Surf & Sun Holiday Apartments 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
5.0 Numurs
7.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
6.0 Infrastruktūra
Naktsmītne Surf & Sun Holiday Apartments atrodas Limasolas jūras krastā, tikai 20 metru attālumā no pludmales. Gandrīz no visiem dzīvokļiem paveras skats uz Vidusjūru.Vairāk →
аватар kazakova19
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
1) š ī nav viesnī ca, bet tikai dzī vokļ i. 2.20 metru attā lumā ir nevis smilš aina, bet oļ u pludmale! mazliet jā paiet kā jā m, lai tiktu lī dz smilš ainajai. abas pludmales nav tā vē rtas. Plusi: ir viss dzī vei nepiecieš amais: mē beles, kondicionieri (vienā istabā nestrā dā ja, vienkā rš i pū ta gaisu), veļ as maš ī na, daž ā di trauki, pat papī ra salvetes. … Tomēr ▾ 1) š ī nav viesnī ca, bet tikai dzī vokļ i.
2.20 metru attā lumā ir nevis smilš aina, bet oļ u pludmale! mazliet jā paiet kā jā m, lai tiktu lī dz smilš ainajai. abas pludmales nav tā vē rtas.
Plusi: ir viss dzī vei nepiecieš amais: mē beles, kondicionieri (vienā istabā nestrā dā ja, vienkā rš i pū ta gaisu), veļ as maš ī na, daž ā di trauki, pat papī ra salvetes. Virtuvē ir viss, viss, pat tē ja bija maisiņ os. Pietiks dvieļ u un tualetes papī ra, ir ziepes, pat duš as ž eleja. Wifi ir bezmaksas un darbojas.
Mī nusi: tarakā ni!! ! ! Man tas atceļ visus pozitī vos aspektus. Bē rnam bija bail. Man vispā r riebā s tur atrasties. Š ī iemesla dē ļ mē s tur neē dā m, virtuvi neizmantojā m vispā r. Dzī vojamā istabā bija arī spē cī ga gobiju smaka. Viņ i aiznesa pelnu traukus uz balkonu – tas nelī dzē ja. Mē beles ir vecas. Bet tas viss ir sī kumi, salī dzinot ar milzī giem tarakā niem. UGH. Un viesnī cas atraš anā s vieta ir mī nusā - pā rā k tā lu no centra, ar kā jā m noteikti nevar staigā t, apmē ram 5 km. Nav matu ž ā vē tā ja.
Principā , ja nebū tu prusaku, tad viss bū tu kā rtī bā .
аватар dragobrat
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī vokļ i atrodas otrajā rindā . No logiem paveras skats uz centrā lo Limasolas krastmalu un pagalmu. Dzī voklis ir 4 stā vu ē ka ar 4 dzī vokļ iem stā vā . Ir lifts. Bezmaksas autostā vvieta. WiFi istabā , spē cī gs spē cī gs signā ls. … Tomēr ▾ Dzī vokļ i atrodas otrajā rindā . No logiem paveras skats uz centrā lo Limasolas krastmalu un pagalmu.
Dzī voklis ir 4 stā vu ē ka ar 4 dzī vokļ iem stā vā . Ir lifts. Bezmaksas autostā vvieta. WiFi istabā , spē cī gs spē cī gs signā ls. Mē s dzī vojā m uz pē dē jo, un tā pē c skati bija pā rsteidzoš i.
Dzī vokļ i - halle, divas guļ amistabas, virtuve, koridors, balkons un terase, vannas istaba. Kondicionieris un TV - tikai hallē .
Virtuvē : elektriskā tē jkanna, tosteris, mikroviļ ņ u krā sns, elektriskā plī ts, cepeš krā sns, ledusskapis, pilns trauku un galda piederumu komplekts, veļ as maš ī na.
Sakopa un iznesa atkritumus – paš i. Gultas veļ a un dvieļ i - mainī ti pē c 5 dienā m.
Naktī tas traucē ja - garā mbraucoš o maš ī nu troksnis pat ar aizvē rtiem logiem un koka ž alū zijā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Апартаменты Surf & Sun Holiday расположены на берегу моря в Лимассоле, всего в 20 метрах от пляжа. Практически из всех апартаментов открывается вид на Средиземное море.

Atrašanās vieta Недалеко от апартаментов Surf & Sun Holiday находятся несколько супермаркетов, ресторанов и кафе-баров. До центра Лимассола - примерно 4 км, а до порта - около 10 км. Международный аэророрт Ларнаки находится в 70 км.
Pludmales apraksts Галечный пляж в 20 м.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Высокий стул для ребенка.
  • bērnu krēsli restorānā
Telpu apraksts

В отеле Surf & Sun Holiday 21 номеров-апартаментов.

Istabās

балкон, телевизор, радио, DVD-плеер, CD-плеер, спутниковые каналы, кондиционер, рабочий стол, гостиный уголок, вентилятор, фен, ванная комната, холодильник, микроволновая печь, кухня, электрический чайник, кухонные принадлежности, плита, обеденный стол.

Adrese 39A King George Str., Germasogeia, 4047 Лимасол, Кипр.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный, галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.