patika viesnīca.

Rakstīts: 8 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 28 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Mē s daudzus gadus ceļ ojam pa pasauli. Mē s apmeklē jā m daudzas valstis. Š ogad nolē mā m doties kopā ar meitu un 4 gadus veco mazdē lu. Pagā ja ilgs laiks, lai izvē lē tos siltu un droš u apmeš anā s vietu. Izvē le tika apturē ta Kiprā . Septembrī tur ir lieliski laikapstā kļ i, jū ra vienmē r ir silta, un, pats galvenais, jums nav jā brauc uz Maskavu pē c vī zas. Kiprā mē s atpū tā mies 2011. gadā Ayia Napa pilsē tā viesnī cā Grecian Baj 5 *. Mē s joprojā m atceramies š o apbrī nojamo ceļ ojumu. Apskatī jā m gandrī z visas salas apskates vietas, apmeklē jā m baznī cas un klosterus, apbrī nojā m kalnu ainavas, pastaigā jā mies pa š aurajā m Aijanapas ieliņ ā m. . . Bijā m pā rņ emti ar mī lestī bu pret valsti un tā s labestī gajiem cilvē kiem. Tas bija viens no mū su labā kajiem braucieniem.
Š oreiz izvē lē jā mies viesnī cu "Palm Beach" 4 *, kas atrodas netā lu no Larnakas pilsē tas un lidostas. Un viņ i nekad nenož ē loja savu izvē li. Neliels incidents notika tikai reģ istrē joties viesnī cā . Mē s neesam maskavieš i. Lai nokļ ū tu no Tveras uz Vnukovu, 17.09 21.00 braucā m ar taksi, tad lidostā gaidī jā m reisu, lidojā m uz salu. . . Viesnī cā ieradā mies 18.09 9.00 pavisam noguruš i. Noguris bē rns bez miega un normā la ē diena bija kaprī zs. Viņ i lū dza mū s reģ istrē ties agri, bet viņ i pieklā jī gi atteicā s. Un pat tad, kad viņ i vē rsā s pie reģ istratū ras norā dī tajā.14. 00, viņ i lū dza pagaidī t vē l. Es saprotu, ka noteikumi ir noteikumi, bet ir jā bū t arī vienkā rš ai cilvē ciskai lī dzjū tī bai.
Apmetā mies jaukā mazā istabiņ ā.4. stā vā . Galvenais, ka bija seifs, ledusskapis, televizors ar 4 krievu kanā liem, fē ns, elektriskā tē jkanna ar kafijas un tē jas komplektiem. Š ķ iet, ka vannas istaba ir nesen atjaunota, un tajā ir daudz ziepju, š ampū nu, peldmē teļ u un č ī bas. Numurs tika uzkopts katru dienu, mainī ti dvieļ i un gultas veļ a. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Gandrī z visi runā krieviski.

Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, apstā dī ta ar palmā m. Tū lī t gar ē kas fasā di atrodas peldbaseins pieauguš ajiem, pa labi no tā ir bē rnu baseins. Pa kreisi no baseina ir vasaras restorā ns, un aiz tā ir bezjē dzī gs rotaļ u laukums ar minimā lu ē ku un ū dens slidkalniņ u, uz kura jā ja viena no manā m mazmeitā m. Rotaļ u laukumā gandrī z nebija bē rnu. Estakā ž u gultas ar lietussargiem atradā s trī s soļ us no baseina. Pludmale ir aptuveni 6 metrus plata ar ļ oti dī vainā m smiltī m. Tad es sapratu, ka š ī ir zeme ar oļ iem. Pie ieejas jū rā ir daž i oļ i, un tad 40 metrus ej pa smilš u joslu lī dz paš iem viļ ņ lauž iem. Ū dens ir neticami tī rs un dzidrs. Smilš ains dibens ir rievots, un uz ū dens virsmas spē lē jas saules stari. Visā Larnakas piekrastē stiepjas viļ ņ lauž i. Attā lums starp tiem ir 20-30 metri, un š eit tas ir dziļ i, un jū s varat peldē t tā lu jū rā . Degvī ns ir ļ oti silts. Nelieli viļ ņ i bija reti. Medū zu nebija. Vispā r esam paradī zē . Klusums un pilnī ga atpū ta (š ī nav Tunisija vai Turcija). Mū su viesnī cā reģ istratū rā tika izsniegtas kartes, lai dabū tu pludmales dvieļ us. Netā lu esoš ajā viesnī cā dvielis maksā ja 2.5 eiro un estakā des gulta 2.5 eiro. Pē rkot biļ eti, pievē rsiet tam uzmanī bu. Netā lu no viesnī cas bija piestā tne, kur varē ja noī rē t jebkuru laivu, braukt ar ū densmotociklu, izpletni. . . Septembris ir brī vdienu sezonas kulminā cija, tač u vienmē r bija pietiekami daudz estakā des gultu pie baseina un pie jū ras.
Tagad par uzturu. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Viesnī cā ir trī s lieli restorā ni un daudzi bā ri. Brokastis no 7.00 lī dz 10.00 restorā nā.1. stā vā (pa kreisi no reģ istratū ras). Produktu komplekts ir standarta: olu kultenis, daž ā das omletes, putras, speķ is, desiņ as, pupiņ as, saldais krē jums, vairā ki jogurti, sausie maisī jumi, daž ā di rieksti, medus, ievā rī jumi, sviests, 4-5 š ķ irnes desiņ as, vairā kas š ķ irnes siera, gardas smalkmaizī tes, ī paš i patika kruasā ni. No rī ta augļ i tikai saldo salā tu veidā . Sulas ir garš ī gas un ī stas. Tē ja, kafija, krē jums. Jū s neaizbrauksit izsalcis. Restorā ns vienmē r bija tī rs, visa kā pietika un varē ja just personā la rū pes. Vakariņ as bija reti pagraba restorā nā , bet biež ā k ā ra restorā nā pie baseina. Pirmajā dienā mums paveicā s – bija vī na svē tki. Pie baseina bija novietoti galdi, kur vietē jie tirgoja suvenī rus. Tur bija milzī ga vī nogu tvertne, ko ar kā jā m saspieda divi vī ri tautastē rpos. Un tad bija daudzi degustā cijas galdi ar vietē jo vī nu. Izmē ģ inā jā m š o gardumu. Man patika vī ns. Vakariņ ā s vienmē r bija daudz daž ā du ē dienu: visdaž ā dā kie salā ti, kū pinā tas zivis, tikko sā lī tas siļ ķ es, jamons, daudz garš ī gi pagatavotas gaļ as un zivju, augļ i un saldē jums, vesela vitrī na gardu kū ku. Pirmajā dienā pie katra galda tika pasniegta vī na karafe. Parastā s dienā s visi dzē rieni ir par naudu. Tikā m arī pie vakariņ ā m, kur pasniedza bā rbekjū uz koka iesmiem no zivī m un visā das gaļ as. Izmē ģ inā jā m arī tikko vā rī tu smarž ī go š ķ iņ ķ i - milzī gu cū kas stilbu, kas cepta garš vielā s. Katru dienu nereti tika dotas daž ā das garš ī gi pagatavotas zivis, mī dijas. . . Vakariņ ā s devā mies piesardzī gi, p. ch. viss bija ļ oti garš ī gs, bet sievietē m š is “viss” ir nevē lams. Katru dienu vakarā dziedā ja kā ds mū ziķ is, vairā kas reizes skatī jā s aizdedzinoš u deju š ovus. Vakariņ as notika draudzī gā gaisotnē . Es atzī mē ju, ka viesnī cā vienmē r ir bijusi mierī ga atmosfē ra, kas ir labvē lī ga atpū tai. Vienmē r pieklā jī gs, izpalī dzī gs, labsirdī gs un smaidī gs personā ls, kas zina savus pienā kumus. Liels paldies viņ iem par š o uzņ emš anu.
Visā pirmajā stā vā ir reģ istratū ra, restorā ns, bā ri un daudz stū ru, kur var atpū sties no karstuma un atpū sties mī kstos dī vā nos. Š eit atrodas arī veikali. Pagrabstā vā atrodas vakara restorā ns, frizē tava, trenaž ieru zā le (turpat tika izdalī ti arī dvieļ i pludmalei), administratī vie kabineti. Viesnī cā bija bezmaksas sauna. Pā ri ceļ am no viesnī cas atradā s "lielveikals", kur devā mies pirkt ū deni. Piecu litru ū dens pudele maksā ja 3.15 eiro. Netā lu bija arī autobusu pietura uz Larnaku.
Sagadī jā s, ka pē dē jos trī s gadus mums ar viesnī cā m ī paš i nepaveicā s. Tā s bija valstis un pilsē tas, kurā s mē s jau bijā m bijuš i. Vjetnamā nokļ uvā m viesnī cā , kur nebija pludmales, bet gan nobrauciens lī dz jū rai pa 23 slideniem pakā pieniem un nemitī gs vilnis, kas gā ž no kā jā m. Korfu gandrī z visi bija saslimuš i ar zarnu infekciju. Pagā juš ajā gadā bijā m Tunisijā , kur visu dienu skanē ja (!! ! ) mū zika, un restorā nā pastā vī gi bija netī rs un slikts ē diens. Un mē s kritā m izmisumā . Viesnī cas izvē le ir ļ oti nopietns solis. Uzturē š anā s sliktā viesnī cā var sabojā t ne tikai garastā vokli, bet arī kaitē t veselī bai. No kā rtē jā brauciena palika tikai labi iespaidi. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Mē s iesakā m visiem. Protams, jaunieš us š ā da relaksē još a atpū ta var neinteresē t, tač u veciem cilvē kiem un ģ imenē m ar maziem bē rniem š ī ir vispiemē rotā kā vieta.

Novē lam visiem patī kamu uzturē š anos un labas atmiņ as vē l ilgus gadus, kā arī liels paldies viesnī cas darbiniekiem par profesionalitā ti un laipno attieksmi pret cilvē kiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu