Harmony Bay Hotel 3*– Atsauksmes

28
Novērtējums 5.310
№21 viesnīcas reitingā Limasola
5.6 Numurs
5.4 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.5 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Šī ir maza, draudzīga viesnīca, kas atrodas ērti pludmalē. Šī viesnīca pelnīti bauda izcilu reputāciju tās viesmīlības, augstas kvalitātes apkalpošanas un draudzīgā personāla dēļ. Viesnīca uzcelta 1982. gadā, pēdējā renovācija veikta 2014. gadā. Sastāv no vienas daudzstāvu ēkas.Vairāk →
аватар monty95
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā mies ekonomiskā s klases viesnī cu uz 2 nedē ļ ā m - pilnī ga vilš anā s - blakus ir bū vlaukums, troksnis š ausmī gs; darbojas š ķ eldotā js, urbis, izmet bū vmateriā lus ! ! Mē beļ u istabas IKEA stilā , askē tiskas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies ekonomiskā s klases viesnī cu uz 2 nedē ļ ā m - pilnī ga vilš anā s - blakus ir bū vlaukums, troksnis š ausmī gs; darbojas š ķ eldotā js, urbis, izmet bū vmateriā lus ! ! Mē beļ u istabas IKEA stilā , askē tiskas.
аватар irinafilippova78
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir pieklā jī ga 3 stā vu treshka jū ras krastā , interjeri bez "nepatikš anas", "Ikea" stilā . Ē dinā š ana ir puspansija, lai gan ir iespē jama par papildu samaksu un viss iekļ auts. Krieviski runā još s darbinieks reģ istratū rā , strā dā. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pieklā jī ga 3 stā vu treshka jū ras krastā , interjeri bez "nepatikš anas", "Ikea" stilā . Ē dinā š ana ir puspansija, lai gan ir iespē jama par papildu samaksu un viss iekļ auts. Krieviski runā još s darbinieks reģ istratū rā , strā dā.5 dienas nedē ļ ā - 2 dienas brī vas. Pā rē jais personā ls krievu valodā "bums-bums" nemaz nav. Wi-fi 10 eiro dienā visā viesnī cā . Pirmajā stā vā ir bezmaksas trenaž ieru zā le. Telpas ir pietiekami plaš as. No "Standard" paveras skats uz blakus esoš o ē ku un gabaliņ u jū ru, istabā.2 vienguļ amā s gultas, TV (3 krievu kanā li), kondicionieris, fē ns, seifs (par papildus samaksu), duš a vannas istaba, š ampū ns un š ķ idrā s ziepes vienmē r ir pā rpilnī bā . Par maksu iespē jams aizņ emties mini ledusskapi. Uzkopš ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a 2p/nedē ļ ā . Viesnī cā ir neliels peldbaseins un plā tņ u zona atpū tai pie jū ras. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli pie baseina un jū ras ir bez maksas, dvieļ us var ņ emt lī dzi no istabas. Ieeja jū rā pa kā pnē m, komforta labad zem kā jā m tika nolikti smilš u maisi.
аватар chayka2020
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pā rskatu uzrakstī ju es personī gi pē c nesenā ceļ ojuma rezultā tiem 24.07. 16. -08.03. 16. Negatī vie iespaidi apskatā , lū dzu nedzē st! Š ī ir mana apskata treš ā versija, rediģ ē ta. Izvē lē jos viesnī cu par cenu - tā ir lē ta C klase (3*), pē c nesenā remonta. … Tomēr ▾ Pā rskatu uzrakstī ju es personī gi pē c nesenā ceļ ojuma rezultā tiem 24.07. 16. -08.03. 16. Negatī vie iespaidi apskatā , lū dzu nedzē st! Š ī ir mana apskata treš ā versija, rediģ ē ta.
Izvē lē jos viesnī cu par cenu - tā ir lē ta C klase (3*), pē c nesenā remonta. Tā pē c biju gatavs daž iem ierobež ojumiem ē rtī bā s. Tomē r tas, ar ko es patieš ā m saskā ros, sabojā ja visus svē tkus!
MĀ CINĀ Š ANA. Viesnī ca apkalpo krievu tū ristus (95% viesu), bet reģ istratū rā nav runā još u menedž eru. Tā tad komunikā cijas problē mas ir jū su problē mas. Lī dzī gi bā rā un ē damistabā (jū s to nevarat nosaukt par restorā nu, es par to rakstī š u zemā k). Lielā kā daļ a numuru viesnī cas labajā pusē ir ar skatu uz blakus esoš ā s ē kas sienu, kas atrodas gandrī z netā lu no viesnī cas. Tā tad jū ras pusē esoš ajā numurā ir jā bā z deguns š ajā sienā , neskatoties uz to, ka es iepriekš uzrakstī ju viesnī cai par savā m vē lmē m, saņ emot iepriekš ē ju viesnī cas piekriš anu. Pā rvaldnieki nevē lē jā s mainī t numuru, pat ja kreisajā pusē bija brī vi manas kategorijas numuri. Tū risma aģ entū ras BiblioGlobus viesnī cas gide Jū lija Kopeikina ļ oti nelabprā t palī dz risinā t jautā jumus ar viesnī cu, un viņ as sarunā m ar viesnī cu nebija praktiska rezultā ta.
UZTURS. Ē dienkarte ir ļ oti ierobež ota un visas ekskursijas laikā nemainā s. Tā tad jū s ē dī siet vienu un to paš u 7-14 dienas! Nav zivju, tikai pangasijas. Dā rzeņ u ir maz, tomā ti un gurķ i ir deficī ts. Pagā ja augļ ainā kie mē neš i, bet augļ u viesnī cā praktiski nebija: vai nu brū koš as vī nogas, vai arbū zs. Bet kaimiņ u veikalā ir pilnī gs augļ u un dā rzeņ u daudzveidī ba, bet cenas tur ir augstas. Tā pē c esiet gatavs piemaksā t no savas kabatas ne tikai par dzeramo ū deni, bet arī par augļ iem un dā rzeņ iem.
PAKALPOJUMI praktiski neeksistē . Viesnī cā vispā r nav apsardzes, neviens neuztraucas par tū ristu droš ī bu. Man vajadzē ja 4 dienas, lai salabotu istabas balkona durvju neaizveramo slē dzeni. Istabā nav ledusskapja, seifs ir maksas, wifi viesnī cā par maksu un ļ oti dā rgi. Vakarā pē c vakariņ ā m nekas nav jā dara. Tū risti aiz garlaicī bas ir spiesti klī st pa kaimiņ u veikaliem.
JŪ RA. Jū ras pludmale pie viesnī cas atrodas uz betona plā tnes, maza, bet pietiekami tī ra. Ir maz sauļ oš anā s krē slu, visiem nepietiek, agri no rī ta jā iesē ž as. Turklā t uz plastmasas cietajā m gultā m nav nepiecieš amo matrač u. Jū ra š ajā vietā ir auksta, ir straumes, un ļ oti sekla. Apakš daļ a klā ta ar laukakmeņ iem, bī stami ieiet pat speciā lā s č ī bā s. Nelielas traumas atpū tnieku vidū nav nekas neparasts: kā ds sagriezis kā ju uz akmeņ iem, kā ds saskrā pē jis ceļ galus uz akmeņ iem ū denī . Pulksten 18 pludmali klā j ē na no blakus esoš ā s ē kas, un peldē ties kļ ū st neē rti. Turklā t š ajā laikā viesnī cas darbinieki sā k izvilkt sauļ oš anā s krē slus no atpū tnieku apakš as un savā kt tos uzglabā š anai. Š eit ir ierobež ota jū ra š ajā viesnī cā ! Uz baseinu negā ju, jo ū dens tajā nemainā s, dibens netiek tī rī ts. Par kā du higiē nu mē s te runā jam?
Kopumā viesnī ca neattaisnoja manas cerī bas. Es neiesaku š eit doties ekskursijā s. Izdariet savus secinā jumus.
аватар Helena29
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s atpū tā mies 2012. gada oktobrī . Mē s gatavojā mies doties pē dē jā brī dī , tā pē c nelasī jā m atsauksmes un paļ ā vā mies uz tū roperatoru (Biblio-Globus). Pirms š ī ceļ ojuma man bija vairā kas atvaļ inā juma Grieķ ijas kontinentā lajā daļ ā un salā s, tā pē c lieliski varu iedomā ties, kas ir “trī s zvaigznes” grieķ u izpratnē un kā da ir iespē jama apkalpoš anas kvalitā tes variā cija. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2012. gada oktobrī . Mē s gatavojā mies doties pē dē jā brī dī , tā pē c nelasī jā m atsauksmes un paļ ā vā mies uz tū roperatoru (Biblio-Globus). Pirms š ī ceļ ojuma man bija vairā kas atvaļ inā juma Grieķ ijas kontinentā lajā daļ ā un salā s, tā pē c lieliski varu iedomā ties, kas ir “trī s zvaigznes” grieķ u izpratnē un kā da ir iespē jama apkalpoš anas kvalitā tes variā cija. Bet š ī viesnī ca mani patieš ā m pā rsteidza. Rezervē jā m numuriņ u ar sā nskatu uz jū ru – izrā dī jā s, ka "side sea view" nozī mē "tieš s skats uz bū vlaukumu" ar visā m pavadoš ajā m skaņ ā m un celtniecī bas putekļ iem. Viesnī cas ē ka ir ļ oti veca, nav renovē ta, š ķ iet, kopš uzcelš anas (1986), arī mē beles nav mainī tas. Telpas ir ļ oti nolaistas, ar nepatī kamu smaku vai nu no mē belē m, vai no grī das seguma (sens paklā js ar veciem traipiem). Santehnika vannas istabā s veca, nestrā dā visā s telpā s (vai nu tvertne nestrā dā , vai duš a "uz puņ ķ iem" turas). Mī ts izrā dī jā s arī Biblio-Globus bukletā deklarē tais ž ā vē tā js, ikdienas tī rī š ana un veļ as maiņ a 3 reizes nedē ļ ā . Bet galvenais - kauns par jebkuru grieķ i, manuprā t - Crusader Beach ē dienu nebija iespē jams ē st. Pavisam. Iepriekš ē jos braucienos esmu sastapies ar to, ka pat ļ oti pieticī gā s mazā s viesnī cā s brokastī s viesmī lī gie grieķ i kā piedevu piedā vā jogurtu, fetu, augļ us un, nu, olu kulteni/desiņ as/bekonu. Vienmē r lieliska kafija, svaigas sulas. Š eit ē dami bija tikai grauzdiņ i un ievā rī jums. Sula - a la Yupi (ja kā ds to atceras))), kafija - š ķ ī stoš ā Nescafe, un pat tad ne vienmē r, krē jums kafijai - piens, kas atš ķ aidī ts ar ū deni. Reizē m bija grauzdiņ i, olu kultenis, siers, kā rtī gi ieeļ ļ otas desiņ as, tač u š ie ē dieni izskatī jā s sliktā k nekā padomju stila ē dnī cā . Tē ja vakariņ ā s maksā - 3 eiro, istabā s nav tē jkannas. Kā pē c es koncentrē jos uz pā rtiku – jo, reģ istrē joties š ajā viesnī cā , viņ i uzstā j uz puspansiju vai All Inclusive; viņ iem nav BB opcijas vai vispā r nav jaudas.
Nu vē l pā ris oļ i dā rzā . 6 stā vu ē kā darbojā s tikai viens lifts (mums tas bija bezprincipiā li, bet arī vecā ki cilvē ki atpū š as). Pludmale (iespē jams, lai saglabā tu viesnī cas kopē jo stilu) ir nobruž ā ta betona platforma, diezgan augsta un bez ž oga (rū pē jies par bē rniem); jū s varat nokā pt ū denī pa kā pnē m, kas aizkustinoš i pā rklā tas ar nolobī tu zaļ u paklā ju. Tajā paš ā laikā blakus esoš ajā s viesnī cā s (labajā vai kreisajā pusē ) ir skaistas smilš u pludmales, ī paš i laba ir pludmale kreisajā pusē pie viesnī cas Apollonia.
Crusader Beach priekš rocī bas ir atraš anā s vieta pirmajā lī nijā tajā Limasolas tū risma zonas daļ ā , kas jau robež ojas ar paš u pilsē tu (ja vē laties, varat staigā t lī dz vecpilsē tai un doties uz pludmalē m tū ristu zona - viņ iem š eit ir ē rtā k). Pluss, iespē jams, ir arī cena, bet tas ir atkarī gs no tā , kas ir dā rgā ks - ietaupī tie 100-200 eiro vai sabojā tais garastā voklis (turklā t Crusader Beach par pā rtiku samaksā tā nauda tika izniekota). Varbū t kā dam noderē s krieviski runā još o darbinieku klā tbū tne viesnī cā . Vispā r, cik novē rojā m, 100% viesu un 50-60% Crusader Beach darbinieku ir mū su tautieš i; Iespē jams, tas izskaidro viesnī cas ī paš o atmosfē ru.
Kopā : ja esat trū cī gs students vai nepretenciozs jaunietis un esat apmierinā ts ar pionieru nometnes dienestu, ja neplā nojat uzturē ties viesnī cā ilgā k, nekā nepiecieš ams miegam, ja plā nojat peldē ties jū rā un braukt pa salu un nevē las tē rē t papildus naudu - š o viesnī cu vari uzskatī t par "-vienpadsmito" variantu. Bet, ja ceļ ojat ar ģ imeni, plā nojiet atpū sties pludmalē netā lu no viesnī cas, dzert Kipras vī nu uz balkona, ē st, neizejot no viesnī cas – nekā dā gadī jumā neskatieties uz Crusader Beach pusi.
в номере этот чудо-тостер радовал каждое утро))) вверху объявление: вид из номера вездесущие пятна
аватар 15021983_spb
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viss sā kā s ar to, ka 07/07/12 es ierados viesnī cā.22-00...mū s nepaē dinā ja un meitene reģ istratū rā Olga teica, ka vainī gi jū s tū roperatori, ka viņ i nebrī dinā ja. mums iepriekš ! Nā kamajā dienā mū su gide teica, ka viņ i ir iepriekš brī dinā ti. … Tomēr ▾ Viss sā kā s ar to, ka 07/07/12 es ierados viesnī cā.22-00...mū s nepaē dinā ja un meitene reģ istratū rā Olga teica, ka vainī gi jū s tū roperatori, ka viņ i nebrī dinā ja. mums iepriekš ! Nā kamajā dienā mū su gide teica, ka viņ i ir iepriekš brī dinā ti. Vajag nopirkt adapteri - 2 eiro, dvieļ i un gultas veļ a nemaz nemainī jā s. . . sā kumā viņ a atstā ja dzeramnaudu istabenei, tad apstā jā s, jo. tī rī š ana bija pretī ga! Pē dē jā s 2 dienas nav tī rī tas vispā r. Ē diens vienmuļ š , trekns un brī ž iem nebija skaidrs, kā ds tas par ē dienu! Augļ u porcija vienai personai: pusdienā s negatavas plū mes vai 1 persiks no cilvē ka! Vienī gais pluss ir sava minipludmale un skaidra jū ra!! ! !
аватар Zvezda1980
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Atsauksmi rakstu pirmo reizi un tikai tā pē c, ka pirms ceļ ojuma izlasī ju š ausmu stā stus par š o viesnī cu. Ceļ ojā m ar 2 ģ imenē m: 2 pieauguš ie + 8 gadus vecs bē rns un 2 pieauguš ie + 10 gadus vecs bē rns + 6 mē neš us vecs mazulis! ! ! Mē s neatradā m š eit rakstī tas š ausmas. … Tomēr ▾ Sveiki. Atsauksmi rakstu pirmo reizi un tikai tā pē c, ka pirms ceļ ojuma izlasī ju š ausmu stā stus par š o viesnī cu. Ceļ ojā m ar 2 ģ imenē m: 2 pieauguš ie + 8 gadus vecs bē rns un 2 pieauguš ie + 10 gadus vecs bē rns + 6 mē neš us vecs mazulis! ! ! Mē s neatradā m š eit rakstī tas š ausmas. Tā tad kā rtī bā
Reiss no Pē terburgas bija naktī , pē c minivena taksometra pasū tī š anas draudzī gā un jautrā kompā nijā pā rcē lā mies uz lidostu. Mē s ieradā mies daudz iepriekš , pateicoties tam, mē s sē dē jā m vienā rindā vienā rindā visi kopā . Kipras aviokompā nijas ir brī nums, tā s nekad nav lidojuš as labā k. Ierados no rī ta, nebija nekā du problē mu ar transfē ru un reģ istrē š anos. Mū s visus izmitinā ja kā nā kas: istabā ar skatu uz jū ru un balkonu. Paņ emiet to - jū s to nenož ē losit.
Viesnī cā ir daudz krievu - 95% ukraiņ i + nedaudz maskavieš i, mē s esam no Pē terburgas + diezgan daudz ā rzemnieku. 2 reizes nedē ļ ā diskotē ka viesnī cā pie baseina, kad sā kas vakariņ as. Jautrs.
Ē diens viesnī cā pieklā jī gs, visas š ausmas-nav nekā , "kā cū kas"-tas ir muļ ķ ī bas. Vienmē r ņ emam VISUS, neskatoties uz to, ka visu alkoholu ņ emam no mā jā m un pē rkam vē l dutikā . Ja salī dzina Turciju, Tunisiju, Ē ģ ipti ar kaudzi paplā tē m, dziļ ajiem taukiem, saldumiem, tad tur jā brauc. Vienmē r ir vista un gaļ a, 3 veidu garnē jums, 4 veidu salā ti (kas braukā ja pa Eiropu mani sapratī s), pat mū su izvē lī gie vī ri bija piebaroti. Tā di dzē rieni kā “kola”, sulas, tē ja, kafija – fasē ti vai pildī ti pudelē s kā veikalos. Var dzert izlejamo alu, mē s nemē ģ inā jā m viskija degvī nu. Attieksme visā Kiprā , arī viesnī cā , ir draudzī ga. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i un gulta ik pē c 3 dienā m. Dzeramnaudu atstā ja 1 reizi, un otro reizi vī rs iedeva tī rī tā jai š ampanieti par 250 rubļ iem. Morā le ir nedaudz augstsirdī bas un istaba vienmē r bija tī ra, iztī rī ta, ar ziepē m, papī ru utt. Lai pastiprinā tu kaš ķ ē š anā s sajū tu, ī rē kabrioletus, dā rgs prieks - 800 eiro par 2 dienā m, bet tas bija tā vē rts. . . Ai-Napa, Paphos, apmaldī jā s un sasniedza galvaspilsē tu - Nikosiju, nakts slē poš ana bez bē rniem...Viesnī ca atrodas ekskursijas zonas centrā , tā pē c diskotē ka nebija. Mē s nedevā mies pretī viesnī cai, kur ir daudz mū sē jo, bet nedaudz pa labi uz "vietē jo" - 3.5 stundu brauciens...
Nobeigumā rezumē š u: trī s rubļ u banknotes no 4 ne ar ko neatš ķ iras, pirmā rinda, tū res zonas centrs, draudzī gs personā ls, un galvenais, POZITĪ VA attieksme un vē lme atpū sties, un tad nē . viens sabojā s jū su ilgi gaidī to atvaļ inā jumu. VEIKSMI! !
аватар OLEG-melia
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tieš ā m atrodas 1. lī nijā , viesnī cas bā ra teritorija gludi pā rvē rš as pludmalē - betona laukums 5 * 20 metri ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem (retums Kiprai). Ieeja ū denī ir no pontona pa kā pnē m, kā baseinā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m atrodas 1. lī nijā , viesnī cas bā ra teritorija gludi pā rvē rš as pludmalē - betona laukums 5 * 20 metri ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem (retums Kiprai). Ieeja ū denī ir no pontona pa kā pnē m, kā baseinā . Principā ir ļ oti ē rti, tu nokā p ū denī un uzreiz esi lī dz viduklim (var peldē t) un ū dens ir tī rs. Burtiski 5 metrus tā lā k ir smilš aina pludmale, bet ū dens tur pie krasta ir neskaidrs, vispā r es tur praktiski negā ju peldē ties.

Viesnī cā ir numuri ar balkonu un bez balkona, pirmie, protams, ir plaš ā ki un ē rtā ki. Pa kreisi no viesnī cas (ja stā vat pretī un ar muguru pret jū ru) plosā s bū vlaukums, un, spriež ot pē c tempa, tas ievilksies vismaz lī dz 2012. gadam, tā pē c labā k palū gt istaba labajā pusē , tur ir daudz klusā ks. Celtnieki darbā ierodas pulksten 7 un strā dā bez pā rtraukuma stundā m lī dz pulksten 16. Tiesa, monē tai ir arī mī nuss, celtniecī ba ir labs iemesls agri celties.
Iesaku doties pa promenā di uz viesnī cu Appolonia 5 *. Ja aiziet vē l 150 metrus tā lā k, tur ir diezgan mež onī gas vietas, neviens nemazgā jas un ū dens ir vienkā rš i tī rā kais un caurspī dī gā kais.

UZTURS

Man bija HB, principā ar visu pietika. Lai gan ē diens nebija ī paš i bagā tī gs un ne ī paš i garš ī gs. Bet tas ir mans subjektī vais viedoklis. Ar augļ iem – izkā š . Viņ i deva tikai vienu augli, galvenokā rt arbū zu (jū lijā ), vai plū mes, ā bolus.

Š eit ir vē rts ieliet nedaudz darvas. Fakts ir tā ds, ka Crusader Beach viesi galvenokā rt ir no Krievijas Federā cijas, Ukrainas un Baltkrievijas, jo š ī ir Natalie Tours kompleksā viesnī ca. Ar vā rdu sakot, kausiņ i un kausiņ i nav pazī stami bufetei. Rezultā tā viņ i vai nu piepilda pilnus š ķ ī vjus, pē c tam atstā j daudz pusapē sta, vai arī nekaunī gi bā ž ē dienu kabatā s un maciņ os visu godī go cilvē ku priekš ā . Lī dz ar to secinā jums – barī bas var nepietikt, tā pē c savā c pā rtiku uzreiz vienā piegā jienā . Bet tik daudz, cik tu ē d, nekļ ū sti kā dumjš cū kas.

UZŅ EMŠ ANA
Reģ istratū rā galvenokā rt dež urē angliski un grieķ u valodā runā još ie kiprieš i (un ko jū s domā jā t, Kipra, starp citu, ir bijusī britu kolonija), krieviski viņ i neboom-bom, viņ i zina tikai ciparus lai izsniedz istabas atslē gas. Ir dibena krievvalodī ga jaunkundze, no mū sē jā s, jau sen dzī vo Kiprā , bet krievu valodu nav aizmirsusi  . Jū s varat sazinā ties ar viņ u par jebkuru jautā jumu.

Kā rtē jā muš a dē ļ pilnī bā "padomju" viesnī cas sastā va. Reiz es redzē ju skaistu attē lu. Reģ istratū rā dež urē ja resna angliski runā još a sieviete (nu, cik nepaveicā s) un tad ieradā s divas pilnī gi piedzē ruš ā s meitenes no Maskavas ar jaunpienā cē ju. Bija redzams, ka viņ i lidmaš ī nā sā ka lietot alkoholu. Kad viņ us atveda uz viesnī cu, viņ i jau bija diezgan piedzē ruš ies. Tā tad eļ ļ as glezna: pie reģ istratū ras stā v nepabeigta viskija pudele litru, reģ istratū ras galds ir pā rpludinā ts ar Pepsi-Cola, un divas iereibuš as krievu meitenes kliedz “Piedod, man š ausmī gi ž ē l” plkst. pā rtraukums.
Tad viens no viņ iem saka otram krieviski: "Mums jā kliedz skaļ ā k, pretē jā gadī jumā viņ i neticē s. " Netā lu stā v ap 60 gadus vecs pilnī gi iereibis vī rietis, arī krievs, kurš turas pie reģ istratū ras, lai nenokristu. Reģ istratū ras darbiniece, protams, bija pilnī bā apstulbusi no š ā diem apmeklē tā jiem un todien lī dz savas maiņ as beigā m ļ oti aizdomī gi skatī jā s uz visiem. Man ir aizdomas, ka viņ a pat gribē ja atmest, bet tad pā rdomā ja - galu galā.2000 eiro mē nesī uz ceļ a neguļ . Starp citu, tā s meitenes bija pirmā s, kas tika ievietotas istabā , lai gan vē l vairā ki cilvē ki gaidī ja izlī gumu. Izskatā s, ka baidī jā s, ka tur visu sasitī s.

INTERNETS

Netā lu no reģ istratū ras ir bezmaksas Wi-Fi, ā trums ir diezgan liels un darbojas stabili, bet tas neķ eras telpā s. Starp citu, nespeciā listiem padoms ir tā ds, ka var izveidot savienojumu ar Wi-Fi un diezgan tā lu no reģ istratū ras, bet Wi-Fi tehnoloģ ijas princips ir tā ds, ka jo tā lā k atrodaties no piekļ uves punkta, jo mazā ks ā trums. .
No tā izriet secinā jums - ja vē laties ā trgaitas piekļ uvi, sē diet tuvā k reģ istratū rai.

VIESNĪ CAS VIESI

Kā jau minē ts, viesnī ca ir gandrī z 100% piepildī ta ar tū ristiem no NVS. No vienas puses, tas ir labi, vienmē r ir ar ko parunā t. No otras puses, tas ir slikti, jo vakaros daž i sovjeti piedzeras snaipē un taisa traci: krastmalā sā kas skaļ a krievu lamā š anā s, peldē š ana ar un bez drē bē m, kliegš ana utt.

TURĒ JUMI

Atš ķ irī bā no, piemē ram, Turcijas, ekskursijas Kiprā maksā lielu naudu. Brauciens uz Troodos kalniem un Kikos klosteri ar pusdienā m - 65 eiro, brauciens uz Afrodī tes erotiskā s slavas vietā m - 45 eiro bez pusdienā m utt. Kopumā lē tā kā ekskursija ir 45 eiro. Bū tī bā visi uzņ ē mumi veic vienus un tos paš us marš rutus. Tač u ir alternatī va – operators "Biblio Globus" pareizticī go svē tvietā s ved svē tceļ niekus un visus interesentus, un tā du Kiprā ir pietiekami daudz.
Ar viņ u palī dzī bu jū s varat nokļ ū t klosteros, kurus parastā s ceļ ojumu aģ entū ras nepā rvadā , un sabiedriskais transports tur neiet, izņ emot ar automaš ī nu.

IZĪ RĒ T MAŠ Ī NU

Benzī ns Kiprā ir lē tā ks nekā Eiropā : 1.2 eiro, nevis 1.5 eiro, kā citā s valstī s. Auto izmaksas ļ oti lielā mē rā ir atkarī gas no sezonas un kaulē š anā s iespē jā m. Automaš ī na parasti tiek iznomā ta vismaz uz 3 dienā m. Ja grib mazā k, jā skatā s. Kopumā "A" kategorijas automaš ī nas izmaksas ir aptuveni 30 eiro dienā , ja to ņ em vismaz 3 dienas.

Neskatoties uz to, ka Kipra ir ES daļ a, uz ielā m gandrī z nav neviena Eiropas auto, izņ emot varbū t BMW un Mercedes. Bū tī bā visi brauc ar japā ņ u un korejieš u maš ī nā m. Paņ ē mu Kia Picanto - nepatika. Dzinē js vā jš , ar 2. pā rnesumu knapi iet kalnā , bet tajā paš ā laikā benzī na patē riņ š ar ieslē gtu kondicionieri ir aptuveni 7 litri. Man š ķ iet, ka "A" klases automaš ī nai tas ir daudz.

Apdroš inā š ana: vislabā k ir ņ emt pilnu CDW bez pā rsniegumiem. Pē dē jais nozī mē , ka jums ir nulle paš risks.
Bet tas notiek reti, parasti biroji piedā vā apdroš inā š anu ar paš risku 400 eiro. Š ajā gadī jumā.400 eiro ir jā samaksā skaidrā naudā (to viņ i jums iedos vē lā k) vai arī š ī summa tiks bloķ ē ta jū su kartē . Ja ņ emsi "... ar no Excess", tad ī re maksā s vairā k.

Ir arī varianti ar benzī nu: vai nu paņ em maš ī nu ar pilnu bā ku un atdod ar pilnu bā ku, vai arī uzreiz samaksā par pilnu benzī na bā ku, tad vari atgriezt maš ī nu ar gandrī z tukš u bā ku. Es atzī mē ju, ka pirmais variants ir izdevī gā ks naudas izteiksmē , tač u š ajā gadī jumā viņ i pieprasa iemaksu, piemē ram, 50 eiro, vai bloķ ē.50-100 eiro summu kartē . Ja atdosiet automaš ī nu ar pilnu bā ku, kā paredzē ts, tad jums tiks atgriezta depozī ta vai arī tā da pati summa tiks ieskaitī ta kartē (apmē ram 2 nedē ļ as vē lā k).
Automaš ī nu var nogā dā t tieš i viesnī cā , pē c tam pē c nomas perioda beigā m atslē gas vienkā rš i atstā jiet reģ istratū rā.
Kopumā ī res biroji tur strā dā apzinī gi, parasti problē mu nav.
Svarī gi: Kiprā ir kreisā s puses kustī ba, tas ir, automaš ī nas stū re atrodas labajā pusē , bet pā rnesumu slē dzis atrodas kreisajā pusē . Pā ris piezī mes par UD noteikumiem: darbojas kreisā s rokas (nevis labā s) noteikums, iebraucot apļ veida krustojumā (apkā rt), vienmē r jā dod ceļ š tā m automaš ī nā m, kuras brauc pa krustojumu.

Vispā r, sē ž ot pie labā riteņ a, galvenais ir piesardzī ba, jo viss ir ļ oti neparasti. Krustojumos izbrauciet tikai tad, kad redzat, ka dodat ceļ u.

TRANSPORTS

Kiprā nav dzelzceļ a, bet ir lieliski ceļ i, un tie visi ir bez maksas. Autobuss no Limasolas uz Larnaku vai Pafosu maksā.3 eiro vienā virzienā vai 5 eiro turp un atpakaļ par vienu dienu. Taksometri ir ļ oti dā rgi: par nosē š anos tie maksā apmē ram 3 eiro un 1.5 eiro par katru kilometru.

STOPĒ JUMI
Autostops ir iespē jams, bet nav ieteicams, un to vajadzē tu izmantot tikai kā pē dē jo lī dzekli. Reiz mē s nokavē jā m pē dē jo autobusu no Pafosas uz Limasolu. Izredzes pavadī t nakti Pafosas pludmalē nebija ī paš i iepriecinoš as. Tā kā taksometrs bija ļ oti dā rgs, tad atlika tikai viena iespē ja - paspē t uz braucienu. No autoostas lī dz izejai uz autobā ni viens no autoostas darbiniekiem iedeva mums bezmaksas pacē lā ju savā dž ipā . Starp citu, viņ š speciā li devā s mū s aizvest, un sī ki izstā stī ja, kur vislabā k noķ ert maš ī nu, par ko viņ am liels paldies.

Vispā r jau diezgan ilgi nā cā s stā vē t. Garā m brauca daudzas maš ī nas, bet neviens neapstā jā s, nebija pat mā jienu. Pē c aptuveni 10 minū tē m apstā jā s liels dž ips, brauca sieviete, aizmugurē jā sē deklī atradā s bariņ š bē rnu. Tač u uz Limasolu viņ a neaizbrauca, piedā vā ja man pacelt kaut kur pusceļ ā uz Limasolu. Man bija jā atsaka.
Es atzī mē ju, ka kiprieš i diezgan labi izturas pret britiem, lai gan viņ i ir viņ u bijuš ie koloniā listi. Viņ i saka, ka briti savulaik daudz darī ja Kipras attī stī bai un tagad Kiprā iegulda daudz naudas.

Mē ģ inā ju iestā stī t, ka arī Ukraina iegulda lielu naudu Kiprā , jo mū su oligarhiem tā ir ofš oru zona nr. 1. Bet viņ i mani neatbalstī ja.

Starp citu, Kiprā joprojā m ir daudz britu tū ristu, savukā rt visuresoš os vā cieš us es tur gandrī z nekad neredzē ju. Izskatā s, ka visi ir Turcijā.

KAS TIE IR, KIPRA?
Kipras iedzī votā ji (izņ emot tā s ziemeļ u daļ u) pā rsvarā ir grieķ i, tač u atš ķ irī bā no kontinentā lajiem brā ļ iem salinieki tiek uzskatī ti par uzņ ē mī gā kiem un strā dī gā kiem. Automaš ī nas vadī tā js, kas mū s veda uz Limasolu, teica, ka daudzi strā dā divos darbos. Biju pā rsteigts, ka kontinentā lā Grieķ ija iekļ uva milzī gos parā dos, bet tajā paš ā laikā grieķ i joprojā m nevē las strā dā t.
Noziedzī bas lī menis valstī ir ļ oti zems. Kopumā tū rists viņ iem ir “svē ta govs”, tā pē c, lai kas arī notiktu, viņ i cenš as radī t viņ iem visus apstā kļ us. Piemē ram, visi zina, ka jū lijā sprā ga munī cijas noliktava 25 km attā lumā no Limasolas. Vienī gā jaudī gā spē kstacija Kiprā Vasilikos tika sasista gabalos, un tā nodroš inā ja valstij 60% elektroenerģ ijas. Un kas: nepā rtraukts aptumš ojums notiek tikai valsts dziļ umos un dzī vojamos rajonos, bet ne kū rorta zonā . Viesnī cā s ū dens un elektrī ba netiek atslē gta pat uz minū ti.
аватар natalya_oz
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū lijā atpū tā mies ar ģ imeni Kiprā , Limasolas viesnī cā Crusader Beach. Š ī s viesnī cas divas galvenā s priekš rocī bas ir atraš anā s vieta un cena. Pirmajā lī nijā (jū ra ir tī ra) plus pilsē tas centrā - lieliska kombinā cija! Ekskursija pirkta Natā lijā , izvē lē ta pē c cenas - finanses š obrī d neļ auj greznu atpū tu, bet ļ oti gribē jā s aizbraukt uz Vidusjū ru. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tā mies ar ģ imeni Kiprā , Limasolas viesnī cā Crusader Beach. Š ī s viesnī cas divas galvenā s priekš rocī bas ir atraš anā s vieta un cena. Pirmajā lī nijā (jū ra ir tī ra) plus pilsē tas centrā - lieliska kombinā cija! Ekskursija pirkta Natā lijā , izvē lē ta pē c cenas - finanses š obrī d neļ auj greznu atpū tu, bet ļ oti gribē jā s aizbraukt uz Vidusjū ru. Viņ i mū s pavadī ja, labi sagaidī ja, bez problē mā m iekā rtojā s.
Viesnī ca ir savu trī s zvaigž ņ u cienī ga. Neredzu jē gu ņ emt “viss iekļ auts” - š ī ir liela pilsē ta, apkā rt ir daudz restorā nu, bā ru utt. , Gribu izmē ģ inā t visu, porcijas hoo. Tā pē c mē s paņ ē mā m puspansiju. Brokastis nav sliktas, lai gan nevar lepoties ar daudzveidī bu, un vakariņ as ir garš ī gas, nav garlaicī gas. Divas reizes nedē ļ ā vakariņ ā s - izklaide vietē jo dziesmu un deju veidā )
Dzī vojā m istabā ar balkonu (balkonā galds un divi krē sli) un sā nu skatu uz jū ru. Skaits par savu naudu pilnī bā apmierinā ts. Citā s atsauksmē s aprakstī tā s problē mas ar tī rī bu neievē roju - jā , nelaiza perfekti, kā piecā s zvaigznē s Taizemes salā s, nu, cena atbilstoš a, bet acī mredzamu trū kumu nebija - varbū t eiro palī dzē ja tē jai paš ā pirmajā dienā un vē l pā ris priekš ā . Veļ a tika mainī ta ik pē c 3 dienā m. Santehnika strā dā ja labi. Man nebija iespē jas satikt prusaku, kas aprakstī ti vienā no atsauksmē m) Personā ls ir draudzī gs, ne visi runā krieviski. Tieš ā m bezmaksas WiFi!
Jū ra lieliska, peldē jā m tik daudz, ka vakarā visiem bija sarkanas acis, negribē jā s kā pt ā rā . Pludmale ir akmens plā ksne, mē s tajā neredzē jā m neko briesmī gu, bet, ja pastaigā jat nedaudz, jū s varat atrast smiltis. Pludmales ir paš valdī bas, tā pē c atpū tieties jebkurā . Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir bez maksas. Baseins atrodas tā , ka, atpū š oties tā tuvumā un pagriež ot sauļ oš anā s krē slus uz jū ru, rodas sajū ta, ka guļ tieš i pludmalē - lieliski.
Kiprā bijā m pirmo reizi. Parasti visur ī rē jam maš ī nu, bet te baidī jā mies, jo ir kreisā s puses kustī ba. Beigā s viņ i nolē ma, un izrā dī jā s, ka pie tā ļ oti ā tri pierod. Bez problē mā m apceļ ojā m visu, kas mū s interesē ja. Pafosa (ar obligā tu nekropoles apmeklē jumu), Larnaka, Olimpa kalns (jā , te ir arī Olimps, bet oriģ inā ls, protams, Grieķ ijā ), vieta, kur Afrodī te iznā ca no putā m - viņ i joprojā m peld apkā rt Afrodī tes klints trī s reizes, lai paliktu mū ž ī gi jauna) Es neizvē rsī š u dabas skaistumu. Vidusjū ra patieš ā m ir svē tī ta zeme, un Kipra ir viena no labā kajā m vietā m, kur to izbaudī t.
аватар iren666
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Un man patika Kipra !! ! Nesaprotu kā pē c cilvē ki brauc uz Turciju un Ē ģ ipti vairā kas reizes, ja ir daudz labā kas valstis, lai gan pats esmu bijis Turcijā.2x un vairs nebraukš u. Ja vajadzē s braukt uz servisu un veselu dienu ē st un dzert par velti, tad uz Kipru nevajag braukt, lai gan te visu var nopirkt daudz labā k un garš ī gā k ar ē dienu un dzē rienu, cenas lē tā kas kā Turcijā un nav jē gas kaulē š anā s jau sapratu un sajutu atš ķ irī bu. … Tomēr ▾ Un man patika Kipra !! ! Nesaprotu kā pē c cilvē ki brauc uz Turciju un Ē ģ ipti vairā kas reizes, ja ir daudz labā kas valstis, lai gan pats esmu bijis Turcijā.2x un vairs nebraukš u. Ja vajadzē s braukt uz servisu un veselu dienu ē st un dzert par velti, tad uz Kipru nevajag braukt, lai gan te visu var nopirkt daudz labā k un garš ī gā k ar ē dienu un dzē rienu, cenas lē tā kas kā Turcijā un nav jē gas kaulē š anā s jau sapratu un sajutu atš ķ irī bu. Pati viesnī ca normā la, var braukt ja neuzbā ž as ar mē belē m un pā rtiku. Ir daž as nianses, bet nevajadzē tu pievē rst uzmanī bu, bet nedaudz redzē ju ceļ ojuma laikā , bet negribu, jo vē l plā noju tur atgriezties un visiem iesaku! Valsts ir internacionā la un skaista, galvenais noskaņ oties uz pozitī viem svē tkiem, un mazā k lasī t negatī vo, visi lutina paš am atvaļ inā jums kā grib !!! ! Cipra ir super !!!!!!!! ! ! Pat te neviens tevi neapmā nī s, kā tas ir musulmaņ u valstī s, pludmales visas ir publiskas un sauļ oties un peldē ties var kur kur tu gribi, neviens tevi neizmetī s.
аватар Tala-kiev
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nu, lai sā ktu, tur bija ne vairā k par duci mū su brā ļ a KHOKHL, 90% no mū su "vecā kā s mā sas" mā tes Krievijas. "Jo š ī nav Turcija un ne visiem bija kā rots" viss iekļ auts. Arī nebija daudz. bez maksas pā rstā vjiem. … Tomēr ▾ Nu, lai sā ktu, tur bija ne vairā k par duci mū su brā ļ a KHOKHL, 90% no mū su "vecā kā s mā sas" mā tes Krievijas. "Jo š ī nav Turcija un ne visiem bija kā rots" viss iekļ auts. Arī nebija daudz. bez maksas pā rstā vjiem. Galvenais un pā rliecinoš s vairā kums bija jaunas ģ imenes un vecmā miņ as, kas vecā kas par 60!! ! pret viņ iem izturē jā s sliktā k un vairā k;
Mē s gā jā m nelielā s grupā s pa 4-5 cilvē kiem. Ieraugot ē dienu vakariņ ā s, it kā ar gonga sitienu, viņ i spraucā s pē c ē diena, visus un visus grū stot ar elkoņ iem. Viņ i pasniedza dā sni, daž reiz ar kalnu, katram pensionā ram divus š ķ ī vjus. Viņ i izlikā s par kausu un ticī giem pilsoņ iem, kaut gan ē da gaļ u tā , it kā izlaistu to caur gaļ as maš ī nā . VISS un viss tika kritizē ts. No rī tiem nez kā pē c nemitī gi nesildī ja pienu, un trakā kais bija tas, ka viesmī ļ i un virtuves darbinieki ne visi runā ja krieviski, kas vecmā miņ as ļ oti saniknoja. . . Tas tika ieteikts vecmā miņ ā m lai iemā cī tos pā ris frā zes angliski teica, ka vairs nav tajā vecumā , lai gan pē c skrē jieniem no zema starta nevar pateikt...beigā s vecmā miņ as aizlidoja, virtuve elpoja atvieglojumu.
Virtuve; nu jā , neviens nebija izsalcis, bet neviens arī neatstā ja lielu sajū smu par ē dienu. Brokastis parasti ir paredzamas, pirmdienā s vienmē r vā rī tas olas, otrdienā s ceptas olas, treš dien olu kultenis un atkal riņ ķ ī . No desertiem, apelsī niem un arbū ziem (tas ir no ē damajiem), pā rē jais ir ķ ī mija pudiņ u veidā ar koš ā m krā sā m. Arbū zu vienmē r bija daudz, bet ar apelsī niem ir grū tā k, mē s personī gi tos dabū jā m tikai divas reizes, lai gan nebijā m pē dē jie.
Jā , telpas mazas ar vecā m, varē tu teikt VECĀ M mē belē m, 90. gadu sā kums. Vannasistaba neglī ta, flī zes kā PSRS laikos, duš as kabī nes vietā aizkars. . .
Ventilā cija istabā nav slikta, centralizē ta un vienmē r bija ļ oti ē rti +22 (paš i uzstā dī ja), darbojā s ļ oti klusi. Istabas tika tī rī tas katru dienu (sū cē ja un izveda atkritumus), dvieļ us mainī ja ik pē c trim dienā m. Animā cijas nav, izņ emot vakarus "pā ri 40" pirmdienā s un ceturtdienā s pē c pulksten 20. . Un vakariņ ā s plkst. tā dā s dienā s ē diens tika izlikts zem spilgti sarkanā m lampā m (bez jokiem). Ē diens zem tiem ir viss sarkans un visi tur varē ja tikai nojaust, bet ņ ē ma bez vilcinā š anā s. Tikai vē lā k pie galdiem uzskatī ja, ka gaļ a ir pā rcepta vai piedegusi.
Regulā ri apš aubā ma izskata vī rieš i, piemē ram, "pensionā ri mač o", nā k virs 50 gadiem! Pļ auj kā kungi, pacienā jot meitenes un dā mas "vienkā rš ā k" ar vietē jo izš ļ akstī to vī nu par 2 eiro. Dā mas, sagaidot vē trainu svē tku romantiku, samierinieties, bet kas tā lā k. . . domā jiet paš i. . . Nā kamajā dienā jauna jaunu dā mu "piegā de" un tā bezgalī gi, tā pē c vietē jais "MACHOS" ir novecojuš i. Tā s ne ar vienu nesajauksi, tā s izceļ as ar savu krā su un koš o apģ ē rbu.
Pludmale maza, ieeja jū rā kā baseinā . Kreisajā pusē piekraste ir labā ka un patī kamā ka, tač u tā vairs nav viesnī cas teritorija, lai gan ieeja ir atvē rta visiem. Nav skaidrs, kā pē c nevarē ja uztaisī t normā lu bē rzu tiem, kas ierodas viesnī cā ? Daudzi vietē jie saka, ka viesnī cas ī paš nieks ir slikts, viņ š dzer un nestrā dā viesnī cā , labi, jū s pats to jutī sit, ja aizbrauksiet. Katastrofa ir tikai ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem...to ļ oti trū kst. Cilvē ki aizņ em (ī paš i mū su vecā kie brā ļ i KRIEVI) 5 sauļ oš anā s krē slus uzreiz sev un Voroņ ež ai pieguloš ajam reģ ionam. . . Paiet stunda, vē l viena, no 5 aizņ emtajiem 3 ir brī vi, (tajos sauļ ojas dvieļ i, gaida saviem saimniekiem, kuri vē l nezina, ka JAU ir ieņ ē muš i vietu zem saules un guļ mierī gi lī dz vakariņ ā m). Viesnī cas teritorijā ir aizliegts lietot lielveikalā pirktus ē dienus un dzē rienus (pā ri ceļ am no viesnī cas nav dā rgi), viņ i mē ģ inā ja apē st savu arbū zu, izsvieda ā rā , teica, ka var istabā . Viesnī cas apkalpojoš ais personā ls, daudzi nā k no liekš ķ eres, zina krievu valodu, bet mē ģ ina runā t arī Kipras viesmī ļ i.
tik jautra viesnī ca, tikai jū ras tuvums to glā bj. Man personī gi nemaz nepatika apkalpoš ana viesnī cā , jutos kā pionieru nometnē , kur viss notiek stingri saskaņ ā ar nometnes statū tiem. Turcija š ajā ziņ ā ir labā ka, un turki labprā t tirgojas, kas Kiprā nemaz nav.
Novē lu jums labi atpū sties š ajā viesnī cā , ceru, ka jums veiksies! VEIKSMI!
Parādīt vairāk »


iemiesojums lesroses2009
sveiki, vai viesnīcā ir internets? maksas?bezmaksas?cik tas maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
iemiesojums Galina50
Uzraksti, cik eiro maksā pusdienas bez vīna tuvākajos krodziņos? Un ko jūs varat iegādāties veikalos, lai pusdienotu savā istabā? Vai istabās ir tējkannas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Это небольшой, гостеприимный отель, уютно расположившийся на берегу моря. Этот отель заслуженно пользуется отличной репутацией, благодаря своему гостеприимству, высококачественному обслуживанию и приветливому персоналу.

Отель был построен в 1982 г., последняя реновация состоялась в 2014 г.

Состоит из одного многоэтажного здания.

Atrašanās vieta 4 км от центра Лимассола, 55 км от аэропорта Ларнаки (Larnaca) и 54 км от аэропорта Пафоса (Paphos). В 1 км от центра города.
Pludmales apraksts Расстояние до пляжа 100 м, 1-я линия, собственный, платформа.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

2 бара. Кинозал. Игровой зал. Камера хранения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Живая музыка - 1 раз в неделю. Вечерняя анимация - 1 раз в неделю.
  • biljards
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

114 номеров. Standard SV, Family Sea View.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Harmony Bay Hotel, 12, P.Germasogeias, P.O. Box 50051, Limassol, Cyprus.
Tālruņi: Тел.: 357 (25) 32-13-33. Факс: 357 (25) 32-12-28.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).