Ne viss, kas mirdz, ir zelts

Rakstīts: 18 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 26 oktobris — 2 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 7.0
Liels Sibī rijas sveiciens visiem ceļ otā jiem! Ar sievu diezgan daudz ceļ ojam, bet atsauksmi rakstu pirmo reizi. Pasaules aina ir pā rā k salauzta. Pā rskata mē rķ is ir brī dinā t ceļ otā jus, kuri vē las atpū sties kopā ar bē rniem (tas ir galvenais punkts) š ajā viesnī cā , par daž ā m, teiksim, niansē m un pakalpojumiem.

Jau kā du laiku mē s ar sievu vienkā rš i esam iemī lē juš ies Kiprā . Vairā kas reizes atpū tā mies, vienmē r Constantinou Bros Asimina (izcila piecu zvaigž ņ u almshouse, atbilstoš i atpū tnieku vecumam). Bet viņ i neļ auj bē rniem. Mums ir mazbē rni 5 un 7 gadus veci. Gribē ju uzdā vinā t mazmeitai pirmajos skolas svē tkos.


Mī ļ ā kais tū risma operators (vairā k nekā.10 gadus) Marko Polo, ī stajos datumos atrada mums vajadzī go numuru labā kajā Kipras viesnī cā Anasā . Divvietī gs numurs ar durvī m starp istabā m, ideā li piemē rots diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem.

Pirmkā rt, par to, kas man patika, apskats ir maksimā li objektī vs un atbildu par katru š eit rakstī to vā rdu.
Lieliska atraš anā s vieta, protams, tā lu no Larnakas, un mē s tur lidojā m ar pē dē jo tieš o reisu. Skaists lī cis ar skaistu pludmali, oktobra beigā s - novembra sā kumā , ū dens temperatū ra ir +25 grā di. Mazbē rni jau prot peldē t, tā pē c izsmalcinā to un izlutinā to eiropieš u skaudī bā peldē jā s vismaz pusstundu, gandrī z pilnī gi vienatnē . Perfekts un izpalī dzī gs pludmales serviss, un dvieļ i tiks atvesti pareizajā (jebkurā ) daudzumā , un sauļ oš anā s krē sli tiks izvietoti pē c vajadzī bas.

Istabas pilnī bā atbilda uz cerī bā m, gultas augstums pieauguš o istabā bija nedaudz apkaunojoš s, vismaz 80 cm, ar sā poš u muguru no tā s piecelties nebija viegli. Istabu uzkopš ana ir ideā la, pirmajā dienā aprunā jā mies ar apkopē ju (tā da ir mū su ierastā prakse) par savu darba un atpū tas grafiku, un vairs nesatikā mies. Un istaba vienmē r bija ideā la.

Un tagad par nepatī kamā m vilš anā s.

Kā teica varone Kira Buļ ič eva, galvenais nepazī stamā vietā ir dabū t ē dienu. Bet ar š o mums nepaveicā s...Apmaksā tas bija tikai brokastis, vakariņ as plā nojā m Latchi, slavenajā krodziņ ā Porto Latchi. Iepriekš ē jā s viesoš anā s Kiprā š o tavernu apmeklē jā m vairā kas reizes, iespaidi bija vislabvē lī gā kie. Š iem nolū kiem (pirmo reizi) tika iznomā ta automaš ī na. Pirmā braukš anas pieredze ar stū ri labajā pusē . Bet pē c pulksteņ a pā rslē gš anas uz ziemas laiku no svē tdienas, 27. oktobra, kļ uva tumš s jau pulksten 18:00. Ceļ i nav apgaismoti, kreisā s puses kustī ba, pirmo reizi vispā r neriskē jā m.

Nolē mā m vakariņ ot viesnī cā restorā nā "Amphora" (kur ir bufete, un bija iespē ja, ka bē rni kaut ko paē dī s). Turklā t mums tika piedā vā ta patiesi "karaliska" dā vana - ja pieauguš ie septiņ as reizes pusdieno restorā nā Amphora par 60 eiro no cilvē ka (bez dzē rieniem), tad bē rni pusdieno bez maksas.
Viesnī ca ir piemē rota ģ imenes atpū tai ar bē rniem (ir bē rnu klubs, lai gan baseins ir sekls (!! ! )), bet š ī ir viesnī ca, un bē rniem ļ oti nepatī k virtuve un restorā ns. Neko citu es nevaru izskaidrot gandrī z pilnī gu pā rtikas trū kumu bē rniem: ne reizi nedē ļ ā nebija pā rslu, normā la omlete, pankū kas, tas ir, ko ē d bē rni, viņ i ir tā di konservatī vi...

Un viesmī ļ u uzvedī ba vienkā rš i iegrima klusā š okā , netī rie trauki no galdiem bija jā tī ra paš iem, viesmī ļ u acu priekš ā , kuri pat necentā s palī dzē t. Vakariņ as ir vē l interesantā kas. Viss uzdevums ir tikai iekļ ū t restorā nā un apsē sties pie galda. Ja ierodaties piecā s minū tē s lī dz septiņ iem, tad pē c 5 minū š u stā vē š anas nelielā rindā (administrators, attē lojot vardarbī gu darbī bu, uzraksta kaut ko manuā li (!!! ), uz duci papī ra). Ja ieradī sities vē lā k, rindā bū s jā stā v vismaz 15 minū tes. Ieejot no ielas (ieeja bez maksas) tiksi pavadī ts lī dz rindas beigā m.
Tas ir ar brī viem galdiņ iem un bezmaksas viesmī ļ iem, kas klī st kā miegainas muš as.


Turklā t rinda ir tik specifiska, pareizā k sakot, nepavisam politkorekta, rindā stā v invalī di ratiņ krē slos, un mā miņ as ar vairā kiem bē rniem, no kuriem viens parasti baro bē rnu ar krū ti, un vardarbī gi pauž savu saš utumu. Vispā r jautri. Un nedod Dievs pasū tī t vī na pudeli. Viņ i to atnesī s 30 minū tes pē c pasū tī juma, ielej glā zi un paslē ps pudeli ledus spainī , aiz tuvā kā s (3-4 metru) kolonnas. Lai nekā dā gadī jumā vī nu sev (!!! ) nepievienotu.

Labi, lai tā bū tu, pakalpojums ir pakalpojums. Tā tad galu galā viesmī ļ i nav piemē roti, lai piepildī tu glā zes. Mē s ar sievu jau esam noslē guš i derī bas, kad viesmī lis piekritī s mums pievē rst uzmanī bu. Rekords - 27 minū tes ar tukš ā m glā zē m! Es nerunā ju par netī riem š ķ ī vjiem, ar brokastī m viss ir tā pat. Kas runā par sistē miskā m problē mā m restorā na organizā cijā.

Un atkal par bē rnu pā rtiku.
Galdiņ š ar bē rnu pā rtiku vakariņ ā s (to neslē pš u) ar paplā ti makaroniem, paplā ti ar brū niem pā rceptiem tī rradņ iem un paplā ti ar maziem ž ā vē tiem kartupeļ iem. Viss nav ī paš i garš ī gs, bē rni ē da nedaudz, tikai dē ļ liela bada sajū tas. Sortiments bija ļ oti stabils, tas ir, septiņ as dienas bē rnu galda paliktņ u saturs bija vienā ds. Kas ļ oti sarū gtina, jo ar pusdienā m Pelagos restorā nā , pie baseina, viss bija kā rtī bā . Atnā cā m uz atklā š anu, 12-30, apsē dā mies pie brī va galdiņ a (paš i). Daž u sekunž u laikā parā dī jā s viesmī lis un pieņ ē ma pasū tī jumu, pē c 5-10 minū tē m viss pasū tī tais bija uz galda. Lieliska bē rnu ē dienkarte, bē rni ē da visu dienu. Galvenā izvē lne ir pā rsteidzoš i astoņ kā ji. Es tos ņ ē mu katru reizi, nekad neē du. Un, protams, nekā du problē mu ar netī riem traukiem.

Lī dz atvaļ inā juma beigā m bija spē cī ga sajū ta, ka restorā ns Amphora brokastī m un vakariņ ā m un baseina restorā ns Pelagos pieder pilnī gi daž ā dā m viesnī cā m ...

Nu, kontrole galvā . Pā ris reizes istabā nesa "komplimentus" konditorejas izstrā dā jumu, daž u bulciņ u, kū ku veidā . Tā kā mazbē rnus audzinā m veselī ga uztura tradī cijā s, tad š iem "komplimentiem" neaiztikā m. Bet piektdien, 01. novembrī , atgriež oties no jū ras pulksten 16-00 (vē l trī s stundas pirms vakariņ ā m), viņ i neizturē ja. Mazdē ls, saš ņ aukā jies, atteicā s ē st minimafinu, pieauguš ie ē da katrs pa vienam, mazmeita divas. Pē c pusotras stundas trī s cilvē kiem, kuri ē da š os "komplimentus", visi pā rtikas saindē š anā s simptomi, slikta dū š a, pā rvē rš oties atkā rtotā vemš anā . Kopumā atvadu vakariņ as tika izjauktas. Dienu nenā cā s neko ē st, vē l nedē ļ u atguvā mies no saindē š anā s. "Paldies" Kipras labā kā s viesnī cas š efpavā riem un virtuvei.

Veiksmi visiem.

Rū pē jieties par sevi un saviem mī ļ ajiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu