Pegasus Apt 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
viesnīca atrodas 4 km. no Limasolas centra smilšu un oļu pludmalē.Vairāk →
аватар gjhf
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē c izskata viesnī ca neatstā j nekā du iespaidu - Limasolā ir pietiekami daudz labu un skaistu (ā rē ji) viesnī cu. Neskatoties uz to, reģ istratū rā mū s sirsnī gi sagaidī ja, visu izskaidroja un devā mies uz istabu. Viesnī cā nav š veicaru, tā pē c visi vilkā s paš i. … Tomēr ▾ Pē c izskata viesnī ca neatstā j nekā du iespaidu - Limasolā ir pietiekami daudz labu un skaistu (ā rē ji) viesnī cu. Neskatoties uz to, reģ istratū rā mū s sirsnī gi sagaidī ja, visu izskaidroja un devā mies uz istabu. Viesnī cā nav š veicaru, tā pē c visi vilkā s paš i. Stā vā ir tikai 5 istabas, tā pē c ī stā s durvis tika atrastas ļ oti ā tri. Kopumā viesnī ca ir maza: tikai 6 stā vi ar 5 istabā m katrā .
Ļ aujiet man ī si aprakstī t mū su numuru. Divas istabas: guļ amistaba un viesistaba, kā arī vannas istaba un milzī gs balkons ar skatu uz jū ru. Tajos visos ir 1 guļ amistabas dzī vokļ i ar skatu uz jū ru.
Guļ amistaba, manuprā t, ir standarta: divas gultas, naktsskapī tis ar radio (mū su Autoradio ir noķ erts), galds ar spoguli sievietē m, skapis.
Dzī vojamā istaba apvienota ar virtuvi. Virtuve ir diezgan normā la, ir neliela elektriskā plī ts, tē jkanna, visa tehnika (karotes, dakš iņ as, glā zes utt. ), neliels ledusskapis. Dzī vojamā istabā ir 2 gultas, TV, kafijas galdiņ š un drē bju skapis.
Izeja uz balkonu bija no guļ amistabas un viesistabas, uz balkona atradā s galds un krē sli. Gaisa kondicionē tā js ir centrā lais, bet regulē jams katrā istabā , kas ir ļ oti ē rti. Turklā t guļ amistabā bija paklā js, bet viesistabā - flī zes. Varat arī pievienot par elektrī bu. Daudzā s viesnī cā s atslē ga tiek ievietota speciā lā kontaktligzdā pie ieejas un var izmantot visas elektroierī ces, un attiecī gi, izejot, ņ em to (atslē gu) lī dzi un tiek atslē gta elektrī ba. Viesnī cai tas ir ietaupī jums, atpū tniekam tas ir neē rtī bas. Pegazā tas viss ir kā rtī bā . Atslē ga atseviš ķ i, elektrī ba atseviš ķ i.
Kopumā skaitlis diezgan atbilst labam Kipras 3 *. Tas noteikti nav 4 * un ne 5 *, bet diezgan ē rts un stabils. Lai pabeigtu telpas aprakstu, teikš u, ka tā s tiek tī rī tas katru dienu, izņ emot svē tdienu.
Dodieties uz viesnī cas zonu. Jā teic, ka tur ir daudz zaļ umu, daž i sauļ oš anā s krē sli ir ē nā . Pie baseiniem (pieauguš ajiem un bē rniem) atrodas sauļ oš anā s krē sli. Tā s visas ir bezmaksas. Netā lu no bā ra. Lī dz jū rai 3 metri. Pludmale ir oļ i, bet pē c 5 metriem jū rā jau smiltis. Smilš u mī ļ otā jiem jā iet tikai 10 metrus pa kreisi uz blakus esoš ā s viesnī cas Applonia pludmali. Ir smiltis. Nav nepiecieš ams ņ emt sauļ oš anā s krē slu, jo, pirmkā rt, tas pieder viesnī cai, un, otrkā rt, tas ir ļ oti tuvu Pegasus. Vē l viena laba lieta ir nelielais tū ristu skaits.
Pie baseina izvietotā bā ra klā sts ir neliels, bet diezgan pietiekams. Tur var gan dzert, gan ē st. Viesnī cā ir 2 bā ri: viens pie baseina, otrs pie ē kas. Tomē r viņ i strā dā atseviš ķ i. Pa dienu ē kā nestrā dā bā rs, bet ja kaut ko vajag, tad reģ istratū rā noteikti palī dzē s.
Kopumā viesnī cas darbinieki ir pelnī juš i atseviš ķ u nodaļ u. Tā kā skaitļ u skaits ir tikai 30, viņ i jau nā kamajā dienā visus pazī st pē c redzes. Ir arī divas krieviski runā još as meitenes. Vienu no viņ iem sauc Katarina (mū sē jā Katerina) - viņ a visu atvaļ inā jumu centā s mums palī dzē t it visā : pati mā cī jā s par ekskursijā m, sniedza informā ciju par veikaliem, restorā niem utt. Arī pā rē jais personā ls ir ļ oti atsaucī gs un ļ oti draudzī gs, kas ir ļ oti svarī gi.
Par ē dienu viesnī cā varu teikt sekojoš o: brokastis labā k neņ emt, jo tā s sastā v no: glā ze sulas un tē jas/kafija, sviestmaizes un reizē m vā rī tas olas. Viss. Mē s tur tikai pusdienojā m. Cenas ir tā das paš as kā apkā rtē jos restorā nos. Zinu, ka no kopē jā atpū tnieku skaita brokastojuš as tikai 2-3 ģ imenes.
Kas attiecas uz jebkuriem sī kumiem, piemē ram, adapteri rozetē m, tie ir tieš i istabā , ja pē kš ņ i nē , tad izī rē s, reģ istratū rā ir seifs, manuprā t viss nepiecieš amais atpū tai ir š ajā viesnī cā . Protams, tā nav 5* vai 4* zvaigž ņ u viesnī ca, bet š ī ir viena no retajā m vietā m paš ā jū ras krastā , kur var atpū sties par diezgan saprā tī gu naudu (domā ju par Kipras cenā m).
Es ieteiktu š o viesnī cu ģ imenē m ar 2 bē rniem.
Kas attiecas uz rotaļ u laukumu - ļ oti skaļ i rakstī ts, ir pā ris š ū poles un viss. Bet es gribu teikt, ka kopumā atpū ta ar bē rniem Kiprā ir nedaudz sliktā ka nekā , piemē ram, Turcijā . Pat visdā rgā kajā viesnī cā Limasolā (4 sezonas) ir tikai 1 ū dens slidkalniņ š , un pat tad tas ir ļ oti mazs. Kipra, manuprā t, ir vairā k orientē ta uz klusu, relaksē još u ģ imenes atpū tu, bet, ja kā ds vē las izklaidē ties, tad visas nakts diskotē kas tiek rī kotas iekš telpā s, lai netraucē tu citiem.
Rezumē jot, varu teikt, ka Pegasus ir diezgan laba ģ imenes viesnī ca. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, vienmē r gatavs jums palī dzē t. Viesnī cai ir daudz priekš rocī bu, tač u ir daž i trū kumi, kas tomē r neietekmē atpū tas kvalitā ti. Mums vismaz ļ oti patika, un man ir ar ko salī dzinā t, tā pē c atpū tos ne tikai Kiprā vai Turcijā .
Š ajā viesnī cā nav tauriņ u viesmī ļ u (kā.5*), tač u tai ir brī niš ķ ī ga mā jī ga atmosfē ra, skaists milzī gs balkons, kur vakarā var piesē st glā zi vī na un ledusskapī atdzesē tus augļ us un baudī t skats uz jū ru.
Lū dzu, neizturieties pret manu stā stu ļ oti kritiski, jo š is ir mans pirmais apskats par brī vdienā m, un mans mē rķ is, pirmkā rt, bija sniegt kā du informā ciju par viesnī cu, nevis par atpū tu Kiprā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

отель расположен в 4 км . от центра Лимассола на песчано-галечном пляже.

Viesnīcā

- ресторан,

- ресторан в саду,

- бар на пляже,

- коктейль-бар,

- открытый бассейн,

- автостоянка

Telpu apraksts

- 6 однокомнатных номеров с боковым видом на море (45 м2 ),

- 18 двухкомнатных номеров с видом на море (65 м2 ),

- 6 трехкомнатных номеров с видом на море (90 м2 ),

Istabās

- кондиционер,

- центральное отопление,

- спутниковое TV (с российским каналом),

- мини-холодильник,

- сейф (по запросу),

- мини-кухня,

- ванная комната,

- уборка номеров

- детский бассейн,

- няня (по запросу)

- TV салон,

- развлекательная программа.

FAQ