Labi iespaidi!

Rakstīts: 24 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 1 — 9 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Ar ģ imeni atpū tā mies Gilatio Tourist Village viesnī cā , steidzos dalī ties iespaidos. Viesnī ca mums patika, tikai maza ciemata stilā . Numuri ir plaš i, ē rti un tī ri. Viesnī cas teritorija nav liela, savukā rt viss ir ļ oti tī rs, glī ts un mā jī gs. Garš ī gs ē diens, paldies š efpavā ram. Izvē le arī pieklā jī ga. Viesnī cā ir arī lieliska bē rnu animā cija, mums tas bija svarī gs faktors.
Pissouri lī cis ir oļ u, bet jū ra ir tī ra un pietiekami dziļ a. Starp citu, š ai pludmalei par tī rī bu ir pieš ķ irts ES zilais karogs.
Bet es gribē tu teikt, ka pati Kipra atstā ja lielā ku iespaidu. Ekskursijas programmas ietvaros apmeklē jā m Pafosas pilsē tu, Afrodī tes lī ci, Kurionu, Kykkos klosteri, Lefkaru, Omodosu un Zilo lagū nu.

Bet, ja esat ar bē rniem, tad noteikti dodieties uz ē zeļ u fermu. Mū su bē rni bija pilnī gi sajū smā , un mē s, godī gi sakot, arī !
Lai arī esam daudz vietu redzē juš i, noteikti zinu, ka Kiprai ir ko parā dī t, kad atkal atgriezī simies. Man patika sala.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu