Jautājums o Larnaka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
134 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Vai Ukrainas pilsoņiem ir iespējams ieceļot Kiprā caur Turciju bez vīzas?
Sveiki! Mēs atrodamies Stambulā. Ir iespēja doties uz Kipru uz 2-3 dienām, bet mēs nezinām, vai mums ir jāatver vīza? Jo pro-vīza ir paredzēta izbraukšanai no Ukrainas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2014-07-1610 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар sent2008
Līdz Kipras turku daļai caur Stambulu var nokļūt bez problēmām, bet uz Kipras grieķu daļu nepieciešama pro-vīza.
аватар Pachok
Vīza ir nevis "izceļošanai no Ukrainas", bet gan "Ukrainas pilsoņu ieceļošanai". Tas nav atkarīgs no valsts, no kuras esat ieradies.
аватар Pachok
send2008, vīza neder ieceļošanai no Turcijas, vajag parasto.
аватар sent2008
Packok, es domāju, ka jūs varat lidot no Stambulas uz ziemeļu (turku) Kipru bez papildu iepriekšējas reģistrācijas, un, lai apmeklētu Kipras Grieķijas (dienvidu) daļu, Ukrainas, Krievijas Federācijas pilsoņiem ir iepriekš jāpiesakās pro- vīza, bet to nevar izdarīt tieši no Stambulas tas derēs, jo ir vēl viena lieta - no Kipras turku daļas līdz grieķu valodai cauri nelaidīs, bet no grieķu uz turku var ceļot pilnīgi brīvi, bez iepriekšējas reģistrācijas un zīmogiem pasē. Tāpat jāpatur prātā, ka, apmeklējot Ziemeļkipru, visas iebraukšanas-izbraukšanas atzīmes ir jāievieto lapiņā, nevis pašā pasē, lai turpmāk nebūtu problēmu ar Dienvidkipras un ES valstu apmeklēšanu. jo. Ziemeļkipras Turku Republika ir valsts, ko atzīst tikai 2 valstis - Turcija un pati Azerbaidžāna, visās pārējās pasaules valstīs šī teritorija tiek uzskatīta par okupētu un, ja pasē ir spiedogi par šīs valsts apmeklējumu, jums var liegt Šengenas vīza, neskatoties uz zināmu atkusni attiecībās starp divām Kipras daļām.
аватар Pachok
Provīza Ukrainas pilsoņiem ir derīga tiešajiem lidojumiem no Ukrainas uz Larnaku un Pafosu, citos gadījumos parastā vīza jāizsniedz standarta kārtībā.
аватар sent2008
Nē, Pačok, tu kļūdies un maldini: lai apmeklētu ziemeļu (turku) Kipru, kā arī lai apmeklētu Turciju Ukrainas pilsoņiem, nav vajadzīga vīza, un standarta procedūra ir ielikt zīmogu pasē, kur tas ir vairāk lietderīgi likt to, zīmogu, es norādīju iepriekš.
аватар Pachok
Un šeit ir Ziemeļkipra, lai iegūtu pārtiku? Ja jūs runājat par Kipras turku, tad vīza nav nepieciešama. Ja jūs runājat par pro-vīzu, tad tas ir piemērots Kipras dienvidiem TIKAI ar nosacījumu, ka ir tiešs lidojums no Ukrainas uz Larnaku un Pafosu.
аватар sent2008
Pačok, kas ar tevi notiek? Neņem to nopietni. Visu jau rakstīju augstāk, piekrītu tavam pēdējam ierakstam, bet ko tu domāji: “citos gadījumos parastā vīza jāizsniedz pēc standarta procedūras”? Izlasi vēlreiz autores jautājumu, savas un manas atbildes un neaizraujies, tas ir kaitīgi veselībai un ādas stāvoklim. Veiksmi!
аватар Pachok
Citos gadījumos:
- Ja Ukrainas pilsonis NEIZceļo no Ukrainas teritorijas
_ja Ukrainas pilsonis ierodas NE pa gaisu
Šajos gadījumos pro-vīza nedarbojas, bet tiek izsniegta parastā. Trešo reizi... Varbūt es rakstu nesaprotami.
Jūs rakstījāt tikai par pro-vīzu. Un nespēlēsim tādas pusaudžu spēles kā "slikti veselībai un ādas stāvoklim", bet mēģināsim saprast citu rakstītā būtību :)
Un lai tev veicas.
аватар sent2008
Pačok, nevajag strīdēties.
аватар penteleychuk
Liels paldies par atbildēm. Jūs esat daudz palīdzējis!
аватар penteleychuk
Liels paldies par atbildēm. Jūs mums ļoti palīdzējāt!
аватар 61adj02s
Labdien,lūdzu padomu par savu situāciju.Pēc jaunā gada (2015) lidošu uz Ziemeļkipru.Turcijas teritorija.Ko darīt?
аватар TesoroEU
Ja ir noteikts ieceļošanas aizliegums Turcijā, jūs varat neielaist, jo tikai kontinentālā Turcija ir atzinusi Ziemeļkipras Turcijas Republiku. Nezinu jūsu personīgos plānus, bet, ja ir nepieciešamība nokļūt Kiprā, uz Kipru caur dienvidu daļu varat lidot ar tiešo reisu no Ukrainas ar PRO vīzu (var izmantot arī vairāku Šengenas vīzu ierakstu, ja jau esat bijis tajā vismaz vienu reizi Eiropā) un satikt savus draugus tajā pašā daļā. Galu galā Kipra ir maza, no ziemeļu daļas pilsētām līdz galvaspilsētai Nikosijai ar automašīnu var nokļūt 5-20 minūtēs. Ja vajag papildus. Konsultācijas par migrācijas jautājumiem Kiprā, lūdzu, sazinieties ar mūsu uzņēmumu: [email protected] +38 (044) 303 91 77.
Mūsu uzņēmums atver arī Šengenas vīzas (tikai MULT), kā arī bez maksas palīdz izsniegt PRO-vīzas Ukrainas pilsētai. Lai iegūtu vīzu uz Kipru citu valstu pilsoņiem, lūdzu, sazinieties ar norādīto e-pasta adresi.
аватар Berry2
un kur dabūt ieliktni zīmogam, lai neliktu pasē
аватар Odicej
Kur var nopirkt ieliktņus pasei?
аватар Korolevskaya
Labdien, tagad esmu Turcijā. Biju uz darba vīzas,tagad beidzās un gaidu 3.novembri kad noformēšu ikametu,nākamnedēļ jālido uz Kipru,turcijai piederošo daļu.Izlaidīs cauri?
аватар N.a.t.a.l.i_5800
Atvainojiet, man ir saistīts jautājums. Vai es, Ukrainas pilsonis, varu doties ekskursijā pa Kipru (ziemeļiem) no Turcijas ar parastu pasi, bez biometrijas
аватар kris.ru.34
Sveiki, ja man ir ieceļošanas aizliegums Turcijā, vai es varu nokļūt Kipras ziemeļos??
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Larnaka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl