Mega forši!

Rakstīts: 10 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 22 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Godī gi sakot, labā kā viesnī ca, ko esam redzē juš i Kiprā . Tas noteikti nav lē ts, bet tas ir bumba un darbojas katru eiro! Numuri ir plaš i un tī ri. Viņ i nepā rtraukti remontē , aizver vienu spā rnu, atver citu utt. ? Katrā numurā ir viedā s mā jas sistē ma. Neceļ oties no gultas, varat iestatī t brokastu piegā di uz istabu, regulē t gaisa kondicionē tā ju, rezervē t sauļ oš anā s krē slu. (Jā , š eit labā s viesnī cā s var rezervē t sev tī kamu sauļ oš anā s krē slu un tad nav agri no rī ta jā ceļ as un jā lido paņ emt savu iecienī to sauļ oš anā s krē slu, tas jū s gaidī s). ? Tā pat ir 5 restorā ni ar garš ī gu virtuvi. Vienam no š iem restorā niem ir Michelin zvaigzne, starp citu, vienī gais Kiprā .
Š eit ir daudz labuma, par nelielu samaksu var noorganizē t braucienu uz visiem restorā niem. ? Liela zaļ ā zona, starp citu, apstā dī jumi ir visur no halles lī dz balkoniem istabā s. Viss ir ļ oti skaisti, pat liftā ir lustra. ? Animā cija š eit ir pelnī jusi ī paš u uzmanī bu. Nav tā das animā cijas kā Turcijā , ir interesantas aktivitā tes tū ristiem. Piemē ram, dzī vā s mū zikas vakari, nacionā lie š ovi. Viņ i arī rī ko kulinā rijas konkursus viesu vidū . Viņ i viņ iem dod vienā du ē diena daudzumu, un uzvar tas, kurš pagatavos garš ī gā ko ē dienu. Viņ i arī ved viesus ekskursijā pa pilsē tu un kā du seno baznī cu. Viņ i rī ko japā ņ u virtuves meistarklases utt. Programma mainā s 4 reizes gadā . ? Ļ oti laba bē rnu koncepcija. Ir divi bē rnu klubi. ? No 3 lī dz 8 gadiem: ar viņ iem strā dā skolotā ji, tā pē c ir ne tikai jautrī ba, bet arī izglī tojoš s aizspriedums. ? Un no 8 lī dz 14 gadiem: š os bē rnus ved ar autobusu uz pilsē tu, uz keramikas kursiem, uz picē riju, uz boulinga zā li, uz kino, ī si sakot, ja vien viņ iem nav garlaicī gi. ? Viņ i koncentrē jas uz to, lai viesi atgrieztos, tā pē c š ī ir ļ oti forš a viesnī ca.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu