kā es apguvu vindsērfingu Kiprā

19 Novembris 2014 Ceļošanas laiks: no 02 Oktobris 2014 ieslēgts 12 Oktobris 2014
Reputācija: +21
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es nesen nolē mu sā kt jaunu dzī vi. Situā cija piespieda. Kā mē s sā kam veidot jaunu pasauli? Tieš i tā , no vecā iznī cinā š anas)) Iznī cinā š ana un atsaistī š ana no vecā ir vieglā ka vidē , kur neviens tevi nepazī st un nav kam raudā t tavā vestē .

Tū risma aģ entū rā paprasī ju kaut ko ā trā ku un nokļ uvu Kiprā , Larnakā , Dekelijā .

Man ļ oti gribē jā s sevi noslogot lī dz galam. Man bija jā bū t tik noguruš am, ka man nebija spē ka domā t, nož ē lot to, kas nepiepildī jā s.

Meitenes, es to saņ ē mu Kiprā . Tur ir viena vieta, vindsē rfinga stacija, kur klienti tiek izklaidē ti no rī ta lī dz vē lam vakaram. Nu, man bija jā kļ ū st par klientu, tas ir, jā stā v uz dē ļ a))) Pirmā s 3 dienas bija grū ti, bet tas ir tas, kas man bija vajadzī gs. Vakarā - pulcē š anā s stacijā , bā rbekjū , no rī ta - atkal instruktā ž a un uz ū dens. Lī dz nedē ļ as beigā m es pati sevi fiziski nogurdinā ju. Maksims, instruktors, protams, palī dzē ja.


Rezultā ts pē c 10 dienā m: paaugstinā ts paš vē rtē jums, skaists iedegums, labā ka figū ra, jauni draugi sē rfotā ji-braucē ji un ! ! ! jauns hobijs - vindsē rfings)))

Es atgriezos Maskavā vē ja, saules, viļ ņ u pilns ; -))) un uz brī vo vietu parā dī jā s tik daudz pretendentu!! !

Izvade. Labā kais lī dzeklis pret nelaimī gu mī lestī bu ir vindsē rfings!

Es novē lu visiem, visiem, visiem dzī vesprieku un paldies maniem "glā bē jiem" - Maksimam Gļ ebovam un viņ a sievai Nastjai, kuri ripinā ja, rū dī jā s, iekasē ja mani par sē rfoš anu manā dzī vē )))

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums