Flamingo Beach Hotel 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.110
№14 viesnīcas reitingā Larnaka
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.5 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca Flamingo Beach atrodas tikai 10 minūšu brauciena attālumā no Larnakas Starptautiskās lidostas, iepretim slavenajai Mackenzie pludmalei ar Zilo karogu. Restorāni atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā. Larnakas sāls ezers atrodas 600 metru attālumā, savukārt Larnakas centrs atrodas 2 km attālumā no viesnīcas. Šī opcija ir piemērota ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tipiska 3 zvaigž ņ u viesnī ca. Spriež ot pē c notikuš ā s situā cijas, viesnī cu vē rtē ju ar 7 ballē m. Mums iedeva sā nu istabu, jū ra nav redzama, bija jā lū dz mainī t istabu, bet viņ i to izdarī ja ar bē dā m uz pusē m. … Tomēr ▾ Tipiska 3 zvaigž ņ u viesnī ca. Spriež ot pē c notikuš ā s situā cijas, viesnī cu vē rtē ju ar 7 ballē m. Mums iedeva sā nu istabu, jū ra nav redzama, bija jā lū dz mainī t istabu, bet viņ i to izdarī ja ar bē dā m uz pusē m. Ē diens labs un sā tī gs, ar vienā m brokastī m var ē st pusi dienas. Serviss labs. Nerē ķ inieties ar 3 * vairā k, skatieties patiesī bu.
аватар Irina335470
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mums bija paredzē ts dzī vot Flamingo, bet ierodoties mums teica, ka viesnī cā nav ū dens un mū s pā rcē la uz apartamentiem tā lā k no jū ras, mē s dzī vojā m kaut kur pagalmos. Mums bija atļ auts tur iet tikai brokastī s. Bija bufete, nebija daudzveidī ga, un daudz cepta. … Tomēr ▾ Mums bija paredzē ts dzī vot Flamingo, bet ierodoties mums teica, ka viesnī cā nav ū dens un mū s pā rcē la uz apartamentiem tā lā k no jū ras, mē s dzī vojā m kaut kur pagalmos. Mums bija atļ auts tur iet tikai brokastī s. Bija bufete, nebija daudzveidī ga, un daudz cepta. Kad izrakstī jā mies, mū s vajadzē ja sagaidī t maš ī nai, š oferis ieradā s 40 minū tes ā trā k un steidzī gi teica, ka laiks doties.
аватар ShiShi-ga
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 2015. gada 18. lī dz 28. novembrim un atklā jā m skaisto rudens Kipru Lidojums. Lidojums no Maskavas uz Larnaku aizņ em tikai 3 stundas un 15 minū tes. Mū s pā rveda Ural Airlines. Pabarots, padzirdī ts, piegā dā ts laikā un bez kavē š anā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 2015. gada 18. lī dz 28. novembrim un atklā jā m skaisto rudens Kipru

Lidojums.
Lidojums no Maskavas uz Larnaku aizņ em tikai 3 stundas un 15 minū tes. Mū s pā rveda Ural Airlines. Pabarots, padzirdī ts, piegā dā ts laikā un bez kavē š anā s.
Larnakas lidosta novembrī nav tik pā rpildī ta kā vasarā , tā pē c devā mies ļ oti ā tri, paņ ē mā m bagā ž u, sē dā mies autobusos. Tikš anā s ar tū res pā rstā vjiem. Operatoriem tika parā dī ts, kur ir autobusi, viss blakus, apmaldī ties nav iespē jams.

Liels Flamingo Beach viesnī cas pluss ir 10 minū š u attā lumā no lidostas.
Ar ceļ u grū tī bu nebija un kopumā brauciens izrā dī jā s nenogurdinoš s.

Viesnī ca.
Viesnī ca atrodas blakus jū rai (tā atrodas tieš i pā ri ceļ am).
Viesnī ca ir maza, bez liekumiem, bet kopumā atstā j labu iespaidu. Kamē r bijā m tur, zā les jau bija sā kuš as rotā ties uz Ziemassvē tkiem, valdī ja svē tku noskaņ a.
Viesnī cas teritorija ir samazinā ta lī dz vienī gajai ē kai, ap viesnī cu nav teritorijas.
Uz jumta ir baseins (rudenī vairs nedarbojā s, nav apsildā ms), atpū tas zona, bā rs.
Istabas (numuri) ir mazas, sen nav remontē tas, ko var redzē t pē c mē beļ u stā vokļ a, paklā jiem..
Telpu ar frontā lu skatu uz jū ru nav (ē ka uzbū vē ta tā , ka gaiteņ a logi skatā s uz jū ru, jo patiesī bā vē l ir ceļ š ). Un telpu balkoni atrodas attiecī gi ē kas kreisajā un labajā pusē , vienā pusē redzams gabaliņ š no pludmales. Balkonā ir galds un 2 krē sli.
Istabā ir kondicionieris, gultas, galds, spogulis, naktsgaldiņ i, skapis koferiem.
Mū su istabā nebija drē bju skapja, un "gaitenī " bija atvē rta zona ar pakaramiem un plauktiem apaviem zemā k un viens plaukts augš ā (kur viņ i glabā siltā s segas). Nolika lietas uz gultas skapjiem un plauktiem galdā pretī gultā m.
Mū su istabā nebija ledusskapja (tam bija niš a, bet tas bija tukš s), kas, starp citu, pā rkā pj 3 * viesnī cas formā tu.
TV (krievu kanā li nez kā pē c nestrā dā ja, kaut kā da slikta antenas uztverš ana), bet vestibilā ir liels TV, darbojā s un tika noregulē ts uz 1 kanā lu krievu valodā . Kam tas vajadzī gs. Televī ziju gandrī z neskatī jā mies, tā pē c tas nebija kritiski. Viņ i ieslē dza kanā lu ar mū ziku un viss.
Uz grī das vai nu paklā js, vai flī zes (daž ā dā s telpā s daž ā dos veidos).
Cienī gi. mezglam ir vannas istaba, karstu ū deni ielej, tiklī dz to ieslē dzat. Spiediens labs, ū dens nestā vē ja, santehnika balta un tī ra. Vienai personai 1 liels dvielis, viens mazs. Un plus 1 zem kā jā m.
No piederumiem - duš as ž eleja, š ampū ns, ziepes. Ir fē ns.
Katrā istabiņ ā ir seifs, bet tā atslē ga tiek apmaksā ta (1.5 eiro diennaktī un depozī ts 10 eiro, ko atdod pē c lietoš anas).
Ja jums ir č emodā ns, ko var aizslē gt ar kombinē to slē dzeni vai piekaramo atslē gu, tur varat glabā t vē rtslietas (pē c izvē les).
Vē rtī gas lietas tika atstā tas un tikai istabā (kameras, fotoaparā ti . . ). Nekā netrū ka.
Personā ls reģ istratū rā ir ļ oti draudzī gs, ir krieviski runā još as meitenes. Komunikā cijas problē mas nebija.

Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka telpā esoš ā s rozetes ir Eiropas, ar 3 kontaktiem. Adapteri var paņ emt vai nu reģ istratū rā pret skaidras naudas iemaksu, vai arī iegā dā ties savu adapteri tuvā kajā tirgū (tas maksā apmē ram 2.5 eiro).

Istabā sakopta C klasei. Vannas istabā uz grī das bija matiņ i, plauktos putekļ i.
Ja gultu saklā jā m aiz muguras, tad uzkopš anas laikā mums reizē m nesaklā ja.
Bet mē s š iem niekiem nepievē rsā m uzmanī bu un tas noskaņ ojumu nebojā ja.
Dvieļ i tiek mainī ti aptuveni ik pē c 2 dienā m. Tie ir balti, patī kami, nav nolietoti.

Numurā nav tē jas pagatavoš anas iespē ju. Tē jkanna arī.

Tie, kas gribē ja tē ju, varē ja to darī t brokastī s (ir tē jas maisiņ i, kafija no kafijas automā tiem, piens) vai vakariņ u laikā nokā pt ar termokrū zē m un savā kto verdoš o ū deni (vakariņ ā s tiek pasniegts tikai ū dens, tē ja/kafija nav pasniegts).
Paņ emiet reģ istratū rā apgabala karti (viņ iem tā ir arī krievu valodā ). Tai ir visi tuvā kie ceļ i, sā ls ezers, Sv. Lā cars un citi.

Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi, parole tiks dota reģ istrē joties (kā kafejnī cā s un krodziņ os).

Uzturs.
Mē s izvē lē jā mies puspansiju (HB).
Brokastī s tiek pasniegta desa, siers, 2 veidu mī kstie sieri, pā rslas, piens un 2 veidu biezi garš ī gi jogurti (ar zemeņ u garš u un tikai pienu, bez piedevā m), grauzdiņ š , ievā rī jums, margarī ns (ne sviests).
Slē gtos siltos traukos - vā rī tas olas, bekons, olu kultenis, desiņ as, dā rzeņ i. Tē ja, kafija (kafijas automā ti, ne ar maltiem graudiem, bet garš a diezgan normā la).

Vakariņ ā s - salā ti (2-3 veidi), mī kstais siers 2 veidi, vienmē r ir vairā ki sā nu ē dieni, no kuriem izvē lē ties (dā rzeņ i, rī si, makaroni / makaroni, kartupeļ i). 1 pamatē diens (alternatī vs - zivis, mā jputni, gaļ a).
No dzē rieniem vakariņ ā s, ja nav viss iekļ auts, tikai ū dens

Kopumā ē diens nesū dzē jā s, vienmē r var atrast ko ē damu.
Tuvā kajā tirgū varat iegā dā ties ū deni pudelē s 5 litru tilpumā , un nebū s problē mu ar slā pē m (paņ emiet no mā jā m mazu tukš u pudeli, iemetiet to koferī vai vienkā rš i iegā dā jieties ū deni nelielā tilpumā vietā , lai vē lā k ē rtā traukā varē tu ņ emt lī dzi izbraucienos un uz pludmali).

Pludmale.
Pludmale pie viesnī cas atrodas tieš i tā s priekš ā , pā ri ceļ am. Piekrastes josla nav liela, smiltis nav baltas, bet kopumā patī kamas, ū dens tī rs. Novembrī pā rsteidzoš ā kā rtā atradā m labu laiku, peldē jā mies un sauļ ojā mies.
Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi (par maksu).
Ē rtai gulē š anai paņ emiet lī dzi pludmales dvieli no mā jā m. No istabas uz pludmali ir aizliegts valkā t baltus dvieļ us.
Tuvā kajos tirgos nopē rkami arī pludmales paklā jiņ i (plati un gari ar folijas dibenu maksā.4, 5 eiro).
Ja dodaties pa labi no viesnī cas un tad gar jū ru garā m palmā m, jū s nonā ksit Makenzie pludmalē.
Larnakā iedzī votā ji to sauc par "labā ko". Bē rniem tiek nodroš inā ts tī rs ū dens un smiltis, kā pš anas rā mji un š ū poles.
Ekskursijas, pastaigas.
Ekskursijas var iegā dā ties pie tū risma pā rstā vja. operators vai Larnakā aģ entū rā s.
Aizgā jā m lī dz Larnakai, apskatī jā m cenas un norā des.
Uz takas. dienu pē c ieraš anā s bija tikš anā s ar mū su tū roperatora ICS gidu (ļ oti adekvā ts, inteliģ ents jaunietis Aleksejs, kurš detalizē ti atbildē ja uz visiem tū ristu jautā jumiem). Viņ i viņ u iztaujā ja. Izrā dī jā s, ka mū su izvē lē tā ceļ ojuma cena bija tā da pati kā ielu aģ entū rai. Tā pē c viņ i devā s ekskursijā . operators.
Mē s izvē lē jā mies ceļ ojumu, ko gids jokojot nosauca par "Kipras zelta gredzenu".
Devā mies uz Lefkaras ciemu (kur amatnieki raž o rokdarbus no sudraba un izš uvumiem), tad uz Kikk klosteri, kur glabā jas ļ oti cienī jamā , viņ as dzī ves laikā gleznotā un viņ as svē tī tā Dievmā tes ikona, tad mē s piestā jā m pie cita klostera, paē dā m pusdienas un pē c pusdienā m devā mies uz vī na darī tavu, kur var nogarš ot dzē rienus un iegā dā ties sev tī kamo. Pilnas dienas tū re, ļ oti bagā ta, mums ļ oti patika. Viņ i mū s veda minivenā , vadī tā ji bija lieliski biedri, kalnu grē dā pa š iem asajiem pagriezieniem un nogā zē m viņ i brauca pā rliecinoš i un profesionā li. Un ļ oti interesanti pa ceļ am uz kalniem stā stī ja par valsti, vē sturi, par saviem tagadē jiem laikiem.

Papildus braucienam uz kalniem mē s arī paš i apceļ ojā m salu. Par laimi, kursē autobusi uz daž ā dā m pilsē tā m un visur var izstaigā t kā jā m, kaut ko redzē t.
Autobusa pietura atrodas paš ā Larnakā : ja no viesnī cas ej pa kreisi pa promenā di, paej 30-40 minū tes, ieskrien fortā , apbrauc to un tā lā k pa promenā di. Garā m nebraukt, pietura norā dī ta, blakus tablo ar grafiku un norā dē m.
Arī paš ā Larnakā ir daudz interesantu vietu (vietē jā karte palī dzē s orientē ties apkā rtnē ).
Noteikti apmeklē jiet baznī cu Sv. Lazar, dodieties uz sā ls ezeru - tas atrodas netā lu no viesnī cas (tur flamingo ziemo), pastaigā jieties pa š aurajā m ieliņ ā m ar krā sainā m durvī m, kafejnī cā m un krodziņ iem, veikaliem un veikaliem. Ē diet nacionā los ē dienus, dzeriet Kipras kafiju un izmē ģ iniet vietē jo saldē jumu, tas ir tik garš ī gi.
Velosipē du noma (ir noma 7 minū š u gā jienā , pa kreisi no viesnī cas), gar krastmalu ir veloceliņ i
соленое озеро, закат поездка в горы монастырь винодельня Айя-Напа мечель Халла Сутлан Текке у Соленого озера Соленое озеро колоритные улочки Ларнаки
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā viesnī ca atbilst savā m 3 zvaigznē m. Ja paskatā s uz kopē jo attieksmi pret tū ristiem, tad var likt pat 4. Tā tad ar nopelniem. Netā lu no pludmales, tas sā kas pē c 3 metriem no ieejas viesnī cā . Jū ra ir tī ra un sekla. Jū s varat ceļ ot ar bē rniem. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca atbilst savā m 3 zvaigznē m. Ja paskatā s uz kopē jo attieksmi pret tū ristiem, tad var likt pat 4. Tā tad ar nopelniem. Netā lu no pludmales, tas sā kas pē c 3 metriem no ieejas viesnī cā . Jū ra ir tī ra un sekla. Jū s varat ceļ ot ar bē rniem. Salī dzinot ar Vidusjū ru Francijā , Itā lijā , Spā nijā u. c. , tā ir sā ļ ā ka. Mū su uzturē š anā s laikā bija ok. +28. Vienmē r pū š neliels vē jiņ š , kas padara to ā rkā rtī gi ē rti sauļ oties un peldē ties. Viesnī cā mē beles nav jaunas, remontam arī.4 gadi, bet viss ļ oti tī rs. No visiem numuriem paveras sā nu skats uz jū ru. Tī rī š ana katru dienu formā tā - izmest miskastes, nomainī t dvieļ us, mazgā t grī du vannas istabā . Gulta tika nomainī ta pē c 2 vai 3 dienā m (kaut kā nepievē rsu tam uzmanī bu). Televizors kaut ko rā da, bet tas ir slikti, un mē s to nemaz neskatī jā mies. Matu fē ns pirms plū du laika, padomju laiks, pieskrū vē ts pie sienas istabā . Rozetes ir angļ u valodā , nepiecieš ams adapteris. Viesnī ca dod bez maksas (depozī ts 2 eiro), var nopirkt tuvē jā minimā rketā manuprā t 1.5 - 2eiro. Seifs reģ istratū rā bez maksas. Bet mē s pā ris reizes aizmirsā m naudu uz galda istabā , un neviens to neņ ē ma (lai gan atstā ja nedaudz : ))). Viesnī cas viesiem pludmale ir bez maksas visu uzturē š anā s laiku. Vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tas nekad nav bijis pilnī bā piepildī ts, tas bija gandrī z pilnī bā - sestdien un svē tdien, kad paš i kiprieš i atpū tā s. Izmaksas, manuprā t, ir 3 eiro. Brokastis ļ oti sliktas. 1 veida olu kultenis, vā rī tas olas, desiņ as, bekons, graudaugi, daž reiz tomā ti / gurķ i / arbū zi, apelsī ni, graudaugi; sula atš ķ aidī ta "Zuko", mē s mē ģ inā jā m 1 reizi, un tad pā rgā ja uz ū deni. Tē jas maisiņ i, š ķ ī stoš ā kafija. Tu nepaliksi izsalcis, bet š is ē diens jau treš ajā dienā apniks burtiski. Lī dz centram ejiet gar jū ru 20-30 minū tes. Ja neesat pastaigu cienī tā js, labā k ir skatī ties tuvā k centram. Man patika Kipra pati par sevi, lai gan esmu bijis daudzviet. Noteikti tur iegriezī š os ne reizi vien, un visticamā k, ka Flamingo.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es esmu š ausmī gs mā jas cilvē ks. Un pirmo reizi mū ž ā tiku tā lā k par Soč iem (bijuš ais militā rists, viņ am neļ ā va braukt uz ā rzemē m). Cik laba viesnī ca. Ieradā s 10 minū tē s. Un viņ i samierinā jā s ar 5. … Tomēr ▾ Es esmu š ausmī gs mā jas cilvē ks. Un pirmo reizi mū ž ā tiku tā lā k par Soč iem (bijuš ais militā rists, viņ am neļ ā va braukt uz ā rzemē m). Cik laba viesnī ca. Ieradā s 10 minū tē s. Un viņ i samierinā jā s ar 5. Viņ i mū s labi paē dinā ja pē c ieraš anā s, garš ī gi un mā jā s gatavoti. Acī mredzot ne gardē ž iem, bet ē st var. Trauki tika mainī ti reti, kas principā atbilda viesnī cai. Mani brī dinā ja, kur es eju. Tas ir tik labi, cik tas ir, jums tas nav jā gatavo paš am! Tikko mocī ja kaut kā di pelmeņ i ē st. Istabas tī ras, ē rtas, bez liekš ķ erī bā m. Kā rtī gas mē beles, lai gan bija nobruž ā tas. Un tā tad nekā . Viennozī mī gi labā k nekā saliekamā gulta vai dī vā ns. (uz kuras es biež i guļ u mā jā s) Un pats galvenais, viņ i to tī rī ja katru dienu! Es nekad neesmu dzī vojis tā dā tī rī bā ! Un laiks izrā dī jā s ā rkā rtī gi labs, bija ļ oti silts, saule spī dē ja ļ oti spož i. Tač u to kompensē ja patī kama atsvaidzinoš a jū ras brī ze. Biež i staigā ju pa pludmali vakarā , kad saule tik ļ oti necepina, ir vienkā rš i neaizmirstama sajū ta! Tik jauki! Uz jumta bija baseins! Dievs, pie kā es esmu nonā cis, es neko nezinu par to, kas notiek. Dienas laikā veldzē ties ir vienkā rš i labi (kā es atpaliku no laika, jumta baseins! ) Un pilsē ta, bet nekā , ir veikals, un labi, alejas ielas un citi vietē jie apskates objekti, kafejnī cas un bā ri ir arī pieejami. . Jū s varat pastaigā ties. Ū dens silts, par zosu pat nepā rvē rsā s, smiltis mazas, mī kstas. Un jā , tas ir tī rs un kā rtī gs. Es personī gi redzē ju, kā viņ i tur uzkopj. Tiesa, pludmale ir paš valdī bas, pa dienu ir daudz cilvē ku. Un sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Guļ us uz dvieļ a. Pieradu, negribē ju maksā t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē š anā s laiks no 2012. gada 19. lī dz 26. septembrim. Viesnī ca nav slikta, bet bez volā niem. Labi sader ar trijotni. Numuri ir mazi, bet pietiekami ē rti. Ir ledusskapis, elektriskā tē jkanna, tosteris. Tā pē c vakarā ir ē rti dzert tē ju uz balkona. … Tomēr ▾ Uzturē š anā s laiks no 2012. gada 19. lī dz 26. septembrim. Viesnī ca nav slikta, bet bez volā niem. Labi sader ar trijotni. Numuri ir mazi, bet pietiekami ē rti. Ir ledusskapis, elektriskā tē jkanna, tosteris. Tā pē c vakarā ir ē rti dzert tē ju uz balkona. Tas sastā v no divā m ē kā m, kas atrodas aptuveni 15 metru attā lumā , tā pē c skats no sā niem uz jū ru ir diezgan relatī vs. Uz jumta ir peldbaseins, bet gandrī z neviens to neapmeklē . Jū s varat nokļ ū t tikai caur telpu, kurā viņ i veic kā du apmā cī bu. Tā tad visbiež ā k jū s bū siet nevē lams apmeklē tā js. Tū ristu sastā vs ir jaukts, pā rsvarā briti. Bulgā riete Polina strā dā reģ istratū rā lī dz pulksten 15:00 un brī vi runā krievu valodā . Ļ oti draudzī gs, nekā du problē mu ar komunikā ciju nebū s. Acī mredzot neviens vairs nezina krievu valodu. Tomē r, ja jū s zinā t angļ u valodu pat visvienkā rš ā kajā lī menī , ar to pietiek. Seifs reģ istratū rā bez maksas Pludmale atrodas pā ri ceļ am, apmē ram desmit metri. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ir pieejami jebkurā laikā . Lietussargs un sauļ oš anā s krē sls maksā.5 eiro. Jums ir nepiecieš ami savi dvieļ i. Ū dens ļ oti tī rs, smilš ains lī dzens dibens. Ir tikai viens trū kums - ļ oti lī dzens dibens, lai peldē tu jā iet 100-150 metri. Lidosta atrodas kilometra attā lumā no viesnī cas, tā pē c lidmaš ī nas joprojā m nav ļ oti zemu, lai nolaistos un netraucē . Bet, ja ej pa kreisi kā das desmit minū tes, tad tur ir pludmale, kur tie lido gandrī z virs galvas. Viņ i pat iet tur bildē ties, tas ir forš i. Ē dinā š ana – bufete, pietiekama, bet vienmuļ a. Labā k ir ē st brokastis un vakariņ as. Es pusdienoju nelielā krodziņ ā blakus viesnī cai, desmit metrus pa kreisi. Ļ oti mā jī ga, gandrī z mā jī ga atmosfē ra, draudzī gs personā ls un visi runā krieviski. Daudz nacionā lo ē dienu, noteikti nogarš ojiet sheftalya (Kipras kotletes). Lī dz pilsē tas centram iet gar jū ru 1800 metrus lī dz fortam. Tas ir apmē ram 20-25 minū tes. Finikoudes sā kas no tā , patiesī bā , viss interesantā kais. Ir arī pilsē tas autobuss, bet tas ir reti, nepaļ aujieties uz to. Starp citu, staigā t pa š o ceļ u ir droš i arī naktī . Noteikti dodieties uz kā du vietē jo apskates objektu – sā lsezeru, tas ir netā lu, kā das desmit minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir tā -tā , ē diens vispā r ir drausmī gs, numuriņ š , ko pie manis saņ ē mā m, vispā r ir atseviš ķ s jautā jums. un prasī ja citu istabu, viņ i man atbildē ja š eit numuri ir tā di 3 zvaigznes skats no istabas ir tikai kaut kas pretī ir pamesta viesnī ca, kas visa noklā ta ar putnu izkā rnī jumiem, pirms izieš anas no istabas apklā jā m gultu ar gultas pā rklā ju un apkopē ja acī mredzot nolē ma, ka tas ir nepiecieš ams un viņ a pā rtrauca kā rtī gi pildī t visas gultas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tā -tā , ē diens vispā r ir drausmī gs, numuriņ š , ko pie manis saņ ē mā m, vispā r ir atseviš ķ s jautā jums. un prasī ja citu istabu, viņ i man atbildē ja š eit numuri ir tā di 3 zvaigznes skats no istabas ir tikai kaut kas pretī ir pamesta viesnī ca, kas visa noklā ta ar putnu izkā rnī jumiem, pirms izieš anas no istabas apklā jā m gultu ar gultas pā rklā ju un apkopē ja acī mredzot nolē ma, ka tas ir nepiecieš ams un viņ a pā rtrauca kā rtī gi pildī t visas gultas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apmeklē jot Larnaku, meklē kompā niju, jo izklaides kā tā das Larnakā nav un jā izklaidē jas paš am, kā arī jā izvē las viesnī ca ar vismaz 4 zvaigznē m, pretē jā gadī jumā riskē ieskriet netī rī bā un vienmuļ ā ē dienā , un tad atvaļ inā jums bū s esi neaizmirstams. … Tomēr ▾ Apmeklē jot Larnaku, meklē kompā niju, jo izklaides kā tā das Larnakā nav un jā izklaidē jas paš am, kā arī jā izvē las viesnī ca ar vismaz 4 zvaigznē m, pretē jā gadī jumā riskē ieskriet netī rī bā un vienmuļ ā ē dienā , un tad atvaļ inā jums bū s esi neaizmirstams. Man patika atraš anā s vieta Flamingo - netā lu no pludmales, pludmalē ir vindsē rfinga skola, netā lu no lidostas, var viegli aiziet lī dz pilsē tas centram 20 minū tē s, patika grieķ u vakari - ar nacionā lajā m dejā m un dzī vo mū ziku, ļ oti smaidī gs un draudzī gs personā ls, vakaros tiek cepti gardi kebabi , viss pā rē jais - viesnī cas izskats un komforts atstā j ko vē lē ties, izklaides nav, bet kopumā biju apmierinā ta, jo pavadī ju minimā lo laiku istabā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca nepavisam nav 3 zvaigž ņ u. Atpū tā s no 2011. gada 4. lī dz 15. maijam. Vietnes apraksts ir nepareizs. Viesnī ca ir kā pansionā ts. Istabas ir iekā rtotas 70. gados, telpas uzkopš ana sastā v no atkritumu izveš anas un dvieļ u (katru dienu) vai veļ as maiņ as. … Tomēr ▾ Viesnī ca nepavisam nav 3 zvaigž ņ u. Atpū tā s no 2011. gada 4. lī dz 15. maijam. Vietnes apraksts ir nepareizs. Viesnī ca ir kā pansionā ts. Istabas ir iekā rtotas 70. gados, telpas uzkopš ana sastā v no atkritumu izveš anas un dvieļ u (katru dienu) vai veļ as maiņ as. No centra lī dz viesnī cai 2.5 km. turklā t ietve tikai 1.5 km, un tad š aurs ceļ š gar jū ru, pa kuru steidzas maš ī nas. Ī sā k sakot, nav vietas. Pludmale sava, bet ļ oti sekla, lī dz 150m dziļ umam ne mazā k, visu laiku pū š traks vē jš , kamē r netiksi ā rā no ū dens lī dz dvielim, salsi kā tsutsiks. Viesnī cā s pā rsvarā bija pensionē ti vā cieš i, attieksme pret viņ iem ir daudz labā ka. Baroja 11 dienas vienu un to paš u. Ē st var, bet prieka nav. Kiprā praktiski nav ko redzē t, ekskursijas 70-80 eiro, kam teorē tiski nevajadzē tu bū t vairā k par 40-50. Ī sā k sakot, es neiesaku Kiprai vispā r izvē lē ties brī vdienu galamē rķ i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар marinka2901
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti jauka, tī ra un atraš anā s vieta lieliska. Personā ls ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs, atsaucī gs...pat negaidī ju to no 3 *...lieliski atpū tā s! … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti jauka, tī ra un atraš anā s vieta lieliska.
Personā ls ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs, atsaucī gs...pat negaidī ju to no 3 *...lieliski atpū tā s!
вид с моря вид с крыши отеля
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
sāls ezers
Novērtējums 10.0
Kipra, Larnaka
Daba
Svētā Lācara baznīca
Novērtējums 8.5
Kipra, Larnaka
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Vindsērfinga pūķu stacija Volcano
Novērtējums 9.0
Kipra, Larnaka
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales

Отель Flamingo Beach находится всего в 10 минутах езды от международного аэропорта Ларнаки напротив знаменитого пляжа Макензи, который отмечен наградой «Голубой флаг». Прогулка до ресторанов займет 5 минут. Ларнакское соляное озеро находится в 600 метрах, а центр Ларнаки расположен в 2 км от отеля. Этот вариант подойдёт для семейного отдыха и для пар.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км аэропорта Ларнака и в 33 км от международного аэропорта Эрджан.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж, протяженностью 1 км.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бассейн с постепенным увеличением глубины на крыше, терраса для загара, доставка прессы, специальные диетические меню (по запросу), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Настольные игры и/или пазлы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массажный кабинет.
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 64 номера.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, ТВ, телефон, фен, холодильник, сейф, бесплатный Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 152 Piale Pasha Street, 6028 Ларнака, Кипр.
Tālruņi: +357 24828208
Tīmekļa vietne: Flamingo Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.