Jūsu naudas vērts

Rakstīts: 19 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 27 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Ģ imenes brī vdienas, 3 cilvē ki - 2 pieauguš ie un bē rns 7 gadi. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mū su galvenā vē lme bija viesnī cas atraš anā s vieta pastaigas attā lumā no jū ras.

Reģ istrē š anā s noritē ja raiti, lai gan, gaidot reģ istrē š anos, nā cā s kā du stundu pakavē ties pie letes. Bet kā teica administratore, mū su istaba joprojā m tiek uzkopta. Pirms reģ istrē š anā s jautā jā m, vai nevaram pusdienot, saņ ē mā m apstiprinā jumu, ka jā , varam, atstā jā m mantas vestibilā un devā mies pusdienot.


Noteikti patika viesnī cas atraš anā s vieta - jū ra ir tuvu, tieš ā m minū tes gā jiens lī dz pludmalei. Pludmale ar smalkā m tumš ā m smiltī m (saka vulkā niskā m), tī ra. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli tiek apmaksā ti - 2.5 eiro par preci dienā . Bet tuvumā var sauļ oties, ja paņ em lī dzi pludmales segu. Ir kā gribi – neviens tev neteiks ne vā rda. Ū dens dzidrs, jū ra skaista.
Kopumā viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta - var aiziet lī dz pilsē tai (jebkurā virzienā ), apmeklē t Krastmalu, doties uz zoodā rzu, iepirkties, atkal piecu minū š u gā jienā ir liels Papas lielveikals. attā lumā , netā lu no viesnī cas ē dinā š anas atrodas autobusa pietura 30 un daudzas gardas iestā des.

Ļ oti draudzī gs, pretimnā koš s un izpalī dzī gs personā ls. Visi tevi sveicina, smaida - liekas, ka neesmu pirmo reizi, bet tiku pie veciem draugiem. Ļ oti jauki cilvē ki! Lai gan, kas zina - varbū t tas ir tā pē c, ka es pats biju noskaņ ots un visu laiku priecā jos par atraš anā s uz skaistas salas : -)

Katrai istabai ir vai nu balkons vai terase – forš i! Pa ceļ am uz pludmali man patika eikalipti - to aromā ts ir neaprakstā mi skaists.
Viesnī cā ir garš ī gs ē diens pietiekamā daudzumā (kurš gan kritizē ja š o diē tu - nezinu, ko gaidī jā t no 3* viesnī cas un ko agrā k ē dā t) Š ai viesnī cu kategorijai viss bija kā rtī bā , izņ emot varbū t kafiju no tirdzniecī bas automā ts. Ir ē dieni/produkti, kurus ē dienkartē var atrast katru dienu, bet katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s tiek pievienots kaut kas jauns - tas, kas vakar nebija. Pietika visa kā - daudz dā rzeņ u, garš augu, gaļ as un zivju vairā kā s variā cijā s, augļ i, vairā ku š ķ irņ u olī vas, vietē jais siers, daž ā di salā ti. Tur bija kalmā ru gredzeni un salā ti ar garnelē m, kas priekš "troikas" ir pat dī vaini.


Mū su ģ imenei nebija nekā du sū dzī bu par ē dienu. Ņ ē mā m pilnu pansiju, jo atpū tā mies ar bē rnu, bet pieauguš ajiem bū tu interesantā k paņ emt brokastis un vakariņ as. Un pusdienā s varē ja paē st vietē jos restorā nos – man patī k Kipras virtuve. Viesnī cā pusdienas un vakariņ as varē ja samainī t, un cilvē ki to darī ja, kad devā s ekskursijā s.
Un jā , lai arī mums bija FB veida ē diens, mē s tomē r gā jā m uz restorā niem, jo ​ ​ vē lē jā s ienirt valsts kulinā rijas tradī cijā s.

Un dzē rieni pusdienā s un vakariņ ā s nebija iekļ auti, lai gan tas mums nesagā dā ja ī paš as neē rtī bas. Ū dens pirkts lielveikalā.6x1.5 litru iepakojumos. Trī s no š ī m pakā m mums trim pietika uz 10 dienā m, naudas izteiksmē kopē jā summa ir 6 eiro. Mē s bijā m bez rokassprā dzē m, š ajā viesnī cā tā s nē sā ja tikai tie, kuriem bija "viss iekļ auts".

Patika, ka istabiņ a kurā bijā m apmetuš ies ir plaš a un svaigi izremontē ta, viss jauns! Tī rī š ana notiek katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m. Numurā bija mini ledusskapis un neliels seifs, bez papildu maksas. Pā rsteidzoš ā kā rtā mū su dzeramnauda, ​ ​ ko atstā jā m kalponei nā kamajā rī tā , tika ignorē ta. Viņ i nā ca no pludmales - gulta bija glī ti pā rtaisī ta, viss bija tī rs, un nauda joprojā m bija uz gultas. Es nezinu iemeslu.

Viesnī cas trū kumi: vismaz no vienas puses un jū ra, no otras - trokš ņ aina iela.
Tā tad, ja no logiem uz to paveras skats, tad drā ž savu atpū tu, puiš i. Ceļ š neapstā jas ne minū ti un pa nakti vietē jiem patī k braukt pa pilsē tu ar sporta velosipē diem, visi specefekti ir iekļ auti. Skaņ as izolā cija viesnī cā atstā j daudz ko vē lē ties - tas, iespē jams, ir vienī gais nozī mī gais mī nuss.


Vē l viens mī nuss ir saistī ts ar daž u atpū tnieku mentalitā ti - es domā ju ieradumu no rī tiem paņ emt sauļ oš anā s krē slu pie baseina, piekā rt ar š ortiem vai dvieli, bet tur parā dī ties, piemē ram, vē lā pē cpusdienā . Vai arī ienirt baseinā blakus zī mei "Nirst aizliegts". Vai lē kt baseinā sasvī dis, ignorē jot zī mi, kas aicina iepriekš noskaloties duš ā . Vai arī brokastī s grā biet duci apelsī nu un izmantojiet no mā jā m atvestu manuā lo sulu spiedi, lai spiestu bē rniem sulu. Vai sakraujiet ē dienu kalnus uz š ķ ī vjiem viesnī cas restorā nā , paē diet un pametiet. Tas viss ir fu, tā ir patiesī ba.
Nobeigumā es teikš u, ka š ī viesnī ca jū tas diezgan piesaistī ta "č etriniekam".

Š is apskats ir uzrakstī ts pateicī bā tū ristiem, kuru atsauksmes lasī ju, gatavojoties ceļ ojumam. Viņ i man ļ oti palī dzē ja. Varbū t kā dam noderē s mani iespaidi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu