Pārtikas murgs!

Rakstīts: 1 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 26 septembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 9.0
Ierodoties ā tri tikā m sē dinā ti! Vestibils izskatā s reprezentabls!
Telpai nepiecieš ams remonts. Skapī drē bē m paredzē tie plaukti bija aizsē rē juš i ar dē ļ iem. Vajadzē ja "izkā pt" atbilstoš i situā cijai un meklē t pakaramos un novietot drē bes kur vien iespē jams! Problē ma tika atrisinā ta nā kamajā dienā .
Gaisa kondicionē tā js sabojā jā s 4 dienas pirms izlidoš anas. Š ajā gadī jumā problē ma arī tika atrisinā ta nā kamajā dienā !
Reiz vannas istabā satiku tarakā nu!
Priekš pē dē jā dienā sā kā s problē mas ar gaismu vannas istabā . Problē ma tika atrisinā ta diezgan ā tri!

Kopumā darbinieki centā s pē c iespē jas ā trā k doties uz tikš anos. Daž kā rt bija valodas "barjeras", bet š ajā gadī jumā darbinieki centā s palī dzē t iespē ju robež ā s!
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Netā lu no Nissi pludmales (izcili). Blakus autobusu pietura. Var nokļ ū t lī dz centram un tuvā kajā m apdzī votajā m vietā m!
Un galvenais mī nuss! UZTURS!! !
Tas ir sava veida murgs.
Uzturē jā s 10 dienas no 16.09. 21 lī dz 26.09. 21. Viss brokastu periods bija vienā ds. Neviens no ē dieniem nekad nav mainī jies.
No zivī m bija tikai divu veidu kaut kas nesaprotams. Mainī juš ā s tikai mē rces. Mē s joprojā m esam pie jū ras. Kauns.
Pā rsvarā gaļ a, un ne pati garš ī gā kā . Daudziem ē dieniem vispā r nav garš as!! !
Un pats interesantā kais, jū ras velš u salā ti! ! ! Tie ir salā ti, tomā ti un KRABJU nū jiņ as (jū ras veltes). Foto zemā k. Apkaunojums, un salā ti vispā r ir cits stā sts. Trī s bļ odas ar vienā dā m sastā vdaļ ā m ar kaut kur pievienojot sieru, kaut kur riekstus utt.
Deserti ir cietie putas un ž eleja.
Nav daž ā du augļ u. Arbū zam un melonei nav garš as.
Ak, un dzē rieni! Tē ja un kafija gan istabā , gan ē damistabā ir BRIESMĪ GAS. Lē ti Dilmah tē jas maisiņ i. Un kafija vispā r ir kaut kas nezinā ms. Vienī gais, ka brokastī s bija kafijas automā ts, un varē ja iedzert kapuč ī no. To paņ ē ma lī dzi pusdienā m un vakariņ ā m.
Dzē rieni tika izņ emti pē c pasū tī juma. Ū deni un kafiju varē ja gaidī t lī dz vakariņ u beigā m. Virtuvē ir kritisks darbinieku trū kums.
Uzkodas starp ē dienreizē m mē s ar vī ru ignorē jā m. Tas ir bī stami kuņ ģ im.

Nu, lielā kā problē ma ir ū dens.
Divā m personā m dienā tika izsniegta litra pudele. Un tas attiecas tikai uz tiem, kas izmanto "Viss iekļ auts". Pā rē jiem jā gaida lietus, nu, vai jā iet uz veikalu.
Mē s vairs neatgriezī simies. Nav savas naudas vē rts! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu