotaļ lietā m ir klā tas ar gadiem ilgi netī rumiem. 12. Rotaļ u laukumā bē rniem nav ū dens, ko dzert. Bē rniem nav atļ auts vieniem pamest rotaļ u laukumu. Un 40 grā du karstumā ! ! Bē rni bez elementā rā ū dens! ! ! 13. Dvieļ i un peldmē teļ i istabā gluž i kā smilš papī rs, cieti dzeloņ i. Bē rniem teica, ka viņ i ir masā ž a, bet viņ i paskaidrojumiem noticē ja tikai 2 reizes. 5 zvaigž ņ u viesnī ca! Ir savi dvieļ i! 14. Apkalpoš ana! Viņ i lū dza iztī rī t istabu no rī ta, jo bē rni guļ pē cpusdienā . : ( Tas ir bezjē dzī gi! Bē rnus iemidzinā m pusdienlaikā . Uzlika zī mī ti "netraucē t" - telefona zvans pamodinā ja bē rnus! - "Kā pē c tu š odien netī ri istabu? "
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nuf-nuf1976
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē rtē jums 4. Atpū ties 2013. gada septembrī , standarta numurs, sā nskats uz jū ru. Sā ksim ar trū kumiem. 5* viesnī cā č ī kst gultas, veci gultas veļ a un dvieļ i, pludmalē pilnī bā salū zuš i sauļ oš anā s krē sli, viesnī cai 50 gadi (saprotiet), jū ra diezgan nemierī ga (viļ ņ i š ajā laikā lī dz 1. … Tomēr ▾ Vē rtē jums 4. Atpū ties 2013. gada septembrī , standarta numurs, sā nskats uz jū ru. Sā ksim ar trū kumiem. 5* viesnī cā č ī kst gultas, veci gultas veļ a un dvieļ i, pludmalē pilnī bā salū zuš i sauļ oš anā s krē sli, viesnī cai 50 gadi (saprotiet), jū ra diezgan nemierī ga (viļ ņ i š ajā laikā lī dz 1.5 m), Internets ir maksas un dā rgs 40 eiro 7 dienas , seifa noma 17 eiro, mini bā ra (aka ledusskapja) atslē gas tiek izsniegtas bez maksas tikai HB vai BB, un AL depozī ts 20 eiro. Tagad plusi: skats uz jū ru ir ļ oti labs, nav dzirdams bā rs, kur staigā tie, kam ir viss iekļ auts, bet var dzirdē t mū ziku no apkā rtē jā m kafejnī cā m (t. i. , katru reizi ir dzī vā s mū zikas koncerts diena bez maksas). Ē diens pietiekams, bet vienmuļ š , ar augļ iem galvenokā rt ā boliem un apelsī niem (garš ī gi). Zivis ir retums, pā rsvarā gaļ a un salā ti. Paņ ē mā m VN un paē dā m pietiekami. Sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i ir bez maksas (bet pludmales kā tā das nav), bet skats uz jū ru patī kams. Tie. Ja neesat ī paš i izvē lī gs pret apstā kļ iem, piemē ram, ekstrē ma peldē š ana, vientulī ba un miers, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums.
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
5 * viesnī ca ir ļ oti budž eta variants, pirmajā rindā . Teritorija ir plikpaura un nav ī paš i zaļ a. Normā las gaiš as telpas. Ļ oti pieticī ga ē dienu izvē le (aktualitā te maijs 2013) Ieeja jū rā - akmeņ i, akmens plā tnes, nav liela smilš aina ieeja, vienmē r lieli viļ ņ i un straumes. … Tomēr ▾ 5 * viesnī ca ir ļ oti budž eta variants, pirmajā rindā . Teritorija ir plikpaura un nav ī paš i zaļ a. Normā las gaiš as telpas. Ļ oti pieticī ga ē dienu izvē le (aktualitā te maijs 2013) Ieeja jū rā - akmeņ i, akmens plā tnes, nav liela smilš aina ieeja, vienmē r lieli viļ ņ i un straumes. Blakus viesnī cai - Muzejs "Karaļ u kapenes", 5 minū š u braucienā lī dz Pafas ostai. Pā ri ceļ am ir lielveikali un kafejnī cas. Ekonomija, noteikti ne 5*.
вид на Гробницы Царей территория номер
Parādīt vairāk »


iemiesojums tuni.em
Man ir patents un uzturēšanās atļauja.Ja iespējams kādi dokumenti ir nepieciešami?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums svetlana163
Vīram 50 gadu jubileja, apstākļu dēļ nolēmām svinēt kopā. Izlasot atsauksmes par šo viesnīcu, neko pozitīvu neatradu! Un Pegazs saka, ka tā ir laba viesnīca. Kam ticēt? Es nevēlos aizēnot šādu datumu un atvaļinājumu, manam vīram ir ļoti smags darbs, es nevēlos, lai viņu nekas aizēno
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель находится в Като Пафосе, рядом с находятся Гробницы Королей. Построен в 1991 году, последняя реконструкция проходила в 2010 году. Отель находится в 10 минутах езды от гавани и Форта Пафос. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Пафоса расположен в 12 км от отеля.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Бар у бассейна, бар Bacchus, бар Kyveli, рестораны Anemone, Nefeli, Ariadne, открытый и крытый бассейн (подогревается зимой), сувенирный магазин, 3 конференц-зала.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, няня по запросу.
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 2 теннисных корта с твердым покрытием: освещение и уроки платно, ракетки под депозит. Водные виды спорта: водные лыжи, серфинг, парашют, каноэ, дайвинг, водный велосипед.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 216 номеров.

Istabās

Все номера оборудованы кондиционером и отоплением. В номерах имеются балконы, а также мини-бар, сейф, фен, спутниковое и цифровое телевидение. Из многих номеров открывается панорамный вид на окружающую местность и холмы. Некоторые номера выходят на море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box 62309, CY - 8063 Pafos - Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 26949200
Tīmekļa vietne: Venus Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.