Roussos Beach Apt 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīcas komplekss sastāv no divām ēkām un bungalo, un tam ir plaša teritorija. 129 istabas. Viesi tiek izmitināti studio tipa istabiņās (maksimāli 3 personām), kas sastāv no vienas istabas ar virtuvi, un apartamentos (maksimāli 4 personām), kas sastāv no guļamistabas un viesistabas ar virtuvi.Vairāk →
аватар dghdf
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ī sumā par viesnī cu: nelielas 2 stā vu mā jas ar dzī vokļ iem un 2 lielas ē kas. Ē kā s apstā kļ i ir labā ki (tiek domā ts par A klases dzī vokli), divstā vu mā jā sliktā k (nobruž ā tas mē beles, B klases dzī vokļ i), bet istaba ir 2 reizes lielā ka, kas ir ļ oti ē rti, ja uzaicinā t kā du istaba. … Tomēr ▾ Ī sumā par viesnī cu: nelielas 2 stā vu mā jas ar dzī vokļ iem un 2 lielas ē kas. Ē kā s apstā kļ i ir labā ki (tiek domā ts par A klases dzī vokli), divstā vu mā jā sliktā k (nobruž ā tas mē beles, B klases dzī vokļ i), bet istaba ir 2 reizes lielā ka, kas ir ļ oti ē rti, ja uzaicinā t kā du istaba. Baseini labi, teritorijā daudz apstā dī jumu. Personā ls, ar retiem izņ ē mumiem, ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs. Barī ba ir pretī ga. Tā du bufeti nekur citur nebiju redzē jis (ne Turcijā , ne Ē ģ iptē ): ē diena maz, bezgarš ī gi. Visgarš ī gā kais ē diens ir arbū zi, par kuriem bija apnicis stā vē t rindā ar draugu. Ņ emot vē rā cenu, ko maksā jā m par 2 nedē ļ ā m, viesnī ca ir ļ oti laba. Vispā rī gi runā jot, Kipra mums nepatika. Lai nu kā , Limasola. Pilsē ta viennozī mī gi nav kū rorts, katrs dzī vo savu ikdienu. Nav kur tusē t. Galvenā s Hangout sesijas veido vietē jie iedzī votā ji. Ir vairā ki labi klubi. Bijā m Ayia Napa - daudz jautrā k. Galvenais kontingents ir rieš anas angļ u jaunieš i. Tas, kurš teica, ka Kipra ir praktiski viena no Krievijas republikā m, ļ oti kļ ū dī jā s. Tagad krievu ir ļ oti maz. Tā pā rstā ja bū t ā rzonā , iestā jā s ES. Cenas ir drausmī gi cē luš ā s. Un krievi bija prom. Lielais Kipras mī nuss ir tas, ka visas pludmales ir paš valdī bas ī paš umā , t. i. nekā das izklaides iespē jas netiek bū vē tas. Pludmalē s nav ko darī t.
Vispā r labā k brauciet uz Spā niju.
Ar tik trakā m cenā m, labas atpū tas un jebkā du atrakciju trū kumu te nav ko ķ ert. Vismaz ne Limasolā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Комплекс гостиницы состоит из двух корпусов и бунгало и имеет обширную территорию. 129 номеров. Гости размещаются в номерах типа "студия" (максимум для 3-х человек), состоящих из одной комнаты с кухней и номеров-апартаментов (максимум для 4-х человек), состоящих из спальни и гостиной с кухней.

Atrašanās vieta Отель-апартаменты имеет выгодное расположение в сердце туристической зоны Лимассола рядом с прогулочной аллеей. Море в 50 метрах, а магазины, таверны и два аквапарка - в непосредственной близости от гостиницы.
FAQ