Kapetanios Odysseia 3*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.010
№6 viesnīcas reitingā Limasola
8.7 Numurs
9.1 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Limasolas centrā, netālu no pašvaldības pludmales un pastaigas attālumā no visas kūrorta centra infrastruktūras.Vairāk →
аватар ollennka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir lī menī : tī rī ba, brokastis, wifi, jauks draudzī gs personā ls. Viesnī cā nav pludmales, 5-10 minū tes var aiziet ar kā jā m, var pagulē t pie baseina. Nenož ē loju, ka izvē lē jos tieš i š o Limasolas viesnī cu. … Tomēr ▾ Viss ir lī menī : tī rī ba, brokastis, wifi, jauks draudzī gs personā ls. Viesnī cā nav pludmales, 5-10 minū tes var aiziet ar kā jā m, var pagulē t pie baseina. Nenož ē loju, ka izvē lē jos tieš i š o Limasolas viesnī cu.
аватар f_ivan
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Internets istabā labs, skats no balkona jauks, personā ls brī niš ķ ī gs. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs. Viss ļ oti patika : -) … Tomēr ▾ Internets istabā labs, skats no balkona jauks, personā ls brī niš ķ ī gs. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs. Viss ļ oti patika : -)
аватар r4zpp66k
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca laba, lai gan ne pirmajā rindā un ne 100 metrus no jū ras, kā stā stī ja tū risma aģ entū rā. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Reģ istratū rā un restorā nā Vladimiros ir krieviski runā još a Inna. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, lai gan ne pirmajā rindā un ne 100 metrus no jū ras, kā stā stī ja tū risma aģ entū rā.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Reģ istratū rā un restorā nā Vladimiros ir krieviski runā još a Inna.
Neiesaku jautā t reģ istratū rā , kur ī rē t auto, labā k to atrast internetā . 2 datori 1. stā vā ar bezmaksas internetu un 800 kbps ā trumu palī dz : )
Ar maš ī nu var braukt gandrī z visur vismaz uz 3 dienā m.
Mē s paņ ē mā m Regency Travel http://www. kipra - automaš ī nu noma. net/ Mazda 2 ar automā tisko ā trumkā rbu un maiņ strā vu pa 25 eiro diennaktī.
Taksometrus var rezervē t caur viesnī cu, tie iekasē tā du paš u naudas summu par braucienu.

Istaba tiek uzkopta katru dienu.
Veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 2 dienā m + pievieno ž eleju un š ampū nu, ja tas ir beidzies.
Sakopts, nav sū dzī bu.

Restorā ns ir jauks un mā jī gs. Ē diens tieš ā m tā ds pats. Noguris 3. dienā . Nekā das mē rces, dzē rieni vakariņ ā s tiek apmaksā ti. Tomē r ē diena netrū kst, var ierasties jebkurā laikā un tukš u trauku nebū s.

Ir sauna, dž akuzi, masā ž a. Mē s gā jā m tikai uz pirti.
Neiesaku, nav karsts. Nevarē ja panā kt vairā k par 55 grā diem...Ne jau krieviem, maksā.6 eiro no cilvē ka vai 10 ja iet uzreiz divi.

Baseins nebija apsildā ms, lai gan ū dens nebija ļ oti silts. Bet tas ir tī rs. Tikai 3 baseini (2 lieli un 1 bē rniem).
Viesnī cā nebija izklaides programmu.

Minū tes gā jiens lī dz jū rai. Pludmale nav skaista.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā biju divas reizes: 08/2010.07/2011. Laikam jau otrreiz (! ) tā s paš as viesnī cas apmeklē jums izsaka daudz. Tū risma operators Austrumkazahstā nas (TUI). Brauciena mē rķ is: Klusa atpū ta jū rā , ekskursijas. Tū lī t pateikš u, kam š eit NAV VAJAG ierasties: ar pavisam maziem bē rniem, trokš ņ ainā m kompā nijā m, nakts ballī š u, R&B, kū rorta zibens romā nu, megaalkoholisko lā č u cienī tā jiem. … Tomēr ▾ Viesnī cā biju divas reizes: 08/2010.07/2011. Laikam jau otrreiz (! ) tā s paš as viesnī cas apmeklē jums izsaka daudz. Tū risma operators Austrumkazahstā nas (TUI). Brauciena mē rķ is: Klusa atpū ta jū rā , ekskursijas. Tū lī t pateikš u, kam š eit NAV VAJAG ierasties: ar pavisam maziem bē rniem, trokš ņ ainā m kompā nijā m, nakts ballī š u, R&B, kū rorta zibens romā nu, megaalkoholisko lā č u cienī tā jiem. Tā nav tava izvē le. Viesnī ca ir klusuma, tī rī bas, neuzbā zī bas, labas virtuves, pieklā jī ga restorā na, labas gribas cienī tā jiem. Vē rtē š u 5 ballu skalā : 1. Skaitlis - 5, par 3 * nevainojami. Tī rī š ana, dvieļ u maiņ a katru dienu, bez dzeramnaudas, dzī voklis, fē ns, jauna tehnika, viss ir kā rtī bā . Iekā rtojies istabā PIRMS! biroja laiks agri no rī ta. 3. Ē diens - 5. Liela ē dienu izvē le, sā tī gas brokastis, greznas vakariņ as 4. Pludmale: 4-. 100m no viesnī cas, BEZ MAKSAS! bet nedaudz netī rs. sauļ oš anā s krē sls/lietussargs par maksu, ē na zem kokiem bez maksas! Jū ra tī ra, bez medū zā m. Kopsavilkums: jū s dodaties ar cieņ u, mierī gi atpū tieties - jū s esat š eit, jū s to nenož ē losit!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vakar atgriezā mies no Limasolas (Kanika-Pantheon). Viesnī ca visas 4 zvaigznes - tī rī ba un ē diens viss super. Nu nav nekā da š ika un zelta mirdzuma kā Ē ģ iptē vai Turcijā , bet kopumā ļ oti patī kama viesnī ca. Tiem, kam patī k brī vdienas pludmalē , š ī nav jums piemē rota vieta. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no Limasolas (Kanika-Pantheon). Viesnī ca visas 4 zvaigznes - tī rī ba un ē diens viss super. Nu nav nekā da š ika un zelta mirdzuma kā Ē ģ iptē vai Turcijā , bet kopumā ļ oti patī kama viesnī ca. Tiem, kam patī k brī vdienas pludmalē , š ī nav jums piemē rota vieta. Š eit ir garlaicī gi! Nav animā cijas, nav slaidu baseinā . Jū ra (lī dz jū rai 4 min gā jiens) visas pludmales ir paš valdī bas, nav aprī kotas ne ar nojumē m, ne duš ā m ar saldū deni, neviens netī ra aļ ģ es uz melnajā m smiltī m. Vispā r no 10 dienā m jū rā bija tikai 4 reizes-negribu tur bū t. Vakaros visi sē ž pilsē tas kafejnī cā s, kur cenas bū s augstā kas kā Maskavā . Otro reizi tur vairs neatgriezī š os! Ekskursijas - no pilsē tas uz pilsē tu - lī dz 30 min, un cenas ir no Pē terburgas lī dz Maskavai. Vā cijas pensionā riem ir vieta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Margo23
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā decembra beigā s, tieš i Ziemassvē tku laikā . Pilsē tas viesnī ca, nav jauna, bet par 3* ļ oti pieklā jī ga. Viss tī rs, uzkopš ana kvalitatī va, ē diens izcils. Brokastis - omletes, desiņ as, olas, aukstie gaļ as izstrā dā jumi, augļ u salā ti, dā rzeņ i, augļ i, musli, piens, krē jums, tē ja, kafija, jogurts, konditorejas izstrā dā jumi. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā decembra beigā s, tieš i Ziemassvē tku laikā .
Pilsē tas viesnī ca, nav jauna, bet par 3* ļ oti pieklā jī ga. Viss tī rs, uzkopš ana kvalitatī va, ē diens izcils.
Brokastis - omletes, desiņ as, olas, aukstie gaļ as izstrā dā jumi, augļ u salā ti, dā rzeņ i, augļ i, musli, piens, krē jums, tē ja, kafija, jogurts, konditorejas izstrā dā jumi.
Vakariņ as - bufete - zupa, gaļ a, zivis, vista, salā ti, sā nu ē dieni, augļ i, kū kas, konditorejas izstrā dā jumi, viss ir garš ī gi!
Pusdienas (daž reiz vakariņ as mainī ja pret pusdienā m) - ē dienkartē : salā ti, otrais ē diens (zivis vai gaļ a vai vista ar piedevu), deserts (saldē jums vai augļ i. Porcijas milzī gas, neē d. Dzē rieni par papildus samaksu , bet lē ti.
Jauka, plaš a istaba ar balkonu, uz grī das paklā js, ē rtas gultas, iebū vē ts skapis, kumode, galds, divi krē sli, krē sls, fē ns, kondicionieris, minibā rs, TV. Ļ oti ē rti, ka visā viesnī cā ir pieejams wifi, ā trums labs.
Ir trenaž ieru zā le (nebija), pirts (es tur nosalu) un divi baseini, no kuriem viens ir apsildā ms (nezinu, ko tur silda, ū dens auksts).
Vannas istabā ir viss nepiecieš amais, izņ emot duš as vā ciņ u. Bet ž elejas un š ampū na kvalitā te nav laba, tā pē c labā k ņ emt lī dzi savu.
Nekā di kukaiņ i vai sveš as smakas netika pamanī ti.
Piereģ istrē joties istabiņ ā mū s gaidī ja skaistā noformē juma Ziemassvē tku saldumu komplekts un buklets, kurā norā dī ti visi notikumi Ziemassvē tkos un Jaunajā gadā viesnī cā un pilsē tā (angļ u valodā ). Vakaros restorā nā spē lē muzikanti, var dejot. Viesnī ca š ajā laikā ir pustukš a - neliela angļ u pensionā ru grupa un daž i biznesa cilvē ki.
Ja dodaties atpū sties pludmalē , tas noteikti nav labā kais risinā jums, tač u citiem mē rķ iem tas ir ļ oti labs.
Номер Санузел
аватар Helen2
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska - tī ra, labi uzturē ta, katru dienu tī rī š ana un dvieļ u maiņ a, viesmī lī gs personā ls, garš ī ga virtuve, plaš i numuri. Apkalpoš ana nav uzbā zī ga, personā ls vienmē r sagaidī s, palī dzē s un atbildē s ar smaidu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska - tī ra, labi uzturē ta, katru dienu tī rī š ana un dvieļ u maiņ a, viesmī lī gs personā ls, garš ī ga virtuve, plaš i numuri. Apkalpoš ana nav uzbā zī ga, personā ls vienmē r sagaidī s, palī dzē s un atbildē s ar smaidu. Viesnī cā jū s jū taties ļ oti omulī gi, ē rti - kā mā jā s. Jū ra ir pie rokas. Pludmale ir gan ar nelieliem oļ iem, gan smiltī m, katrs atradī s sev tī kamu vietu. Par savu ļ oti kaprī zo tū ristu attieksmi es viesnī cai pieš ķ irtu visas 5 zvaigznes.
Vē los piebilst, ka blakus viesnī cai atrodas izcils restorā ns "Lido". Cenas nekož . Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, porcijas milzī gas, mā jī ga atmosfē ra. Janus, sveiks tev. Mums tevis ļ oti pietrū kst un gribas atgriezties! ! !
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tajā rudenī atpū tā mies viesnī cā Kanika Pantheon no WKO. Mums ir ļ oti liela pieredze tū rismā un Trī szvaigž ņ u viesnī cai viss bija vienkā rš i super! ! ! Istabas 4*. Ļ oti pievilcī ga ir arī ē rta atmosfē ra, mē beles un kopē jā atmosfē ra restorā nā . … Tomēr ▾ Mē s tajā rudenī atpū tā mies viesnī cā Kanika Pantheon no WKO. Mums ir ļ oti liela pieredze tū rismā un Trī szvaigž ņ u viesnī cai viss bija vienkā rš i super! ! ! Istabas 4*. Ļ oti pievilcī ga ir arī ē rta atmosfē ra, mē beles un kopē jā atmosfē ra restorā nā . Ē diens ir visaugstā kajā lī menī ! Paņ ē mā m brokastis-vakariņ as, brokastī s ierastais komplekts (graudaugi, gurķ i-tomā ti, desa-siers, olu kultenis, desiņ as, augļ i), bet vakariņ as iepriecinā ja katru vakaru. Man ļ oti patika liela daž ā du dā rzeņ u izvē le un sautē ti, un vā rī ti, tvaicē ti un grilē ti, ar izsmalcinā tā m garš vielā m, nevis muļ ķ ī gi pildī ti ar etiķ i un pipariem. Arī gaļ a vienmē r bija laba izvē le. Bet es baidī jos kļ ū t labā kam. Personā ls ir draudzī gs un apkalpoš ana ir ļ oti laba. Istabas vienmē r tika iztī rī tas labi un bez dzeramnaudas, bet mē s, protams, aizbraucā m. Viesnī ca atrodas netā lu no veikaliem un centra, kurā tiek pā rdoti suvenī ri, apģ ē rbi utt. Par viesnī cu vispā r nav komentā ru. Vienī gais padoms tiem, kas vē las klusumu, ir lū gt telpas ar skatu uz dā rzu, nevis uz jū ru. No mū su istabas paveras skats uz jū ru, bet tajā paš ā laikā arī uz aizņ emtas š osejas. Naktī s ir tikai liels troksnis no baikeru puses, bet viss pā rē jais ir vienkā rš i lieliski!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visvairā k man patika milzī gais bā ru un citu iestā ž u skaits pie viesnī cas, proti, var ne tikai pā rē sties un sauļ oties. Bet pat ar š o te valda pilnī ga kā rtī ba, ē diens kā kautvai: daudz, garš ī gs un diezgan daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Visvairā k man patika milzī gais bā ru un citu iestā ž u skaits pie viesnī cas, proti, var ne tikai pā rē sties un sauļ oties. Bet pat ar š o te valda pilnī ga kā rtī ba, ē diens kā kautvai: daudz, garš ī gs un diezgan daudzveidī gs. Istabas ļ oti pieklā jī gas, kā rtī gi un regulā ri uzkoptas, pati apkalpoš ana vienkā rš i lieliska, nekā du sū dzī bu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju š eit pagā juš ajā gadā ar draugu. Abi bija ļ oti apmierinā ti. Pludmales brī vdienā m š ī viesnī ca, iespē jams, nav labā kā izvē le, tač u izklaidē ties un redzē t Kipru ir tā lieta. Esam TUI-VKO un prasī jā m padomu par kaut ko, lai nebū tu grū ti nokļ ū t lī dz galvenajā m atrakcijā m un izklaides centriem. … Tomēr ▾ Biju š eit pagā juš ajā gadā ar draugu. Abi bija ļ oti apmierinā ti. Pludmales brī vdienā m š ī viesnī ca, iespē jams, nav labā kā izvē le, tač u izklaidē ties un redzē t Kipru ir tā lieta. Esam TUI-VKO un prasī jā m padomu par kaut ko, lai nebū tu grū ti nokļ ū t lī dz galvenajā m atrakcijā m un izklaides centriem. Istaba mums derē ja lieliski, ir pat ē rts balkons, personā lam arī nebija nekā du pretenziju, tī rī ja katru dienu. Lī dz pludmalei 100 metri, paš valdī bas pludmale, sauļ oš anā s krē sli par maksu. Ē diens viesnī cā diezgan pieklā jī gs un izvē le ir, teritorijā divi baseini, animā cija patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Отель находится в центре Лимассола, недалеко от муниципального пляжа и в пешей доступности от всей инфраструктуры курортного центра.

Atrašanās vieta 100 м до пляжа. 70 км от аэропорта Ларнаки, 6 км до акварака Wet’n’Wild, 10 минут ходьбы до зоопарка.
Pludmale
  • 2. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ирландский паб O’Brien’s, 2 конференц-зала на 170 и на 300 мест, пиано лобби и терраса, бар у бассейна, ресторан Diana, таверна Lido

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

159 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
Adrese Enaerios Complex, 28th October & Makarios III Ave, Limassol, 3309
Tālruņi: 499 272 2042
Tīmekļa vietne: Kapetanios Odysseia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.