NAV ĀRSTU UN PIRMĀS PALĪDZĪBAS!!!!

Rakstīts: 13 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 27 — 30 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s palikā m 2019.  gada aprī lī ar 2 bē rniem. Par laimi ir tikai 4 dienas.
Tū lī t sā kš u ar pozitī vo, lai viņ i nedomā , ka mē s speciā li rakstā m š ķ ebinoš as lietas. Laba atraš anā s vieta netā lu no viesnī cas pie jū ras, neliela, bet zaļ a zona. Skaidra jū ra, smilš u pludmale. No mī nusiem pie jū ras ir maz sauļ oš anā s krē slu, un tie ir aizņ emti no rī tiem, mē tā joties ar dvieļ iem (bet tas, iespē jams, ir jautā jums par atpū tnieku kultū ru, nevis par viesnī cu). Ierodoties pulksten 8 no rī ta visi sauļ oš anā s krē sli bija "aizņ emti" ar izmē tā tiem dvieļ iem.
Ē diens ir vienmuļ š , bet katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Uzreiz jā saka, ka es tur saindē jos ! ! ! un nokļ uva slimnī cā , zem pilinā tā ja. Es grē koju uz omlete (nepietiekami pagatavota). Bet tas nav sliktā kais, kas ar mums noticis tikai 4 dienu laikā , kad š eit uzturamies.

Vē l sliktā k. 10 gadus vecu bē rnu, iznā kot no jū ras, gandrī z paš ā krastā “iedū rusi” zivs “jū ras pū ķ is” (to mē s visi uzzinā jā m daudz vē lā k). Bē rnam sā kā s mež onī gas sā pes, viņ a kā ja sā ka izplesties. Viņ i nekavē joties skrē ja uz reģ istratū ru, lū dzot piezvanī t ā rstam un paskaidrot, kurš varē tu viņ u iekost / iedurt. Reģ istratū rā viņ i uztaisī ja apaļ as acis un teica, ka nekas š ausmī gs nav noticis, un ka bē rns ripo no mež onī gā m sā pē m, tikai no akmens, uz kura viņ š uzkā pa !!! ! ! Viņ iem nav ā rsta! Un nekad nebija. Un viņ iem nav pieņ emts sniegt pirmo palī dzī bu, saka, pē c instrukcijas tā nav paredzē ts, tikai uz slimnī cu! Protams, mē s lū dzā m ā tro palī dzī bu. Š ajā laikā viņ i mē ģ inā ja noskaidrot, kurš viņ u sakodis. Kā ds "iedzī votā js" garā mejot ī si pateica, ka š ī ir MEŽ OĻ I indī ga ZIVIS (var googlē ), no kuras injekcijas cilvē ks var pat dabū t infarktu (no sā pē m), nemaz nerunā jot par anafilaktisko š oku. Un, sniedzot pirmo palī dzī bu, galvenais ir pē c iespē jas ā trā k nolaist (injicē to) ekstremitā ti VĀ RDĀ Ū DENĪ !!! ! ! Un recepcijā mums iedeva LEDU!!! !
Jautā jums viesnī cas administrā cijai: ja Jums NAV ā rsta vai cilvē ka, kas var sniegt pirmo palī dzī bu, Jums vismaz jā apzinā s š ā du zivju esamī ba piekrastē un VĀ RĀ Ū DENS vietā NEDODA LEDU! Un bū tu jā bū t vismaz instrukcijā m, kā rī koties š ā dā situā cijā , nevis stā vē t kā elkiem, piedā vā jot iedzert ū deni, nevis reā lu palī dzī bu. Viesnī ca bija pilna ar bē rniem. Un uz jautā jumu, kā pē c 5 * viesnī cā nav medicī nas centra, viņ i man atbildē ja, ka viņ iem tas ir par dā rgu!
Un tagad padomā jiet, MĒ S par dzī voš anu 5* maksā jam ne mazas naudas, bet galu galā cilvē ki ietaupa uz paš u svarī gā ko: iedzī votā ju veselī bu!
Veselī bu VISIEM!
Ļ oti ceru, ka mans apskats kā dam noderē s, un cilvē ki vismaz zinā s kā rī koties, kad viņ us iedzē lusi tik indī ga zivs!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu