Viesnīcas saimnieks ir rusofobs un bubulis, reģistratūrā solījumus nepilda!

Rakstīts: 7 aprīlis 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 10 aprīlis 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī cas ī paš nieks ir rusofobs! Ienī st cilvē kus, kas runā krieviski.
Mē s ieradā mies ar grupu ekskursijā . Skaitlis gā ja briesmī gi tā sauktajā . "bungalo". Iekš ā smird pē c dezodorantiem, naktī s ir ļ oti auksts. Logu priekš ā atrodas bē rnu "brokbaseins" ar nemitī gu bē rnu saucienu. Ļ oti stā vas un neē rtas kā pnes uz starpstā vu-guļ amistabu. Visas ligzdas saplī suš as (adapteris nav ievietots), karstā ū dens nav.
Nolē mu lū gt nomainī t numuru. Piekrita maksā t. Atradā m vienu istabu, gandrī z "Lux", bet ne dā rgi. Viņ i man to parā dī ja. Ar dž akuzi vannu, akmeni, lielu terases balkonu ar skatu uz galveno baseinu un bā ru. Reģ istratū ras darbiniece man apsolī ja iedot š o numuru. Es sekoju savai sievai. Bet, kad atgriezos, man teica, ka ī paš nieks man aizliedzis dot š o numuru. Tas ir, reģ istratū rā sā kumā viņ i man teica, ka viss ir kā rtī bā , un tad pē kš ņ i ī paš nieks nolē ma atteikties. Protams, es biju ļ oti sarū gtinā ts, jo gribē ju savai sievai uzdā vinā t dā vanu. Mē ģ inā ju reģ istratū rā paskaidrot, ka tas nav atļ auts. Klientu maldinā t vai aizstā t nav iespē jams! Jo mē s runā jā m angliski (amerikā ņ u valodā ), es teicu "f. . ck the boss if he think that client is goof" / "(burtiski) Fuck the boss if he thinks that the client is goof. " Tad pie manis pielidoja kā ds resns turks un sā ka bļ aut "krieviski", kuru es aizsū tī ju uz x...? Viņ š sā ka draudē t, sauca mani par krievu cū ku, kliedza, ka "jū su Padomju Savienī bas vairs nav", "ej ā rā uz savu istabu un sē di tur! " u. t. t. , piedraudē ja, ka ja es atkal nā kš u kaut ko prasī t, viņ š mani piesitī s...un citas nelā gas lietas, viņ a "smirdē š anas" beigā s arī man kliedza "bā c...! "

Interesanti, ka es tieš ā m esmu krievvalodī gs, bet esmu dzī vojis un dzī vojis ES. Man ir Igaunijas pilsonī ba (ES), daudzus gadus dzī voju Somijā , zinu č etras valodas (krievu, angļ u, igauņ u, somu). Un man nav nekā kopī ga ar tiem lopiņ iem no Krievijas Federā cijas Turcijā , par kuriem filmē Svetlakovs un Galustjans.
Vispā r, cik saprotu, Ziemeļ kipra (turku) nav tā labā kā vieta atpū tai. Turki ir scammers, boors, scammers. Kā ds ir viņ u ceļ vedis. Tas pats auglis!
Kopumā es neiesaku jums š o slē pto viesnī cu "Le Chateau Lambousa" (4 zvaigznes Ziemeļ kiprā nozī mē nolaidī bu, un 1 zvaigzne nozī mē Suite, paturiet prā tā ).
Savas sievas dē ļ pē c ceļ vež a lū guma es uzrakstī ju atvainoš anos š im niķ ī gajam ī paš niekam, tač u nolē mu izcelt š o stā stu visā s atsauksmju vietnē s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Viesnīcas saimnieks ir rusofobs un bubulis, reģistratūrā solījumus nepilda!

SKATĪT ARĪ