Anassa Hotel 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.010
8.3 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1998. gadā, katru gadu tiek veikta renovācija. Gleznainas dabas ieskautā infrastruktūra veidota tā, lai harmoniski iekļautos ainavā. Šis ir ekskluzīvs kūrorts, kas atspoguļo tradicionālā Kipras ciemata garu.Vairāk →
аватар reznikk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Liels Sibī rijas sveiciens visiem ceļ otā jiem! Ar sievu diezgan daudz ceļ ojam, bet atsauksmi rakstu pirmo reizi. Pasaules aina ir pā rā k salauzta. Pā rskata mē rķ is ir brī dinā t ceļ otā jus, kuri vē las atpū sties kopā ar bē rniem (tas ir galvenais punkts) š ajā viesnī cā , par daž ā m, teiksim, niansē m un pakalpojumiem. … Tomēr ▾ Liels Sibī rijas sveiciens visiem ceļ otā jiem! Ar sievu diezgan daudz ceļ ojam, bet atsauksmi rakstu pirmo reizi. Pasaules aina ir pā rā k salauzta. Pā rskata mē rķ is ir brī dinā t ceļ otā jus, kuri vē las atpū sties kopā ar bē rniem (tas ir galvenais punkts) š ajā viesnī cā , par daž ā m, teiksim, niansē m un pakalpojumiem.

Jau kā du laiku mē s ar sievu vienkā rš i esam iemī lē juš ies Kiprā . Vairā kas reizes atpū tā mies, vienmē r Constantinou Bros Asimina (izcila piecu zvaigž ņ u almshouse, atbilstoš i atpū tnieku vecumam). Bet viņ i neļ auj bē rniem. Mums ir mazbē rni 5 un 7 gadus veci. Gribē ju uzdā vinā t mazmeitai pirmajos skolas svē tkos.

Mī ļ ā kais tū risma operators (vairā k nekā.10 gadus) Marko Polo, ī stajos datumos atrada mums vajadzī go numuru labā kajā Kipras viesnī cā Anasā . Divvietī gs numurs ar durvī m starp istabā m, ideā li piemē rots diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem.

Pirmkā rt, par to, kas man patika, apskats ir maksimā li objektī vs un atbildu par katru š eit rakstī to vā rdu.
Lieliska atraš anā s vieta, protams, tā lu no Larnakas, un mē s tur lidojā m ar pē dē jo tieš o reisu. Skaists lī cis ar skaistu pludmali, oktobra beigā s - novembra sā kumā , ū dens temperatū ra ir +25 grā di. Mazbē rni jau prot peldē t, tā pē c izsmalcinā to un izlutinā to eiropieš u skaudī bā peldē jā s vismaz pusstundu, gandrī z pilnī gi vienatnē . Perfekts un izpalī dzī gs pludmales serviss, un dvieļ i tiks atvesti pareizajā (jebkurā ) daudzumā , un sauļ oš anā s krē sli tiks izvietoti pē c vajadzī bas.

Istabas pilnī bā atbilda uz cerī bā m, gultas augstums pieauguš o istabā bija nedaudz apkaunojoš s, vismaz 80 cm, ar sā poš u muguru no tā s piecelties nebija viegli. Istabu uzkopš ana ir ideā la, pirmajā dienā aprunā jā mies ar apkopē ju (tā da ir mū su ierastā prakse) par savu darba un atpū tas grafiku, un vairs nesatikā mies. Un istaba vienmē r bija ideā la.

Un tagad par nepatī kamā m vilš anā s.
Kā teica varone Kira Buļ ič eva, galvenais nepazī stamā vietā ir dabū t ē dienu. Bet ar š o mums nepaveicā s...Apmaksā tas bija tikai brokastis, vakariņ as plā nojā m Latchi, slavenajā krodziņ ā Porto Latchi. Iepriekš ē jā s viesoš anā s Kiprā š o tavernu apmeklē jā m vairā kas reizes, iespaidi bija vislabvē lī gā kie. Š iem nolū kiem (pirmo reizi) tika iznomā ta automaš ī na. Pirmā braukš anas pieredze ar stū ri labajā pusē . Bet pē c pulksteņ a pā rslē gš anas uz ziemas laiku no svē tdienas, 27. oktobra, kļ uva tumš s jau pulksten 18:00. Ceļ i nav apgaismoti, kreisā s puses kustī ba, pirmo reizi vispā r neriskē jā m.

Nolē mā m vakariņ ot viesnī cā restorā nā "Amphora" (kur ir bufete, un bija iespē ja, ka bē rni kaut ko paē dī s). Turklā t mums tika piedā vā ta patiesi "karaliska" dā vana - ja pieauguš ie septiņ as reizes pusdieno restorā nā Amphora par 60 eiro no cilvē ka (bez dzē rieniem), tad bē rni pusdieno bez maksas.
Viesnī ca ir piemē rota ģ imenes atpū tai ar bē rniem (ir bē rnu klubs, lai gan baseins ir sekls (!! ! )), bet š ī ir viesnī ca, un bē rniem ļ oti nepatī k virtuve un restorā ns. Neko citu es nevaru izskaidrot gandrī z pilnī gu pā rtikas trū kumu bē rniem: ne reizi nedē ļ ā nebija pā rslu, normā la omlete, pankū kas, tas ir, ko ē d bē rni, viņ i ir tā di konservatī vi...

Un viesmī ļ u uzvedī ba vienkā rš i iegrima klusā š okā , netī rie trauki no galdiem bija jā tī ra paš iem, viesmī ļ u acu priekš ā , kuri pat necentā s palī dzē t. Vakariņ as ir vē l interesantā kas. Viss uzdevums ir tikai iekļ ū t restorā nā un apsē sties pie galda. Ja ierodaties piecā s minū tē s lī dz septiņ iem, tad pē c 5 minū š u stā vē š anas nelielā rindā (administrators, attē lojot vardarbī gu darbī bu, uzraksta kaut ko manuā li (!!! ), uz duci papī ra). Ja ieradī sities vē lā k, rindā bū s jā stā v vismaz 15 minū tes. Ieejot no ielas (ieeja bez maksas) tiksi pavadī ts lī dz rindas beigā m.
Tas ir ar brī viem galdiņ iem un bezmaksas viesmī ļ iem, kas klī st kā miegainas muš as.

Turklā t rinda ir tik specifiska, pareizā k sakot, nepavisam politkorekta, rindā stā v invalī di ratiņ krē slos, un mā miņ as ar vairā kiem bē rniem, no kuriem viens parasti baro bē rnu ar krū ti, un vardarbī gi pauž savu saš utumu. Vispā r jautri. Un nedod Dievs pasū tī t vī na pudeli. Viņ i to atnesī s 30 minū tes pē c pasū tī juma, ielej glā zi un paslē ps pudeli ledus spainī , aiz tuvā kā s (3-4 metru) kolonnas. Lai nekā dā gadī jumā vī nu sev (!!! ) nepievienotu.

Labi, lai tā bū tu, pakalpojums ir pakalpojums. Tā tad galu galā viesmī ļ i nav piemē roti, lai piepildī tu glā zes. Mē s ar sievu jau esam noslē guš i derī bas, kad viesmī lis piekritī s mums pievē rst uzmanī bu. Rekords - 27 minū tes ar tukš ā m glā zē m! Es nerunā ju par netī riem š ķ ī vjiem, ar brokastī m viss ir tā pat. Kas runā par sistē miskā m problē mā m restorā na organizā cijā.

Un atkal par bē rnu pā rtiku.
Galdiņ š ar bē rnu pā rtiku vakariņ ā s (to neslē pš u) ar paplā ti makaroniem, paplā ti ar brū niem pā rceptiem tī rradņ iem un paplā ti ar maziem ž ā vē tiem kartupeļ iem. Viss nav ī paš i garš ī gs, bē rni ē da nedaudz, tikai dē ļ liela bada sajū tas. Sortiments bija ļ oti stabils, tas ir, septiņ as dienas bē rnu galda paliktņ u saturs bija vienā ds. Kas ļ oti sarū gtina, jo ar pusdienā m Pelagos restorā nā , pie baseina, viss bija kā rtī bā . Atnā cā m uz atklā š anu, 12-30, apsē dā mies pie brī va galdiņ a (paš i). Daž u sekunž u laikā parā dī jā s viesmī lis un pieņ ē ma pasū tī jumu, pē c 5-10 minū tē m viss pasū tī tais bija uz galda. Lieliska bē rnu ē dienkarte, bē rni ē da visu dienu. Galvenā izvē lne ir pā rsteidzoš i astoņ kā ji. Es tos ņ ē mu katru reizi, nekad neē du. Un, protams, nekā du problē mu ar netī riem traukiem.
Lī dz atvaļ inā juma beigā m bija spē cī ga sajū ta, ka restorā ns Amphora brokastī m un vakariņ ā m un baseina restorā ns Pelagos pieder pilnī gi daž ā dā m viesnī cā m ...

Nu, kontrole galvā . Pā ris reizes istabā nesa "komplimentus" konditorejas izstrā dā jumu, daž u bulciņ u, kū ku veidā . Tā kā mazbē rnus audzinā m veselī ga uztura tradī cijā s, tad š iem "komplimentiem" neaiztikā m. Bet piektdien, 01. novembrī , atgriež oties no jū ras pulksten 16-00 (vē l trī s stundas pirms vakariņ ā m), viņ i neizturē ja. Mazdē ls, saš ņ aukā jies, atteicā s ē st minimafinu, pieauguš ie ē da katrs pa vienam, mazmeita divas. Pē c pusotras stundas trī s cilvē kiem, kuri ē da š os "komplimentus", visi pā rtikas saindē š anā s simptomi, slikta dū š a, pā rvē rš oties atkā rtotā vemš anā . Kopumā atvadu vakariņ as tika izjauktas. Dienu nenā cā s neko ē st, vē l nedē ļ u atguvā mies no saindē š anā s. "Paldies" Kipras labā kā s viesnī cas š efpavā riem un virtuvei.

Veiksmi visiem.

Rū pē jieties par sevi un saviem mī ļ ajiem.
аватар Gbarkov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pā rskata kopsavilkums Man bija brī vdienas Anassa viesnī cā . Š eit ir labs ē diens, draudzī gs personā ls un silta atmosfē ra. Liels paldies. Starp citu, ir daudzas lietas, kas ir jā labo. Karstā vieta kopā ar tē jas maisiņ iem un cukuru tiek ieteikta istabā par 10 eiro par katru dienu. … Tomēr ▾ Pā rskata kopsavilkums

Man bija brī vdienas Anassa viesnī cā . Š eit ir labs ē diens, draudzī gs personā ls un silta atmosfē ra. Liels paldies. Starp citu, ir daudzas lietas, kas ir jā labo. Karstā vieta kopā ar tē jas maisiņ iem un cukuru tiek ieteikta istabā par 10 eiro par katru dienu. Numurā katru dienu tiek ieteikts ievietot tikai vienu pudeli dzeramā ū dens 3 cilvē ku ģ imenei. Par citiem dzē rieniem jā maksā papildus... Tas nav 5 zvaigž ņ u viesnī cas pakalpojums. Visi dzē rieni Anassa ir pā rā k dā rgi. Nav futbola laukuma, nav pludmales volejbola. Izklaidei nav daudz lietu – tikai labs ē diens. Jā domā par biljardu, vakara kino konferenč u zā lē , boulingu utt. Jo viņ u iespē jas izklaidei ir nulle. "Kipras vakars" ir š ausmī gs sliktas mū zikas un deju kolektī va dē ļ...tikai vakariņ as dzī vajā klavierē ir ideā ls Helios restorā nā . Paldies Vajam...Jū rā pie Anassa viesnī cas pludmales ik pa laikam daudz atkritumu - tas ir daudz kā rtī gi jā iztī ra.

Viesnī cas rajons

Pastaigu laukuma vispā r nav. Apstā dī jumi š ajā viesnī cā ir iekopti, tomē r daž i pastaigu celiņ i pat nav bruģ ē ti, veikali ļ oti pieticī gi un sortimenta ziņ ā nelieli...

Viesnī cas numuriņ i

Studio Suit visi ar skatu uz jū ru... paš as istabas nav supermodernas, bet diezgan jaukas un ē rtas... balkoni mazi.... Tomē r istabā s nav pat tē jkannas un tē jas pagatavoš anas iekā rtas - tas viss ir tiek nodroš inā ta pē c pieprasī juma Room Service ar papildus samaksu 10 eiro dienā ( sic! ! ! )... minibā rs ir pilns - toties cenas galī gi nereā las... tī rs ū dens 0.33L maksā.4 eiro, un litra pudele dzeramā ū dens maksā.9 eiro apkalpoš anā numurā (ieskaitot maksu numurā ) ...
krievu kanā lu izvē le minimā la: pirmais kanā ls, Russia 1, RTR Planet ...un viss ! ! !

apkalpoš ana

Apkalpoš ana viesnī cā no personā la ir lieliska, bet cenas visam ir vienkā rš i trakas ...

Uzturs

palikā m uz HB pamata, restorā ni labi, ī paš i Helios (a la cart)...ē diens bufetes restorā nā ir tematisks...itā ļ u ē dienu vakars, aziā tu vakars...utt.
Basiliko restorā ns ir nesamē rī gi dā rgs.... vakariņ as vienai personai ar glā zi vī na maksā s vismaz 150 eiro. Pellagos restorā ns - Vidusjū ras virtuve...zivis pā rsvarā...š ajā restorā nā ir daudz muš u un vadī ba ar to necī nā s. Viņ iem nav speciā la aprī kojuma pret muš ā m (kā Turcijā ) ...attiecī gi, olī vā s uz galda guļ muš as ...Cenas š ajā restorā nā ir augstas ....

Jū ras pludmale

Ū dens bija ļ oti tī rs 10 dienas, un pē dē jā s divas dienas jū ra bija pilna ar plastmasas atkritumiem ...viesnī cas darbinieki to iztī rī ja, savā ca vairā kus atkritumu maisus no ū dens - tas nepalī dzē ja ...ū dens bija ļ oti netī rs un nebija iespē jams peldē t ...
pludmale ir liela un tī ra...
pludmales zē ni strā dā labi: noliek dvieļ us, atver lietussargus ...pludmalē nav pludmales volejbola laukuma

Izklaide un sports

Nav animā cijas vispā r ...nav futbola un volejbola laukuma (pludmalē ), no sporta - tikai galda teniss (divi galdi) ...un viņ iem ir liels teniss ...trenaž ieru zā le ir laba un pā rdomā ts (zonā spa)... SPA ir labs... bet cenas augstas... vakara š ovu nav... nav vakara filmu izrā des bē rniem... nav diskotē kas... nē biljards... nav boulinga.... dzī vā mū zika Armonia bā rā un dzī vā s klavieres Helios restorā nā vakaros... ļ oti profesionā li...

Bē rni

Rotaļ u laukums - kā Maskavas pagalmos ...citā di bē rniem vispā r nekas nav paredzē ts ...ir bē rnu klubiņ š , bet ļ oti mazs un nepā rdomā ts. . .
аватар Irina.Minakova.
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
No rī ta, otrajā uzturē š anā s dienā , kad mani vecā ki pamodā s, viņ i savā gultā atrada milzī gu dzī vu skudru, maza skudra arī rā poja vannas istabā , pie reģ istratū ras uz grī das bija skudras, brokastī s. … Tomēr ▾ No rī ta, otrajā uzturē š anā s dienā , kad mani vecā ki pamodā s, viņ i savā gultā atrada milzī gu dzī vu skudru, maza skudra arī rā poja vannas istabā , pie reģ istratū ras uz grī das bija skudras, brokastī s. , zviedru restorā nā skudras rā poja pa grī du , paldies Dievam, ka ē dienā tā s nebija, bet restorā nā š ī s skudras atradā s arī uz galdiem, kas rā pā s pa galda naž iem, dakš ā m un citiem galda piederumiem. Tā pat, kad gā ju gulē t un noņ ē mu silto segu uz gultas, uz tā s bija zirneklis. Gulta bija netī ra, spilveni bija kaut kā dā š ķ irš anā , tā pat arī palagi. Vannasistabā reiz iedeva dvieli, uz kura bija melni pleķ i, it kā bū tu pabraukusi maš ī na, un tad it kā nekas nebū tu noticis, nolika istabā . Tā pat, ierodoties viesnī cā , mums nepateica, kur notiks vakariņ as, neteica, ka jā rezervē galdiņ š vakariņ ā m. Arī š ajā viesnī cā reizi nedē ļ ā notiek izklaide - dejo sertaki, par š o pretī go izrā di, nepā rbaudī ts aprī kojums, kura dē ļ viņ i nespē lē ja mū ziku - vajag maksā t 15 € no cilvē ka, ja nevē laties, tad nenā c uz š o zviedru restorā nu, par kuru jau ir samaksā ta nauda un vari iet tē rē t naudu citā restorā nā . Katru otrdienu viņ i arī vakariņ o pludmalē , bet lai tur vakariņ otu, jā rezervē galdiņ š.3-4 dienas iepriekš , mē s par to nezinā jā m un atbraucā m uz pludmali tajā vakarā , bet mums teica jū s nevarat š eit vakariņ ot, galu galā , kad mē s nonā cā m š ajā pludmalē , mē s visi esam slapji un mana mā te norā va visus papē ž us. Mē s nolē mā m vakariņ ot franč u restorā nā , kur mums teica, š eit ir ē dienkarte, un š ajā sarakstā no trim ē dieniem varat mainī t vai nu pirmo uz pirmo, vai otro uz otro, ja vē laties maini gan pirmo, gan otro, tad piemaksā par apmaksā tajā m vakariņ ā m ar katru 45€. Rezultā tā š ajā franč u restorā nā neviens no manas ģ imenes neē da un izrā dī jā s, ka mē s devā mies gulē t tukš ā dū š ā . Vispā r mums š ī viesnī ca ī paš i nepatika un ne par ko citu tur nebrauksim, kaut gan teica, ka š ajā viesnī cā pirms trim gadiem ieradies princis no emirā ta, tā pē c viņ š treš ajā dienā aizbē ga no turienes tā pē c izdari secinā jumu.
аватар ivonka231
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī patieš ā m ir debesu vieta! Iesaku visiem, kas Kiprā ir pirmo reizi. Numuri ir vienkā rš i krā š ņ i, skats kā no Bounty reklā mas. Viesnī ca bija katra š ajā ceļ ojumā iztē rē tā eirocenta vē rta. Es biju š eit kopā ar savu vī ru jū lija sā kumā , tieš i dzimš anas dienas laikā . … Tomēr ▾ Š ī patieš ā m ir debesu vieta! Iesaku visiem, kas Kiprā ir pirmo reizi. Numuri ir vienkā rš i krā š ņ i, skats kā no Bounty reklā mas.

Viesnī ca bija katra š ajā ceļ ojumā iztē rē tā eirocenta vē rta. Es biju š eit kopā ar savu vī ru jū lija sā kumā , tieš i dzimš anas dienas laikā . Atbrauca jautri, ā tri iekā rtojā s. Personā ls ir pieklā jī gs un pieklā jī gs, neviens nestā v un nespļ auj pie griestiem. Viņ i uzreiz nā k klā t un jautā , kā palī dzē t, vai visi ir apmierinā ti.

Ē dā m galvenokā rt Vidusjū ras virtuvi. Es neredzu jē gu doties uz Kipru ē st Ā zijas ē dienus. Š im nolū kam ir Ķ ī na vai Taizeme.

Negribē jā m pamest š ā du viesnī cu, bet tomē r nolē mā m doties uz muzejiem, apskatī t Pafosu un tā s apkā rtni. Tam atvē lē ts daž as stundas pē c vakariņ ā m, kad jū ra bija pā rā k karsta.

Noteikti iesaku apmeklē t zivju restorā nu Pafosas centrā . Neesmu zivju cienī tā ja, bet tā s gatavo tik garš ī gi, ka aizmirstas par saviem kulinā rijas paradumiem.
Atseviš ķ i tas jā saka par iepirkš anos. Vī ns un citi nelieli suvenī ri, saņ ē mā m pilnus koferus. Bet mū su galvenais mē rķ is bija - mana dzimš anas dienas dā vana - kaž oks))
ace sagaidī ja veikala ī paš nieks Dionī ss un atveda uz Pafos uz veikalu ar nepretenciozo nosaukumu FUR)) Tur es vē lreiz pā rliecinā jos, ka klientu apkalpoš ana Kiprā ir svē ta lieta. Pret mums izturē jā s kā pret bē rniem. Visu rā dī ja un stā stī ja. Rezultā tā es ieguvu elpu aizraujoš u š inš illas mē teli. Ir arī vī rieš u kā rtas modeļ i, bet vī rs teica, ka darbā nesapratī s : )

Pē c tam pozitī vais sā ka iet nost, un atvaļ inā juma beigā s es nemaz negribē ju atstā t viesnī cu. Es domā ju, ka mē s atgriezī simies rudenī !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель построен в 1998 году, реновация проводится ежегодно. Инфраструктура в окружении живописной природы создавалась таким образом, чтобы гармонично вписываться в пейзаж. Это эксклюзивный курорт, передающий дух традиционной кипрской деревни.

Atrašanās vieta 50 м до моря. 186 км от аэропорта Ларнаки; 45 км от аэропорта Пафоса.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Рестораны Basiliko, Helios, Amphora, бары Meltemi, Armonia, Amorosa, барбекю на пляже, 2 открытых бассейна, бассейн Mosaics (подогрев круглогодично), крытый бассейн (подогрев круглогодично), магазины местных и международных брендов, обмен валюты круглосуточно на ресепшн, открытая парковка, 3 оборудованных конференц-зала: Amorosa Boardroom площадью 85 кв.м. вмещает до 50 человек, Galaxias площадью 170 кв.м. вмещает до 100 человек, Zephyros площадью 375 кв.м. вмещает до 500 человек.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem Мини-клуб для детей с 3 до 12 лет, ясли для детей с 4 месяцев до 3 лет. Аренда детских колясок платно.
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 теннисных корта: ракетки бесплатно, уроки тенниса и освещение платно. Водные виды спорта: парашют, банан, каноэ, водные лыжи.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • skvošs
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Отель состоит из трех основных трехэтажных корпусов, комплекса 70 двухэтажных бунгало и четырех вилл. 169 номеров: Garden View Room, Studio Suite, Studio Suite with Extended Terrace, Garden Studio Suite, Garden Studio With Pool, Junior Suite, Junior Suite With Pool, One Bedroom Suite, One Bedroom Suite With Pool, Two Bedroom Family Suite, Two Bedroom Suite, Two Bedroom Suite With Pool, Three Bedroom Suite, Panorama Suite, Adonis & Aphrodite Suites, Anax Suite, Interconnecting Studio Suites, Interconnecting Garden Studio Suites, Interconnecting Junior Suite With Garden Studio, Interconnecting Junior Suite with Pool & Garden Studio. Виллы Andromeda, Alexandros, Alcyone, Aether.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 40, Regenas Road 8852 Neo Chorio
Tālruņi: Telephone: (+ 357) 26 888 000 40
Fax: (+ 357) 26 322 900
Tīmekļa vietne: Anassa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, сквош. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).