Laba viesnīca netālu no jūras

Rakstīts: 20 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 15 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, agri rezervē jot daž us mē neš us pirms svē tkiem.

Reģ istrē š anā s noritē ja labi, neskatoties uz to, ka ieradā mies 11-00, bijā m uzreiz iekā rtojuš ies (lai gan jā piebilst, ka ne visiem tā paveicā s ar mū su jaunpienā cē ju grupu). Numurs veiksmī gi iegū ts, Nr. 161.16. korpusā . No vienas puses skats uz jū ru caur zaļ o zā lienu, no otras uz baseinu. Visas ē kas ir 2 stā vu, katrā lī dz 8 istabā m. Tajā paš ā laikā viesnī ca ir diezgan liela, daž as ē kas atrodas pā ri ielai no galvenā s ē kas ar reģ istratū ru.

Pati istaba nav slikta, diezgan plaš a, ar koplietoš anas istabu, guļ amistabu un vannas istabu.


Koplietoš anas telpā ir dī vā ns, un 1-gulta, kuru iespē jams pā rveidot par 2-vietī gu, kā arī virtuvī te ar visiem virtuves piederumiem. Ir neliels ledusskapis (kaut arī vecs un slikti aizvē rts), elektriskā plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, tosteris. Televizors koptelpā ir plakans, lai gan rā dī ja maz (ducis kanā lu grieķ u valodā , viens krievu valodā ). Gaisa kondicionē tā js koplietoš anas telpā un guļ amistabā , lai gan mē s tos neieslē dzā m (lai gan oktobris bija silts, mē s kaut kā neatradā m siltumu).
Guļ amistabā ir 2 gultas, skapis ar seifu (seifs ir maksas), rakstā mgalds, naktsgaldiņ i, kopumā ir pietiekami daudz mē beļ u, lai sakā rtotu lietas 3-4 cilvē kiem. Tiesa, mē beles bija nevī ž ī gas, nedaudz nobruž ā tas, bet ne kritiskas.

Jums jā zina, ka Kiprā papildus kreisā s puses satiksmei ir Eiropas-angļ u kontaktligzdas, 3 kontaktu. Š im nolū kam vietē jos veikalos tiek pā rdoti adapteri.

Balkons ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu, it ī paš i ar krā š ņ u skatu, piemē ram, pie mums). Ir galds un 4 krē sli, bija patī kami pirms gulē tieš anas sarī kot salidojumus.

Vannas istabā ir viss nepiecieš amais - izlietne, vannas istaba ar duš u, tualete - viss ir labā stā voklī . Bija klā t dvieļ u komplekts, kas tika mainī ts vienu reizi mū su ī sā s 5 nakš u uzturē š anā s laikā .
Vispā r runā jot par servisu, pirmā s pā ris dienas netika tī rī tas, bet tas ir iespē jams, jo neizdomā jā m un neizlikā m atbilstoš u zī mi (karā jā s pie durvju roktura). Tā lā k ar tī rī š anu viss bija kā rtī bā , bet pā ris eiro dzeramnaudas nenā ktu par ļ aunu atstā t).
Jā piebilst, ka Wi-Fi darbojā s lieliski, katrā istabā ir iebū vē ts marš rutē tā js, turklā t tas ir bez maksas.
Baseins pie viesnī cas ir diezgan liels, sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem pietiek visiem.


Viesnī cas atraš anā s vieta ir neskaidra. No vienas puses, netā lu no jū ras, burtiski ejiet no baseina pa zā lienu (starp citu, tur nav celiņ u, un ir kaut kā neē rti staigā t pa zaļ u zā li, viņ i ir pieraduš i nestaigā t pa zā lieniem, bet jū s tur var redzē t zā les "zaļ umu" un krā š ņ umu, ne velti Kipra ir bijusī angļ u kolonija) - un te tā ir - jū ra! Bet nav tā das pludmales, kur varē tu normā li ieiet jū rā . tuvā kā ir 5 minū tes pa labi, kad skats uz jū ru (Pernera pludmale). Pa kreisi, pē c ostas, apmē ram 20 minū tes (Pantahu pludmale). Lī dz Nissi pludmalei - pusstunda, lī dz pilsē tas centram - pusstunda. Gar jū ru ir arī brī niš ķ ī gs pastaigu un veloceliņ š .
Ē dinā š ana viesnī cā notiek galvenokā rt 2 reizes dienā , brokastis un vakariņ as. Turklā t brokastis diezgan pieklā jī gas, ē dieni daž ā di, ir kafija, sulas (lai gan kā dreiz dabū ju novecojuš u kukurū zu, bet š is ir izņ ē mums). Arī vakariņ as ir daudzveidī gas (katru vakaru tematiskā s vakariņ as ir veltī tas kā das valsts virtuvei), tač u bez dzē rieniem. Tu sē di, ē d, pienā k viesmī lis, prasa istabas numuru un ko tu gribi dzert. Tas jau ir samaksā ts. Tā pē c daž i apmeklē tā ji paņ ē ma lī dzi ū deni (nezinu, vai tas ir atļ auts). Pusdienas var pasū tī t atseviš ķ i, bet š ķ iet, ka maksā.22 eiro, lē tā k ir pusdienot pilsē tā , vai nopirkt pā rtikas preces un gatavot istabā (ko mē s darī jā m). Blakus ir pietiekami daudz veikalu, noteikti nevar pateikt, kurš no tiem ir lē tā ks vai dā rgā ks. Tas, kas atrodas pretī viesnī cai, ir dā rgā ks, tas ir skaidrs.

Jā piebilst, ka darbinieki pā rsvarā runā angliski (un protams grieķ u valodā ). Krievvalodī gie ir, bet maz. Tas attiecas gan uz viesnī cu, gan uz Aijanapu kopumā . Kā dam tas var sagā dā t neē rtī bas, citiem – iespē ja praktizē t angļ u valodu. Apmeklē tā ju vidū dominē arī angliski un vā ciski runā još ie, tā pē c kr. vismaz mums bija.

Viesnī cā ir kaut kas lī dzī gs animā cijai, bet kaut kā netieš i - vakara animā ciju vienu vakaru prezentē ja bē rnu programma, divus vakarus - karaoke, kur, protams, dominē ja krievu dziesmas. Izsludinā tā s diskotē kas nenotika, iespē jams, kvoruma trū kuma dē ļ . Pē cpusdienā baseinā atkal notiek kaut kas lī dzī gs ū dens vingroš anai, ja ir vē lē tā ju grupa.
Viesnī cā ir pā ris slē pti bonusi, kas nav minē ti pie reģ istrā cijas un gids nemin, to zinā jā m lasot aprakstus un atsauksmes. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, to var izmantot bez maksas, lai gan tur neko ī paš u darī t nevaru - nevarē ju ieslē gt skrejceliņ u, simulatori ir veci, sarū sē juš i, un pati trenaž ieru zā le maza. patī kamā ks bonuss ir akvaparks, kas atrodas blakus esoš ajā viesnī cā Electra Holiday Village. Tā kā viesnī cas ir no viena un tā paš a ī paš nieka, jū s varat izmantot ū dens atrakciju parku bez maksas, tā pē c jums ir jā valkā dzeltena rokassprā dze.
Akvaparks ir mazs, bet kā atpū tas iespē ja diezgan cienī gs, turklā t bez maksas var dabū t dzē rienus (ū deni, sulas, alu), saldē jumu, neskatoties uz to, ka tavā "dzimtajā " viesnī cā tā da nav. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu