Panas Holiday Village 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.410
№34 viesnīcas reitingā Aija Napa
7.4 Numurs
7.1 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.6 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2001. gadā. Sastāv no 45 ēkām. Atrodas netālu no Ayia Napa centra un skaistas pludmales ar dzidru ūdeni, tikai dažu soļu attālumā no viesnīcas. Viesnīcā ir plašs pakalpojumu un izklaides klāsts visu vecumu cilvēkiem. Jaunākajiem viesiem ir pieejams rotaļu laukums un bērnu baseins. Viesnīcas restorāns piedāvā plašu starptautiskās un Kipras virtuves ēdienu klāstu, kā arī vietējos vīnus. Ir pieejamas arī animācijas programmas, iknedēļas folkloras šovs un īpašas tematiskas bufetes. Viesnīcā strādā krieviski runājoši darbinieki. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар gsa008
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, agri rezervē jot daž us mē neš us pirms svē tkiem. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, neskatoties uz to, ka ieradā mies 11-00, bijā m uzreiz iekā rtojuš ies (lai gan jā piebilst, ka ne visiem tā paveicā s ar mū su jaunpienā cē ju grupu). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, agri rezervē jot daž us mē neš us pirms svē tkiem.

Reģ istrē š anā s noritē ja labi, neskatoties uz to, ka ieradā mies 11-00, bijā m uzreiz iekā rtojuš ies (lai gan jā piebilst, ka ne visiem tā paveicā s ar mū su jaunpienā cē ju grupu). Numurs veiksmī gi iegū ts, Nr. 161.16. korpusā . No vienas puses skats uz jū ru caur zaļ o zā lienu, no otras uz baseinu. Visas ē kas ir 2 stā vu, katrā lī dz 8 istabā m. Tajā paš ā laikā viesnī ca ir diezgan liela, daž as ē kas atrodas pā ri ielai no galvenā s ē kas ar reģ istratū ru.

Pati istaba nav slikta, diezgan plaš a, ar koplietoš anas istabu, guļ amistabu un vannas istabu.

Koplietoš anas telpā ir dī vā ns, un 1-gulta, kuru iespē jams pā rveidot par 2-vietī gu, kā arī virtuvī te ar visiem virtuves piederumiem. Ir neliels ledusskapis (kaut arī vecs un slikti aizvē rts), elektriskā plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, tosteris. Televizors koptelpā ir plakans, lai gan rā dī ja maz (ducis kanā lu grieķ u valodā , viens krievu valodā ). Gaisa kondicionē tā js koplietoš anas telpā un guļ amistabā , lai gan mē s tos neieslē dzā m (lai gan oktobris bija silts, mē s kaut kā neatradā m siltumu).
Guļ amistabā ir 2 gultas, skapis ar seifu (seifs ir maksas), rakstā mgalds, naktsgaldiņ i, kopumā ir pietiekami daudz mē beļ u, lai sakā rtotu lietas 3-4 cilvē kiem. Tiesa, mē beles bija nevī ž ī gas, nedaudz nobruž ā tas, bet ne kritiskas.

Jums jā zina, ka Kiprā papildus kreisā s puses satiksmei ir Eiropas-angļ u kontaktligzdas, 3 kontaktu. Š im nolū kam vietē jos veikalos tiek pā rdoti adapteri.

Balkons ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu, it ī paš i ar krā š ņ u skatu, piemē ram, pie mums). Ir galds un 4 krē sli, bija patī kami pirms gulē tieš anas sarī kot salidojumus.

Vannas istabā ir viss nepiecieš amais - izlietne, vannas istaba ar duš u, tualete - viss ir labā stā voklī . Bija klā t dvieļ u komplekts, kas tika mainī ts vienu reizi mū su ī sā s 5 nakš u uzturē š anā s laikā .
Vispā r runā jot par servisu, pirmā s pā ris dienas netika tī rī tas, bet tas ir iespē jams, jo neizdomā jā m un neizlikā m atbilstoš u zī mi (karā jā s pie durvju roktura). Tā lā k ar tī rī š anu viss bija kā rtī bā , bet pā ris eiro dzeramnaudas nenā ktu par ļ aunu atstā t).
Jā piebilst, ka Wi-Fi darbojā s lieliski, katrā istabā ir iebū vē ts marš rutē tā js, turklā t tas ir bez maksas.
Baseins pie viesnī cas ir diezgan liels, sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem pietiek visiem.

Viesnī cas atraš anā s vieta ir neskaidra. No vienas puses, netā lu no jū ras, burtiski ejiet no baseina pa zā lienu (starp citu, tur nav celiņ u, un ir kaut kā neē rti staigā t pa zaļ u zā li, viņ i ir pieraduš i nestaigā t pa zā lieniem, bet jū s tur var redzē t zā les "zaļ umu" un krā š ņ umu, ne velti Kipra ir bijusī angļ u kolonija) - un te tā ir - jū ra! Bet nav tā das pludmales, kur varē tu normā li ieiet jū rā . tuvā kā ir 5 minū tes pa labi, kad skats uz jū ru (Pernera pludmale). Pa kreisi, pē c ostas, apmē ram 20 minū tes (Pantahu pludmale). Lī dz Nissi pludmalei - pusstunda, lī dz pilsē tas centram - pusstunda. Gar jū ru ir arī brī niš ķ ī gs pastaigu un veloceliņ š .
Ē dinā š ana viesnī cā notiek galvenokā rt 2 reizes dienā , brokastis un vakariņ as. Turklā t brokastis diezgan pieklā jī gas, ē dieni daž ā di, ir kafija, sulas (lai gan kā dreiz dabū ju novecojuš u kukurū zu, bet š is ir izņ ē mums). Arī vakariņ as ir daudzveidī gas (katru vakaru tematiskā s vakariņ as ir veltī tas kā das valsts virtuvei), tač u bez dzē rieniem. Tu sē di, ē d, pienā k viesmī lis, prasa istabas numuru un ko tu gribi dzert. Tas jau ir samaksā ts. Tā pē c daž i apmeklē tā ji paņ ē ma lī dzi ū deni (nezinu, vai tas ir atļ auts). Pusdienas var pasū tī t atseviš ķ i, bet š ķ iet, ka maksā.22 eiro, lē tā k ir pusdienot pilsē tā , vai nopirkt pā rtikas preces un gatavot istabā (ko mē s darī jā m). Blakus ir pietiekami daudz veikalu, noteikti nevar pateikt, kurš no tiem ir lē tā ks vai dā rgā ks. Tas, kas atrodas pretī viesnī cai, ir dā rgā ks, tas ir skaidrs.

Jā piebilst, ka darbinieki pā rsvarā runā angliski (un protams grieķ u valodā ). Krievvalodī gie ir, bet maz. Tas attiecas gan uz viesnī cu, gan uz Aijanapu kopumā . Kā dam tas var sagā dā t neē rtī bas, citiem – iespē ja praktizē t angļ u valodu. Apmeklē tā ju vidū dominē arī angliski un vā ciski runā još ie, tā pē c kr. vismaz mums bija.
Viesnī cā ir kaut kas lī dzī gs animā cijai, bet kaut kā netieš i - vakara animā ciju vienu vakaru prezentē ja bē rnu programma, divus vakarus - karaoke, kur, protams, dominē ja krievu dziesmas. Izsludinā tā s diskotē kas nenotika, iespē jams, kvoruma trū kuma dē ļ . Pē cpusdienā baseinā atkal notiek kaut kas lī dzī gs ū dens vingroš anai, ja ir vē lē tā ju grupa.
Viesnī cā ir pā ris slē pti bonusi, kas nav minē ti pie reģ istrā cijas un gids nemin, to zinā jā m lasot aprakstus un atsauksmes. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, to var izmantot bez maksas, lai gan tur neko ī paš u darī t nevaru - nevarē ju ieslē gt skrejceliņ u, simulatori ir veci, sarū sē juš i, un pati trenaž ieru zā le maza. patī kamā ks bonuss ir akvaparks, kas atrodas blakus esoš ajā viesnī cā Electra Holiday Village. Tā kā viesnī cas ir no viena un tā paš a ī paš nieka, jū s varat izmantot ū dens atrakciju parku bez maksas, tā pē c jums ir jā valkā dzeltena rokassprā dze.
Akvaparks ir mazs, bet kā atpū tas iespē ja diezgan cienī gs, turklā t bez maksas var dabū t dzē rienus (ū deni, sulas, alu), saldē jumu, neskatoties uz to, ka tavā "dzimtajā " viesnī cā tā da nav. .
Вид из балкона на бассейн Вид из балкона на море
аватар Neelova_Lida
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pirmajā lī nijā , ar mā jā m, kas nav augstā kas par 2 stā viem, un labu baseinu. Patika viesnī ca. Viņ i apmetā s uzreiz. Teritorija tī ra, kopta. Labs peldbaseins. Daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pirmajā lī nijā , ar mā jā m, kas nav augstā kas par 2 stā viem, un labu baseinu.
Patika viesnī ca. Viņ i apmetā s uzreiz. Teritorija tī ra, kopta. Labs peldbaseins. Daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Vienmē r ir bezmaksas.
Telpas ir lielas, pat nevajadzī gi. Pirmajā stā vā visā m istabā m ir terase, otrajā - lieli balkoni.
Mums š ķ ita, ka terase pirmajā stā vā ir ē rtā ka ē nas ziņ ā .
Numurā ir viss: kondicionieris, televizors, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, kafijas automā ts, tosteris un pat virtuve ar plī ti un cepeš krā sni. Liels skaits daž ā du piederumu no daž ā da izmē ra krū zē m, dakš iņ ā m, karotē m, naž iem, lī dz katliem un pannā m. Ē dienu gatavoš anas cienī tā jiem ir kur apgriezties.
Ja jū s ī paš i neatrodat vainu, telpā nav nekā du trū kumu. Viņ i tī ra katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m, gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c piecā m dienā m.
Ē diens ir izcils. Prieka pē c saskaitī ju trauku skaitu. Es saskaitī ju lī dz 60, tad apmaldī jos. Tas ir, kaut kur ap 60 - 65.
Jū s neaizbrauksit izsalcis.
No viesnī cas trū kumiem - pā rlieku kaitinoš i viesmī ļ i restorā nā . Jums nebū s laika pabeigt maltī ti, jo viņ i jau mē ģ ina noņ emt š ķ ī vi. Visi vē l ē d, un jau noņ em galdautus no tukš ajiem galdiem. Š ķ iet, ka viņ us mā jā s gaida bē rni.
Nu galvenā problē ma ir pludmales! Sā kot no tuvā kā s (300 metri pa lielisku gā jē ju celiņ u) un beidzot ar slaveno "Nissi pludmali" (apmē ram 2 km pa to paš u taku), visas pludmales ir desmit centimetrus lielas smilš u biezas. Jū ra ir sekla, lī dz viduklim. Saulriets jū rā – lieli, asi akmeņ i. Pat aplokos iekā pt un izkā pt nav viegli.
Un nejaucieties ar "Join Up" tū risma operatoru. Vē lā k atveda, agrā k aizveda un uz citu pilsē tu!
аватар helga114444
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz š o viesnī cu, jo tā š ķ ita pieklā jī ga cenas un kvalitā tes attiecī bu ziņ ā . Patiesī bā tā ir. Ja iepriekš zini nianses, tad iespaidi bū s ā rkā rtī gi pozitī vi. Mū su ceļ ojumu aģ entū ra brī dinā ja par visā m niansē m un mums ļ oti patika atvaļ inā jums! Atraš anā s vieta - paš ā jū ras krastā , bet lī dz normā lai pludmalei ejiet 500 metrus, pie viesnī cas nav pludmales un jū rā nevar ieiet. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz š o viesnī cu, jo tā š ķ ita pieklā jī ga cenas un kvalitā tes attiecī bu ziņ ā . Patiesī bā tā ir. Ja iepriekš zini nianses, tad iespaidi bū s ā rkā rtī gi pozitī vi. Mū su ceļ ojumu aģ entū ra brī dinā ja par visā m niansē m un mums ļ oti patika atvaļ inā jums! Atraš anā s vieta - paš ā jū ras krastā , bet lī dz normā lai pludmalei ejiet 500 metrus, pie viesnī cas nav pludmales un jū rā nevar ieiet. Mums patī k staigā t, attā lums netraucē ja un pat iepriecinā ja. Tieš ā m patī kami pastaigā ties gar jū ru, pa ē rtu taciņ u. Bet mē s bijā m aprī lī , kad vē l nebija stipra karstuma. Istabas labas, lielas, ir virtuvī te, bet mē beles vecas. Vispā r ir pienā cis laiks uzlabot viesnī cu. Lai gan, ja viņ i uzlabos, viņ i, iespē jams, pacels cenu, un viesnī ca ir ļ oti pievilcī ga. Kas bija ciets 4 * - tas ir ē diens! garš ī gi un daudzveidī gi! Labs š efpavā rs! ! ! Mē s ņ ē mā m visu iekļ auto, nenož ē lojā m! Viesnī cas personā ls ir draudzī gs! Es arī precizē š u, ka Wi-Fi ir maksas, jū s maksā jat vienu reizi un izmantojat visu atvaļ inā jumu, viņ i jums pieš ķ ir paroli, vienu par visiem.
аватар tanika_
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki, dā rgie tū risti. Tā kā daudziem no jums ir situā cija, ka viesnī ca nebija tā da, kā du gribē jā t, bet gan tā , kas palika. Atnā kot mā jā s un palasot iepriekš ē jā s atsauksmes, maigi izsakoties nervozi, jo netī rā veļ a, veca nobruž ā ta istaba un tī rī š ana reizi nedē ļ ā brī vdienu plā nos nebija iekļ auta ((Bet nebija ko darī t, sā ka vā kties. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgie tū risti.
Tā kā daudziem no jums ir situā cija, ka viesnī ca nebija tā da, kā du gribē jā t, bet gan tā , kas palika. Atnā kot mā jā s un palasot iepriekš ē jā s atsauksmes, maigi izsakoties nervozi, jo netī rā veļ a, veca nobruž ā ta istaba un tī rī š ana reizi nedē ļ ā brī vdienu plā nos nebija iekļ auta ((Bet nebija ko darī t, sā ka vā kties. Manā dzī vē tā bija pirmā s reizes), kad nolē ma ņ emt lī dzi dvieļ us un savu gultu, lai vismaz viesnī cas netī rā veļ a nesabojā brī vdienas (kā izrā dī jā s, tas viss tika vilkts velti, viesnī ca bija tī ra) .
NUMURS:
Ierodoties viesnī cā mū s iekā rtoja krieviski runā još a meitene (pē c novē rojumiem viņ a mainī jā s, tikai tajā s dienā s, kad nā k krievu tū risti, tad ar personā lu runā jā m angliski). Iekā rtojā s uzreiz, jo ieradā mies ī si pirms 14.00. Viņ i uzreiz sā ka uzdot jautā jumus: vai istaba ir tī ra un gaiš a, ar skatu uz jū ru un tā tā lā k.
Atbildes bija apstiprinoš as, tač u ar zinā mā m baž ā m nokā rtojā s. Uztraukumam nebija gala, kad viņ i ieraudzī ja tī ru (tikai nolaizī tu) istabu ar tī ru gultu un dvieļ iem. (Nedē ļ as laikā istabiņ a tika iztī rī ta 4 reizes un mainī ta gulta un dvieļ i. Uz galda pat atradā m istabu uzkopš anas grafiku pa datumiem, tī rī jā m skaidri pē c tiem) Pielikumā visas foto istabas pē c ieraš anā s. Nu liels bonuss mums bija skats no balkona uz jū ru un baseinu) Godī gi pieņ ē mā m, ka mums vienkā rš i traki paveicā s un izgā jā m no istabas par kuru gribē jā m paņ emt naudu, bet neviens nemaksā ja un vienkā rš i iedevā m viņ am kā pē dē jam, ti, viesnī ca bija pilna. Es ceru, ka pā rē jā s telpas, ar kurā m jū s saskaraties, nebū s sliktā kas. Vienmē r ir karsts ū dens un naktī tas arī sā k uzkarst 40 sekundes pē c krā na atvē rš anas.
Ir š ķ idrā s ziepes (ž eleja, š ampū ns un viss pā rē jais, ko lieto, jā ņ em lī dzi vai jā pē rk lielveikalā pā ri ielai), fē ns un gludeklis arī nav. Kondicionieris strā dā labi, autonoms, pats uzstā di temperatū ru. Nav odu vai citu kodienu vai grauzē ju. Skudras var parā dī ties tikai tad, ja atstā jat uz galda kaut ko saldu, sakopties. Viņ i pazū d. Kiprā vispā r nav ne odu, ne kniš ļ u. Tā pē c jums nav jā ņ em fumigatori)) Ja jū s sasalst, skapī ir siltas segas. Un papildus spilveni. Ē dienu gatavoš anai ir pilnī gi viss, ko neizmantojā m. Mē s paņ ē mā m HB un pusdienojā m restorā nā . Bet, kas iet ar bē rniem vai vienkā rš i vē las ietaupī t, jū s saņ emsiet pilnu virtuvi pē c ieraš anā s.
Ē DIENS:
Angļ u brokastis: omlete, vā rī tas, ceptas olas, bekons, pupiņ as tomā tos, cepts cukini un tomā ti, grauzdiņ š , 4 veidu ievā rī jums, siera š ķ ē les, desiņ as, grauzdiņ š , greipfrū ts 3 veidi, augļ u salā ti, tē ja, kafija, sula (veids, piens, graudaugi, kū ciņ as.
Vakariņ as: katru dienu daž ā das, diezgan pieklā jī gas, bet vē las. Tā sā kums pulksten 19.00. Tā pē c pē c viņ a nav vē lē š anā s nekur doties. Es noteikti dotu priekš roku pusdienā m, bet diemž ē l tā s nemainā s (un, ja jū s ē dat ekskursijā , neviens jums neatnesī s pusdienas).
Vakariņ as tiek pasniegtas ar daž ā diem salā tiem, grieķ u mē rcē m, olī vā m, ikdienā gatavotā m jū ras veltē m, cū kgaļ u, liellopa gaļ u un vistu. Garnē jums, pī rā gi 4 veidi. No augļ iem: arbū zs, melone, plū me, aprikoze, persiks. Dzē rieni nav iekļ auti. Ē da daudz, bet nekas ī paš s nepalika atmiņ ā (atkal gaumes lieta). Lai gan viņ i labi gatavo.
Viņ i atklā ja absolū ti satriecoš u itā ļ u restorā nu DE MEDICI, virzienā uz centru labajā pusē , avē nijas priekš galā . Viņ i gatavo labi un nav dā rgi. Pusdienas ar restorā na apkalpoš anu maksā s 8.5 eiro vienai personai. Zupa no 3 iespē jā m, Cē zara salā ti ar garnelē m vai vistu/vai spageti (karbonā ra, beloņ as) un apelsī nu SVAIGI !!!
) + Dā vana no restorā na maizī tes, sviests, olī vas. Lielisks sausais baltvī ns 250ml. 4 eiro. Vakariņ as arī lieliskas - 10 eiro no cilvē ka. Pē c š ī restorā na mē s devā mies tikai izmē ģ inā t meze zivis krodziņ ā MARCOS un nolē mā m neeksperimentē t)) Pastā vī gi pusdienojā m MEDICE. Un tur var pasū tī t pusdienas no vakara ē dienkartes. Tiek uzskatī ts, ka Marcos zivju uzkoda ir lieliska, un tā sastā v no 23 ē dieniem. (Skaists skats uz jū ru, 23 ē dieni, ne visas zivis, tajos ir arī grieķ u salā ti, daž ā di smē rē jami, marinē ti dā rzeņ i un olī vas.
Bū tī bā.7 zivju ē dieni (garneles, kalmā ri, pā ris gliemeņ u, grilē tas zivis (visas pa gabalu) un zivju kastrolis, kalmā ru gredzeni, marinē ti roņ i un cepta moiva) Visi maksā.23 eiro no cilvē ka. Mazliet piekrā pa ar vī nu, nepievienoja ap 250ml.
PLUDMA:
Baseins viesnī cā atvē rts lī dz 18.00! ! ! ! ! Paš valdī bas pludmale 5 min. pastaiga, kam seko Sands pludmale (manuprā t netī rā kā pē c 12 dienā m) 10 minū tē s. no viesnī cas. Nissi pludmale precī zi 25 minū tē s. staigā t ne mierī gu soli.
Ilgi mē ģ inā jā m saprast, kā.15 minū tē s ieradā s iepriekš ē jo atsauksmju tū risti. Mums ne reizi neizdevā s))) Ne takā gar jū ru, ne Nissi avē nijā . 25 minū tes un punkts)) Pati Nissi pludmale ir ļ oti skaista, bet lī dz pulksten 11 pē cpusdienā . 10 jau ir ļ oti pā rpildī ts un 11 jau pilns ar aļ ģ ē m un atkritumiem no nakts ballī tē m. Iet apmē ram 100m dziļ umā , daž reiz padodas un peldi sī kumos))) bet tuvā k cilvē ku dziļ umam kļ ū st mazā ks un ū dens ir nenormā li tī rs. Viesnī cas otrā pusē (starp citu, arī.25 minū tes.
kā jā m) osta un plaš a pludmales josla. Tur vietas pietiek visiem. Tā pē c izvē lieties viesnī cu netā lu no vietas, kuru vē laties redzē t. Netā lu no centra un ballī tē m ir osta un plaš as pludmales (starp citu, nav slikti), netā lu no Nissi pludmales - tikai š ī pludmale un centrs apmē ram 40 minū tes. stomp)) Panas atrodas tieš i pa vidu starp abiem. No rī ta 25 minū tes stampā jamies pludmalē . un atpakaļ.25 minū tes Pusdienas centrā.15 minū tes un atpakaļ , vakarā diskotē kā vai ekskursijā s tā s paš as 20 minū tes.
))) Tiek nodroš inā ta veselī ga sejas krā sa un lieliska fiziskā forma)))
Ekskursijas:
Paņ ē ma 2 (protams, ka ne no tū roperatora). Krievijas ekskursiju biroji atrodas Nissi avē nijā . Aizveda uz Jeruzalemi. Lieliska ekskursija (birojā.250 eiro, tū roperatoram 295 !! ) un pastaiga uz kuģ i Captain Marco. (Tū roperatoram ir 35 eiro, tū risma aģ entū rai 25 eiro, ar pusdienā m aizvedā m tieš i uz ostu par 20 eiro!
No rī ta neiet uz jū ru, brauciens sā kas 11.15, 3 stundas peldaties saulē (parasti ir ē na, kur paslē pties), skati interesanti tikai pirmo stundu, tad neko ī paš i neredzi, vienkā rš i brauc ar laivu. Manuprā t, pietiktu ar stundu garu tū ri par 5 eiro (pā rdod arī ostā ). Lai gan kapteinis ir izcils un labi paē dis.
Tā tad, ja esat noguris no garlaicī gas filcē š anas pludmalē , kuģ is CAPTAIN MARCO ir tas, kas jums nepiecieš ams, un fotogrā fijas ir vienkā rš i lieliskas, un jū s peldat 2 reizes zilajā s lagū nā s.
Jeruzaleme ir brī niš ķ ī ga ekskursija, neskatoties uz nakts lidojumiem, nenož ē loju vairā k nekā vienu reizi. Vī zas pasē neliek, apbraucat visas svē tvietas un Nā ves jū ru papildus)) Tikai neievadiet gida stā stus par to, ka templis neko nepā rdod. Templī nedrī kst pā rdot, bet netā lu no tempļ a tieš i rokā s iedur 3 reizes lē tā k)) Vispirms jū s aizvedī s uz oficiā lo iepirkš anā s centru.
Var bū t vē rts iegā dā ties dā rgas ikonas un daž as zelta un sudraba lietas, ir izvē le un iespē ja, ka tas nav viltojums. Bet koka krusti uz ā rdurvī m, sveces no vaska un parafī na, magnē ti, sarkani diegi, var nopirkt tieš i pie Kristus dzimš anas baznī cas 3 REIZES LĒ TĀ K! ! ! !!
(veikalā krusts 10 eiro, pie tempļ a - 3, sveces ķ ekars 10 eiro, pie tempļ a - 3 tieš i tā pat) Pē rciet Betlē mes Jaunavas ikonu tieš i templī , mazā s ikoniņ as var nopirkt centrā no 7 dolā riem. viens. Kopumā tas bija nepatī kams brī dis tū rē , un tā pē c man viss ļ oti patika.
Tā pat kā viss, ko viņ a gribē ja pateikt. Lai jaukas brī vdienas. Es atbildē š u uz jautā jumu, rakstiet))
аватар skril
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i par viņ u lasa daž ā das lietas, kā vienmē r - garš u un krā su ... Kopā bija 2 ģ imenes un 4 bē rni : ), 9 mē neš i, 2 gadi, 4 gadi un 11 gadi. - Internetā iepriekš rezervē jā m 2 maš ī nas nomai, sanā ca 300 eiro uz ģ imeni. … Tomēr ▾ Viņ i par viņ u lasa daž ā das lietas, kā vienmē r - garš u un krā su ...
Kopā bija 2 ģ imenes un 4 bē rni : ), 9 mē neš i, 2 gadi, 4 gadi un 11 gadi.
-
Internetā iepriekš rezervē jā m 2 maš ī nas nomai, sanā ca 300 eiro uz ģ imeni.
Mē s ceļ ojā m pa visu Kipru lī dz Pafosai ieskaitot.
Mē s ar nolū ku neņ ē mā m all inclusive, jo negribē jā m visu dienu sē dē t viesnī cā un istabā ir virtuve, un veikals atrodas 5 metrus no viesnī cas, lielveikals un galvenā iela ir 200 metru attā lumā . Jū s vienmē r varat iegā dā ties "uzkodu" - ielieciet to ledusskapī.
Sē ž u viesnī cā ir Ē ģ ipte-Turcija. (Š eit - europa, "van dolā ru" neviens neprasī s, visi smaidī gi un draudzī gi. )
-
Un mē s gā jā m, paskatī jā mies.. , patika; Greko rags (10 minū š u braucienā no viesnī cas) tiem, kam patī k nirt no augstuma - tas tā.
Afrodī tes dzimtene pa ceļ am uz Pafosu - paņ em peldbikses, peldi, laba vieta. Labā k dienas pirmajā pusē vai vakarā - mazā k tū ristu, kurus pā rvadā autobusi : )
-
Amfiteā tris, karaļ u kapenes, Diā nas cietoksnis..
visiem patika un ir vē rts redzē t.

-
Ayia Napa parasti ir jaunieš u kū rorts, tur ir daudz, bā ri un diskotē kas - tā pat.
Netā lu no viesnī cas ir 2 pludmales, viena 10 minū tes pa kreisi, otra pa labi.
Mē s negā jā m pa kreisi, pa labi bija oļ i un nedaudz akmeņ ains : ) labā k doties uz nissi pludmali, 3 minū tes ar automaš ī nu no viesnī cas (pa kreisi).
Pludmale lieliska, bē rniem - pati lieta, smiltis ir labas.
Var ņ emt lī dzi katamarā nu 20 eiro stundā , izpletni 50 eiro par 2 un citas izklaides.
Nerakstiet visu, tas ir jā redz.

No konkrē tas viesnī cas mī nusiem; brokastis ir nedaudz noguruš as 2. uzturē š anā s nedē ļ ā. . kaut kā vienā das, bet vakariņ as visas izcilas - daudzveidī gas, vienmē r kaut kas jauns.
-
No plusiem viss pā rē jais : ) starp citu, ja tuvumā kā ds trokš ņ ojoš s neļ auj gulē t, kas ir reti - bet nekad nevar zinā t. . viens nolika angļ us kaimiņ mā jā - viņ i no rī ta sū dzē jā s vadī tā jai ( uzmanī gs onkulis vienmē r iet visu pieskatī t - viņ u grū ti apmulsinā t) - viss tika nokā rtots, atrisina visas problē mas - nekautrē jies - kontakts.
аватар Evdok
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Palasot iepriekš ē jā s atsauksmes, mums bija bail iet (man, sievai un bē rnam 6 gadi). Bet, godī gi sakot, izejas nebija : ) Ī sā k sakot - laba viesnī ca. Uzreiz gribu brī dinā t - nopirkā m apartamentus ar skatu uz jū ru caur Biblioglobusu, un viesnī cā tā du praktiski nav, labā kajā gadī jumā ne vienā , ne otrā pusē , vai arī š o skatu kaut kas aizslē gs. … Tomēr ▾ Palasot iepriekš ē jā s atsauksmes, mums bija bail iet (man, sievai un bē rnam 6 gadi). Bet, godī gi sakot, izejas nebija : ) Ī sā k sakot - laba viesnī ca. Uzreiz gribu brī dinā t - nopirkā m apartamentus ar skatu uz jū ru caur Biblioglobusu, un viesnī cā tā du praktiski nav, labā kajā gadī jumā ne vienā , ne otrā pusē , vai arī š o skatu kaut kas aizslē gs. Tā pē c nepā rmaksā jiet par to, raugieties godī gi no malas. Ja paveiksies - istabiņ a bū s prom no restorā na, citā di skaļ a mū zika bū s garantē ta lī dz kā diem 12 naktī (bet tā da iespē ja ir gandrī z jebkurā viesnī cā ). Nu vē l viens no š iem mī nusiem - nav animā cijas krievu valodā , lī dz normā lai smilš u pludmalei aiziet kā das 7 minū tes, pa TV nav krievu kanā lu, stulba sistē ma ar internetu.
Tagad par plusiem. Ļ oti draudzī gs personā ls, daž i runā krieviski. Normā la virtuve, pilnī ga rindu neesamī ba. Laba apkalpoš ana numurā , laba uzkopš ana. Nav slikti tuvā kā smilš u pludmale (zilais karogs par draudzī gumu videi). Jā , ir tikai viena ieeja ar smiltī m, un, lai normā li peldē tu (esmu 182 cm garš ), ir jā iet aiz gleznaina akmeņ u kalna. Pludmale ir diezgan klusa un mierī ga. Jā , viesnī ca man patika kopumā , bet, katru dienu ejot uz pludmali, gā jā m garā m vairā kā m viesnī cā m, un man nebija slinkums veikt tur "izlū koš anu". Labā kais (un atrodas gandrī z pludmalē ) š ajā vietā joprojā m bū s CALLISTO HOLIDAY VILLAGE,
Kurš dosies - iesaku tuvē jo Luna parku, bē rni (un pieauguš ie) bū s sajū smā .
аватар Alisaaa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es domā ju, kur doties atvaļ inā jumā . Gribē ju doties uz Grieķ iju, bet atvaļ inā jums beidzā s, un vī za uz Kipru tika noformē ta vienā dienā . Š eit viņ a aizgā ja. . . Par laimi, tas izrā dī jā s lē tā ks. … Tomēr ▾ Es domā ju, kur doties atvaļ inā jumā . Gribē ju doties uz Grieķ iju, bet atvaļ inā jums beidzā s, un vī za uz Kipru tika noformē ta vienā dienā . Š eit viņ a aizgā ja. . . Par laimi, tas izrā dī jā s lē tā ks. Tiesa, par š o naudu - var atpū sties Eiropā - daudz labā ka vieta. Tā nu mē s nolaidā mies un mū s aizsū tī ja uz autobusu – teica, ka jū su Panas viesnī ca (uzreiz parā dī jā s daž as nelabas asociā cijas). Kamē r braucā m, daba atgā dinā ja sauso, nokaltuš o Turciju. Pa ceļ am viņ i ieveda citus tū ristus uz 5 un 4 zvaigznē m, mums kļ uva arvien biedē još ā k - Kas ir mū su 3 zvaigzne? . Patī kami pā rsteigts, ka viņ š bija pirmajā rindā . Nokā rtojā s uzreiz, bet darbinieki pļ ā pā ja angliski, uzreiz nesapratī si. Ejot uz istabu - teritorija zaļ a, ne kā ā rā , divstā vu mā jas ar 4 istabā m katrā . Standarta istaba-gulta, lampas, duš a, tualete, galds, ledusskapis (atgā dina pansionā tu). Labi, lietas sakā rtotas, aizbraucu paskatī ties, kur jū ra ar baltā m smiltī m. Pa ceļ am satikā m nelielu baseinu, daudz trokš ņ ainu jaunieš u no Anglijas, Vā cijas (krievu maz). Tas ir lieliski, ka, sē ž ot pie baseina, var redzē t jū ru - tikai akmens mest. Bet pretī nav pludmales - daž i bruģ akmeņ i un akmeņ i. Nedaudz uz sā niem ā rpus viesnī cas, apmē ram 2 minū tes un neliela pludmale-smiltis ar sajauktiem akmeņ iem (Lehak un lietussargs 5 USD). Ieeja jū rā ir slikti akmeņ aina, un mums tū risma aģ entū rā stā stī ja baltas smilš u pludmales un smilš ains saulriets. Un š eit tas nemaz nav tā . Ī paš i nevar peldē t, kur lī dz ceļ iem, kur lī dz pleciem, pastā vī gi ar kā ju pieskaroties akmeņ iem, kas izceļ as (nav patī kams prieks). Atradā m vienī go izeju – nopirkā m matrač us un uz tiem peldē jā mies. Un tagad par pā rtiku: viņ i paņ ē ma viss iekļ auts. Esmu visapkā rt - badā nenomiru, bet izvē le ir maza, un darbinieki, Kipras vī ri, ir kaut kā mū ž ī gi neapmierinā ti, vai nu izsvilpj tavu ierī ci tī ru, vai pā rliek sava galda sā lstraukus uz nā kamo. . bet viņ iem paskaidrot - tas nebija iespē jams, viņ i neko nesaprata (vai izliekas). Vispā r personā ls ne gluž i iedvesmoja. 7 dienas paskrē ja vē ja spā rniem – pat pē dē jā s divas gribē jā s mā jā s. Un vispā r es labi atpū tos - vienmē r cenš os domā t par labo, pat ja apkā rt nav ī paš i labi. Un iet vai nē - izlemiet pats, bet es vairs nevē los braukt uz Kipru. Labā kā s valstis - gaidiet mani!
аватар janeer72
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Nav jauki, pretī gi, pretī gi! Cilvē ki uz turieni neiet, it ī paš i ar Natā liju Tū rsu - zemisks birojs, negaidī ja tik mazas š ķ ebinoš as lietas no tik liela tū roperatora. Visi, kas ceļ o pa "Fortū nu" it kā uz VIESNĪ CU, nonā k š ajos š ausmī gajos apartamentos, kur nav ne pludmales, ne miera, ne cilvē cisku attiecī bu. … Tomēr ▾ Nav jauki, pretī gi, pretī gi! Cilvē ki uz turieni neiet, it ī paš i ar Natā liju Tū rsu - zemisks birojs, negaidī ja tik mazas š ķ ebinoš as lietas no tik liela tū roperatora. Visi, kas ceļ o pa "Fortū nu" it kā uz VIESNĪ CU, nonā k š ajos š ausmī gajos apartamentos, kur nav ne pludmales, ne miera, ne cilvē cisku attiecī bu. Labā k nekā jebkura cita lē ta viesnī ca Aijanapā , nekā š ie nejaukie, netī rie skapji ar daudzā m ā rzemju š vaku bē rniem. Lē tā kā publika ir no Vā cijas, Anglijas, Itā lijas u. c. tur atpū š aties, izdariet secinā jumus, kungi. .
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tos Panas viesnī cā Ayanapā no 2010. gada 30. jū nija lī dz 7. jū lijam vienvietī gā istabā pē c Fortuna sistē mas no Maskavas caur uzņ ē mumu Rusaero. Par nedē ļ u viss iekļ auts samaksā ju 26 tū kstoš us rubļ u. … Tomēr ▾ Atpū tos Panas viesnī cā Ayanapā no 2010. gada 30. jū nija lī dz 7. jū lijam vienvietī gā istabā pē c Fortuna sistē mas no Maskavas caur uzņ ē mumu Rusaero. Par nedē ļ u viss iekļ auts samaksā ju 26 tū kstoš us rubļ u. Pirmajā dienā mū s atveda uz viesnī cu 11:00. Reģ istratū ras zā lē gaidī ju reģ istrē š anos lī dz 14:00. Pē c tam mani aizsū tī ja uz istabu, kas atradā s pie atkritumu izgā ztuves un blakus bū vlaukumam. Uz 4001. istabas izkā rtnes bija rakstī ts "istaba krieviem". Telpā visu diennakti ir neglī ts troksnis un putekļ i. Blakus atrodas dzē rienu veikals. Numurā un visā viesnī cā nedarbojas neviens Krievijas televī zijas kanā ls. Seifs 16 eiro nedē ļ ā . Darbinieki bulgā ru apkopē ji ir rupji, neļ auj gulē t istabā no 8 no rī ta. Telpā nav skaņ as izolā cijas. Nav iespē jams aizmigt! ! ! Pē c maniem daudzu dienu lū gumiem un lī dz brī dim, kad uzrā dī ju viesnī cas vadī bai savu viena Maskavas izdevuma ž urnā lista apliecī bu un piedraudē ju uzrakstī t rakstu par viņ u viesnī cu Maskavā ar pievienotā m fotogrā fijā m no istabas netā lu no atkritumu kaudzes, mani negribī gi aizkustinā ja. uz citu istabu blakus baseinam. Tē ja, kafija un dzē rieni jā gaida pie viesmī ļ iem restorā nā.20 minū tes. Pilsē tā atpū š as piedzē ruš ies studentu vecuma angļ u jaunieš i. Viņ i kliedz un brauc ar rū koņ u ar motocikliem. Pilsē tā nav neviena liela veikala. Nekā das iepirkš anā s, viens ķ ī nieš u bardaks. Pā rdevē ji arī vieni bulgā ri visur ir rupji un sī knaudu nedod. Sliktā akmeņ ainā pludmalē sauļ oš anā s krē sls un lietussargs maksā ja 5 eiro dienā . Dzē rieni un ē dieni un dvielis ir jā iegā dā jas un jā ņ em lī dzi. Brauciens ar taksometru pa pilsē tu 3 km garumā maksā.10 eiro, brauciens ar vecu brū koš u autobusu maksā.1, 5 eiro par pā ris pieturā m. Atpū ta Akvaparkā maksā.32 eiro, visas atrakcijas ir vecas, 1996. gadā celtas. Konstrukcijas ir sarū sē juš as un uz tā m nav droš i braukt. Ē š ana parkā ir vismaz 15 eiro plus 5 eiro par noliktavas skapī ti. Izbraucot 7. jū lijā pulksten 7 no rī ta neviens no darbiniekiem mani nepamodinā ja. Nobeigumā varu teikt, ka pē c atvaļ inā juma Turcijā vai Taizemē uz š o Ayanapas viesnī cu nevajadzē tu doties. . . Viss ir ļ oti nepamatoti dā rgs un ļ oti garlaicī gs. ! ! ! Mans kontakttā lrunis Maskavā ir 8-916-857-37-99 Dmitrijs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар perojjjj
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca sastā v no atseviš ķ ā m dzī vokļ u mā jā m. Dzī vokļ i ir milzī gi! Kaimiņ us nedzird, jo mā ja ir atseviš ķ i. Ē diens bija garš ī gs, ļ oti garš ī gas mē rces, kalmā ri, dā rzeņ u salā ti, austrumu saldumi! Noī rē ju riteni, ļ oti ē rti, lī dz pludmalei 7 minū tes ar smiltī m uz velo. … Tomēr ▾ Viesnī ca sastā v no atseviš ķ ā m dzī vokļ u mā jā m. Dzī vokļ i ir milzī gi! Kaimiņ us nedzird, jo mā ja ir atseviš ķ i. Ē diens bija garš ī gs, ļ oti garš ī gas mē rces, kalmā ri, dā rzeņ u salā ti, austrumu saldumi! Noī rē ju riteni, ļ oti ē rti, lī dz pludmalei 7 minū tes ar smiltī m uz velo. Smiltis pludmalē tika ievestas no Ē ģ iptes. Reģ istratū rā runā krieviski. Viesnī cas apsargs no Baltijas valstī m, viņ am visi jautā jumi). Pastaigas attā lums lī dz klubiem ir 20 min. . Braucam ar taksi, 10 eiro. Daudzi klubi noteiktā Ayia Napa apgabalā , daž i dī dž eji no Maskavas klubiem. Vienmē r pieejams remikss "I am a wave". Jauku atpū tu!
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель был открыт в 2001 году. Состоит из 45 корпусов. Расположен недалеко от центра Айя-Напы и красивого пляжа с чистой водой, всего в нескольких шагах от отеля. В отеле есть широкий выбор удобств и развлечений для всех возрастов. Для маленьких гостей предусмотрена игровая площадка и детский бассейн. Ресторан отеля предоставляет гостям большой выбор блюд интернациональной и кипрской кухни, а также местные вина. Также к услугам гостей анимационные программы, еженедельное фольклорное шоу и специальные тематические буфеты. В отеле работает русскоговорящий персонал. Отель идеально подходит для семейного отдыха и семейных пар.

Atrašanās vieta Отель расположен в 51 км от международного аэропорта Ларнака, в 1,5 км от центра города Айя Напа, недалеко от пляжа Rocky. Знаменитый пляж Нисси находится всего в 10 минутах от отеля.
Pludmales apraksts У самого отеля — пляж камни, ближайшие песчаные пляжи: пляж Rocky — 50 м, пляж Sandy — 300 м. Пляжные полотенца можно взять в отеле: платно.
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения на ресепшене (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в общественных зонах отеля (бесплатно), лаунж с ТВ, мини-маркет, трансфер до центра города (платно), 1 ресторан Arcadia (есть вегетарианское меню, безглютеновое питание: по запросу), 2 бара — лобби-бар (10:30-00:00), бар у бассейна (11:00-18:00), 1 открытый бассейн (570 м2), 1 крытый бассейн (44 м2).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (бесплатно), детская анимация (русские аниматоры), игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 теннисных корта.
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 138 номеров.

Istabās

Кондиционер (бесплатно), ванная комната, туалетные принадлежности, ТВ, телефон, сейф (платно), мини-кухня: чайник, плита, тостер, мини-холодильник (бесплатно), микроволновая печь, набор посуды и кухонные принадлежности (бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: 5 раз в неделю, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, услуга wake-up.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese Petraris Str 3, PO Box 30370, 5343, Ayia Napa, Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 23 72 57 00
Fax: +357 23 72 57 01
Tīmekļa vietne: Panas Holiday Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).