jūra dzimšanas dienā

20 augusts 2016 Ceļošanas laiks: no 21 Maija 2016 ieslēgts 25 Maija 2016
Reputācija: +838.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki, foruma lietotā ji un foruma viesi)

Š oreiz mans pā rskats bū s ī ss. Vienkā rš i – pagā ja laiks, norima kaisle. Izrā dā s, ka labā k visu izrakstī t uzreiz pē c atpū tas/ceļ oš anas.

Es nolē mu sev uzdā vinā t DR — braukt pa jū ru. Es tikai gribē ju uz pā ris dienā m aizbraukt uz pludmali un paklausī ties viļ ņ os. Ī sa atpū ta mani nebiedē ja – labā k nekā nekas, jo ī paš i tā pē c, ka man jau ir tā da pieredze. No visa, kas bija (ā tri un ne pā rā k dā rgi nepilnu nedē ļ u) - Kipra. Es gribē ju mieru un klusumu, jo priekš ā bija garlaicī ga (nodarbinā tī bas ziņ ā ) vasara un es ar galvu atgriezos darbā ))).


Kipra. Larnaka. Viesnī ca Kapitanios, 3*. Lutinā ju sevi arī pie baroš anas - paņ ē mu brokastis un vakariņ as. Es nemeklē ju problē mas ar atpū tu, pā rtiku, viesnī cu un pludmali, tā pē c nav nekā du niķ u. Braucu pā ri jū rai – bija, bet ne tik mī ļ i. Pieradu, ka braucienos uz Turciju maija beigā s vienmē r bija silti: no rī ta, kamē r manē jais gulē ja, skrē ju peldē ties jū rā , tad pamodinā ju vī ru un meitu brokastī s. Deja vu š eit nedarbojā s. No rī ta jū ra nav tā da temperatū ra, lai tajā ielauztos. Aiz ieraduma ierados agri – tā pē c daudzas pludmales fotogrā fijas ir gandrī z pamestas. Es vienkā rš i sē dē ju un klausī jos jū ru, gaidot, kad tā sasils. Pā ris dienas (no manā m gandrī z 4)))) kopumā apmā cies. Saule mani glā stī ja - kā jas bija apdeguš as ar plankumiem (pats brī nos, kā tas notika). Biju ekskursijā uz pareizticī go Kipru. Principā es nenož ē loju, ka tam pavadī ju dienu, bet biju pā rliecinā ts, ka kā pš ana kalnos pa serpentī nu nav mana)))). vienkā rš i biedē još i.

Tā tad. Izgā ja jū rā . Tač u pilnī ga sajū sma nebija, ko iepriekš pavadī ja katrs mans ceļ ojums. Vai nu laika apstā kļ i mū s pievī la, vai arī es...(es ē du kaut ko nepareizi))) Š ī iemesla dē ļ nedaudz skumji. Varbū t kā du dienu es atkā rtoš u ceļ ojumu uz Kipru (vai varbū t ne).

Mū su ceļ š uz templi ir kaut kur redzams

un priekš ā ir kravas automaš ī na, kas pilna ar arbū ziem.....

Uzņ emš ana

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Ресепшн
Где то там просматривается наша дорога к храму
а впереди грузовик с арбузами.....
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums