Lieliska viesnīca, interesanta animācija, lieliskas ekskursijas!

Rakstīts: 6 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 17 — 24 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Gribu pastā stī t par brī niš ķ ī gi pavadī tā m brī vdienā m Kiprā .
Pirmkā rt, ļ oti priecā jos, ka nolē mu ierastos kū rortus nomainī t pret kaut ko jaunu un radikā li jaunu. Tas bija pirmais brauciens uz Kipru un viss noritē ja lieliski. Augustā palika Hylatio ciematā .
Lieliska viesnī ca, brī niš ķ ī gs ē diens, plaš i numuriņ i, jauka zaļ a un sakopta teritorija, interesanta bē rnu animā cija, lieliskas ekskursijas un skaistā , karstā Kipra! Lai lieliska atpū ta!
Ir daž i punkti, kas noderē s, ja nolemjat doties š eit.
1. Gludeklis un fē ns reģ istratū rā pē c pieprasī juma. Lū dzu, atgriezieties pē c lietoš anas. Paņ ē mā m savu fē nu, tā pē c nekā du grū tī bu nebija.

2. Seifs 2.5 eiro dienā . Mē s to neņ ē mā m, š ajā ziņ ā viss ir mierī gi.
3. Viesnī cā nav pludmales dvieļ u, dvieļ i ir tikai istabai. Tā pē c vai nu ņ emiet lī dzi, vai arī varat iegā dā ties veikalā netā lu no viesnī cas, ko mē s arī izdarī jā m.
4. Oļ u pludmale! Č ī bas ir nepiecieš amas, ja nav ē rti iekļ ū t. Man tas bija normā li, bē rns nopirka č ī bas. Bet lī cis ir lielisks un tī rs.
5. Vakara animā cija 3 reizes nedē ļ ā . Tā pē c pā ris reizes vakarā devā mies uz Pissouri ciemu, vienu reizi uz Limasolu krastmalā un vienu vakaru bijā m ē zeļ u tū rē , kas iet kopā ar Kipras vakaru. Vakars bija š iks, sajutā m visu š ī s vietas garš u.
Pat nezinā š ana par š ā diem niekiem nevar sabojā t pā rē jo, jo nopietnu pretenziju š eit nevar bū t. Mums ļ oti patika Kipra un bijā m apmierinā ti ar viesnī cu. Mē s noteikti š eit atgriezī simies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu