GrandResort 5*– Atsauksmes

20
Novērtējums 8.010
№7 viesnīcas reitingā Limasola
8.6 Numurs
7.9 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.4 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
GrandResort - eleganta, stilīga viesnīca, kas atrodas prestižā Amathus rajona pašā sākumā, tika pilnībā atjaunota 2008.-2009.gada ziemā. GrandResort 5 * sastāv no vienas daudzstāvu izliektas ēkas, kuras 80% numuru paveras skats uz jūru. Viesnīcas teritorija aizņem 20 tūkstošus kv.m. Viesnīcu ieskauj eksotiski ziedi un sulīgi zaļi augi, un jūras priekšā plešas palmu birzs. Pateicoties nevainojamam servisam, izsmalcinātai atmosfērai, ērtajam interjeram, viesnīca nereti kļūst par svarīgu sarunu norises vietu starp dažāda līmeņa uzņēmējiem un politiķiem. Tieši šeit Lielbritānijas karalienes vadībā notika Lielbritānijas Nāciju Savienības dalībvalstu vadītāju sanāksme. 2005. gadā GrandResort ieguva prestižās balvas Cyprus Leading Hotel, Europe's Leading Family Resort un Europe's Leading Conference Hotel.Vairāk →
аватар katka-st
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m 2019.  gada aprī lī ar 2 bē rniem. Par laimi ir tikai 4 dienas. Tū lī t sā kš u ar pozitī vo, lai viņ i nedomā , ka mē s speciā li rakstā m š ķ ebinoš as lietas. Laba atraš anā s vieta netā lu no viesnī cas pie jū ras, neliela, bet zaļ a zona. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2019.  gada aprī lī ar 2 bē rniem. Par laimi ir tikai 4 dienas.
Tū lī t sā kš u ar pozitī vo, lai viņ i nedomā , ka mē s speciā li rakstā m š ķ ebinoš as lietas. Laba atraš anā s vieta netā lu no viesnī cas pie jū ras, neliela, bet zaļ a zona. Skaidra jū ra, smilš u pludmale. No mī nusiem pie jū ras ir maz sauļ oš anā s krē slu, un tie ir aizņ emti no rī tiem, mē tā joties ar dvieļ iem (bet tas, iespē jams, ir jautā jums par atpū tnieku kultū ru, nevis par viesnī cu). Ierodoties pulksten 8 no rī ta visi sauļ oš anā s krē sli bija "aizņ emti" ar izmē tā tiem dvieļ iem.
Ē diens ir vienmuļ š , bet katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Uzreiz jā saka, ka es tur saindē jos ! ! ! un nokļ uva slimnī cā , zem pilinā tā ja. Es grē koju uz omlete (nepietiekami pagatavota). Bet tas nav sliktā kais, kas ar mums noticis tikai 4 dienu laikā , kad š eit uzturamies.
Vē l sliktā k. 10 gadus vecu bē rnu, iznā kot no jū ras, gandrī z paš ā krastā “iedū rusi” zivs “jū ras pū ķ is” (to mē s visi uzzinā jā m daudz vē lā k). Bē rnam sā kā s mež onī gas sā pes, viņ a kā ja sā ka izplesties. Viņ i nekavē joties skrē ja uz reģ istratū ru, lū dzot piezvanī t ā rstam un paskaidrot, kurš varē tu viņ u iekost / iedurt. Reģ istratū rā viņ i uztaisī ja apaļ as acis un teica, ka nekas š ausmī gs nav noticis, un ka bē rns ripo no mež onī gā m sā pē m, tikai no akmens, uz kura viņ š uzkā pa !!! ! ! Viņ iem nav ā rsta! Un nekad nebija. Un viņ iem nav pieņ emts sniegt pirmo palī dzī bu, saka, pē c instrukcijas tā nav paredzē ts, tikai uz slimnī cu! Protams, mē s lū dzā m ā tro palī dzī bu. Š ajā laikā viņ i mē ģ inā ja noskaidrot, kurš viņ u sakodis. Kā ds "iedzī votā js" garā mejot ī si pateica, ka š ī ir MEŽ OĻ I indī ga ZIVIS (var googlē ), no kuras injekcijas cilvē ks var pat dabū t infarktu (no sā pē m), nemaz nerunā jot par anafilaktisko š oku. Un, sniedzot pirmo palī dzī bu, galvenais ir pē c iespē jas ā trā k nolaist (injicē to) ekstremitā ti VĀ RDĀ Ū DENĪ !!! ! ! Un recepcijā mums iedeva LEDU!!! !
Jautā jums viesnī cas administrā cijai: ja Jums NAV ā rsta vai cilvē ka, kas var sniegt pirmo palī dzī bu, Jums vismaz jā apzinā s š ā du zivju esamī ba piekrastē un VĀ RĀ Ū DENS vietā NEDODA LEDU! Un bū tu jā bū t vismaz instrukcijā m, kā rī koties š ā dā situā cijā , nevis stā vē t kā elkiem, piedā vā jot iedzert ū deni, nevis reā lu palī dzī bu. Viesnī ca bija pilna ar bē rniem. Un uz jautā jumu, kā pē c 5 * viesnī cā nav medicī nas centra, viņ i man atbildē ja, ka viņ iem tas ir par dā rgu!
Un tagad padomā jiet, MĒ S par dzī voš anu 5* maksā jam ne mazas naudas, bet galu galā cilvē ki ietaupa uz paš u svarī gā ko: iedzī votā ju veselī bu!
Veselī bu VISIEM!
Ļ oti ceru, ka mans apskats kā dam noderē s, un cilvē ki vismaz zinā s kā rī koties, kad viņ us iedzē lusi tik indī ga zivs!
аватар Alina_Sun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1 lī nija, laba teritorija. Viesnī ca ir ļ oti liela. Istabas ir ļ oti labas. Mē s palikā m š ajā viesnī cā divas dienas un bijā m ļ oti apmierinā ti. Teritorija nav ļ oti milzī ga, bet ļ oti mā jī ga. Visur ir lieli segti klā ja krē sli, lī dzī gi dī vā niem, piekaramie klā ja krē sli, š ū poles, š ū puļ tī kli pie jū ras. … Tomēr ▾ 1 lī nija, laba teritorija. Viesnī ca ir ļ oti liela. Istabas ir ļ oti labas. Mē s palikā m š ajā viesnī cā divas dienas un bijā m ļ oti apmierinā ti. Teritorija nav ļ oti milzī ga, bet ļ oti mā jī ga. Visur ir lieli segti klā ja krē sli, lī dzī gi dī vā niem, piekaramie klā ja krē sli, š ū poles, š ū puļ tī kli pie jū ras. Ir liels peldbaseins, kas tiek apsildī ts aukstajā sezonā . Ir labs spa. Ļ oti garš ī gs ē diens. Labas kvalitā tes alkohols. Labs draudzī gs personā ls. Mums visiem ļ oti patika. Š ajā viesnī cā ir labā kā s brokastis, kā das jebkad bijuš as. Bija 4 veidu svaigums. Ī sā k sakot, viss ir skaisti un garš ī gi. ES iesaku. ? !
аватар Olyachallenger
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jū nija vidū palika viesnī cā kopā ar ģ imeni. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu ar aģ entū ru, pamatojoties uz pozitī vā m atsauksmē m. Diemž ē l viesnī ca neattaisnoja cerī bas. Viesnī ca ir orientē ta uz klientu no Krievijas un apkalpoš anas lī menis, attiecī gi, neatbilst pasaules standartam. … Tomēr ▾ Jū nija vidū palika viesnī cā kopā ar ģ imeni. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu ar aģ entū ru, pamatojoties uz pozitī vā m atsauksmē m. Diemž ē l viesnī ca neattaisnoja cerī bas. Viesnī ca ir orientē ta uz klientu no Krievijas un apkalpoš anas lī menis, attiecī gi, neatbilst pasaules standartam. Viesnī cas darbinieki reģ istratū rā ir pā rsteidzoš i nedraudzī gi un nepieklā jī gi, ī paš i tie, kas sazinā s krievu valodā . Sajū ta kā padomju viesnī cā . Konsjerž s ir absolū ti nekompetents. Plā nojot ceļ ojumu, ī paš i ar maziem bē rniem, nevajadzē tu uzticē ties viesnī cas konsjerž a sniegtajai informā cijai.
аватар ilon.loginowa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atrodas Limasolā . Istabā ir viss, pat gludinā mais dē lis! Serviss lielisks. Ē diens ir pā rsteidzoš s. Jū ra ir maģ iska. Ir š ū puļ tī kli, atpū tas zonas. Viss ir bagā ts un brī niš ķ ī gs! … Tomēr ▾ Atrodas Limasolā . Istabā ir viss, pat gludinā mais dē lis! Serviss lielisks. Ē diens ir pā rsteidzoš s. Jū ra ir maģ iska. Ir š ū puļ tī kli, atpū tas zonas. Viss ir bagā ts un brī niš ķ ī gs!
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieejot vestibilā , viesnī ca valdzina no pirmā acu uzmetiena. Patī kama melodiska mū zika, mā jī gi atzveltnes krē sli zā lē un bā rā , dzī vā s liā nas veicina patī kamu relaksē još u atpū tu. Tī ri, ē rti, plaš i numuri ar skatu uz jū ru, liels peldbaseins, ā ra restorā ns pie baseina. … Tomēr ▾ Ieejot vestibilā , viesnī ca valdzina no pirmā acu uzmetiena. Patī kama melodiska mū zika, mā jī gi atzveltnes krē sli zā lē un bā rā , dzī vā s liā nas veicina patī kamu relaksē još u atpū tu. Tī ri, ē rti, plaš i numuri ar skatu uz jū ru, liels peldbaseins, ā ra restorā ns pie baseina. Numurā ir fē ns, peldmē teļ i, č ī bas, 2 krievu kanā li televizorā . Wi-Fi visos numuros ir bezmaksas. Brokastī s garš ī gi daudzveidī gi un svaigi ē dieni, dzī vā popmū zika, ļ oti draudzī gs personā ls (ir krieviski runā još s). Vakaros tiek rī kotas tematiskā s ballī tes. Viesnī cā ir, lai arī ne liela, bet ļ oti mā jī ga teritorija, kas ir blī vi apstā dī ta ar daž ā diem augiem. Pludmale ir smilš aina, lai arī š aura, bet ļ oti mā jī ga, tā s teritorija paplaš inā s, pateicoties sauļ oš anā s krē sliem, kas atrodas ē nā starp palmā m. Viesnī cas viesiem sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i bez maksas. Viesnī cā ir pieejams pilns SPA pakalpojumu klā sts katrai gaumei. Kamē r vecā ki atpū š as, bē rni var jautri rotaļ ā ties bē rnu istabā . . Atrodas pirmajā lī nijā pie jū ras, bet tā lu (11 km) no pilsē tas centra, kas var bū t gan pluss relaksē još as atpū tas cienī tā jiem, gan mī nus tiem, kam patī k apmeklē t kafejnī cas, restorā nus vai diskotē kas, kas atrodas vakarā pilsē tas centrs. Piemē rots gan ģ imenes, gan jaunieš u atpū tai. Apmeklē jot š o viesnī cu, es vē los š eit atgriezties vē lreiz.
Детская комната Общий вид на отель Grand Resort 5* Бар на терриотрии Лобби Grand Resort.5 Выход из лобби во внутренний двор отеля Лобби номер Стандарт Вид с балкона номера на територию отеля и море
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Amathus apgabals. 1. rinda. Skaista zaļ ā zona. Nevainojama apkalpoš ana, lielisks ē diens. Wi-Fi bez maksas Pretī viesnī cai - bā ri, kafejnī cas, ķ ī nieš u restorā ns. 80% numuru ar skatu uz jū ru. Pa kreisi ir jahtu piestā tne. Piemē rots ikvienam – gan ģ imenei, gan relaksē još ai atpū tai. … Tomēr ▾ Amathus apgabals. 1. rinda. Skaista zaļ ā zona. Nevainojama apkalpoš ana, lielisks ē diens. Wi-Fi bez maksas Pretī viesnī cai - bā ri, kafejnī cas, ķ ī nieš u restorā ns. 80% numuru ar skatu uz jū ru. Pa kreisi ir jahtu piestā tne. Piemē rots ikvienam – gan ģ imenei, gan relaksē još ai atpū tai.
бассейн бар возле бассейна бассейны причал с левой стороны территория терраса возле лобби вход пляж и возле него
аватар lolga
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Grand Resort atrodas 15 km attā lumā no Limasolas, tā pē c pa ceļ am no lidostas bijā m otrie. Mē s ieradā mies 40 minū tē s. 1. Viesnī ca man kaut kā atgā dinā ja mū su mī ļ o Amaru Kemerā : viena ē ka, neliela platī ba. … Tomēr ▾ Grand Resort atrodas 15 km attā lumā no Limasolas, tā pē c pa ceļ am no lidostas bijā m otrie. Mē s ieradā mies 40 minū tē s.
1. Viesnī ca man kaut kā atgā dinā ja mū su mī ļ o Amaru Kemerā : viena ē ka, neliela platī ba. Bet pakalpojums ir sliktā ks. Ī paš i vainu neatradā m, bet daž us momentus pamanī jā m, jo ​ ​ ir ar ko salī dzinā t. Pē c ieraš anā s istabā nebija peldmē teļ u. Gidam pateica – atnesa. Tie nebija ī paš i rū pī gi tī rī ti. Veļ a un dvieļ i tika regulā ri mainī ti. Bet dī vaini: divvietī gā istabā vannas istabā bija 1 gab. š ampū ns, kondicionieris utt. . Š o redzu pirmo reizi. Un vē l viena lieta: istabene burtiski dienu vē lā k neaizvē ra balkona durvis ar aizbī dni, un, tā kā mums bija pirmais stā vs, mums tas nepatika. TV pirmsū dens. Krievu kanā ls - viens. Seifs bija aizslē gts ar atslē gu, tā pē c tas bija jā nē sā kopā ar durvju karti.
2. Pludmale pie viesnī cas ir š aura. Pā rsvarā sauļ oš anā s krē sli uz zā les zem kokiem. Tiesa, lī dz septembrim zā le jau daudzviet bija izž uvusi.
Ē na no palmā m pā rvietojas, un sauļ oš anā s krē sli ir jā pā rvieto pē c saules. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu: nevis pie jū ras, bet pie baseina.
Apakš daļ a ir smilš aina un ļ oti plakana. Ideā la vieta peldē š anai ar maziem bē rniem. Ū dens vienmē r ir dzidrs, pat ja bija viļ ņ i. Vienkā rš i smiltis ir blī vas un daudz neceļ as.
Viesnī cas broš ū rā ir fotogrā fija, kurā redzams pā ri pludmalei izstiepts volejbola tī kls. Bet tā ir tī rā maldinā š ana, jo pludmales platums ir mazs un mums nav iespē jams spē lē t.
3. Paņ ē mā m tikai brokastis. Tad viņ i nož ē loja, ka nepaņ ē ma puspansiju, jo varē ja vakariņ as nomainī t pret pusdienā m un atpakaļ . Un dariet to katru dienu. Mums patika brokastis. Ē dienkarti neuzskaitī š u, bet izvē lē ties vienmē r varē ja.
Mē s devā mies uz pā rtikas veikalu pē c pā rtikas un ū dens. Viens atrodas viesnī cas priekš ā . Tas darbojas bez licences, mums tas nepatika. Pa kreisi no viesnī cas ir vē l divi veikali, tā -tā , viduvē ji.
Bet, ja iet tā lā k pa kreisi (10 minū tes no viesnī cas), tad pretē jā pusē ir Market Express veikals. Viss ir tur. Un jums jā zina, ka ir divi stā vi (viens vē l zemā ks). Strā dā no 7:00 lī dz 23:00.
Mē s devā mies vakariņ ā s uz Aurora restorā nu. No viesnī cas jā iet pa labi, neš ķ ē rsojot ceļ u. Restorā na ī paš nieks un viesmī ļ i ir krieviski runā još i. Garš ī gs ē diens, lielas porcijas.
4. Autobuss ar numuru 30 kursē uz Limasolu ik pē c 15-20 minū tē m, pietura atrodas pa kreisi no viesnī cas tajā paš ā pusē (kreisā s puses kustī ba). Ja vē laties doties uz Pafosu, Larnaku, varat izmantot Travel Express pakalpojumu. Tie ir taksometri. Pasū tī jā m caur reģ istratū ru. Tas izrā dā s daudz lē tā ks nekā parastais taksometrs, un tajā paš ā laikā ē rtā k.
5. Mē s devā mies tikai vienā ekskursijā - uz Kykksky klosteri. Lielā ko daļ u laika pavadī ja ceļ ā . Bet viņ i bija apmierinā ti.
Mans draugs, kurš dzī vo Pafā , teica, ka visas kalnu nogā zes, kas tagad ir kailas, uzreiz kļ ū st zaļ as pē c pirmajā m lietavā m (tā s sā ksies novembrī ). Un februā rī -martā vispā r ir skaistums, viss zied ...
6. Nav animā cijas kā Turcijā , bet tomē r pa dienu baseinā reizē m bija kā di pasā kumi, vakarā katru dienu skanē ja dzī vā mū zika, uzstā jā s dejotā ji un burvis. Kā du dienu brī vā dabā tiek demonstrē tas jaunas filmas ar popkornu.

Secinā jums: sā kumā mums ī sti nepatika Kipra. Un pē c ekskursijas, pē c ceļ ojuma pie drauga Pafosā (viņ i mums izrā dī ja pilsē tu), kaut kā kļ uva labā k. Jaunas vietas vienmē r ir interesanti redzē t. Bē dī gi aizbraucā m, tur joprojā m bija labi!

Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet.
аватар MORNV
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta š ajā viesnī cā atstā ja visbrī niš ķ ī gā kos iespaidus, sā ksim ar istabu: veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m, pirmajā dienā nedaudz notraipī ju palagu ar sulas lā si, gulta tika mainī ta uzreiz, dvieļ i mainī ti un istaba tika tī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ Atpū ta š ajā viesnī cā atstā ja visbrī niš ķ ī gā kos iespaidus, sā ksim ar istabu: veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m, pirmajā dienā nedaudz notraipī ju palagu ar sulas lā si, gulta tika mainī ta uzreiz, dvieļ i mainī ti un istaba tika tī rī ta katru dienu. Ierodoties viņ a paprasī ja gludekli, to ienesa istabā kopā ar gludinā mo dē li un lī dz svē tku beigā m neviens to neatņ ē ma, naudu par lietoš anu neņ ē ma. Sā kumā viņ a slē pa seifā dā rglietas, naudu, dokumentus un reiz aizmirsa visu uz galda : ) nekas netrū ka, pē c tam beidza mocī t, ne santī ma nepazuda, paņ emtu dzeramnaudu, ja tikai ieliktu tos uz gultas. Pa nakti izklā ja gultu un ielika mazo š okolā des tā felī ti : ) sī kums, bet jauki. Vannas produkti tika atjauninā ti katru dienu. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, ir krieviski runā još ie. Tagad par restorā nu: ē diens ir izcils, viss svaigs, bija pat diē tiskā virtuve, vienmē r bija svaiga apelsī nu sula, brokastu ē dienkarte vienmē r ir viena, bet izvē le milzī ga, bija nereā li visu izmē ģ inā t pē c nedē ļ as pusdienā m un vakariņ ā m: katru dienu jauni ē dieni, ne viens vien tas vairs neatkā rtojā s, daudz salā tu, uzkodas, zivis, gaļ a, vienmē r bija 4-5 veidi (teļ a gaļ a, cū kgaļ a, jē ra gaļ a, pī le, vistas gaļ a), jū ras veltes, piedevas pat nemē ģ inā ju, tā pat kā daudzas citas lietas, milzī ga desertu izvē le, vienmē r bija augļ i: ananā si, arbū zs, melone, kivi, apelsī ns, greipfrū ts (balts, rozā ), ā boli, banā ni , vī nogas, reizē m nektarī ns, aprikozes, ķ irš i, bija ž ā vē ti augļ i, rieksti. . . Š eit ir tikai persiks nez kā pē c tika konservē ts. . . varbū t vē l nebija sezona. . . viss bija ī sā ks. . : ))) un daudz, vienkā rš i nav iespē jams atcerē ties : ) Vakarā restorā nā vienmē r skanē ja dzī vā mū zika. Atkal es atzī mē ju, ka darbinieki ir vienkā rš i gudri. Pludmale un baseins ir tī ri un labi uzturē ti. Iespaidi paš i labā kie!
аватар nortridj
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas rekonstrukcija notikusi pirms desmit gadiem, tač u tā izskatā s diezgan pieklā jī gi, lai gan ne tuvu nekonkurē ar viesnī cu 4 Seasons Hotel, tač u pē dē jā cena ir ievē rojami augstā ka. Apkalpoš ana lieliska, ē diens lielisks, personā ls pieklā jī gs, viss ir super. … Tomēr ▾ Viesnī cas rekonstrukcija notikusi pirms desmit gadiem, tač u tā izskatā s diezgan pieklā jī gi, lai gan ne tuvu nekonkurē ar viesnī cu 4 Seasons Hotel, tač u pē dē jā cena ir ievē rojami augstā ka. Apkalpoš ana lieliska, ē diens lielisks, personā ls pieklā jī gs, viss ir super. Tikai naktsmī tnes atrodas tā lu no pilsē tas (15 km), bet pludmale ir lieliska, smiltis un zaļ š zā liens ar palmā m. Ja jums ir lieka nauda, ​ ​ es iesaku š ā du viesnī cu, bet, ja salī dzina pā rē jo kopumā , tad es izvē lē tos Spā niju, kur cena / kvalitā te ir daudz labā ka.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Eva visu uzrakstī ja pareizi. Viesnī ca, pludmale, ē dinā š ana lieliska, bet pirms doš anā s uz Kipru augustā jā padomā , jo gaisa temperatū ra saulē.50, ē nā.36-40, ū dens 27 no rī ta, un pē c 16 vairā k nekā.30, un mitrs. … Tomēr ▾ Eva visu uzrakstī ja pareizi. Viesnī ca, pludmale, ē dinā š ana lieliska, bet pirms doš anā s uz Kipru augustā jā padomā , jo gaisa temperatū ra saulē.50, ē nā.36-40, ū dens 27 no rī ta, un pē c 16 vairā k nekā.30, un mitrs. No karstuma un smacī bas nekur nevar aizbē gt, izņ emot viesnī cu ar kondicionieri, ar kondicionē tā ju pat jā guļ . Kiprā ir ko redzē t, bet mē s devā mies vienā ekskursijā , un vairs neriskē jā m, tas ir nogurdinoš i, jo ir ļ oti karsts, negribas kā pt ā rā no maš ī nas. Bet š ajā laikā ir akcijas, tā pē c kuponi ir lē tā ki. Kad taisī jā mies braukt, ceļ ojumu aģ entū ra teica, ka temperatū ra ir 32-35, tā pē c mē s nekavē jā mies braukt vai nē , Doņ eckā bija pā ri 40. Paskatī jos internetā , tieš ā m bija 32-35. Kā tas ir iespē jams? Nav skaidrs. Mums tur bija nelielas palaidnī bas. Bet man palaimē jā s iepazī ties ar viesnī cas pā rstā vi Rasputinu Ludmilu. Viņ a bija visur, viņ u interesē ja viss. Un problē mas tika viegli atrisinā tas ar viņ as palī dzī bu. Gribu teikt milzī gu paldies Ludmilai, novē lē t veiksmi, kā arī to, lai viņ a viesnī cā tiktu novē rtē ta tā pat kā mē s, tū risti. Iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Ravil_chakerov
Mēs gribējām tikai brokastis. Bet mēs nezinām, vai pastaigas attālumā atrodas pārtikas preču veikali vai veikali
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums medik98
t
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums auras
Paldies par padomu
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums auras
iegādāties ekskursijas, pārtiku no Natalie tūres
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums auras
Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

GrandResort - элегантный, стильный отель, расположенный в самом начале престижного района Аматус был полностью обновлен зимой 2008-2009 гг. GrandResort 5* состоит из одного многоэтажного изогнутого здания, 80% номеров которого имеют вид на море. Территория отеля занимает площадь 20 тыс.кв.м. Отель утопает в экзотических цветах и пышной зелени растений, а перед морем раскинулась пальмовая роща. Благодаря безупречному обслуживанию, изысканной обстановке, комфортному интерьеру отель часто становится местом проведения важных переговоров бизнесменов и политиков разного уровня. Именно здесь проходила встреча глав государств - членов Британского Содружества Наций под председательством королевы Великобритании.

В 2005 году GrandResort стал обладателем престижных наград Cyprus Leading Hotel, Europe’s Leading Family Resort и Europe’s Leading Conference Hotel.

Atrašanās vieta На берегу в 56 км от аэропорта г. Ларнака в 70 км от аэропорта г. Пафос в 50 м от магазина в 50 м от ресторана/таверны в 4 км от ночного клуба.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Утюг и гладильная доска (бесплатно, по запросу), сувенирный магазин, бутик, ювелирный магазин, багажная комната

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

255 номеров в 6-этажном здании.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Amathus Area, P.O. Box 54500 3724 Limassol-Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 25634333
Tīmekļa vietne: GrandResort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.