Nesezonā, ziemā, šī ir lieliska budžeta vieta un ļoti gaiša viesnīca

Rakstīts: 3 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 6 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Palika š ajā viesnī cā pirms karantī nas. 2020.  gada februā ris.
Viesnī ca man ļ oti patika - ziemā tajā gandrī z nav cilvē ku, kluss, tuvu jū ra, netā lu no pilsē tas centra un visiem apskates objektiem, 10 minū š u gā jienā no Larnakas cietokš ņ a, Lā cara kapa. Pludmale atrodas 100 metru vai 3 minū š u gā jiena attā lumā .
Viesnī cas pirmajā stā vā ir pieejama velosipē du noma. Un nedaudz tā lā k ir automaš ī nu noma.
Barī ba - brokastis. Ļ oti apmierinā ts, olī vas, fetas siers, bulciņ as, tomā ti, graudaugi, grauzdiņ i, tē ja, kafija, olas. Vidusjū ras diē ta. Es paē du lī dz kaulam.

Personā ls ir mierī gs un neuzbā zī gs. Viesnī cā dzī vo divi kaķ i, kuri tusē.1. stā vā . Tuvumā atrodas pā ris pā rtikas preč u veikali.
Es biju ziemā , tā pē c cenas par uzturē š anos viesnī cā bija ļ oti labas, maksā ju kaut ko 15 eiro dienā ar brokastī m. Ieradusies ar Join Up no Kijevas, lidmaš ī nas biļ ete turp un atpakaļ maksā.1700 grivnas, kas pats par sevi ir superpiedā vā jums.
Istaba bija tī ra, tī ra veļ a, uzkopta, bija tī ri dvieļ i, ziepes, š ampū ns, patī kama un pieklā jī ga istabene tī rī ja katru otro dienu.
Visā viesnī cā dzī voja maksimums 10-15 cilvē ki, vietē jie ostas strā dnieki vai celtnieki no rī ta gā ja uz ē damistabu ē st, ē damzā les darbinieki bija ļ oti pieklā jī gas sievietes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар