Dionysos Central Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.810
№16 viesnīcas reitingā Paphos
6.0 Numurs
7.2 apkalpošana
6.7 Tīrība
7.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Pafosas centrālajā daļā, netālu no galvenajiem vēstures pieminekļiem, 3 minūšu pastaigas attālumā no vecā forta un centrālās promenādes. Tuvumā atrodas naktsklubi, diskotēkas un bāri. Standarta numuri tika atjaunoti 2008. gadā, Deluxe numuri tika atjaunoti 2013. gadā.Vairāk →
аватар el.vik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Dionisos viesnī cā.2018. gada 18. -25. maijā . Standarta numurs, brokastis-vakariņ as. Viesnī ca atrodas Ļ OTI labā vietā . Blakus ir viss: promenā de, pludmale, sabiedriskā transporta pieturas, apskates vietas pastaigas attā lumā , baznī ca, lielveikals, veikali, kafejnī cas, restorā ni, krogi uc Pati viesnī ca ir ē rta un mā jī ga. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Dionisos viesnī cā.2018. gada 18. -25. maijā . Standarta numurs, brokastis-vakariņ as.
Viesnī ca atrodas Ļ OTI labā vietā . Blakus ir viss: promenā de, pludmale, sabiedriskā transporta pieturas, apskates vietas pastaigas attā lumā , baznī ca, lielveikals, veikali, kafejnī cas, restorā ni, krogi uc Pati viesnī ca ir ē rta un mā jī ga. Baseins ir pietiekami liels peldē š anai. Viesnī cā ir ļ oti ē rti sauļ oties. Sauļ oš anā s krē sli viesiem ir bez maksas. Vietas pietiek visiem.
Pirmajā dienā vē lā s ieraš anā s dē ļ mums nebija laika vakariņ ā m. Viesnī ca mums iedeva kuponu pusdienā m. Kā arī kompliments no viesnī cas - kupons uz restorā nu viesnī cā diviem dzē rieniem, no kuriem izvē lē ties.
Istaba bija tumš a, apgaismojums ļ oti vā jš , fē ns neieslē dzā s. No rī ta par to ziņ ojā m reģ istratū rā . Lī dz pulksten 11 viss tika sakā rtots: nomainī ja VISAS lampas, uztaisī ja fē nu un papildus elektriķ is pā rbaudī ja televizora pulti, nomainī ja baterijas.
Standarta istabas mē beles nav jaunas. Gultas pamatnes ir nolietotas. Bet viss tī rs, kā rtī gs, kā rtī gs. Gultas veļ as un dvieļ u maiņ a, uzkopš ana katru dienu.
Ē diens: ļ oti garš ī gs, ar labu ē dienu izvē li visā m gaumē m. Brokastī s varat paņ emt pilnas angļ u brokastis no piedā vā tajiem produktiem vai vieglu jogurtu ar augļ iem. Sula un kafija no automā ta, kā arī tē ja tiks atnesta pē c pieprasī juma.
Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Vakariņ ā s nav iekļ auti dzē rieni. Bet tos var pasū tī t vakariņ u laikā par cenu, kas ir salī dzinā ma ar kaimiņ u kafejnī cā m, un samaksā t par to izbraucot. Vai (kas ir ē rti) pē c vakariņ ā m izejiet no viesnī cas un uzreiz, pā ris soļ u attā lumā , iekā rtojieties citā kafejnī cā vai restorā nā , tuvā k jū rai un baudiet ainavu un dzeriet savu iecienī to dzē rienu. Mē s devā mies uz indieš u restorā nu. Tas ir netā lu. Vai Penguino restorā ns. Tas ir divu soļ u attā lumā . Un tur ļ oti garš ī gi, lielas porcijas, pastā vī gajiem klientiem atlaides. Karte mums tika izsniegta otro reizi, kad viesojā mies. Porcijas ir ļ oti lielas.
Viesnī cas personā ls: Ļ oti uzmanī gas un draudzī gas meitenes reģ istratū rā , darbinieki viesnī cas kafejnī cā un restorā nā , kā arī istabenes. Visi ir ļ oti uzmanī gi un uzmanī gi. Viņ i smaida. Laipni lū dzam.
Atseviš ķ a cieņ a pret administratoriem reģ istratū rā . Nadija un Valentī na ir gudras. Nadija parasti ir dvē seles cilvē ks.
Atpū tnieki: mierī gi briti (bijuš ie kolonizatori, kuriem ē rta kreisā s puses satiksme un nav vajadzī gi adapteri rozetē m, jo ​ ​ viņ iem uzreiz ir pareizie. ) Un nopietni krievi. Tautieš i, mā cieties izbaudī t atpū tu un parā diet š o prieku sejā .
Paš valdī bas pludmales. Smiltis un oļ i. Smilš ainā ks 4-5 zvaigž ņ u viesnī cu priekš ā . Jū s varat staigā t pie viņ iem. Koraļ ļ i nav nepiecieš ami. Mē s to izmantojā m tikai tad, kad devā mies uz Afrodī tes dzimš anas vietu. Bet ir ē rti pludmales posmi.
Jū s varat sauļ oties pludmalē uz sava dvieļ a. Neviens jū s nekomentē s. Bija atpū tnieki, kuri iegā dā jā s pludmales lietussargu un pā rvietojā s pa pludmalē m "visi savē jie".
Krastmala ir ļ oti patī kama. Ja ej pa kreisi (pa viesnī cu rindu), tad novelc kurpes. Akmeņ i nesakarst un celiņ u segums gar pludmalē m pē das nededzina. Ne raibums, ne akmens. Izklaidei staigā jiet basā m kā jā m.
Jū ra bija auksta. Tur, kur ir viļ ņ lauž i un maiga ieeja, ū dens sasilst lī dz pusdienlaikam. Tomē r pat no rī ta ir siltā ks nekā mū su ezeru un upju mā jā s karstajā vasarā . Jū nijā jū ra bū s ļ oti ē rta.
Apmeklē jiet arheoloģ ijas muzeju. Labā k ir doties kopā ar gidu vai iepriekš izlasī t par skaistajā m mozaī kā m, kuras jū s tur redzē sit.
Dodieties ekskursijā s. Aizraujoš i. Garš ī gs. Ē rti. Neliedziet sev prieku apmeklē t ē zeļ u fermu. Tas ir jautri. Mē s domā jā m, ka tas ir jautri bē rniem. Izrā dī jā s, ka par to interesē ja arī pieauguš ie. Pē c izjā des ar ē zeļ iem jū s sagaidī s garš ī gs ē diens un vī ns. Jū su bē rnus izklaidē s otrs gids. Paldies Jā nim un Monikai! Un jū s varat dejot prieka pē c pats un paskatī ties uz dejotā ja prasmi ar brillē m uz galvas (12 glā zes + kaylo vai + pudeles vai + ķ eblī tis).
Brauciens ar kuģ ī ti un peldē š anā s Zilajā lagū nā ir lielisks veids, kā pavadī t brī vdienas un skaistas ainavas.
Jū ra! Tas ir tī rs. Visur ir tī rs! Skaists. Visi zilā , tirkī za, zilā un ultramarī na toņ i. Ļ aujiet savā m acī m izbaudī t š o brī niš ķ ī go skaistumu. Tā pē c es eju uz jū ru. Paskaties - paskaties uz jū ru.
Bonuss velosipē distiem Pafosā : lieliski veloceliņ i pa pilsē tu. Iznomā jiet velosipē du, un tas ir jums: mobilitā te, sports, sauļ oš anā s.
Sabiedriskais transports - autobusi. Viņ i iet tieš i pē c grafika. Jū s varat patstā vī gi izpē tī t daudz ko pilsē tā un priekš pilsē tā s.
Akvaparks. Ļ oti ē rti. Ja esat kopā ar bē rniem, tad tas ir obligā ti. Apmeklē juma dienā var iegā dā ties biļ eti ar 50% atlaidi nā kamajam apmeklē jumam.
Mobilie sakari un internets. Komunikā cija ir lieliska pat jū rā pastaigas laikā . Pieslē dzieties internetam bez maksas Royal Cafe vai Penguino un izmantojiet to.
Droš ī ba: mē s nesastapā m neko vai nevienu bī stamu. Visi apkā rt ir draudzī gi.
Vietē jie iedzī votā ji, veikalu un restorā nu darbinieki ir mierī gi un viesmī lī gi. Daudzi runā krieviski. Vismaz nedaudz. Ja nē , tad ļ oti ā tri piezvanī s kā dam, kurš palī dzē s pā rvarē t valodas barjeru. Sazinieties ar prieku.
Ir izklaide visu vecumu cilvē kiem. Nakts diskotē kas ar salū tu mums netraucē ja, ar aizvē rtā m balkona durvī m skaņ as izolā cija bija laba.
Kaķ i. Daudz no tiem. Viņ i visur. Mū su viesnī cā ir aptuveni 8 duš as. Katram ir savs biotops. Vienam pelē kam kaķ im "Pieredzē jis" bija vakariņ as, brokastis un pusdienas. Pā rē jie savā dzī votnē ē da 1-2 reizes dienā . Atpū tnieki tos aktī vi baro. Bet kaķ i ir tievi (izņ emot Pieredzē juš os). Daudzi kaķ i nav ļ oti veselī gi. Mē s kā pieredzē juš i kaķ u audzē tā ji to redzam. Tie ir jā ā rstē . Kaķ us Kiprā neuzskata par mā jdzī vniekiem. Pie mū su korpusa dzī voja kalsns "Skatuves". Vienmē r satika un pavadī ja pie ieejas. Sirsnī gs un sabiedrisks. Sveicieni un glā sti vienmē r ir no sirds. Tā s teritorijā dzī vo kaķ is un kaķ ē ns.
Lidojumi no Jekaterinburgas-Larnakas un atpakaļ bija precī zi laikā . Tas iepriecinā ja. Iepriekš mē s biež i saskā rā mies ar lidojumu kavē š anos.
Liels paldies Innai Miš inai (ceļ ojumu aģ entū ra "7 kontinenti"), kā arī uzņ ē mumam Biblio-globus un viņ a gidei viesnī cā Jevgeņ ijai Ž danovai, gidē m Jekaterinai, Janai, Monikai un š oferiem, kas mū s pavadī ja ekskursijā s.
Котик Стражник Наш корпус Бассейн Фойе отеля Главный корпус отеля Мозаика в археологическом парке Археологический парк Археологический парк
аватар flowerproject
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viennozī mī gi varu teikt, ka viesnī ca ar saviem "+" un "-" Aģ entū rai likā m izvē lē ties viesnī cu pilsē tas centrā , lai bū tu ē rti staigā t un bū tu tuvu pieturai, tuvumā jā bū t izklaidei, bā riem, klubiem, kafejnī cā m, restorā niem un ne tā lā k kā. … Tomēr ▾ Viennozī mī gi varu teikt, ka viesnī ca ar saviem "+" un "-"
Aģ entū rai likā m izvē lē ties viesnī cu pilsē tas centrā , lai bū tu ē rti staigā t un bū tu tuvu pieturai, tuvumā jā bū t izklaidei, bā riem, klubiem, kafejnī cā m, restorā niem un ne tā lā k kā.1 km no jū ras, neplā nojā m daudz peldē t, un nav sezona, pastaigā jieties gar krastu, ieelpojiet jū ras gaisu
Viss sanā ca tā , š ajā ziņ ā viesnī ca mums ir uz "5"
Starp citu, viņ i arī teica, ka ir labs ē diens, mē s ar to ī sti nerē ķ inā jā mies, jo š ī s ir ekonomiskas 3 zvaigznes, bet! pā rsteidzoš i vakariņ ā s bija laba ē dienu izvē le, patika arī brokastis, vē l "+" viesnī cai
Tagad par "-"
Istabas vecas, mazas, kam bez balkona vispā r ir skumji, vairā k vai mazā k bijā m iekā rtojuš ies
Istabas uzkopš ana nav ļ oti laba
Nezinu, cik labi tī ra baseinu, bet mē s tur peldē jā mies un sauļ ojā mies, dzī vi, viss ok, neko nenoķ ē rā m, vienī gais ir mazs un ja daudz cilvē ku peld, tad ir ne pā rā k ē rti
Kopē jie iespaidi joprojā m labi, personā ls laipns, cenš as izpatikt, visi pieklā jī gi, reģ istratū rā ir krievu meitene
Viesnī cā pavadī jā m maz laika, pā rsvarā pastaigā jā mies, sauļ ojā mies, braucā m pa salu ar maš ī nu
Ja kā dam ir jautā jumi, rakstiet
аватар ttb60
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena. • Atpū tā s viesnī cā Kipra, Pafa, Dionysos Central Hotel, 3* Ekskursija bija 4 naktis no 2016. gada 23. lī dz 27. oktobrim. Izbraukš ana 2016. gada 23. oktobrī no Vnukovas (Maskava) plkst. 3.30 uz Larnaku (Kipra). Lidosta bija pustukš a. Aeroexpress izbrauca pulksten 23. … Tomēr ▾ Laba diena.
• Atpū tā s viesnī cā Kipra, Pafa, Dionysos Central Hotel, 3*
Ekskursija bija 4 naktis no 2016. gada 23. lī dz 27. oktobrim. Izbraukš ana 2016. gada 23. oktobrī no Vnukovas (Maskava) plkst. 3.30 uz Larnaku (Kipra).
Lidosta bija pustukš a. Aeroexpress izbrauca pulksten 23.00 no Kijevas dzelzceļ a stacijas uz Vnukovu.
Reģ istrē jos lidojumam ar interneta starpniecī bu mā jā s 23 stundas pirms izlidoš anas Rossiya Airlines mā jaslapā . Lidmaš ī na bija pilna par divā m treš daļ ā m. Daudzi devā s gulē t salona galā uz trim sē dvietā m. Paspē ju arī pagulē t 1.5h. 7.10 Larnakā satiku gidu Viktoru no "Biblio Globus". Viņ š visu izstā stī ja lī dz galam, bez liekiem vā rdiem. Autobusā atradā s 10 cilvē ki. Tā pē c ā tri nokļ uvā m Pafos pilsē tā .
Ē dienreizē s bija brokastis + pusdienas + vakariņ as. Viesnī cā ierados pirms 10:00, brokastis vē l bija. Reģ istratū rā strā dā krievu meitenes, kuras bē rnī bā vecā ki atveda uz Kipru. Viņ i runā trī s valodā s - krievu, grieķ u un angļ u. Man nelaida brokastis, pareizā k sakot, ļ ā va par 8 eiro. Es atteicos. Koferis stā vē ja zā lē , pā rģ ē rbos un devos uz Papa Antonio lielveikalu, izgā ju no viesnī cas, garā m strū klakai kafejnī cā , tieš i pa ielu, kur kursē autobusi, un atkal pa labi pirmajā joslā , eju taisni, tur bū s mazstā vu tumš a nepabeigta ē ka labajā pusē , pagriezieties pa kreisi, tad pa labi un kreisajā pusē stā v "Papa Antonio". Desu nodaļ ā grieķ u pā rdevē ja ļ oti labi runā ja krieviski.
Nopirku desiņ as un maizi, iepildī ju ū deni pudelē s un devos uz pludmali. Smilš u pludmale atrodas aiz viesnī cas "Aleksandrs...". Jū ra bija pā rsteidzoš a, laiks bija skaists, gaisa temperatū ra bija plus 27 Celsija.
12.30 atgriezos viesnī cā pusdienot (pusdienas no 12.30 lī dz 14.00). Man iedeva atslē gas karti uz 505. numuru (reģ istrē š anā s viesnī cā no 12.00), ienesu istabā savas mantas.
Izmitinā š ana.
Istaba bija pietiekami liela ar divguļ amo gultu. Kondicionieris bija ieslē gts, vannas istaba bija aizvē rta ar necaurredzamā m durvī m. Man ļ oti patika tas, ka viss bija nokrā sots baltā krā sā . Bija č etri lieli balti dvieļ i un viens mazā ks. Pie sienas ir piestiprinā ti divi konteineri ar š ķ idro ziepju dozatoriem virs vannas un izlietnes. Balkons ir liels - tur bija balts galds un divi plastmasas krē sli. Virvju nebija, no pā rsē ja piestiprinā ju virvi, lai nož ā vē tu peldkostī mus. Balkona durvis - skaņ u izolē još as, ā rpusē koka ž alū zijas no horizontā lā m lī stē m ar spraugā m.
Uzturs.
Brokastis - katru dienu - ceptas olas, č etru veidu musli, tiem piens, pankū kas, tartletes - tiem š okolā des č ipsi, malti rieksti un pū dercukurs. Bija tosteris - pie ieejas uz restē m tika uzlikti divi baltmaizes grauzdiņ i, kas paš i tosterī atstā ja, tad ceptie aizgā ja. Tomā ti un gurķ i mainī jā s gabalos katru otro dienu. Divu veidu olī vas. Lauku stila kartupeļ i. Rī si ar dā rzeņ iem. Divu veidu desas. Cepts cū kgaļ as bekons. Trī s veidu desiņ as. Sviests atseviš ķ ā s pakā s. Divu veidu siers. Ē st var gan iekš telpā s, gan ā rā pagalmā . Jogurts bija biezs un garš ī gs. Karsti dā rzeņ i. Salā tu salā ti, tomā ti, gurķ i, saldie sī poli, siers, olī vas un kaperi Deserts - kū kas, garš ī gi suflē . Aparā ts izsniedza apmē ram 10 dzē rienus. Kafija - americano, kapuč ī no utt. Š okolā de. Tē ja samovā rā . Trī s veidu sulas atseviš ķ ā maš ī nā . Kafija ļ oti kvalitatī va. Augļ i - ā bolu š ķ ē les, kivi, banā ni. Apelsī nus sagriež č etrā s daļ ā s.
Pusdienas - zupa - tomā ts, kā posti, kartupeļ i. Otrajā - cū kgaļ a, zivs fileja katru dienu. Vairā ku veidu dā rzeņ u salā ti. Garnē jums - karsti dā rzeņ i, lauku kartupeļ i, rī si. Vakariņ ā s dzē rieni netika nodroš inā ti. Bija augļ i un atkal deserti - kū kas, putas. Vienmē r atradā s gaļ as ē diens lielā gabalā vai vista uz apsildā mas virsmas uz letes, kur virtuves darbinieks svinī gi nogrieza lielu gabalu un nolika uz š ķ ī vja. Tī ri š ķ ī vji vienmē r tika uzsildī ti, kad tie stā vē ja kaudzē , pirms pā rē jie paņ ē ma tos rokā s, lai liktu ē dienu.
Vakariņ as - atkal zupa-biezenis. Otrajā - vista, cū kgaļ a, liellopa gaļ a mī klā , liellopa gaļ as kotletes. Neskaitā ms salā tu skaits neapstrā dā tu un vā rī tu dā rzeņ u salā tu bā rā . Gaļ as un zivju ē dieniem ir vairā ki piedevu veidi. Bija divas zā les – ar siltajiem ē dieniem un salā tiem. Desertā - kū kas, putas, augļ i. Pusdienā s dzē rienu nebija.
Vienmē r ir bijuš i vairā ku veidu mē rces, nosaukumi nav zinā mi.
Man bija katls, 300 ml seš stū ra stikla burka no Maskavas. Uzvā rī ju ū deni un dzē ru tē ju. Bet reģ istratū rā jā prasa adapteris kontaktligzdai, jo Kiprā spraudņ iem ir trī s tapas. Par brī vu. Arī televizora tā lvadī bas pults ir bez maksas. Es neņ ē mu tā lvadī bas pulti no gaisa kondicioniera, es nezinu, par depozī tu vai bez maksas.
Secinā jums: ja liek uz š ķ ī vja vienu karoti no katra ē diena veida, tad sanā ks daudz, visu apē st nav iespē jams.
Pludmale un jū ra.
Ī sā kais ceļ š uz pludmali bija caur kafejnī cu "Royal" no viesnī cas. Ja jū s stā vat ar skatu uz jū ru, tad jums jā iet pa kreisi gar krastu uz viesnī cu "Aleksandrs...", un aiz tā s bū s smilš aina pludmale. Pludmalē ir tualete, tualetē ir kajī tes ar duš u. Ā ra duš as un jaucē jkrā ni ar ū deni kā ju mazgā š anai. Par brī vu. Pirms zilā s glā bē ju kabī nes smiltī s nebija sauļ oš anā s krē slu, visi sauļ ojā s dvieļ os. Ieeja no jū ras laba, nedaudz oļ u gar krasta lī niju ū denī . Bet bija vietas, kur pie ieejas nebija akmeņ u. Atkarī bā no jū ras uzvedī bas veidojā s ieeja ū denī . Gaisa temperatū ra bija 27 grā di pē c Celsija, ū dens jū rā ir silts. Dziļ ums ir mazs. Lieliska vieta. Piekrastē ieklā ts asfalta un citu cietu segumu ceļ š . Visas pludmales ir paš valdī bas.
Izklaide.
Viesnī cā nebija animā cijas. Man bija lē tā kais numurs. Seš os vakarā divsimt metru attā lumā esoš ajā deju bā rā sā ka dā rdē t mū zika. Tā tad nebija garlaicī gi. Mū zika dā rdē ja lī dz 2-2:30. Daž i atpū tnieki cieta. Citi maksā ja papildus $12-$16 par klusā kā m istabā m. Es vienmē r ceļ oju ar ausu aizbā ž ņ iem. Naktī viņ a aizvē ra slē ģ us uz ā ķ a, durvis uz balkonu, aizsedza logus, ievietoja ausī s ausu aizbā ž ņ us. Ja skanē ja sitaminstrumentu mū zika, tad tā bija dzirdama caur ausu aizbā ž ņ iem. Bet es gulē ju labā k nekā mā jā s. Naktī uz pā ris minū tē m ieslē dzu kondicionieri un tas atdzesē ja gaisu istabā . Bē rniem tā das telpas nav piemē rotas. Bija daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku no Anglijas. Mū su ē kā satiku tikai divus vecus baravikas vī rus no Anglijas. Citi angļ i dzī voja citā viesnī cas ē kā , tā lā k no deju bā ra.
Lidojums netika pā rcelts. Autobuss Larnakas lidostā ieradā s laicī gi. Slikti bija tas, ka viņ i apvienoja divus lidojumus, un mē s ilgi braucā m uz lidostu (2.5 stundas), jo apstā jā mies Limasolā pasaž ieriem. Ieradā mies divas stundas pirms izlidoš anas. Daž iem bija jā izsniedz PVN atmaksa par pirkumiem. Nezinu vai mums bija laiks. . Biblio Globus tū roperatora pā rstā vji stā vē ja pie reģ istrā cijas galda, kontrolē ja reģ istrā cijas procesu. Lidostā ir smē ķ ē tava. Izlidoja laicī gi, lidojums gan turp, gan atpakaļ pagā ja laicī gi un labi.
Vispā rī gs secinā jums.
Viesnī ca ir pieklā jī ga. Draudzī ga attieksme pret krieviem. Starp citu, pludmalē krievi, precē ts pā ris Vasī lijs un Jeļ ena no Murmanskas, vakariņ u laikā sū dzē jā s par diskriminē još o attieksmi pret krieviem viesnī cā Aloe Hotel vadī tā jiem, kuri nebija sajū smā , ka nepasū tī ja alkoholu. Turklā t viņ i pauda neapmierinā tī bu, ka pā ris nerunā angliski.
Mū su viesnī cā strā dā ja brī niš ķ ī gas meitenes Jū lija, Nadija, Jeļ ena. Restorā nā tikai ar smaidu apkalpojoš ais personā ls piegā ja pie galdiņ a. Patī kama sieviete Ludmila strā dā arī virtuvē .
Vienī gais negatī vais ir troksnis no deju bā ra naktī lī dz 2-2:30. Vismaz lī dz 12 viņ š strā dā ja, nekā du sū dzī bu nebija. Bet š ī ir Kipra - sala ar 24/7 naktsdzī vi. Wifi bez paroles viesnī cā bija ideā ls, pludmalē arī aiz Alexander Hotel ir labs wifi.
Paldies Biblio Globus un Travelata par labu braucienu par saprā tī gu cenu.
В номере отеля. В номере отеля. В номере отеля. Триада. Океанский лайнер зашел в бухту. В Средиземном море. Вход в отель. Вход в аэропорт Ларнаки.
аватар Elena2406
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū nija beigā s atpū tā mies Dionysos Central. Uzreiz jā saka – viesnī ca nav domā ta pretenciozajiem. Ja jū s traucē traipi uz krē sla un gultas pā rklā ja polsterē juma, caurumi matracī , maza un ne pā rā k tī ra vannas istaba, tad jū s š eit neesat. … Tomēr ▾ Jū nija beigā s atpū tā mies Dionysos Central.
Uzreiz jā saka – viesnī ca nav domā ta pretenciozajiem. Ja jū s traucē traipi uz krē sla un gultas pā rklā ja polsterē juma, caurumi matracī , maza un ne pā rā k tī ra vannas istaba, tad jū s š eit neesat.
Bet viss strā dā ja: dzī voklis, fē ns, karstais ū dens. Bija š ampū ni/ž elejas. Matrač i ir diezgan ē rti, bez nokareniem izciļ ņ iem.
Moderns LG plakanais televizors ar USB. Tā pē c visas iepriekš lejupielā dē tā s filmas skatī jā mies ē rti, nevis savā s ierī cē s.
Tā kā mums bija ekonomiskā iespē ja, internets, seifs, ledusskapis nā ca par maksu. Internets - 3 eiro / diennaktī , ledusskapis - 1.7 eiro / diennaktī . Š ķ iet, ka DeLuxe numuros ir viss iekļ auts.
Ē dieni - paņ ē ma HB. Pusdienas tika pasniegtas ar paš taisī tiem salā tiem. Iepriekš padomā jā m un paņ ē mā m lī dzi plastmasas salā tu bļ odu, nazi, katlu, tē ju, cukuru, sā li.
Pā rtikas preces krā jā m lielveikalā Papantonio (5-7 minū tes no viesnī cas). Ir pieejams arī bezmaksas WiFi. To var noķ ert arī daž os restorā nos un kafejnī cā s.
Brokastis ir standarta: musli, omletes, desiņ as, bulciņ as, smalkmaizī tes, jogurti. Es iesaku jogurtu. Bezpiedevu jogurtu izmantoju kā mē rci salā tiem un otrajiem ē dieniem, persiku - kā krē mu bulciņ ā m un smalkmaizī tē m.
Vakariņ as, kā man, ir diezgan pieklā jī gas, ir no kā izvē lē ties. Rodas uz itā ļ u restorā na bā zes, tā tad makaroni, ravioli, vista, gaļ a, sautē ti dā rzeņ i, tvaiki + daž i vietē jā s virtuves ieslē gumi.
Tā kā mums nebija AI, vakariņ ā s bijā m apmaksā ti dzē rieni (pat ū dens) - glā ze vī na/alus 1.9 eiro.
Pafosa ir klusa pilsē ta, izņ emot pirmo lī niju. Ja pā rvietojies 2-3 ceturtdaļ as iekš zemē - kluss un regularitā te.
Viesnī ca atrodas Pafosas centrā , 1 kvartā la attā lumā no jū ras krasta, un to ieskauj kafejnī cas un bā ri.
Viesnī ca sastā v no 2 ē kā m. Mē s dzī vojā m tā lumā , kas ir vienkā rš ā k. Centrā , pē c baumā m, telpas ir labā kas (DeLuxe).
10% no kontingenta ir ā rzemnieki. Pā rē jais ir NVS.
Viesnī ca ir vairā k piemē rota jaunieš iem, ī paš i attā lā ē ka, jo. atrodas netā lu no disko bā ra, kas rosā s no 22:00 lī dz 2:00.
Ir nereā li gulē t ar atvē rtiem logiem, tas ir pieļ aujams ar aizvē rtiem logiem, bet jutī giem cilvē kiem tas, visticamā k, nederē s.
Mū su istaba bija ļ oti pieticī ga izmē ra - acī mredzami divvietī ga, kur viņ i iestū ma 3. gultu, kas traucē ja atvē rt balkona durvis.
Bet balkons ir liels: ar plastmasas galdu un 2 krē sliem. Starp citu, padoms nepieredzē juš iem tū ristiem: virve un pā ris drē bju š ķ ipsnas š ā dos braucienos nebū s lieki.
Adapteris eiro rozetē m tika nodroš inā ts bez maksas.
Pludmales dvieļ us paņ ē mā m paš i, bet tos varē ja paņ emt viesnī cā par 1 eiro + 1 eiro katra maiņ a.
Baseins mazs - apmē ram 5*10m. Manā ma hlora smaka. Iegremdē ts tikai vienu reizi.
Pafosas pludmales zona ir nedaudz specifiska. Krasts pā rsvarā akmeņ ains, bet nolaiš anai/kā pš anai ir aprī kotas kā pnes. Uz smilš aino Sodap pludmali iepretim viesnī cai Aloe, kur pavadī jā m laiku, apmē ram 15 minū tes ejot pa promenā di vai paralē lo ielu.
Ieeja lē zena, smilš aina, bet vietā m var bū t akmeņ i.
Tur jū s varat sadalī ties ar saviem lietussargiem un dvieļ iem. Ir duš a un tualete. Tuvā kā s pludmales atrodas tieš i promenā dē . Visur maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi -2.5 eiro katra prece.
Otrajā pusē jū ra bija nedaudz apbē dinā ta - pirmā s 4 dienas gandrī z negaisa un jū ra bija patī kama. Ar lieliem viļ ņ iem ir jā grā bj apmē ram 20 metri, lai tiktu uz tī ra ū dens bez smiltī m un aļ ģ ē m.
Jū ra ir nedaudz mazā k sā ļ a un par 3 grā diem vē sā ka nekā Antā lijas piekrastē . Š ķ iet, ka ir daž as straumes. No rī ta ū dens kopumā ir uzmundrinoš s.
No ekskursijā m viņ i no "Atika Holiday" paņ ē ma tikai "Salas sirdi" - 45 eiro bez pusdienā m vai 65 eiro ar pusdienā m. Pusdienas par 20 eiro ir par maz, pilnī gi pietiek ar kā du uzkodu ar tevi. Ekskursija no 8-00 lī dz 18-00.
Apskatī jā m 2 klosterus, baznī cu, vietē jo krā saino ciematiņ u, vī na darī tavu, no gida uzzinā jā m daudz jauna par vietē jā m paraž ā m un vē sturi.
Protams, apmeklē jā m Pafosas brī vdabas arheoloģ isko muzeju. Ieeja 4.5 eiro.
Muzejs atvē rts no 8:30 lī dz 19:30. Optimā lais apmeklē juma laiks ir no 17-00 lī dz slē gš anai, pretē jā gadī jumā var cept atklā tā vietā .
Principā nav slikti, Pafosu var redzē t 1 reizi, bet otrreiz mē s droš i vien nebrauksim.
3х местный номер Дополнительное место с дырками в матрасе Номер Умывальник в санузле Душевая с туалетом Балкон номера Внутренний дворик отеля Пляж Sodap возле отеля Aloe
аватар mirgorodskaya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m ar bē rnu (3.5 gadi). Viesnī ca nav jauna, istabā s ir vecas mē beles, fē ns strā dā katru otro reizi, ledusskapis ir maksas (pirmo reizi redzu), bē rniem nav izklaides (labi, ka ir vismaz mazs baseins) un arī pieauguš ajiem. Ir tikai viens kanā ls. … Tomēr ▾ Bijā m ar bē rnu (3.5 gadi). Viesnī ca nav jauna, istabā s ir vecas mē beles, fē ns strā dā katru otro reizi, ledusskapis ir maksas (pirmo reizi redzu), bē rniem nav izklaides (labi, ka ir vismaz mazs baseins) un arī pieauguš ajiem. Ir tikai viens kanā ls. Ē diens š ķ iet normā ls, sulas garš ī gas (tas vispā r ir Kiprā ), bet nekas ī paš s nebija (bet tas ir normā li 3 zvaigznē m). Normā las pludmales tuvumā nebija, jā dodas uz krastmalu un jā iet pa kreisi lī dz paš valdī bas pludmalei, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, bet pē c 17:30 tur jau var sauļ oties bez maksas. Ekskursijas ir dā rgas, bet interesantas.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar vī ru 2012. gada augustā ))) Man viss ļ oti patika !! ! ! Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska)) restorā nu un bā ru iela tieš i aiz viesnī cas, 2 minū tes lī dz krastmalai ar restorā niem) jū s esat visu notikumu centrā )))) numurs ir vienkā rš s, bet tī rs un ē rts, viss darbojas pareizi. … Tomēr ▾ Atpū tos ar vī ru 2012. gada augustā ))) Man viss ļ oti patika !! ! ! Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska)) restorā nu un bā ru iela tieš i aiz viesnī cas, 2 minū tes lī dz krastmalai ar restorā niem) jū s esat visu notikumu centrā )))) numurs ir vienkā rš s, bet tī rs un ē rts, viss darbojas pareizi. lī dz pludmalei 2 minū tes, bet mē s devā mies uz smilš u, septiņ u minū š u gā jienā , mums patika vairā k) mums bija puspansija: brokastis un vakariņ as. brokastī s deva visu pē c standarta, vakariņ u bufete, ē dienu daž ā dī ba diezgan liela, ļ oti garš ī gi !!!!!!! ! ! dzē rieni bija iekļ auti tikai brokastī s, tā pē c pā rē jie dzē rieni tika pirkti bā rā - dā rgi, pā ris dienas pē c ieraš anā s atradā m veikalu-10min. no viesnī cas!! ! ! tur alkohols ir lē tā ks nekā beznodokļ u rež ī mā ))) un ne sliktā ka kvalitā te, salī dzinot) Viesnī cas teritorija nav liela - tī ra, ē rta, nekas lieks, baseins nav liels, bet pietiekami, lai ienirt Kurp doties: ē zelis jā š ana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! š is ir neaizmirstams vakars) Man ļ oti patika), un man ļ oti patika ekskursija "uz jū ru un uz sauszemes" - ne tik daudz izklaidē još a, bet ļ oti informatī va, tā principā aptver visu, kas ir vē rts redzē t uz salas) Kas ir vē rts pamē ģ inā t: MEZE - tas ir vienkā rš i maģ isks, vietē jie apelsī ni ir š ausmī gs skats, bet tie ir ļ oti garš ī gi, nekad neesmu ē dusi, lai gan esmu bijusi daudzā s vietā s), vietē jā melone ir tumš i zaļ a, nesmarž o, BET TĀ NAV TIEŠ Ā M GARŠ Ī GI, pā rdod š ajā burvju veikalā , vē l ir ļ oti lē ts ū dens, un adapteris kontaktligzdai - viesnī cā.7 eiro - ī re, un veikalā.1 eiro))) Garš ī gs vietē jais vī ns - camanaria, un alus-keo) stiprā kas zivā nijas cienī tā jiem (moonshine - garš o pē c tekilas). ļ oti garš ī ga olī veļ ļ a) Suvenī ri krastmalā ir daudz dā rgā ki nekā pilsē tā , lai gan tie ir absolū ti vienā di) Kas attiecas uz jū ru, tā ir tī ra, tur nav daudz dzī vo radī bu, bet mē s redzē jā m mazu murē nu) un mazā s zobenzivs) krabji, jū ras ekskursijā redzē jā m bruņ urupuci) paldies dievam nebija medū zu, man nepatī k tā das dzī vas radī bas) Bijā m arī zoodā rzā , forš i, apstā kļ us dzī vniekiem nevar salī dzinā t ar mū sē jie!! ! ! vienī gais negatī vais ir nereā lais KARSTUMS - vē jš bija no Ā frikas - ļ oti applaucams ((((daž iem tū ristiem bija apdegumi, uz kuriem bija baisi skatī ties ((((bū t uz ielas, no vieniem pē cpusdienā lī dz trijiem, neizturami, tajā laikā sala ir tā da kā -š ķ iet, ka izmirst) uz ielas vispā r neviena nav) un tā pē c mums VISS ļ oti patika. Brauksim vē l un paliksim tikai š ajā viesnī cā!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā oktobra beigā s. Viesnī cas plusi: atrodas pilsē tas centrā , lī dz Dionī sa, Jona uc mozaī kā m 10 min. staigā t. Pludmale ir laba netā lu no viesnī cas Aleksandra, min 5-7 gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā oktobra beigā s. Viesnī cas plusi: atrodas pilsē tas centrā , lī dz Dionī sa, Jona uc mozaī kā m 10 min. staigā t. Pludmale ir laba netā lu no viesnī cas Aleksandra, min 5-7 gā jiena attā lumā . Ē diens vienmuļ š , bet mā jā s mums arī nav izvē les pā rpilnī bas! Vakariņ ā s 6 veidu salā ti, vairā ku veidu vermicelli, ravioli (negarš oju), augļ i, deserts un citā istabā gaļ a, kartupeļ i, dā rzeņ i, zivis, zupa. Principā ē diens ir labs, problē mas ar vē deru nebija. Tī rī š ana katru dienu. Mī nusi: skudras otrajā stā vā un, ja ieņ emsiet istabu ar skatu uz baseinu, varē siet redzē t un dzirdē t bū vniecī bu (bet tā s strā dā tikai lī dz 15:00). Bet es domā ju, ka tam vajadzē tu bū t pabeigtam lī dz nā kamajai sezonai. Kopumā viņ a iespaidu nesabojā ja. Š ampū na nebija, tikai duš as ž eleja. Tur joprojā m nav virves, ar ko ž ā vē t lietas, man vajadzē ja kaut ko izdomā t paš am. Tagad par atraš anā s vietu un pilsē tu. Viss ir blakus. Mē s paš i devā mies uz Afrodī tes dzimš anas vietu ar parastu autobusu (braucā m ar pirmo autobusu, tā tad tur bijā m pirmie, varē jā m nomazgā ties bez sveš iem skatieniem), apmeklē jā m Afrodī tes templi, pastaigā jā mies lī dz Zā lamana mozaī kā m un kotokombā m. , pat gā ja lī dz karaļ u kapiem. Tas ir lieliski, ka gandrī z visi apskates objekti atrodas Pafā . Bijā m uz akvaparku un bija lieliski! Tagad par ekskursijā m. Mē s nopirkā m ekskursiju no Pegasus: izjā des ar ē zeļ iem, iesaku visiem ļ oti forš i! un pē c slē poš anas tevi ved uz vakariņ ā m un tur iedzer vietē jo mē nessē rdzienu un vī nu, un tad dejo - vispā r viss ir lieliski, nenož ē losiet! Tikai Pegasam ir ļ oti dā rgas ekskursijas. Atradā m lē tus - 19 eiro katrs. No viesnī cas dodieties uz krastmalu, tad pa labi un tā lā k pa krastmalu lī dz nelielam laukumam un tur pa labi redzē siet zilo autobusu gala pieturu, kur rakstī ts "Pafosas rajona transporta aģ entū ra". (5-7 minū tes kā jā m). Tur ir krieviski runā još a meitene, pajautā jiet viņ ai prospektus. Mē ģ inā jā m atrast Louis aģ entū ru pē c iepriekš ē jā apskata, ilgi nevarē jā m atrast, un tad nejauš i atradā m tikai uz atvaļ inā juma beigā m un nenož ē lojā m, jo ​ ​ viņ u ekskursijas ir vairā k dā rgi. Noteikti dodieties uz Kikos klosteri, ļ oti iespaidī gi. Alkoholu un pā rtikas preces pirka arī lielveikalā Papa Antonio, knapi atrada. Arī netā lu no viesnī cas, labajā pusē . Kā tur nokļ ū t, varat jautā t meitenei reģ istratū rā . Kopumā Pafā ir ko redzē t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Laygyhka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki. Atpū tā s Kiprā Paphos viesnī cā Dionysos 3 * no 26.08. 2010 lī dz 09.08. 2010. Es nevarē ju iedomā ties, ka ir tik netī ras viesnī cas ar pilnī gi antisanitā riem apstā kļ iem. Es ieeju istabā , atveru skapi, un plauktos ir 3 milimetri putekļ u. … Tomēr ▾ Sveiki. Atpū tā s Kiprā Paphos viesnī cā Dionysos 3 * no 26.08. 2010 lī dz 09.08. 2010. Es nevarē ju iedomā ties, ka ir tik netī ras viesnī cas ar pilnī gi antisanitā riem apstā kļ iem.
Es ieeju istabā , atveru skapi, un plauktos ir 3 milimetri putekļ u. Es dodos uz vannas istabu, pie vī lē m melns pelē jums, un zem ziepju trauka, kas atrodas virs vannas istabas, ir melns pelē juma pieplū dums. Flī zes ar kaļ ķ akmeni, it kā gadu nebū tu tī rī tas, duš as š ļ ū tene saplī susi. Ap stū riem, ap tualeti, spainis papī ram, viss netī rs. Durvis krā sotas baltā krā sā , tā pē c ap rokturiem ir netī ri. Uzturē jā s viesnī cā.14 dienas. gulta tika mainī ta 3 reizes, un acī mredzot viņ i netī rī ja zem gultas visu laiku, kamē r mē s tur atradā mies. Dē lam paņ ē mu singlu, tur ir tas pats tikai + caurule zem izlietnes sapelē juš ā pā rklā jumā un smird kanalizā cija. Brokastis uz ielas, kur lapas no kokiem birst traukos un muš as apsē ž as uz ē diena. Viss ir vienkā rš i lieliski. Turklā t kondicionieri, kurus nezinu, kad pē dē jo reizi tī rī ti. To sapratā m lī dz klepus sā kumam esot istabā . Paš i atvē rā m kondicioniera vā ku, izmazgā jā m noputē juš os restes un viss aizgā ja. prom.
Un kā di tur seifi, ho-ho, dzelzs kaste ar parastu slē dzeni, par kuras ī ri jā maksā.20 eiro + 20 depozī ts, depozī ts par TV pulti, depozī ts par mini bā ru (saldē tava).
Dzeramnauda uzkopš anas kvalitā ti neietekmē . Krievu tū risti viņ iem ir laba nauda zemā kos apstā kļ os.
Pastā stī ju administratorei par netī rumiem, atsū tī ja istabeni, kas iztī rī ja, bet viss palika kā bijis. Pati nopirku lī dzekļ us lielveikalā un iztī rī ju (dezinficē ju) telpas. Administrators prasī ja citas telpas ar piemaksu, tač u tā das nebija.
Ja pā rbauda, ​ ​ tad tie ir numuri 512 un 505. Rezultā tā , š ajos cū ku apstā kļ os samaksā jot 9.000, es to saucu par tū ristu naudas izkrā pš anu.
Mē ģ inā š u ievietot š o apskatu daudzā s vietnē s, lai citiem tū ristiem nesabojā tu atvaļ inā jumu.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s ar vī ru no 25.09. lī dz 08.10. 2010, pā rtika HB Mē s lidojā m caur Forosu, uzņ emoš ā valsts ir pipetes !! ! ! Gide Olga ir tikai audzē š anas darbiniece ar zinā š anā m par Pafos tikko atbraukuš a tū rista lī menī ! ! ! VISPĀ R NEKO NEZINA!!!! ! ! Papildus ekskursiju izmaksā m viņ i neatbildē ja ne uz vienu jautā jumu !!! ! ! Tas ir vienī gais negatī vais, lai gan pat tas neko neaizē noja !! ! Kas runā valodā s, var braukt uz aģ entū ru aiz stū ra ekskursijas kas Oljai maksā. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru no 25.09. lī dz 08.10. 2010, pā rtika HB
Mē s lidojā m caur Forosu, uzņ emoš ā valsts ir pipetes !! ! ! Gide Olga ir tikai audzē š anas darbiniece ar zinā š anā m par Pafos tikko atbraukuš a tū rista lī menī ! ! ! VISPĀ R NEKO NEZINA!!!! ! ! Papildus ekskursiju izmaksā m viņ i neatbildē ja ne uz vienu jautā jumu !!! ! ! Tas ir vienī gais negatī vais, lai gan pat tas neko neaizē noja !! !
Kas runā valodā s, var braukt uz aģ entū ru aiz stū ra ekskursijas kas Oljai maksā.80 eiro, tur maksā.18, tas nav joks, paskatieties paš i !! ! ! Un ir krievvalodī gie aģ enti, bet tā ls ceļ š ejams, bet tā di ietaupī jumi ir tā vē rti! ! ! To sauc Luiss!
To visu, + bezmaksas bukletus un kartes, var dabū t starptautiskajā tū risma aģ entū rā , tā atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā uz Aleksandra Hotel pusi!! !
Ieradā mies agri no rī ta un 7 domā jā m sagaidī sim reģ istrē š anos, bet nepagā ja ne minū te. Pieklā jī gais un pieklā jī gais viesnī cas personā ls vairoga minū tē s visus izdalī ja pa numuriņ iem un aicinā ja uz brokastī m)) ))
Personā ls kopumā ir jauks, ļ oti draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t, smaidī gs, ī si sakot, apkalpoš ana ir 5+, ar nosacī jumu, ka tas ir tikai 3 zvaigznes!! !
Istabā viss diezgan kodolī gi un vienkā rš i, kondicionieris, augš stā vā liels ventilators, liels balkons, seifs, ledusskapis par papildus. maksa))) TV, kas nav vajadzī gs, jo tā ir mī lestī bas sala)))))))) liela gulta, vannas istaba, fē ns)))))) Ī sā k sakot, viss ir tī rs un vienkā rš s))) ) Un vē l un nevajag))) Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, veļ a caur to nav skaidrs kā pē c)))))))
Viesnī cas teritorijā nav izklaides)))) lai gan daž reiz man gribē jā s vienkā rš i pasē dē t viesnī cas vestibilā ar glā zi vī na un patī kamu mū ziku, diemž ē l tā nav, bet tas vairā k nekā kompensē Pafosas promenā di) )))
Ē diens labs, lai gan brokastis ir nedaudz vienmuļ as (bet kafija ir aparā ts katrai gaumei, svaigi jogurti, piens, augļ i, musli u. c. ), bet vakariņ ā s nevar atrast pie vainas nevienai krā sai un garš ai) )))
Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i ideā la, 2 minū tes no jū ras, tā ir gandrī z promenā dē , pā ris soļ i un jū s esat rosī gā skaistā krastmalā , kur ir tū kstotis restorā ni, kafejnī cas, veikali!! !
Pastaigas attā lumā atrodas daudzas apskates vietas - katakombas, arheoloģ iskais parks, amfiteā tris, mozaī kas, Dionī sa mā ja un daudz kas cits, par ko cilvē ki no citiem kū rortiem maksā.80 eiro par ekskursiju)))) Milzī gs pluss un ietaupī jumi kopš ekskursijā m tur ir visi no 60 eiro vismaz))))) Ir zoodā rzs, bet uz to nesanā ca, akvaparks, bet bijā m uz Limasolas akvaparku - tas ir lielā kais ū dens parks sala)))) ļ oti pozitī vs smadzeņ u sprā dziens, un siksnu biksī tes pē c slaidiem)))) )
Netā lu no viesnī cas atrodas liels lielveikals (5 min gā jienā ), kur katrs pē rk daž ā dus labumus un tikai pā rtiku)))) Ieteikums nepē rciet alkoholu Dutikā , salas veikalos tas ir daudz lē tā ks))))) ) Un kā di vī ni ir garš ī gi par santī mu, nav vā rdu)))))))))
Un par pludmali, netā lu no Aleksandra viesnī cas ir smilš aina pludmale ar visā m ē rtī bā m, mē s tur gā jā m kā jā m 5-7 minū tes))))) Ir kafejnī ca, labs smilš ains saulriets un ļ oti gleznaina!! !
Rezumē jot: varu teikt, ka ar prieku es tur atgriezī š os vairā k nekā vienu reizi))))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka viesnī ca, kas atrodas pilsē tas centrā , bet labi paslē pta no citiem. Ē rta atraš anā s vieta. Personā ls ir brī niš ķ ī gs. Atpū tnieki pā rsvarā ir ā rzemnieki, kas nav mazsvarī gi; ) krievvalodī gā s kalpones (imigrantes). … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca, kas atrodas pilsē tas centrā , bet labi paslē pta no citiem. Ē rta atraš anā s vieta. Personā ls ir brī niš ķ ī gs. Atpū tnieki pā rsvarā ir ā rzemnieki, kas nav mazsvarī gi; ) krievvalodī gā s kalpones (imigrantes). Teritorija nav liela, bet mā jī ga. Pie baseina vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Sauļ oš anā s krē sli atrodas pie baseina un augš ē jā terasē . No tā paveras skats uz promenā di un Pafosas centru. Istabas ir piemē rotas 3 zvaigznē m. Mē beles ir koka, krā sotas, grī da ir flī zē ta. Vannas istaba tī ra, flī zes. TV, fē ns.
Atseviš ķ i es gribu atzī mē t vienī go viesnī cas trū kumu (un daž iem arī cieņ u : ) ) - tā s tuvumu bā riem utt. un tā pē c trokš ņ aini naktī . Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m, kuras savieno koridors. Tā tad mū su tautieš iem telpas tiek pieš ķ irtas galvenokā rt otrajā ē kā . "Suite" numuri atrodas pirmajā . Š eit ir ļ oti grū ti izskaidrot, kuru istabu labā k ņ emt, lai tā bū tu klusā ka. Pirmajā korpusā var iekļ ū t arī istabā virs virtuves, kas arī ir slikti vai ar logiem uz ielu (ir krodziņ i, iespē jams, arī troksnis) Un otrajā korpusā , manuprā t, labā k ir ņ emt istabu ar no logiem paveras skats uz viesnī cas iekš ē jā m zonā m, tur ir kaut kā kluss. Un tie, kas iet uz otru pusi (uz visā du bā ru ē kā m, to pagalmiem, ...) visur ir trokš ņ ains - vienā ē kas galā no vienas diskotē kas, otrā no otras : )) Tā pē c pamē ģ ini pirms istabas ē kas pastaigā ties otrajā un pā rrakstī t telpas, kas vē rstas uz iekš ē jā m teritorijā m, nevis pirmajā stā vā .
Man patika ē diens. Bet katram ir daž ā das gaumes. Tā pē c uzrakstī š u aptuvenu ē dienkarti, lai visi saprastu. Brokastis: garš ī gi jogurti (traukos, pasniedzat paš i), krē jums, daž ā di musli, piens, pankū kas! , grauzdiņ i, bulciņ as, siers, desa, sviests, ievā rī jumi, medus, gurķ i, tomā ti, omlete, ceptas olas, olas, karsti (kartupeļ i, bekons vai desiņ as un kā ds cits piedeva) Kafijas automā ts ar daž ā da veida kafiju, kakao, š okolā di un tē ju. Kafija tajā ir garš ī ga. Manuprā t, ir no kā izvē lē ties. Vakariņ as: salā ti 5-6 veidu (dā rzeņ u, gaļ as un jū ras veltes); karsts ir zivs, vista, cū kgaļ a, jē ra vai liellopa gaļ a (daž ā dā s dienā s viss tiek gatavots savā dā k) un 2-3 veidu piedevas + itā ļ u makaroni. Deserti: sezonas augļ i, ž eleja/suflē , pī rā gs.
Jū ra ir pā ri ceļ am, bet ir akmeņ aina ieeja ū denī . 2 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas pilsē tas "pludmale": kajī tes, soliņ i un kā pnes nolaiš anā s ū denī no mola (tū lī t dziļ i). Peldē ties var pa ceļ u : ) Ja ejat gar jū ras krastu tā lā k pa kreisi (garā m vairā kā m viesnī cā m), vienā no tā m varat izvē lē ties smilš u pludmali, vai arī labā k doties nedaudz tā lā k, lai atrastos smilš u lī cī . no paš valdī bas aprī kotas pludmales (sauļ oš anā s krē sls + lietussargs 2.5 mā rciņ as = cena visā Kiprā vai guliet pats vai iegā dā jieties cenu veikalā par š o, lē ti) Š ī pludmale atrodas aiz Alexandros viesnī cas. Skaista jū ra, dibens smiltis.
Netā lu no viesnī cas atrodas visas vē sturiskā s vietas. Arheoloģ iskais parks ostas galā . Un ap viesnī cu ir daudz daž ā du senlietu. Vā rdu sakot, pilsē ta ir muzejs! Es nepaskaidroš u, kur viss atrodas, visu var atrast kartē . Visur ir kartes.
No krodziņ iem es iesaku Paseidonu paš ā ostas galā netā lu no forta. Virtuve garš ī ga, cenas normā las un apkalpoš ana patī kama (ir "krievu" viesmī lis).
Iesaku š o viesnī cu visiem, ī paš i jaunieš iem. Ar maziem bē rniem var bū t nepiecieš ams kaut kas cits (ar animā ciju utt. )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель расположен в центральной части Пафоса, недалеко от основных исторических памятников, в 3 минутах ходьбы от старого форта и центральной набережной. Недалеко находится район ночных клубов, дискотек и баров. В 2008 году произведен ремонт стандартных номеров, в 2013 - ремонт номеров Deluxe.

Atrašanās vieta 100 м до пляжа. 160 км от аэропорта Ларнаки.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Бассейн площадью 81 кв.м., интернет-уголок, услуги доктора по запросу, парковка на 20 автомобилей, главный ресторан, кафе La Place Royale, итальянский ресторан Amore Trattoria Italiana, бар Dionysos, бар & ресторан у бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Услуги няни по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Видеоигры,
Telpu apraksts

Отель состоит из одного основного и одного трехэтажного дополнительного (1 лифт) корпусов. 110 номеров: standard twin room, standard twin room with pool view, deluxe twin room, sea-facing deluxe twin room with pool view.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts $
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
Adrese 1 Dionysos Street , 8201, P.O.BOX 60141 , 8101, Pafos , CYPRUS.
Tālruņi: +357 (26) 93-34-41
+357 (26) 93-39-08
Tīmekļa vietne: Dionysos Central Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.