Apsardzes trūkums viesnīcā

Rakstīts: 8 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 23 maijā — 5 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tā mies no 23. maija lī dz 5. jū nijam 2 pieauguš o un 2 bē rnu (3 un 8 gadi) ģ imenē . Naktī no 30. uz 31. maiju, laikā no 0:00 lī dz 03:00, mē s tikā m aplaupī ti mū su viesnī cas numurā , kamē r mē s gulē jā m. Mē s devā mies gulē t 0:00, ap 3:00 es pamodos un gribē ju redzē t, cik pulkstenis ir manā viedtā lrunī , bet nevarē ju to atrast uz naktsskapī š a, kur biju to atstā jusi kopš vakara. Vē lā k, kad pamodinā jā m manu sievu, mē s neatradā m viņ as viedtā lruni, bē rnu viedtā lruni un planš etdatoru, rokas pulksteni, pludmales somu, kurā bija divas pludmales brilles un ikvienu sī kumu dā mai, mana viedtā lruņ a gadī jumā bija Tinkoff. Bankas debetkarte. Pē c doš anā s uz reģ istratū ru mē ģ inā ja zvanī t uz mana un sievas telefona numuriem, tač u tie nebija pieejami. Tad viņ i lū dza reģ istratū ru izsaukt policiju. Ieraduš ies policisti apskatī ja telpu, pē c maniem vā rdiem sastā dī ja protokolu, nozagto mantu uzskaiti norā dot raž otā ju/modeli ar aptuvenu izmaksu norā di, manas ā rzemju pases datus. pases, mā jas adrese, tā lr. numuri, e-pasta adrese pastu.
Tā pat protokolā lū dzu norā dī t, ka balkona durvis viesnī cas numuriņ ā slikti aizvē rā s, un pē c vē lē š anā s tā s var atvē rt no ā rpuses (par to runā jā m ar viesnī cas administrā ciju). Protokola tekstu man iztulkoja viesnī cas pā rstā vis, pē c kā to parakstī ju es un viesnī cas pā rstā vis. Nodarī to zaudē jumu aptuvenā s izmaksas ir 1700 €. Pē c tam zvanī ju bankā m un mobilo sakaru uzņ ē mumam ar paziņ ojumu par kartes bloķ ē š anu, internetbankas pakalpojumiem un SIM kartē m. Tā mē s palikā m bez visiem saziņ as lī dzekļ iem un interneta.


9:3.31 maijā tikā mies ar viesnī cas vadī tā ju, kurš arī mū s intervē ja par notikuš o un nozagto mantu vē rtī bu. Turklā t es viņ am pateicu, ka pati situā cija ir ļ oti š ausmī ga, jo kas gan var notikt, ja kā ds no mums pamostos. Viņ š teica, ka mē ģ inā s mums palī dzē t. Mū s pā rcē la uz citu istabu.

01.06 viesnī cas vadī tā js nevarē ja sniegt nekā du saprotamu informā ciju.
Tū roperatora "Anex Tour" gids (+35794205307 Aleksandrs) pret mums izrā dī ja vienaldzī bu un nekā du palī dzī bu nesniedza. Vē rsos pē c palī dzī bas tū risma aģ entū rā , caur kuru iegā dā jā mies tū ri, lai viņ i nosū tī ja pieprasī jumu Anex Tour tū roperatoram. Viņ i atbildē ja, ka nosū tī ja vē stuli tū risma operatoram, kā arī vē stulē norā dī ja, ka gids ir vienaldzī gs.

02.06. viesnī cas vadī tā js nebija ieradies viesnī cā . Reģ istratū rā nesaņ ē mā m nekā du informā ciju, gide palika malā.

03.06 mē ģ inā ja runā t ar viesnī cas vadī tā ju, bet viņ š teica, ka runā s tikai caur gidu. Gids viesnī cā parā dī jā s tikai 15:00. Viņ š skaidroja, ka viesnī ca nekā du vainu nejū t, un pie visa esam vainī gi paš i. Es saku gidam, lai viņ š pastā sta viesnī cas vadī bai, ka viņ i vispirms mū s nepasargā ja, un tas noveda pie notikuš ā.
Kopumā nonā cā m bezcerī gā situā cijā , lī dz pē dē jam cerot, ka viesnī cas administrā cija mums kaut kā du daļ u kompensē s, nemaz nerunā jot par morā lo kompensā ciju. Mums neviens pat neatvainojā s.

04.06 vē rsā mies Krievijas konsulā tā Kiprā.

Viesnī cā nav videonovē roš anas kameru, absolū ti nekā das droš ī bas, viesnī cā vienmē r ir sveš inieki, kuriem nav nekā da sakara ar viesnī cu.


Pirmajos stā vos viņ i netiek izmitinā ti, jo viesnī ca nav iež ogota un ir ē rti izkļ ū t uz pirmā stā va balkoniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu