Es nekad nerakstu atsauksmes, bet nevarēju pretoties un nolēmu brīdināt nākamos ceļotājus

Rakstīts: 15 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 7 — 14 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
2* viesnī cai vizuā li tas pat nav nekas. Mē s, ceļ ojot ne reizi vien, vienmē r izvē lē jā mies ekonomisku variantu, tā pē c arī piestā jā m š ajā viesnī cā , balstoties uz atsauksmē m)
Tač u jau no pirmā s reģ istrē š anā s dienas mums sā kā s problē mas ar istabu.
Izlietne aizsē rē jusi, duš ā ū dens gandrī z kaulam dziļ š un izlido no kabī nes, dvieļ i lai arī tī ri, bet ne ī paš i smarž o, gulta tā da pati kā š ķ iet ap 30 gadus veca. dvieļ i mums tika nomainī ti jau pē dē jā atpū tas dienā , bet gulta ne reizi. Izlietne tika salabota kad video rā dī ja reģ istratū rā )

Tā lā k mū su slē dzene salū za, tai bija signalizā cija un visu nakti č ī kstē ja ik pē c 5 minū tē m, kaitinot visus kaimiņ us. Pirmajā naktī kā ds tikko ieskrē ja mū su istabā , kad mē s jau gulē jā m ! ! ! Beigā s, neviens! Pils bija slē gta, un nav zinā ms, kā telpā izdevies iekļ ū t nepiederoš ai personai. Viņ i atkal nofilmē ja video ar slē dzenes bojā jumu, parā dī ja to reģ istratū rā , pē c pā ris dienā m atnā ca salabot, bet tas joprojā m nedarbojā s pareizi, paldies, vismaz naktī es nebļ ā vu!
Mē s gaidī jā m, kad mū su istabiņ a tiks iztī rī ta, bet neviena nebija! Grī das istabā nā cā s mazgā t paš am, izmantojot dvieļ u-duš as paklā jiņ u, tas jau peldē ja no nemitī gi plū stoš ā ū dens no duš as, kad mazgā jā mies.
Es noslaucī ju putekļ us ar mitrā m salvetē m) Es nevaru gulē t netī rā istabā , tā pē c es to iztī rī ju pats (
naktī ejot uz tualeti nogalinā ju trī s prū š us !! ! Baisi vest mā jā s!
Ņ em lī dzi virvi un drē bju š ķ ipsnas, tur kaut kā var piesiet pie sausiem dvieļ iem, peldes piederumiem un lietā m. Istabā , kā jau atsauksmē s, duš as ž eleju un ziepes nenesa! Es to visu paņ ē mu lī dzi. Viņ i katru dienu nesa tikai tualetes papī ru.
Lī dz tuvā kajai pludmalei nav ilgs laiks, apmē ram 10 minū tes, bet, kad ir karsts, tas kļ ū st nogurdinoš i. Un slavenā Nissi pludmale ir vē l tā lā k! Neticiet, ka tas prasī s 15 minū tes) Karstumā un saulē.30-40 minū tes, tas, protams, ir š ausmas. Pati pludmale ir ļ oti skaista, lī dz pulksten 9 no rī ta kļ ū st pilna ar cilvē kiem, tā pē c sauļ oš anā s krē slu un lietussargu tā dā laikā neatradī si. Pē c brokastī m jā skrien uz turieni! lietussargs, sauļ oš anā s krē sli visur maksā , 2.50 eiro par solā riju un tā da pati cena par lietussargu, tas ir uz visu dienu. Dvieļ i pludmalei viesnī cā netiek nodroš inā ti, tā pē c jā ņ em vai nu lī dzi, vai jā pē rk uz vietas, cena 5 eiro ir viena no lē tā kajā m.

Kopā ar brokastī m paņ ē mā m biļ eti uz Fedrania, lai katru dienu varē tu paē st daž ā dā s iestā dē s, jo Kipra ir slavena ar savu garš ī go un daudzveidī go ē dienu un jū ras veltē m. Brokastis viesnī cā tagad NAV bufete! Ē dienkartē var izvē lē ties no 4 (kā da veida) brokastu iespē jā m, vienu, tikai vienu dzē rienu, vairā k nedos) Vai jau par maksu. Ir bē rnu ē dienkarte. Katru dienu viena un tā pati ē dienkarte. Labi, ka mē s tur bijā m nedē ļ u. Droš i vien karantī nas izmaksas
Viesnī cas teritorija skaista, bet nav saimnieka rokas, viss kaut kā maz salabots, nepabeigts un nesakopts. Baseins tika tī rī ts tikai katru dienu. Baseini diviem ir pieklā jī gi, lieli. Istabā bija WI-FI, seifs bija samaksā ts, ū deni nenesa, veikalā nopirka paku.
Ja es dotos vē lreiz, es š eit neapstā tos, š ī ir pirmā reize, kad man nepatika viesnī ca, lai gan ceļ ojumos situā cijas bija daž ā das. Š eit viss sā kotnē ji nebija vienā ds (
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар