Otro reizi nav tā vērts.

Rakstīts: 31 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 19 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Ilgi un smagi domā ju par recenzijas rakstī š anu. Esmu apmeklē jis vairā k nekā.20 valstis un nekad neesmu rakstī jis atsauksmes. Bet š ī ir pirmā ar mazu bē rnu rokā s. Un es nolē mu rakstī t. Un tā , galvenais un sliktā kais š ajā viesnī cā ir attieksme pret tur strā dā još o bijuš o tautieš u uzņ emš anu, konkrē ti pret krieviem, salī dzinā jumā ar jebkuriem citiem ā rzemniekiem no Eiropas, risinot problē mas, nevis vienkā rš i jautā jumi - pā rdot adapteri tirdzniecī bas vieta vai, kur ir tuvā kais veikals. Varbū t tieš i tā viss izvē rtā s neveiksmī gi, jo. mē s ilgi lasī jā m atsauksmes, pirms pē rkam biļ eti š eit, plus sezonas. Bet ne viss ir tik vienkā rš i. Pietiek sē dē t vestibilā un salī dzinā t, kā viņ i sazinā s ar tiem paš iem vā cieš iem, franč iem un pat ar moldā viem vai ukraiņ iem - bet kā ar krieviem.
Un tā , secī bā , izdariet savus secinā jumus. Septembra sā kumā no Pē terburgas lidojā m trī s: es, vī rs, meita 2.5 gadi. Biļ ete no "Biblio Globus", bet pirkta "Alexander Tour", priekš apmaksa par 250 eiro par skatu uz jū ru, pasū tī ta par 50 eiro taksometru no lidostas lī dz viesnī cai. Lidojums tika pā rcelts no plkst. 16 uz plkst. 20, tač u tika iepriekš brī dinā ts. Vecais Boeing 777.2. stā vā - normā ls lidojums. Pie lidostas taksometra uz viesnī cu. Ieradā mies ap vieniem naktī (rē ķ iniet mī nus 1 dienu). No viesnī cas satiku un palī dzē ju novilkt koferus ļ oti patī kamu jaunekli, reģ istratū ru, kurš labi runā ja krieviski. Un...reģ istratū rā no vā rda iznā ca ļ oti stingrs un lakonisks, pat nedraudzī gs, gados sirmgalvis menedž eris, kurš krieviski nerunā ja vispā r.
Pieklā jī gā angļ u valodā , kā arī ar labi saprotoš as ​ ​ un runā još as administratores starpniecī bu viņ i prasī ja klusā ku un augstā ku istabu. mazs bē rns, nu, protams, ar skatu uz jū ru, kopš maksā . Reģ istratū ras darbiniece zinoš i pasmaidī ja un pač ukstē ja, ka numuriņ i ir un visticamā k mums iedos 3. stā vā (viesnī cā ir tikai 4 stā vi). Bet, bargais menedž eris pie letes mums iedeva atslē gas ar numuru 107...1 stā vs, ar tieš u skatu uz kaimiņ u viesnī cu, ar stā vu pusi uz jū ru un. . . tieš i virs restorā na. Redzot, kā pā rsteigumā izstiepā s jaunā reģ istratū ras darbinieces seja, mē ģ inā ju saprast, kā pē c viesnī cas vadī tā jai mē s tik ļ oti nepatikam, ja neskaita to, ka iereģ istrē jā mies naktī , un, spriež ot pē c izskata, viņ i viņ u droš i vien pamodinā ja. uz augš u. Bet atbilde bija tikai viena - citu numuru nav, un viņ am nav pilnvaru risinā t numuru maiņ as jautā jumus, tam ir cits vadī tā js, nā c no rī ta un izlem ar viņ u. Noguruš i pē c lidojuma, ar bē rnu rokā s, neizpakojot koferus, viņ i devā s gulē t, visu atstā jot uz rī ta pusi.

No rī ta reģ istratū rā ļ oti patī kami smaidoš a, manuprā t, Irina (vienmē r ar apsē ju ap kaklu, ar partneri, cik saprotu, abas no bijuš ajā m NVS valstī m, bijuš ā klē ts), sā kumā centā s pā rliecina mū s, ka š ī istabiņ a bija ļ oti laba, un kad nepiekritā m, kā rtē jo reizi prasot, ka mums ir mazs bē rns un negribam, nu vispā r, virs restorā na, 1. stā vā , viņ š arī teica, ka viņ ai nav tiesī bu pā rcelties uz citu istabu, mums vajag augstā ka lī meņ a vadī tā ju. Uz jautā jumu, kur viņ u varē tu atrast, ar zinā mu sarkasmu tika teikts, ka š ai vadī tā jai esot brī va diena, un lī dz brī dim, kad viņ a iznā ca ā rā , neviens viesnī cā nebija pilnvarots ar š o jautā jumu nodarboties.
Uz loģ isko jautā jumu, kā sezonas darbdienā var nebū t personā lsastā va ar noteiktu kompetenci, jau diezgan skarbi tika pateikts, ka viņ i te nav nekā di roboti un viņ iem ir arī tiesī bas atpū sties. Neviens nestrī dē jā s. Tas ir saprotams, mē s maksā jam naudu viesnī cai (padomā jiet par personā lu), lai atnā ktu atpū sties, bet pirms tam jā pagaida, kamē r darbinieki arī atpū š as par mū su naudu. Mē s bijā m pā rsteigti, bet devā mies daļ ē ji izkravā t somas un tad devā mies brokastī s.
Ī sa atkā pe: Ē damistaba/restorā ns: ļ oti pieklā jī gs un sirsnī gi patī kams personā ls (lai gan nerunā krieviski). Viss ir ļ oti veikls un tī rs, ļ oti gudrs personā ls, nekad nav jā gaida vismaz vienu reizi, pē cpusdienā / pusdienā s / vakarā . Viss ir diezgan garš ī gs un daudzveidī gs (izņ emot svaigus augļ us, bet š ajā s valstī s tiem vienmē r ir minimā la smarž a un garš a), ar nosacī jumu, ka tie paliek ne vairā k kā.10-14 dienas, tad tie kļ ū st garlaicī gi un atkā rtojas. Bet normā li. Ļ oti, ļ oti jaukas meitenes animatores, kuras runā krieviski, turklā t pie ē damistabas ieejas satiek arī atpū tniekus. Baseina zona, viesnī cas iekš puse - lieliski, nekā du jautā jumu nav (izņ emot cenas bā rā ? Dabiski, ka noteikums ir - jo tā lā k no viesnī cas, jo lē tā k viss kļ ū st - darbojas nevainojami), ir rotaļ u laukums.
Atgriež amies otrā s dienas realitā tē . Vakarā pie istabas durvī m karā jas zī mī te ar lū gumu ierasties uz reģ istratū ru. Tieš ā m? ! Ejam. Vī ram tiek lū gts ieiet istabā aiz letes. Tur ir arī jauns menedž eris (man š ķ iet, ka viņ u sauc Mihails, bet neesmu pā rliecinā ts), viņ š iepazī stina ar sevi kā vidē jā lī meņ a vadī tā ju un. . . mū su jautā jumu vietā jautā , vai varam pā rcelties uz citu viesnī cu uz pā ris dienas, jo. viņ iem ir “pā rapdzī votī ba”, bet par to mums bū s super-viss iekļ auts. Uzdodam viņ am loģ isku jautā jumu: mums ir mazs bē rns uz rokā m, 3 koferi ar mantā m zem 60 kg, izņ emot iespē ju iedzert bā rā , viss jau ir samaksā ts. Mē s atsakā mies. Viņ i ir aizvainoti. Mē s lū dzam jū s uzklausī t mū su pieprasī jumu. Mē s atkal saskaramies ar "atvaļ inā juma" vadī tā jas neesamī bu viesnī cā , bet vismaz uzzinā jā m viņ as vā rdu - Hrishante. Gaidu nā kamo dienu.

Pa ceļ am uzmetu reģ istratū ru ar istabas problē mā m: Wi-Fi nedarbojas (rezultā tā nedē ļ u mē ģ inā ja salabot, bet neiedarbinā ja, nā cā s izmantot pludmali vai vestibilu , kur man patika tā s paš as Irinas atbilde no reģ istratū ras - kā pē c tev vajag istabā , nā c š urp, te jautrā k); Krievu kanā lus TV nerā dī ja, reģ istratū rā jautā ja divas reizes, atnā ca un uzstā dī ja tikai pē c 2 dienā m (neatkarī gas manipulā cijas ar pulti ir bloķ ē tas); mež onī gi skaļ i, kā putas uz stikla, stikla aizkars-durvis virs vannas istabas "kliedza", mē ģ inot tai pieskarties, vī rs reģ istratū rā paskaidroja - viņ š prasī ja eļ ļ oš anu, bē rns pamodā s no š ī s skaņ as, prasī ja trī s dienas, tad atnesa video ar skaņ u - atnā ca vienkā rš s krievu puisis , halā tā , ar WD-shkoy? rokā s, kas viņ u vienkā rš i pā rpludinā ja ar visu eņ ģ es rotā cijas plakni - viņ a beidza č ī kstē t uz 10 dienā m, bet WD-shka smirdē ja vismaz pā ris dienas.
Mē s atgriež amies treš ā s dienas realitā tē . Koferi nav lī dz galam izpakoti, cerī bā...No rī ta dodamies lejā uz reģ istratū ru cerī bā ieraudzī t atpū tuš os, savukā rt atš ķ irī bā no mums, un š ī s viesnī cas visvarenā vadī tā ja, lai viņ ai pamatotu un paskaidrotu. mū su lū gums, kuram tika pievienots vē l viens - kaimiņ i pa kreisi un pa labi š ausmī gi smē ķ ē , bet tu negribi turē t durvis ciet uz jū ru, pē kš ņ i citā istabā tev paveicas ar š o, un kaimiņ i nesmē ķ ē s . Vē rš amies pie Irinas (ar apsē ju ap kaklu) ar jautā jumu - vai Hriš ante iznā ca un vai viņ u var redzē t. Irina pamā j ar galvu un iziet pa biroja durvī m aiz reģ istratū ras.
Pē c 1 minū tes Irina atgriež as no biroja un saka, ka Hrishante ir aizņ emta un nenā ks ā rā , bet viņ iem ir viens numurs un viņ i to var mums piedā vā t. Dī vaini, protams, ka, zinot (iespē jams), ka prasā m jau 2 dienas, viņ i necienī jā s iznā kt un pat pajautā t, kā ds bija mū su lū gumu iemesls, bet, š ķ iet, jau piedā vā nomaiņ a! Paņ emam atslē gu, pat neskatoties uz atslē gas piekariņ a numuru, skrienam uz š veicaru skatī ties, tā pē c gribas visu izpakot, pakā rt, radī t vismaz komfortu utt.
(Atkā pe: š eit es, protams, samierinā jos, jo es tur nebiju, bet tas, kas sekoja, manuprā t, dod man pamatu tā uzskatī t. Un, manuprā t, Irinas-Hriš antes saruna izskatī jā s š ā di: Klausieties, Hriš ante, te atnā ca problemā tiskie krievi, jau divas dienas prasa nomainī t numuru, un viņ iem kaut kas nemitī gi neiet, jau ir noguruš i. . . Irina, pirmā reize vai kā ? Dodiet viņ iem visvairā k nelaimī gais numurs, palaidiet viņ us vaļ ā , un tad viņ iem tas uzreiz patiks! )

Un mē s ejam apskatī t istabu, un saprotam, ka ejam uz savu istabu, tikai š ī mums pretī , otrā pusē , nr. 104. . . Tas pats 1 stā vs, skats uz jū ru tikpat kā nav - augsti koki ciet, zem balkona, restorā na vietā , tehniskā zona industriā lajiem kompresoriem, auto izkrauš ana, atkritumu tvertnes ar atbilstoš u dzintaru (lai arī ne stipras, bet nekad neslē dzam balkonu, dodot priekš roku gulē t bez kondicioniera) utt. . Saprotu, ka mū s vienkā rš i izsmē ja, atgriež amies, pa kluso iedodam 104 atslē gas un dodamies kā rtot visas lietas savā.107, nolemjot, ka vairs netē rē sim nervus, un samazinā sim kontaktus ar reģ istratū ru, proti ar Krievvalodī gie bijuš ie (? ) tautieš i kaimiņ i lī dz minimumam. Par to viņ i nolē ma.
Telpu uzkopš ana. Vispā r jau ir ok. Tiesa, pirmā s trī s dienas apkopē ja strikti ieradā s tieš i tajā laikā , kad likā m meitu gulē t (no 13 lī dz 15), un, lai kā vī rs nepaskaidroja, viņ š uz gabala uzzī mē ja laika diapazonu. no papī ra - viņ a pamā ja ar galvu, bet viņ i tik un tā ieradā s pulksten vienos. Tad viņ i sā ka tī rī t visu lī dz 12. Jautā ju vī ram, kā viņ š mani pā rliecinā ja - viņ š pasmaidī ja un teica, ka finanses visu izš ķ ir, neaizmirstiet ielikt "pensu", un tad valodas barjera pazū d.
Pludmale. Neveiksme. Visu 14 dienu uzturē š anā s laiku bija vē trains. Pieauguš ajiem viss ir kā rtī bā , ar mazu ir bī stami un neē rti. Pati pludmale (par 7 eiro diennaktī ) - knapi var ielikt 3. Smiltis tiek izņ emtas tikai no lieliem gruž iem, viss ir aprakts gobos un mazos gruveš os. Ja pieliecies, no smiltī m nā k slapjas tabakas smaka un kaut kas bezgarš ī gs, un bē rns rā po un skrien pa tā m. Lietussargi nobruž ā ti un š ausmī gi pinkainā netī rā rū sā . Solā riji ir "noguruš i", salaboti vai vienkā rš i saplī suš i. Bet tam ir stabils (kaut arī ne pā rā k ā trs) Wi-Fi. Nu par 7 eiro dienā vismaz kaut ko.
Viesnī ca. Kopumā.4-ka. Nesen iekš ā š amanē ti, bet ļ oti steidzī gi, vai algoti gastrostrā dnieki, kā mū sē jie, strā dā ja. Redzams, ka viss tika darī ts steigā , kaut kas jau virzā s prom, kur krā soja, ja kaut kas traucē ja vienkā rš i ar rullī ti apbraukā ja, atstā jot nekrā soš anu, kur rullī tis nevarē ja tikt. Kopumā krā soš anas darbs ir diezgan apliets. Mē beles istabā nav paredzē tas mazu bē rnu pā rvietoš anai - dizains ir "akū ts leņ ķ is", turklā t stū ri ir tieš i 3-4 gadus veca bē rna galvas lī menī , un š o stū ru ir ļ oti daudz . Man nā cā s uzlī mē t putu gumiju uz tiem ar lenti.

Mani iepriecinā ja visu koncertprogrammu skaidrā s beigas pulksten 23:00. Jā , no 21:00 uz 23:00 nā cā s “pā rlikt” bē rna dzī ves beigu rež ī mu, bet gulē jā m ar atvē rtu balkonu, gandrī z bez problē mā m (pā ris reizes 7 no rī ta sā kā m pļ aut zā le ar benzī na zā les pļ ā vē ju tieš i zem loga, pā ris reizes 6 no rī ta kaut ko skaļ i darī jā m -tī rī ja baseinā , tas viss pirmajā stā vā liekas "tieš i istabā ").
Izvē lē jā mies dienu ar nekrievu maiņ u : -), sanā ca vē l viena problē ma - mums ir vē lā izrakstī š anā s, 20-00 (ceļ ojumu aģ entū rā teica, ka nopirksim pagarinā jumu uz 20-25 eiro uz vietas bez problē mā m, citā di prasī s par visu dienu , kā pē c tē rē t? Ī sā k sakot, pierunā ts Sanktpē terburgā ). Lū dzam izsniegt pagarinā jumu (jau pē c 10 dienā m atnā ca) - saka, nekā du problē mu, gan par 65 eiro, bet bū s jā atnā k tikai priekš pē dē jā dienā vakarā .
Ir pienā kusi priekš pē dē jā diena, tuvojas vakars - mū su “mī ļ ā kā ” maiņ a, meitene ar š alli ap kaklu. Un...kategorisks atteikums atjaunot - bez skaitļ iem. Nav variantu. Pat par pilnu istabas cenu (paldies mū su ceļ ojumu aģ entū rai). No rī ta cenš amies kaut kā pagarinā t lī dz 15:00, lai bē rns pa dienu guļ istabā , reģ istratū rā paskaidrojam, ka 40 istabas uz grī das tiek izliktas, ir 3 apkopē jas, lai ir mū su istaba. iztī rī ts pē dē jais, bē rns vienkā rš i gulē s. Viņ i savienoja "Alexander Tour", viņ i sauca Hrishante. Nē . No istabas jā iziet pulksten 12.00. Nospļ ā vā mies, sakravā jā m mantas, devā mies uz pludmali, atgriež amies 11-50 - pie mū su istabas jau stā v apkopē ja un burkš ķ...Vispirms vajadzē tu iztī rī t mū su istabu : -). Pa dienu gulē jā m sauļ oš anā s krē slā , bē rns, protams, jū t, ka kaut kas nav kā rtī bā , un viss ceļ š atpakaļ uz Pē terburgu nebija tik karsts. Pulksten 18 viņ i speciā li devā s uz mū su istabu - tā nebija apdzī vota. gaidā ms.
Es rezumē . Kopumā , ja jū s ejat bez bē rniem un jums patī k gulē t pie baseina, tas droš i vien ir normā li. Ir spa, trenaž ieru zā le un trenaž ieru zā les, 6 no rī ta nav jā ieņ em sauļ oš anā s krē sli, jebkurā laikā ir brī vas vietas pie baseina arī sezonas laikā (bijā m no 4. lī dz 19. septembrim). Arī pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nav, daudzi vispā r guļ uz dvieļ iem smiltī s, krasta lī nija lī dz sauļ oš anā s krē sliem plata, vieta atļ auj. Visi darbinieki, izņ emot reģ istratū ru (bijuš os tautieš us) ir maksimā li pieklā jī gi un korekti. Viesnī ca un pagalma zona ir ļ oti mā jī ga un tī ra. Ē diens nav slikts, ir daž ā dī ba. Jū ra nav interesanta. Un visas 2 nedē ļ as bija vē trains.

Nu, nobeigumā svarī gā kais bija tas, ka menedž eris, kurš mē ģ inā ja mums piedā vā t daž as dienas dzī vot citā viesnī cā , teica, kad nolē mā m to "piekraut" ar savā m problē mā m: viņ š izņ ē ma mū su talonu un teica - paskatieties. , jū su kuponā ir tikai atzī me par to, ka esat samaksā jis par skatu uz jū ru. Ne tieš s skats, vai kā ds cits, proti, tikai skats uz jū ru. Tu, ja tu pienā ksi pie balkona margā m un pagriezī si galvu pa kreisi, vai tu ieraudzī si jū ru? Viss – š o nosacī jumu viesnī ca izpilda. Vauč erā nekas vairā k nav - nē , ne tā , ka vajag augstā k, ka vajag klusā ku, ka vajag gultiņ u un nesmē ķ ē još os kaimiņ us utt. utt. Vai jums, pē rkot biļ eti Krievijā , nav grū ti piezvanī t uz mū su viesnī cu un uzzinā t, kas tieš i jums ir ierakstī ts mū su kuponā ? Nu zvaniet nā kamreiz, pastā stī sim par kā diem nosacī jumiem jums ir vienoš anā s un kā di nav : -).
Pabeidzu - pludmale ir slikta, ī paš i atpū sties tajā ar mazu bē rnu. Un, ja jums patī k visu laiku pie baseina - tas ir labi. Nu, un nomainī t reģ istratū ras darbiniekus kopā ar "atpū tuš os" vietē jo vadī tā ju par mū su grū ti nopelnī to naudu. Visu agri viņ i neko neizlemj un nesatiekas ar viesiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu