Jautājums o Larnaka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
134 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai ir iespējams uzlauzt bagāžu, kas sver 30 kg vienai personai: koferis + soma bagāžas nodalījumā, neskaitot rokas bagāžu?
Багаж весом 30 кг я могу разбить вес на одного человека чемодан+сумка в багажный отсек,не считая ручной клади
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2017-07-247 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар travelsita
Nē. Kopā vienai personai 20 kg (kā likums), par pārējo - piemaksa. Varat lūgt kādam no pasažieriem, kuram ir viegla bagāža, noorganizēt viņam, piemēram, somu.
аватар Vika284
pēc noteikumiem tai ir jābūt no 20 - 23 kg galvenās bagāžas un 5-10 kg rokas bagāžas (dažādi aviokompānijas noteikumi), iepriekš atrodi savas aviokompānijas mājaslapu un apskati noteikumus bagāžas sadaļā un uzreiz skaties informācija par papildu bagāžas cenām. Ir iespējas salauzt galveno bagāžu, ja ar šo bagāžu lido nevis viens cilvēks, bet divi vai vairāki, reģistrējoties var lūgt, lai to salauž. Bet diez vai ir vērts rēķināties ar pasažieri, kuru nezināt, ka viņš piekritīs pārņemt kāda cita bagāžu
аватар Kosuhka
Nē. Bagāžā ievietotais var svērt 20–23 kg (pārbaudiet sava pārvadātāja noteikumus). Pārējo ņemiet kā rokas bagāžu. 7kg soma un 3kg dāmā....varbūt pāries....
аватар ollennka
Dāmu soma parasti netiek uzskatīta par rokas bagāžu, ja tiešām piemānās, tajā var iebāzt 3 kg. Un ko jūs nēsājat par 30 kg, ja nav noslēpums?
аватар Kosuhka
Pareizi, oficiāli neskaitās, bet ja ļoti vajag, tad ko darīt, ieslēdz attapību.... Piemēram, atvedām olīvas un paštaisītu olīveļļu.
аватар posternak90
Nopirku līdz 30kg, bet nevaru visu salikt koferī, man var būt koferis ap 25kg un plus es paņēmu 5kg sporta somu bagāžas nodalījumā kā vienu un 8kg kā manuālo, vajag lietot visu svaru, Pegasus kompānija, es nekur nevaru atrast info(((
аватар ollennka
Ekonomiskajā klasē ir atļauta tikai viena bagāžas vienība. Tāpēc vai nu blietējiet uzmanīgāk, vai maksājiet papildus. Vai rokas bagāžā.
аватар L_ena
Pegasus ir zemas izmaksas.
Iespējams, ar piemaksu viņi piedāvā bagāžu līdz 32 kg.
Šī ir VIENA bagāža, kuru varat reģistrēt reģistrācijas laikā.
Rokas bagāža var būt 5 kg (čarterreisi), 7 kg (regulārie lidojumi), 10 kg (prioritāte, kas tiek dota jūdzēm). Rokas bagāžas svars un izmērs ir jānorāda biļetē. Tai arī jābūt VIENAI vietai. Uz pleca iespējams nēsāt arī nelielu somiņu pāri ķermenim vai somiņu ar kameru.
Tagad es saprotu, kāpēc skriešana pa salonu vienmēr sākas pēc nosēšanās. Jo tie, kas iebrauc no pirmā autobusa, paņem bagāžas vietu virs un aiz sevis, un priekšā, un sānos.
Eiropā par šīm tiesībām piedāvā piemaksāt pie reģistrācijas. Un viņi to dara pareizi.
аватар Veronika7081
Nē.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Larnaka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl