Es iesaku!

19 augusts 2012 Ceļošanas laiks: no 12 augusts 2012 ieslēgts 19 augusts 2012
Reputācija: +10.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Atpū tā s viesnī cā Londa 5 *. Domā ju, ka viesnī ca ir labi novietota atpū tai, var š ķ ist, ka vecpilsē ta ir tā lu (10-15 minū tes ar 30. autobusu), bet tas ir visvairā k piemē rots atpū tai! Pludmale ir neliela, bet ē rta un praktiski sava pludmale, ar saviem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Vienī gais, ka pie ū dens nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un no rī ta nā cā s apsē sties. Mazs peldbaseins. Viesnī cai ir ļ oti maza platī ba, tač u tas nav trū kums, bet gan Limasolas viesnī cu ī paš ums. Laba apkalpoš ana numurā , draudzī gs personā ls. Un vispā r viesnī ca ar savu stilu!

Brokastoju tikai viesnī cā , bet netā lu no viesnī cas ir daudz kafejnī cu un restorā nu. Man ļ oti patika vakariņ ot restorā nā , kas atrodas 5-7 minū tes no viesnī cas (ejiet uz centra pusi) tajā paš ā pusē , kur viesnī ca, restorā ns "Adonis". Mā jī gs restorā ns! Izcila virtuve! Lielisks serviss! Ē dienkarte krievu un angļ u valodā . Individuā la pieeja – sagatavota pē c Jū su vē lmē m. Ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs ē diens! Mans atvaļ inā jums izdevā s, pateicoties š ī restorā na darbiniekiem! Noteikti brauciet – nenož ē losiet!


Biblio Globus bija ceļ ojumu rī kotā js. Es domā ju, ka uzņ ē mums dara lielisku darbu! Man patika viņ u organizē tā s ekskursijas.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums