Numurs ar skatu uz kapsētu

Rakstīts: 16 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 16 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Dzī vojā m 515. istabā , kas iet tieš i uz kapsē tu.
Sā kumā apnika, prasī jā m pā rmaiņ as, tad pieradā m un pat kaut kā trakojā s: iepretim kapsē tai zem logiem ē d jautras kiprieš u mū zikas pavadī bā , uz balkona dzeram tē ju. Stulbs un mī lī gs.
Saka, ka krievi galvenokā rt ir apmetuš ies otrā pusē , tā pē c gatavojieties.
Tagad par viesnī cu:
Lī dz centram 3 minū tes ar kā jā m, lī dz jū rai - 5. Atraš anā s vieta 5.
Noņ emts katru dienu. Nomainiet dvieļ us, ielejiet tualetē zilas ķ imikā lijas. Ar tī rī š anu nebija nekā du problē mu.
WiFi darbojā s pusē istabas.

Uz ielas pā rsvarā bija kluss, lai gan, iespē jams, sezonā š eit bija trokš ņ ains: krodziņ ā zem istabas skan Kipras mū zika, piektdienā s kafejnī cā pa kreisi skan dzī vā mū zika un š ķ ī bi deju grī da. Bet jā atzī st, ka tur visa pilsē ta ir tā da un vē l trakā ka. Š ajā viesnī cā joprojā m ir kluss, galu galā McDonalds nav trokš ņ ains, ir nepabeigta kafejnī ca, kurā naktī ir kluss, un kapsē tā parasti vienmē r ir mierī gs, bez starpgadī jumiem. Tā tad mū su viesnī ca joprojā m ir klusa ar retiem izņ ē mumiem. Reiz lī dz vieniem naktī krodziņ ā pie numura bija koncerts, tā pē c viņ i tur sarī koja mazo naktspī ļ u deju. Č aki-č aki-č aki. . . 0-45. Svilpe un tā tā lā k. Es saprotu vietē jo hī tu!
Paldies par to, ka telpā ir laba skaņ as izolā cija, ja aizver balkona durvis. Naktī nedzirdat ceļ a troksni. Bet smacī gi, pa nakti tomē r ir jā ieslē dz kondicionieris vai jā atver durvis. Tad maš ī nas traucē gulē t, galu galā istaba ir tieš i virs ceļ malas kroga.
Gulta nav 1 liela, bet 2 mazas sastumtas. Tā pē c kā pš anas laikā tie var attā linā ties, uzmanieties, lai neko nesavainotu. Notī riet vē sus palagus, tē jkannu, ledusskapi, televizoru, vienmē r karstu ū deni.
Melpo Antia ē diens ir ļ oti garš ī gs. Mums bija HB. Brokastis tā s paš as, vakariņ as mainī tas. Priekš nieks ir liels puisis. Ī paš i veiksmī gi bija jē rs uz kaula un astoņ kā jis. Jē rs bija viens no labā kajiem manā dzī vē . Kopumā ē diens ir ciets 5. Bez š aubā m un ar pateicī bu.
Bija nepatī kams mī nuss ar elektrī bu. Pirmajā s trī s naktī s pē c kā rtas nodega 3 elektroierī ces. Pirmkā rt, mū su maksa, pē c tam iegā dā tā maksa un treš ajā naktī maksa no klē pjdatora. Pat augš ē jā apgaismojuma spraudņ i daž reiz izslē dzas naktī . Kopumā palikā m bez lā dē tā jiem, bet atradā m veidu - televizorā uzlā dē t no USB. Viņ š iztur š o skā rdu uz elektrī bas un ļ auj uzlā dē t pā ris telefonus vakarā -nakts-rī tos. Tā ds life hack der arī lai neiegā dā tos adapterus savā m rozetē m, bet kā zinā ms.
Priecē lielais viesnī cas izeju skaits, var doties uz jebkuru tuvē jo ielu, daudz eju, durvis, kā pnes, viss ē rti pā rdomā ts.

Viesnī cā atpū š as daudzi krievi, daudzi krievi strā dā , visur runā krieviski, kā jau visā Kiprā . Tā pē c nepalaidiet garā m savu dzimteni, jū s jutī sities kā mā jā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu