Viesnīca ļoti laba!

Rakstīts: 26 marta 2013
Ceļošanas laiks: 3 — 17 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ajā viesnī cā divas reizes atpū tos 2010. un 2012. gada jū lijā . Pirmo reizi standarta numurs 3. stā vā , otrreiz prezidenta apartamentā otrajā stā vā ar trim balkoniem un skatu uz jū ru. Es gribu uzreiz pateikt, ka, dī vainā kā rtā , standarta numurs man š ķ ita labā ks, jo. kondicionieris darbojā s daudz labā k, vannasistaba gandrī z tikpat laba, uz balkona gā ju ā rā reti, vispā r par plaš iem dzī vokļ iem ī paš i nebija jā pā rmaksā , un pludmalē pietika ar skatu uz jū ru. Es parasti gulē ju tikai istabā .
Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, sveicinā s simts reizes dienā , jautā , kā klā jas. Apkalpoš ana neuzkrī toš a, bija vē rts iet brokastī s, jo jau istabā valdī ja ideā la kā rtī ba. Pludmale ir labā kā visā lī nijā , kaimiņ os esoš ie č etri gadalaiki un Vidusjū ra dalī ja blakus esoš o pludmali, kas atdalī ta ar akmens moliem diviem. Un, ņ emot vē rā to, ka Four Seasons ir daudzkā rt lielā ks, varat iedomā ties, cik cilvē ku sezonas laikā ir.
Plus ļ oti skaista pludmales zona, palmas, daudz zaļ umu. Vakarā , iestā joties tumsai, ir skaists teritorijas apgaismojuma dizains, pat izgaismotas palmas) Labs baseins, pie baseina ir hammam un pirts. Sā kumā sē dē jā m sildoties un tad uzreiz no mola jū rā , sauļ ojā mies un viss bija jauns. Brī vdienā s visu laiku bija kā zas, mierī gi, klusi, apdā vinā ja, bildē jā s kā piemiņ ai un pē c tumsas iestā jā s salū ts.

Kad pirmo reizi ī rē ju auto caur gidu, otrreiz pasū tī ju Pullman no kaimiņ u Four Seasons, tas arī piebrauc norunā tajā laikā lī dz ieejai, saki kur un priekš ā mū zika.
Pasū tī t trī s ē dienreizes dienā nemaz nav tā vē rts, tikai ja esi bez maziem bē rniem, kaimiņ u krodziņ ā s ē diens visur ir vienā di labs un cenas tieš i uz pusi zemā kas un porcijas krietni lielā kas. Bet ī paš i gribē ju izcelt manuprā t labā ko tavernu, jū ras velš u gardē ž i mani sapratī s pē c viesoš anā s, ir arī krievu ē dienkarte ar pelmeņ iem, okroshka, pankū kā m, kvasu utt. Tici man, mē s apbraukā jā m daudz vietas, jū s varat ē st labi. Tas atrodas iepretim Four Seasons nedaudz pa kreisi, ko sauc par Venē ciju. Ja ē dat ā rpus viesnī cas, nekavē joties dodieties uz turieni.
Kopumā viesnī ca ir lieliska, teritorija, personā ls, virtuve un atraš anā s vieta.
Iesaku visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu