Tasia Maris Oasis 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.410
№18 viesnīcas reitingā Aija Napa
9.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.5 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Tasia Maris Oasis atrodas kalna nogāzē, piecu minūšu pastaigas attālumā no Aijanapas centra. Tas ir ideāli piemērots pāriem un ģimenēm. Viesnīca uzcelta 2013. gadā. Tas sastāv no galvenās trīsstāvu ēkas un piecām papildu divstāvu ēkām.Vairāk →
аватар ands_new
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nebijā m pirmo reizi Kiprā un ī paš i Aijanapā . Mē s nopirkā m viesnī cu uz 4 mē neš iem, un, es teikš u, š ī ir labā kā viesnī ca par naudu, ko samaksā jā m. Tagad ī sumā par visu: Plusi: 1. Bezmaksas Wi-Fi istabā s. … Tomēr ▾ Mē s nebijā m pirmo reizi Kiprā un ī paš i Aijanapā . Mē s nopirkā m viesnī cu uz 4 mē neš iem, un, es teikš u, š ī ir labā kā viesnī ca par naudu, ko samaksā jā m. Tagad ī sumā par visu:
Plusi:
1. Bezmaksas Wi-Fi istabā s. Ļ oti ē rti, jo no 10 lī dz 15 nevarē ja tikt ā rā (+36) Tā pē c bija ko darī t.
2. Atraš anā s vieta. Pilsē tas centrs – vakarā vienmē r ir kur pastaigā ties. Autobusu pietura 50 m no viesnī cas (abos virzienos! )
3. Jauna viesnī ca. Vienmē r priecē - svaigas mē beles, remonts.
4. Garš ī gs ē diens. Tā pat kā citur Kiprā (š ī jums nav Turcija vai Ē ģ ipte)
Mī nusi:
1. Seifs ir apmaksā ts. 10 eiro par 8 dienā m. Mē s neizmantojā m
2. Ledusskapis ir apmaksā ts. 20 eiro par 8 dienā m. Mē s arī neizmantojā m
Kur mē s esam bijuš i, ja ņ em HB, tad vakariņ ā s dzē rieni nav iekļ auti! ! ! Tas absolū ti nerada stresu. Tā jau ir Eiropa. Pirmkā rt, jū s varat tos iegā dā ties tieš i vakariņ ā s (1-2 eiro par sulu vai ū deni), otrkā rt, jū s varat piemaksā t par AI pat par vienu dienu (20 eiro dienā ). Treš kā rt, visu var nopirkt lielveikalā un patē rē t istabā , ko arī izdarī jā m.
Lī dzī gas kvalitā tes viesnī ca, kur bijā m - Nelia Beach. Bet cenu zī me š eit ir pilnī gi atš ķ irī ga. Un atraš anā s vieta, tā pat kā man, ir sliktā ka, jo Ayia Napa galvenā pludmale ir maza, un jums ir jā staigā , lai apstā ties.
Jebkurā gadī jumā Ayia Napa ir lieliska vieta, kur palikt. Un viesnī ca - nav galvenais atlases kritē rijs. Š oreiz biju kopā ar meitu, tā pē c izvē lē jos labā k. Lai laba atpū ta un spilgti iespaidi.
аватар Len.chelnokova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2018. gada maijā . Recepcijā krieviski runā još o nav. Atbraucot iedod 1.5 litru ū dens pudeli. Iedo adapteri par depozī tu 5eiro. Istabas ar skatu uz baseinu ir trokš ņ ainas. katru dienu, bet tā -tā tad. . . Ja nometī si uz grī das dvieli nomainī s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2018. gada maijā . Recepcijā krieviski runā još o nav. Atbraucot iedod 1.5 litru ū dens pudeli. Iedo adapteri par depozī tu 5eiro. Istabas ar skatu uz baseinu ir trokš ņ ainas. katru dienu, bet tā -tā tad. . . Ja nometī si uz grī das dvieli nomainī s. Brokastis un vakariņ as diezgan daudzveidī gas, bet lai neteiktu, ka ļ oti garš ī gi. Kū kas vakariņ ā s, augļ i-ā boli un apelsī ni. Pē rc vietē jos veikalos. Tā tad vakariņ as ē d sausā maisā . Vai par maksu, ar vī nu vai alu. Uz jū ru uz aptuveni 10 min. Uz Nissi pludmali braucam ar vietē jo autobusu par 1.5 eiro vienā virzienā . . pē c iespē jas agrā k. Tad grū ti atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. Tie ir maksas. 2.5 eiro. Teritorijā baseins diezgan mazs.
Вид на отель вечером.Красивая подсветка и фонтаны Вид на отель с дороги
аватар lady.nika555
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā biju no 2017. gada 18. maija lī dz 26. maijam. Viesnī ca ļ oti labā vietā no centra 4 min gā jiens. Lī dz jū rai lē nā tempā.10 min. Stilī gs dizains. Tī rs. Kontingents labs pā rsvarā Krievi (esmu no Ukrainas. Kijevas). … Tomēr ▾ Viesnī cā biju no 2017. gada 18. maija lī dz 26. maijam. Viesnī ca ļ oti labā vietā no centra 4 min gā jiens. Lī dz jū rai lē nā tempā.10 min. Stilī gs dizains. Tī rs. Kontingents labs pā rsvarā Krievi (esmu no Ukrainas. Kijevas). . tur 20 procenti ā rzemnieku. Nekā du dzē rā ju un ķ ildnieku. Istabas nav lielas. bet ļ oti labas. tī ra katru dienu. bet par 3k. tā tad izslauka centrā izlietni. viņ i spoguli nenoslaucī s. Ē diens standarta. bufete. bet te jū ras veltes vispā r mazas. pā rsvarā.1-2 veidu zivis. un salā tos sī kas garneles. bet. kam garš o gaļ a. 4-5 veidi. cepti. vā rī ti. sautē ts, cepts. un banā ni. bet 5 veidu saldē jumi un ļ oti garš ī gi! Ī paš s paldies uzņ emš anai, lieliskas meitenes. ī paš i Mia.
аватар vecherok11
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, tī ra, sakopta, un naktī no ielas izskatā s pasakaini. Personā ls pā rsvarā runā angliski (un ļ oti cenš as saprast krieviski : )). bā rā ir divas meitenes, kas ļ oti labi runā krieviski, ja bija jautā jumi par viesnī cu un Ayia Napa viņ iem tika uzdoti, viņ i nekad nav atteikuš i. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, tī ra, sakopta, un naktī no ielas izskatā s pasakaini. Personā ls pā rsvarā runā angliski (un ļ oti cenš as saprast krieviski : )). bā rā ir divas meitenes, kas ļ oti labi runā krieviski, ja bija jautā jumi par viesnī cu un Ayia Napa viņ iem tika uzdoti, viņ i nekad nav atteikuš i. Tieš ā m ir "nepatikš ana" ar internetu, atver tikai aplikā cijas telefonā , atvē rt saitu ir laime : ) Tī rā m regulā ri, ja neesi mantkā rī gs un atstā j dzeramnaudu 1 eiro, tad bū si apmierinā ts. Gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 3 dienā m, vannas istaba tika iztī rī ta perfekti, netī ros dvieļ us mainī ja darbinieki, pat ja mē s tos aizmirsā m atzī mē t kā "netī ri". Pludmale atrodas 7 minū š u gā jiena attā lumā , kas mū s nekad netraucē ja. atceļ ā no pludmales pastaigā jā m pa veikaliem, ē dā m saldē jumu un garš ī gas bulciņ as. Produktu sortiments brokastī s ir tieš ā m vienmuļ š , tač u neviens neliedz tos sajaukt daž ā di : ) vakariņ ā s vienmē r varē ja atrast kā du nezinā mu "Pā rsteigumu" - ē dienu, no kura nepamē ģ inā si, no kā tas gatavots. . un tik garš ī gas kū kas, un daudz augļ u, un saldē jums! Un jā , dzē rieni vakariņ ā s tiek apmaksā ti atseviš ķ i, viesmī lis atnes rē ķ inu. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka, ja plā nojat pamest viesnī cu agri no rī ta un pulksten 6 jums bū s nepiecieš ama duš a, jums bū s jā gaida, lī dz iztecē s aukstais ū dens. . . 15-20 minū tes : ( vai plunč ā ties aukstumā . Uz salas ir problē mas ar saldū deni un tā uzsildī š ana ir atseviš ķ s stā sts. Netā lu no viesnī cas atrodas privā tā tū risma aģ entū ra "Afrodī te" (pie muzeja), kur var var nopirkt lieliskas ekskursijas par pieņ emamā m cenā m. neņ emiet pie starpniekiem ostā - viņ i krā ps cenu. Mums bija tikko lieliska gide - Elena. Vē lā k mē s ņ ē mā m ekskursijas no mū su tū roperatora, gids ieguva lielumu sliktā k. Neaizmirsti aizbraukt uz kaimiņ u ciematu Protoras tur ir spilgts dziedoš o strū klaku š ovs. Kā uz to nokļ ū t viņ i pastā stī s meitenes viesnī cas bā rā , kasieres tuvā kajā lielveikalā un jebkurš kiprietis: )Ayia Napa gets russian , tā pē c nebaidieties pazust. Kiprieš i ir draudzī gi cilvē ki, bet jā uzmanā s no "viņ iem" viņ i ir viņ u brā lis - viņ i ir gatavi uzkarst krievu tū ristu par visu. ja saprotat, ko ar jums runā Kiprā dzī vojoš s tautietis - kaulē jieties dā mas un kungi, kaulē jieties nekaunī gi : ) Izejot no viesnī cas 4 no rī ta, pē dē jo reizi apgriezos pie š ī s stikla un gaismas burvī bas, nodomā ju " Es atgriezī š os! ". Priecī gus svē tkus kungi! un atcerieties, ka jū su atvaļ inā jums ir lielisks tikai jū s.
аватар didchenkon
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Kiprā augustā , karstuma maksimumā , turklā t pirmā s divas nedē ļ as visi Kipras iedzī votā ji dodas atvaļ inā jumā . Pusi viesnī cas apdzī voja vietē jie, pusi krievu tū risti. Man jā saka, ka visas atsauksmes par viesnī cu ir patiesas. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Kiprā augustā , karstuma maksimumā , turklā t pirmā s divas nedē ļ as visi Kipras iedzī votā ji dodas atvaļ inā jumā . Pusi viesnī cas apdzī voja vietē jie, pusi krievu tū risti. Man jā saka, ka visas atsauksmes par viesnī cu ir patiesas. Pati viesnī ca pavisam jauna, par maksu seifs un ledusskapis. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 2.5 eiro uz visu dienu. No rī ta ieņ ē ma vietas pusdienā s, aizgā ja, atstā ja pludmalē dvieļ us un sī kumus, neviens neiekā roja. Viesnī cā ir pieklā jī gs personā ls, krieviski gandrī z neviens nerunā , mums tas netraucē ja, bet krievi lielā koties nemā cā s valodas. Jū ra lieliska, lī dz jū rai 10 minū tes, bet tikai zem dedzinoš as saules. Vakaros lielā mitruma dē ļ bija ļ oti smacī gs. Pilsē tas troksnis viesnī cā nav dzirdams, izņ emot mū su tū ristus, no rī tiem ar brē ku atgriež oties no naktsklubiem, neviens vispā r nebija dzirdams. Ē diens garš ī gs, brokastis nedaudz vienmuļ as, bet izvē le ir. Lai iegū tu pilnī gu laimi, jums vienkā rš i jā dodas vai nu maijā / jū nijā vai septembrī . Atseviš ķ a dziesma ir viesnī cas gide Katerina. Ekskursijas planē dī vaini, kaut kas patieš ā m interesants nepiedā vā . Par laimi, neesam pirmo reizi, visu izvē lē jā mies paš i. Vienā ekskursijā mū s nemaz neņ ē ma, otrajā aizveda ar 45 minū š u nokavē š anos, un viss notika paralē li, tū roperators Attica. Pē c citu tū ristu atsauksmē m iespaidi ir tā di paš i. Kopumā svē tki izdevā s, jū ra pasakaina, kiprieš i draudzī gi. Viesnī ca ir par to samaksā tā s naudas vē rta.
аватар Lina1944
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā ar saviem draugiem gandrī z 2 nedē ļ as. Apmeklē jot daudzas valstis, varu teikt, ka viesnī ca ir vairā k nekā pieklā jī ga savai kategorijai, un es to ieteiktu citiem, BET kategoriski neiesaku š o kū rortu ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā ar saviem draugiem gandrī z 2 nedē ļ as. Apmeklē jot daudzas valstis, varu teikt, ka viesnī ca ir vairā k nekā pieklā jī ga savai kategorijai, un es to ieteiktu citiem, BET kategoriski neiesaku š o kū rortu ģ imenē m ar bē rniem. Bet mans skatī jums uz Ayia Napa attiecas tikai uz cilvē kiem vecumā no 18 lī dz 35 gadiem. Napa dienas laikā un Napa naktī ir pilnī gi atš ķ irī gas vietas.
Ē diens viesnī cā labs, brokastis ī paš i iepriecinā ja, vakariņ u laikā dzē rieni nav iekļ auti, ū dens pudele maksā.2, 20 eiro. Numuriem ir balkoni, viesnī cā ir arī gludinā mā telpa (bez maksas, tur var atstā t arī koferus pē c izrakstī š anā s un pirms izrakstī š anā s). Tiem, kas vē las, ir laba trenaž ieru zā le.
Animā cijas viesnī cā s praktiski nav, bet nav arī vajadzī bas, pietiek iziet ā rpus viesnī cas un katrs atradī s sev tī kamu izklaidi. No viesnī cas mī nusiem es atzī mē ju krievvalodī go darbinieku trū kumu reģ istratū rā un mazajā s istabiņ ā s (dzī voja 3, nebija kur izklī st, bet tas viss ir niecī gs, salī dzinot ar citiem plusiem.
Kipra nav ekskursiju valsts, ī rē jā m maš ī nas, apbraukā jā m visu salu, bet neko ī paš i neaizmirstamu neredzē jā m. . Ļ OTI IESAKU nepirkt ekskursijas no Pegasus, programma galī gi neinteresanta, un nauda ir traka. Nopirkā m ekskursiju ar jahtu, izmaksas 80 eiro, par š o naudu ieguvā m lielu, salū zuš u, nolietotu laivu, kura kustē jā s ā rkā rtī gi lē ni. Vē lā k par 40 eiro nopirkā m ekskursiju uz Galaxy jahtu krastmalā , man ļ oti patika, ā tri brauc, skaistā vietā piestā j, spuras un maskas tiek nodroš inā tas, dzē rieni visu laiku bez maksas, neierobež oti. Lai jums labs ceļ ojums, Kipra ir brī niš ķ ī ga valsts.
аватар osipova18
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ ojusi ģ imene: 2 pieauguš ie, 2 bē rni. Viesnī ca atrodas Aijanapas centrā . Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā . Pa ceļ am nopirkā m ū deni (minimums 50 centi). Pati viesnī ca ir pavisam jauna, numuriņ i ē rti, ē diens garš ī gs. … Tomēr ▾ Ceļ ojusi ģ imene: 2 pieauguš ie, 2 bē rni. Viesnī ca atrodas Aijanapas centrā . Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā . Pa ceļ am nopirkā m ū deni (minimums 50 centi). Pati viesnī ca ir pavisam jauna, numuriņ i ē rti, ē diens garš ī gs. BET!! ! Pats labā kais viesnī cā ir personā ls. Ayia Napa pilsē ta ir ļ oti skaista. Centrā (netā lu no viesnī cas) atrodas atrakciju parks un daudzas kafejnī cas. Un Kiprā Ļ OTI garš ī gs saldē jums! ))) Pagā juš ajā nedē ļ ā noī rē jā m maš ī nu un braukā jā m pa Kipru!!!!! ! Iesaku š o viesnī cu VISIEM! Visu laiku labā kā s brī vdienas!! !
отель снаружи возле ресепшина бар с вай фаем персонал
аватар oxana_kiev1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca pā rspē ja visas manas cerī bas! Vē los atzī mē t draudzī go atmosfē ru, izcilu virtuvi (katru reizi kaut kas jauns un ar dvē seli gatavots; daudz gaļ as, zivju ē dieni, jū ras veltes visbiež ā k tika pie dā rzeņ u salā tiem, augļ i, pat jogurti bija vairā ku veidu. … Tomēr ▾ Viesnī ca pā rspē ja visas manas cerī bas! Vē los atzī mē t draudzī go atmosfē ru, izcilu virtuvi (katru reizi kaut kas jauns un ar dvē seli gatavots; daudz gaļ as, zivju ē dieni, jū ras veltes visbiež ā k tika pie dā rzeņ u salā tiem, augļ i, pat jogurti bija vairā ku veidu. Viesnī ca ir ē rti atrodas: tuvumā ir vairā ki lielveikali (kur visbiež ā k pirka ū deni), pā ris minū š u gā jiena attā lumā no iepirkš anā s ielas, disko iela. Lī dz jū rai jā iet kā jā m min. . teniss (jā atstā j depozī ts 10 eiro ) un dzī vā mū zika katru otrdienu, un relaksē još a atpū tas telpa no rī ta lī dz vakaram, patī kami iepriecinā s arī cenas bā rā (piem. , svaiga sula un vī ns maksā mazā k par 3 eiro) pieturas (1.5 eiro ceļ ojums) varat apmeklē t Nessi pludmali ( 10 minū š u brauciena attā lumā , skaisti lī č i uz Cavo Greco, Protaras, Paralimni. Ļ oti iesaku š o viesnī cu!
барная стойка с видом на бассейн центральный вход неподалеку от отеля вид с прогулочного корабля


iemiesojums sukset
kur ir rotaļu laukums. Nevienā bildē to nevar redzēt.Un vai tur ar bērnu nav trokšņains?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель Tasia Maris Oasis находится на склоне холма в пяти минутах ходьбы от центра Айя-Напы. Он идеально подходит для пар и семей. Отель построен в 2013 году. Состоит из главного трехэтажного здания и пяти дополнительных двухэтажных корпусов.

Atrašanās vieta Отель в 50 км от аэропорта города Ларнака, в центре курортного города Айя-Напа, в 600 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж в 10 минутах ходьбы от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Завтрак «шведский стол» и ужин подают в главном ресторане, а обед и закуски - в ресторане у бассейна. Вечером вы можете выпить любимый напиток или коктейль в баре у бассейна или в саду на крыше.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 141 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 4 Misiaouli and Kavazoglou, 5340 Айя-Напа
Tālruņi: +357 23 721026
Tīmekļa vietne: Tasia Maris Oasis
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.