Pavlinia Hotel & Apartments 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.410
№32 viesnīcas reitingā Aija Napa
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
4.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Dzīvokļu viesnīca Pavlinia atrodas populārās kūrortpilsētas Aijanapas centrā, 10 minūšu pastaigas attālumā no dažādiem restorāniem, klubiem un veikaliem. No numuriem paveras skats uz baseinu vai kalnu.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir diezgan normā la. Normā la atraš anā s vieta. Tas ir tuvu pludmalei, tuvu klubiem, bet jū s varat arī braukt ar taksometru. Uz vietas ir peldbaseins. Viesnī cā ir bezmaksas bezvadu internets. Kas attiecas uz š o lī meni - diezgan laba vieta. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan normā la. Normā la atraš anā s vieta. Tas ir tuvu pludmalei, tuvu klubiem, bet jū s varat arī braukt ar taksometru. Uz vietas ir peldbaseins. Viesnī cā ir bezmaksas bezvadu internets. Kas attiecas uz š o lī meni - diezgan laba vieta.
аватар olgabahrushina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba ir dzī voklis. Ir virtuve, ļ oti ē rta, ka var pats kaut ko pagatavot, kad vē lies. Viesnī ca atrodas centrā , tā pē c ar veikaliem nav problē mu, visu var nopirkt un tad pagatavot istabā . Jū ra lieliska, tī ra, tomē r 3 lī nijā s, bet neviens to neslē pa. … Tomēr ▾ Istaba ir dzī voklis. Ir virtuve, ļ oti ē rta, ka var pats kaut ko pagatavot, kad vē lies. Viesnī ca atrodas centrā , tā pē c ar veikaliem nav problē mu, visu var nopirkt un tad pagatavot istabā . Jū ra lieliska, tī ra, tomē r 3 lī nijā s, bet neviens to neslē pa. Kopumā laba trī s rubļ u banknote, ja izvē laties no budž eta viesnī cā m.
аватар ninakulagina4
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja zinā t, kurp dodaties, rezervē jiet. Pati viesnī ca laba. Atrodas pilsē tā , blakus ir kur aiziet, kur pasē dē t, pastaigā ties un kaut ko nopirkt, rotaļ u laukums bē rniem. Jū ra atrodas pastaigas attā lumā , bet ne akmens mest attā lumā . … Tomēr ▾ Ja zinā t, kurp dodaties, rezervē jiet. Pati viesnī ca laba. Atrodas pilsē tā , blakus ir kur aiziet, kur pasē dē t, pastaigā ties un kaut ko nopirkt, rotaļ u laukums bē rniem. Jū ra atrodas pastaigas attā lumā , bet ne akmens mest attā lumā . Ja jums patī k tieš i no istabas ū denī , tad š ī nav ī stā viesnī ca. Patika viss par apkalpoš anu, ikdienas uzkopš ana, veļ as maiņ a, atbilstoš s personā ls. Istabā ir viss, lai pagatavotu maltī ti, labas mē beles, virtuvē galds un krē sli č etriem, maza halle un guļ amistaba, tā ds mini dzī voklis. Es š ajā saskatu tikai pozitī vu. Viesnī cā ir peldbaseins. Ja jums kaut kur jā dodas, varat braukt ar autobusu vai iznomā t automaš ī nu. Mē s staigā jā m vairā k. Man patika Ayia Napa, un pludmales ir labas, un ir daudz vietu, kur doties, un jū ra ir lieliska.
аватар capsax
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti patika! Istaba ir svaiga, viss ir jauns. 2 divguļ amā s gultas, kafijas galdiņ š ar diviem krē sliem un pusdienu galds, kā arī virtuve ar visu nepiecieš amo. Santehnika svaiga. No mū su balkona paveras skats uz baseinu. Viesnī cā ir 2 no tiem un viens bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika! Istaba ir svaiga, viss ir jauns. 2 divguļ amā s gultas, kafijas galdiņ š ar diviem krē sliem un pusdienu galds, kā arī virtuve ar visu nepiecieš amo. Santehnika svaiga. No mū su balkona paveras skats uz baseinu. Viesnī cā ir 2 no tiem un viens bē rniem. Blakus lielveikals, rotaļ u laukums, pā ris soļ u lī dz pilsē tas centram. Manuprā t - super, viss nepiecieš amais ir! Dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, tī rī ti katrs. Lī dz pludmalei jā brauc kā das 10 minū tes, smilš aina, lī dz Nissi pludmalei var vē l nedaudz, bet bū tu vē lme. Viesnī cā bija daudz jaunieš u, bija arī bē rni. Manuprā t, tas ir piemē rots ikvienam, no vienas puses, pastaigas attā lumā ir diskotē kas, bā ri, bet ne tieš i aiz loga. MĒ S personī gi nekā du diskomfortu nejutā m, naktī bija diezgan kluss.
аватар stasar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lē ta, budž eta viesnī ca. Tī ra, salī dzinoš i klusa, ē rta atraš anā s vieta. Par naudu vienkā rš i brī niš ķ ī ga. … Tomēr ▾ Lē ta, budž eta viesnī ca. Tī ra, salī dzinoš i klusa, ē rta atraš anā s vieta. Par naudu vienkā rš i brī niš ķ ī ga.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Апарт-отель Pavlinia находится в центре популярного курортного города Айя-Напа, в 10 минутах ходьбы от различных ресторанов, клубов и магазинов. Из окон номеров открывается вид на бассейн или гору.

Atrašanās vieta В 50 км расположен международный аэропорт города Ларнаки. В 2 км простирается знаменитый пляж Греческого залива.
Pludmales apraksts Ближайший пляж в 1 км.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса. Снэк-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в общем бассейне.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В апарт-комплексе Pavlinia 75 номеров.

Istabās

В распоряжении гостей апарт-отеля Pavlinia апартаменты с гостиной зоной и хорошо оборудованной мини-кухней с обеденной зоной. В собственной ванной комнате установлен душ. Из апартаментов открывается вид на бассейн. Также в числе удобств холодильник и кондиционер.

Adrese Martin Luther King street 12, 5286 Айя-Напа
Tālruņi: +00357 23721716, +00357 23721717.
Tīmekļa vietne: Pavlinia Hotel & Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.