Freij Resort 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.110
№47 viesnīcas reitingā Aija Napa
5.4 Numurs
5.2 apkalpošana
5.3 Tīrība
5.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca Antlantis atrodas Nissi rajonā, 500 metru gājiena attālumā no Aijanapas centra un tikai 100 metru attālumā no pludmales.Vairāk →
аватар Muli4ka_ua
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ieradā mies 12:00, reģ istrē š anā s no 14:00. Mums lika staigā t, nav vietas, kur var atstā t bagā ž u lī dz reģ istrā cijai. Vienkā rš i atstā jiet savu koferi reģ istratū rā gaiteņ a stū rī . Mū s iekā rtoja istabā , kurā bija aizsē rē jusi duš as noteka, telpa applū dusi. … Tomēr ▾ Ieradā mies 12:00, reģ istrē š anā s no 14:00. Mums lika staigā t, nav vietas, kur var atstā t bagā ž u lī dz reģ istrā cijai. Vienkā rš i atstā jiet savu koferi reģ istratū rā gaiteņ a stū rī . Mū s iekā rtoja istabā , kurā bija aizsē rē jusi duš as noteka, telpa applū dusi. Viņ i mums to salaboja. diena. Fotogrā fijas, kas norā dī tas vietnē , un viesnī ca patiesī bā ir pilnī gi atš ķ irī gas. Istabas vecas, nobruž ā tas, aizkari un logi netī ri, zā lieni nav pļ auti un nezā les tikai aug. Ir jū ra, bet nav normā las pludmales, ieeja akmeņ aina, ar bē rniem nav kur peldē ties. Baseins ir normā ls.
Pakalpojums š ajā viesnī cā ir ļ oti vā jš . Lai ko tu jautā tu, neviens nezina. Viņ i nezina, kur pie baseina izdala dvieļ us. Viņ i nezina, kā izsaukt taksometru, viņ i iesaka doties uz ielu paskatī ties. Auto noma ir tas pats. Nav arī gludekļ a un gludinā š anas telpas. Trokš ņ a izolā cija ir slikta, tas ir milzī gs mī nuss, jo pati vieta ir ļ oti ballī te un skaļ a. Brokastis un vakariņ as ir vienmuļ as, katru dienu tiek pasniegts viens un tas pats.
Un pats interesantā kais ir tas, ka mani aplaupī ja š ajā viesnī cā . No somas, kas atradā s skapī , kurā atradā s dā rglietu kastī te, viņ i izvilka rokassprā dzes 500 dolā ru vē rtī bā . Par š o situā ciju ziņ ojā m reģ istratū rā , teica, ka jā gaida, ka viņ iem bū s tikš anā s un visu izdomā s. Galu galā neviens neko nezina. No reģ istratū ras policiju zvanī t nedrī kstē ja, teica, lai brauc uz iecirkni. Ierodoties stacijā , izskaidrojā m situā ciju, uzrakstī jā m paziņ ojumu, tač u iespē ja, ka aproces man tiks atdotas, bija maza. Tā pē c glabā jiet savas mantas tikai seifā un atvaļ inā jumā neņ emiet lī dzi neko dā rgu.
аватар soloveyania
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kopā atpū tā mies no 28.05 lī dz 04.06. Ceļ oja kopā ar Tui. Uz reģ istrē š anos gaidī jā m 1.5h (nolikto 14:00 vietā bijā m iekā rtojuš ies 14:40), domā jams, ka tajā laikā bija tī rī š ana. Bet acī mredzot tas nebija mū su istabā : putekļ i visur, spilveni bez spilvendrā nas, sarkani traipi uz palagiem. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies no 28.05 lī dz 04.06. Ceļ oja kopā ar Tui. Uz reģ istrē š anos gaidī jā m 1.5h (nolikto 14:00 vietā bijā m iekā rtojuš ies 14:40), domā jams, ka tajā laikā bija tī rī š ana. Bet acī mredzot tas nebija mū su istabā : putekļ i visur, spilveni bez spilvendrā nas, sarkani traipi uz palagiem. Uz reģ istratū ru gā jā m 4(! ) reizes, lai nomainī tu mums palagus (pē dē jo reizi tikko atnesa uz reģ istratū ru). Administratore ar kā du jokoja, pē c kā viņ a atbildē ja, ka "strī das, istabene jau aizgā jusi, viņ ai ir skapja atslē ga, rī t mainī sim. "
Jā piebilst arī , ka neviens, gaidot reģ istrē š anos, nepiedā vā ja nekā das ē rtī bas: ne ū dens, ne kur aiziet uz tualeti. Reģ istratū rā jautā ju meitenē m, kur var dzert ū deni (karstums bija stiprs), uz ko viņ as kaut ko neskaidri nomurminā ja par lielveikalu, iegā ju ē damistabā , man atbildē ja - nopē rc bā rā . Koncentrē š anā s uz klientu, kā da tā ir.
Š obrī d viesnī ca ir bū vniecī bas stadijā , tā pē c, gaidot reģ istrē š anos, bijā m noguruš i no ceļ a un klausī jā mies perforatora un citu celtniecī bas instrumentu “melodiskajā s” skaņ ā s.
Reģ istratū ras darbinieki nerunā krieviski, dī vainā kā rtā , ņ emot vē rā tū ristu skaitu no Ukrainas, Krievijas š ajā viesnī cā . Bet š efpavā rs un virtuves darbinieki ar jums var pā rmī t pā ris frā zes krievu valodā . Mums bija brokastis un vakariņ as. Izsalcis nepaliksi: brokastī s viss ir vienmuļ š , tieš i katru rī tu viens un tas pats ē dienu komplekts, tač u ir no kā izvē lē ties. Un vakariņ ā s ir daudz gaļ as ē dienu (vistas, cū kgaļ as, liellopu gaļ as), ir zivis, daž ā di salā ti, zupa, visā di vietē jie deserti, arbū zs un melone. Starp citu, vakariņ ā s dzē rieni nav iekļ auti (tē ja 2 vero, kafija 3 eiro).
Tī rī š ana istabā s ir pretī ga: nekad nemainī ja palagus, dvieļ us, pat tos, kas bija uz grī das. Bet 4dien beidzot atnesa spilvendrā nas, un protams ar traipiem, jau melnas.
Interneta nav. Viņ š ir deklarē ts vestibilā , bet viņ š tur neķ eras. Tā pē c mē s izmantojā m savē jo viesabonē š anā .
Kad karte tika atmagnetizē ta, mē s devā mies uz reģ istratū ru, lai veiktu atsvaidzinā š anu.
Ekskursijā “Visa Kipra” (Lefkara, vī na darī tava, Kikk klosteris) nebrauciet – autobusā pavadī siet 10 stundas, apstā š anā s katrā no punktiem ir ne vairā k kā.40 minū tes. Labā k ir doties sabiedrī bā . transportē vai ī rē auto un mierī gi staigā kur gribi.
Lī dz jū rai 120 metri, bet jā ņ em vē rā , ka lī dz daudzmaz normā lai pludmalei (ar ē rtu ieeju) 15 minū tes kā jā m.
Paņ ē mā m bagiju un devā mies uz Greko ragu un Mī lestī bas tiltu, nereā li skaisti.
Ar atpū tu Kiprā esam apmierinā ti, viesnī cu nevienam neieteiksim, vē rtē jums 2+.
завтрак завтрак
аватар mihail33355
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gribu teikt vienu – viesnī ca ir tieš a cenas un kvalitā tes atbilstī ba. Es biju apmierinā ta ar atraš anā s vietu, brokastī m un pienā cī gu apkalpoš anu. ja vien tu, protams, neesi ā ksts. Jaunieš u viesnī ca atrodas netā lu no Nissi pludmales, kur devā mies peldē ties, pastaigā jā m vakaros, atpū tā mies un baudī jā m dzī vi! Par savu naudu varē jā m atpū sties nevis sasodī tā Turcijā , bet gan labā viesnī cā skaistajā Kiprā , tā pē c esam apmierinā ti. … Tomēr ▾ Gribu teikt vienu – viesnī ca ir tieš a cenas un kvalitā tes atbilstī ba. Es biju apmierinā ta ar atraš anā s vietu, brokastī m un pienā cī gu apkalpoš anu. ja vien tu, protams, neesi ā ksts. Jaunieš u viesnī ca atrodas netā lu no Nissi pludmales, kur devā mies peldē ties, pastaigā jā m vakaros, atpū tā mies un baudī jā m dzī vi! Par savu naudu varē jā m atpū sties nevis sasodī tā Turcijā , bet gan labā viesnī cā skaistajā Kiprā , tā pē c esam apmierinā ti
аватар annet.86
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies ar vī ru un 8 mē neš us vecu mazuli, ceļ ojumu aģ entū ra prasī ja brī vu pieeju jū rai un tī ru viesnī cas numuriņ u. Viņ i rī kojā s pretē ji. par visu kā rtī bā . Sasodī ts. . apmē ram in. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru un 8 mē neš us vecu mazuli, ceļ ojumu aģ entū ra prasī ja brī vu pieeju jū rai un tī ru viesnī cas numuriņ u. Viņ i rī kojā s pretē ji. par visu kā rtī bā . Sasodī ts. . apmē ram in...Tas sā kā s Krievijā . viss no Pegaza. Pirmkā rt, viņ i apstiprinā ja un paņ ē ma mū su naudu par vienu viesnī cu, ar piekļ uvi jū rai (Protaros), daž as stundas pirms izlidoš anas viņ i mums paziņ oja, ka mū su viesnī ca ir atlantis brī vdienu ciemats. Mums izdevā s atvē rt pā ris atsauksmes no tā lruņ a un sapratā m, ka kaut kas nav kā rtī bā .....
Kad viņ i atbrauca un palika tur vienu dienu saprata ....F ...pilns.!!!!!! ! !

1. Izeja uz jū ru no viesnī cas - akmeņ aina, vairā kas reizes kritusi. Uz parastu pludmali dodieties ar transportu, ja ejiet 40 minū tes (nissi, Landa). Ja ņ emam vē rā citas pludmales, tad pē c 17 minū š u gā jiena raitā solī (praktiski skrē jā m, jo ​ ​ pē c 12.00 ar bē rnu karstumā pastaigā ties nevar) restorā nos nedarbojā s kondicionieri, ir karsti pusdienot! ! ! Bija fani, kas tik tikko strā dā ja. Kiprā viņ i ietaupa uz visu.
2.
Pludmale - bija dienas, kad tā netika tī rī ta. Sauļ oš anā s krē sli ir netī ri. Pludmalē smiltī s gulē ja daudz dū mu un izsmē ķ u.
3. No ā rpuses viesnī cas izskatī jā s diezgan pieklā jī gi (kā konfekš u papī rs), iekš ā - murgs !!!!!!! ! ! ! Mē beles ir vecas un netī ras. vannasistabā ir pelē jums un sē nī te, par tualeti atseviš ķ a tē ma, kurš izdomā iet, tas tomē r trenē labā s rokas tricepsu, jo ū dens jā pumpē notekas mucā . Pastā vī ga smaka no tualetes. Smaka no it kā nosauktā s virtuves.
4. Pakalpojums - ...š is pakalpojums nav pieejams. Tur viesmī ļ i iet uz restorā nu netī rā s smirdī gā s drē bē s (tieš ā m laipni un draudzī gi), š ausmī gi tī ra istabas, ar vienu lupatu visus stā vus un nā ca nevis tad, kad visi normā lie bija pludmalē , bet 2-3 o. pulksten pē cpusdienā , kad mazulis gulē ja. Viņ i klauvē ja ik pē c 20 minū tē m.
5. Venja! ! ! ! Atseviš ķ a tē ma par animā ciju ? ! ! ! ko viņ š izdarī ja? ? ? Kvadrillē ja jaunie tū risti viesnī cā s, pē c 20.00 sē dā s pie datora un ieslē dza karaoke caur internetu. Dienas laikā viņ š nekur citur nebija redzē ts.
Lai gan viesnī cas vestibilā bija galds ar laiku un datumu, kā du programmu vajadzē tu rī kot viesnī cā s
6. Vienī gais pluss ir pā rtika. Ļ oti labs š efpavā rs viesnī cā . Pat neskatoties uz vienveidī bu. Labi pagatavots un garš ī gs.
аватар chector
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca man patika galvenokā rt tā s atraš anā s vietas dē ļ . Mē s dzī vojā m bungalo, pirmajā stā vā , no sā kuma bijā m sarū gtinā ti, ka nav otrajā , bet tad pacieta un izbaudī ja. mē beles nav š ikas, bet kaut kā bija omulī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika galvenokā rt tā s atraš anā s vietas dē ļ . Mē s dzī vojā m bungalo, pirmajā stā vā , no sā kuma bijā m sarū gtinā ti, ka nav otrajā , bet tad pacieta un izbaudī ja. mē beles nav š ikas, bet kaut kā bija omulī gi. Kondicioniera un televizora tā lvadī bas pultis bija istabā un fē ns arī , lai gan agrā k kā ds rakstī ja, ka tā nav.
reģ istrē š anā s 14:00, atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies peldē ties un sauļ oties NISSI BEACH, gā jiens gar pludmali bija apmē ram 30 minū tes, lai nokļ ū tu, pa pilsē tu apmē ram 20 minū tes.
lī dz bā ra ielai var aiziet 10 minū tē s, ja neej pa galveno ielu, bet uzreiz ej kalnā pa ielu pretī viesnī cai, nosaukumu neatceros. Tuvumā ir daudz vietu, kur ē st.
Aijanapā nevienā viesnī cā nav bezmaksas Wi-Fi. (pē c vietē jo teiktā ) Mums bija tikai brokastis, katru rī tu omlete omlete omlete omlete. Es to ilgi neē dī š u.
Панорама внутри зоны отеля выход на балкончик номер 1501 номер 1501
аватар Vita-sm03
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā reklā mas laikā.2 naktis! Viesnī cā ir divstā vu bungalo komplekss. Istabā ir apartamenti ar virtuvi un ledusskapi, plī ti un traukiem. Istabā ir mī nuss, vajag adapteri rozetē m, tā ir problē ma Kiprā , viņ iem ir daž ā das ligzdas, ja citā s viesnī cā s tas bija bez maksas, tad š ajā maksā , labā k pirkt iepriekš mā jā s. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā reklā mas laikā.2 naktis! Viesnī cā ir divstā vu bungalo komplekss. Istabā ir apartamenti ar virtuvi un ledusskapi, plī ti un traukiem. Istabā ir mī nuss, vajag adapteri rozetē m, tā ir problē ma Kiprā , viņ iem ir daž ā das ligzdas, ja citā s viesnī cā s tas bija bez maksas, tad š ajā maksā , labā k pirkt iepriekš mā jā s. Pludmale ir problē ma - ieeja ir oļ i, bet tas nav svarī gi, netā lu no viesnī cas, 10 minū š u gā jienā ir lieliska pludmale, sauļ oš anā s krē sls + lietussargs = 4.5 eiro dienā . Wi-fi maksā viesnī cā ! un ē diens garš ī gs un viesnī cas teritorija skaista!
отличный басейн вход к морю бунгала дорога к морю
аватар galina.kulagina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss bija brī niš ķ ī gi. Istaba atradā s galvenā s ē kas treš ajā stā vā . Man tas patika. Istabā ir viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai. Tē jkanna, katli, elektriskā cepeš krā sns, trauki. Viņ i dzē ra tikai kafiju. … Tomēr ▾ Viss bija brī niš ķ ī gi. Istaba atradā s galvenā s ē kas treš ajā stā vā . Man tas patika. Istabā ir viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai. Tē jkanna, katli, elektriskā cepeš krā sns, trauki. Viņ i dzē ra tikai kafiju. Ekskursija ietvē ra trī s ē dienreizes dienā . Pirkā m veikalā ū deni (2 eiro 6 pudeles - iepakojums), vī ram alu (0.85 eiro 0.5 l), pienu man - 1.1 eiro iepakojumā , vī nu - 3-4 eiro pudele. Visas dienas gulta netika mainī ta, bet tas netraucē ja. Mē beles nav jaunas, gultasveļ a ir veca, bet tas netraucē atpū tai. Baseinā nepeldē jā s. Pazudis jū rā . Pludmale atradā s viesnī cas teritorijā . Daž u minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Pludmales vispā r nav. Visas pludmales ir paš valdī bas un apmaksā tas. Sauļ oš anā s netā lu no š ī s pludmales. Ir labas vietas, kur, paslē pjoties no visiem, var sauļ oties augš ā . Ieeja jū rā ir akmeņ aina. Bet starp akmeņ iem ir lagū nas, kurā s ū dens sasilst un š ajā s lagū nā s var nogulē t vismaz veselu dienu. Ū dens ir caurspī dī gs. Viesnī ca centrā . Š ajā ielā ir daudz kafejnī cu. Paralē lā iela augš pusē ir disko bā ru iela. Mū zika tur skan visu nakti. Patika ē diens. Bija pietiekami daudz daž ā dī bas. Pirmo kursu viesnī cā praktiski nav. Vakarā izlika zupu-biezeni. Kafejnī cā s netā lu no viesnī cas varat ē st pirmos ē dienus. Piedā vā krievu borš č u (5 eiro), nū deļ u zupu. Ar jahtu devā mies ekskursijā s uz Kiki klosteri (grand tour), Ziemeļ kipru. Biļ etes tika iegā dā tas Biblio-globusā . Nož ē loju. Ir nepiecieš ams ņ emt talonus no aģ entū rā m pilsē tā . 2-3 reizes lē tā k. Ekskursijas Kiprā ir licencē tas. Mū su aģ entū rā m nav licenč u. Viņ i nodroš ina tikai autobusu, mū su ceļ vedi un licencē tu Kipras aģ entū ras ceļ vedi.
аватар gorosha
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki. Mē s ar vī ru neesam pirmo reizi Kiprā un, manuprā t, bijā m lieliskā s viesnī cā s. Bet Freij Thalassaki Resort 4 * nevelk 4 zvaigznes, un 3 viņ am nevar dot. Mē s nemaz neesam izvē lī gi, bet š ai viesnī cai joprojā m ir liekš ķ ere. … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s ar vī ru neesam pirmo reizi Kiprā un, manuprā t, bijā m lieliskā s viesnī cā s. Bet Freij Thalassaki Resort 4 * nevelk 4 zvaigznes, un 3 viņ am nevar dot. Mē s nemaz neesam izvē lī gi, bet š ai viesnī cai joprojā m ir liekš ķ ere.
Istaba bija ar skatu uz jū ru, bet iekš ā skā rda. Mē belē m ir 30 gadi. Kā ds vairā k nekā vienu reizi sita istabas durvis. Visur rā poja skudras, it ī paš i vannas istabā viņ u ir daudz! Gaisma tika pastā vī gi izslē gta (reģ istratū rā viņ i mums teica, ka tas ir normā li, un parā dī ja mums, kur atrodas vairogs).
Ē diens nav slikts, bet nav daudzveidī gs. Lai nomainī tu vakariņ as pret pusdienā m, agri no rī ta jā ierodas uz reģ istratū ru, lai norunā tu tikš anos (bet labā k nemainī t, pusdienā s tikai hamburgers vai zivs)
Teritorija normā la, bet vakarā uz š izlonga nevar nosē sties, atnā ks ļ auns onkulis un padzī s. Pie reģ istratū ras nav neviena dī vā na, ir tikai krē sli ar galdu (ja esat divi, tad pā rē jiem krē sliem vajadzē tu stā vē t precī zi, ja jū s tos pā rvietojat, atnā k cits ļ auns onkulis, visu izstā sta un noliek viņ u vietā )
Reģ istratū ra, neviena smaida, dusmī gas sejas, ar dzī vi neapmierinā ta.
Wi-Fi maksas (mež onī ga)
Pludmales akmens, jū s varat nogalinā t sevi. Labā k ir doties uz Nissi pludmali (ko mē s darī jā m)
Mē s lidojā m uz š o viesnī cu, jo mū su iecienī tā kā s viesnī cas jau bija pakā jē .
Bet vserovno 5 dienas bija forš i!
пляж отеля
аватар blondie_in_pink
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā jū lijā . Divas jaunas meitenes. Visi ir laimī gi. Viesnī cas atraš anā s vieta vienkā rš i nevar bū t labā ka! no vienas puses, tuvu centram (bā ru ielai), bet tajā paš ā laikā pietiekami tā lu, lai nedzirdē tu troksni naktī un agros rī tos no cilvē ku pū ļ iem un diskotē kā m, no otras puses, tuvu Nissi pludmalei - Napas jautrā kā pludmale. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā jū lijā . Divas jaunas meitenes. Visi ir laimī gi. Viesnī cas atraš anā s vieta vienkā rš i nevar bū t labā ka! no vienas puses, tuvu centram (bā ru ielai), bet tajā paš ā laikā pietiekami tā lu, lai nedzirdē tu troksni naktī un agros rī tos no cilvē ku pū ļ iem un diskotē kā m, no otras puses, tuvu Nissi pludmalei - Napas jautrā kā pludmale. Lī dz bā ru ielai ar kā jā m 5-7 minū tes, lī dz Nissi-10-15 minū tes. Par paš u viesnī cu. Nav sū dzī bu. Jā patur prā tā , ka, pirmkā rt, tas ir 4 *, un, otrkā rt, š ī ir Eiropa. Tas ir, protams, nevajadzē tu gaidī t Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cu lī meni ar viss iekļ auts sistē mu, tač u viss ir diezgan pienā cī gi. Daž i raksta, ka, sak, viss vecs, padomju. . Nezinu. . . varbū t kā dam nepaveicā s ar numuru. Mē s neko tā du nepamanī jā m. Tieš i tā pat vē los atzī mē t, ka viss ir tī rs un jauns (vismaz tā izskatā s). Serviss labs. Ē diens, protams, ir vienā ds. Cieš daž ā dī ba. Bet atkal Eiropas kū rortos tā tas ir vienmē r. Teritorija ir diezgan labi kopta. Viesnī ca, starp citu, ir klusa, jaunieš i neskraida, nekliedz (kā daudzā s citā s Napas viesnī cā s), acī mredzot tā pē c, ka pā rē jie š ajā viesnī cā pā rsvarā ir krievi (nevis angļ u jaunieš i). Vispā r viesnī ca Napā ir vajadzī ga galvenokā rt, lai gulē tu un nomazgā tos. Nu daž reiz ir : ) un š is ir diezgan piemē rots. Par kū rortu. Otro reizi Aijanapā . Ļ oti patī k. Tač u jā ņ em vē rā , ka ir vē rts turp doties, ja ceļ ojuma mē rķ is ir izklaidē ties. Napa ir tikai radī ta š im nolū kam. Manuprā t, ja mē rķ is ir relaksē još a atpū ta, labā k izvē lē ties citu Kipras kū rortu. Atpū tnieki pā rsvarā ir jaunieš i vecumā no 18-23 gadiem.
аватар julia-kula
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
ak, tas ir burvju ceļ ojuma beigas! kā rtī bā!: : : nejauš i aizgā ja, uzradā s kā ds brī vs laiks darbā . draugi aizlidoja 9. oktobrī un es nolē mu steigties pē c viņ iem! izdevā s! nebija nozī mes, kā da viesnī ca, kā ds ē diens, jo es devos tikai sauļ oties un peldē ties jū rā ! viesnī ca. … Tomēr ▾ ak, tas ir burvju ceļ ojuma beigas! kā rtī bā!: : : nejauš i aizgā ja, uzradā s kā ds brī vs laiks darbā . draugi aizlidoja 9. oktobrī un es nolē mu steigties pē c viņ iem! izdevā s! nebija nozī mes, kā da viesnī ca, kā ds ē diens, jo es devos tikai sauļ oties un peldē ties jū rā !
viesnī ca. Es saņ ē mu Talassaki 4* viesnī cu. draugi bija Nissan 3*. 11:00 jau bijā m viesnī cā . Mē s varē jā m reģ istrē ties tikai pulksten 14:00! tajā paš ā laikā bija daudz cilvē ku ar mazuļ iem, kuriem jau ir pusdienu un miega laiks! skaidrs, ka op no viņ iem uz visu viesnī cu, bet pat viņ i netika izdabā ti! reģ istratū rā ieteica atstā t bagā ž u noliktavas telpā (ap reģ istratū ras stū ri)) un doties pastaigā . Bija strupi pateikts: "Visus izrē ķ inā sim tieš i 2! " nekrā pju)))
telpa. divstā vu mā jas. katrā numurā ir balkons. brī niš ķ ī gs skats uz jū ru vai zaļ o priekš dā rzu. studijas telpas. tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis...var gatavot bez problē mā m. divas gultas ir apvienotas vienā . ļ oti plaš s! balkons ir milzī gs! Nu vismaz man vienam tas ir milzī gi! divi galdi, 4 krē sli uz balkona.
uzturs. puspansijas ē dinā š ana. brokastis/vakariņ as. pē c pirmā s atnā kš anas uz š o pasā kumu sapratu, kā pē c istabā ir virtuve! labā k gatavot paš am! ē diens ir š ausmī gs!!!!! ! ! Jā , un bū tī bā nebija nekā ! augļ i tikai konservē ti, bez cepš anas! ī sumā pilna miskaste! ! ! bet draugu viesnī cā pat pusdienā s un vakariņ ā s iedeva saldē jumu, ripinā ja bumbiņ as tikai vasarā . Thalassaki viesnī cas reitings krī t tikai ē diena dē ļ!! !
istabas uzkopš ana katru otro dienu. tī rī š ana . . hmm . . nosmē rē smiltis ar slapju lupatu . . uz grī das palikuš i netī ri dvieļ i, tie glī ti salokā s un karā jas! Man bija jā iet uz reģ istratū ru pā rģ ē rbties. . .
pludmale arī ir lieliska! Akmeņ u dē ļ ne tikai nav iespē jams ieiet jū rā , bet ir vienkā rš i bail tuvoties! Es biju tikai reizi nedē ļ ā un tad, naktī . . nejauš i iegriezos.
nissi pludmales pludmale! š eit ir jā dodas! tas ir ne tā lā k kā kilometra attā lumā . Es tur nokļ uvu 10-15 minū tē s. tad ar draugiem paņ ē mā m bagiju (75 eiro dienā ) un kvadriku (saņ ē mu lielu atlaidi! Paņ ē mu uz 3 dienā m tikai par 60 eiro! )
ekskursijas. noteikti apmeklē jiet izjā di ar ē zeļ iem! nereā li forš i! 60 eiro. vakariņ as iekļ autas ar neierobež otu vī nu!
aizgā ja arī uz Kykkos-30 eiro. nekas ī paš s.
bija restorā nā uz meze priekš nesumu. par 40 eiro tevi savā ks no viesnī cas (ja neaizmirsī s kā mums gā ja), pabaros, padzirdinā s un iemā cī s dejot! patiesī bā arī diezgan labi! Labā k ē st restorā nā nekā viesnī cā...
tad devā mies paš i ar ī rē tā m maš ī nā m uz Afrodī tes pirtī m, uz Greko ragu un uz zilo lagū nu! netē rē jiet naudu ekskursijā m, ja varat doties paš i!
lai iznomā tu auto, noteikti ņ emiet lī dzi autovadī tā ja apliecī bu un pasi! un neaizmirstiet, ka tur ir kreisā s puses satiksme! ) Mē s gandrī z lidojā m pā ris reizes)
Jā ! gandrī z aizmirsu! ja paliksi š ajā viesnī cā , nevari iet uz dziedoš ajā m strū klakā m! baseins raž o apmē ram vienu un to paš u visu dienu un nakti !! !
nekā di animatori, tur nav ne velna ī sā ks! bet piedzē ruš ajiem ir laimes stundas. vakarā . viss par 2 eiro) un tā par 4.
Nu, tas esmu es tik...pieticī gi joprojā m uzrakstī ju . .
Es novē lu jums visiem lieliskas brī vdienas, bet ne š ajā viesnī cā ! )
Starp citu! noteikti apmeklē jiet klubus! ! ! Tie ir neticami klubi!
отпуск..что может быть лучше... отпуск..что может быть лучше... отпуск..что может быть лучше... отпуск..что может быть лучше... отпуск..что может быть лучше... отпуск..что может быть лучше... отпуск..что может быть лучше... отпуск..что может быть лучше...
Parādīt vairāk »


iemiesojums alena8686
Es dodos atpūsties kopā ar bērnu. Un es gribētu zināt, cik daudz naudas ņemt līdzi? Kādas ekskursijas un vietas var apmeklēt? Pateicos jau iepriekš))
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель Antlantis расположен в районе Нисси, в 500 метрах ходьбы от центра Айа Напы, и всего в 100 метрах от пляжа.

Atrašanās vieta Отель Atlantis находится в 50 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Между пляжем и отелем есть пешеходная дорога.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • niršana
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

Отель состоит из 1 основного здания и 20 дополнительных корпусов. Всего 119 номеров. Типы номеров: 64 Studios и 55 One Bedroom.

Istabās

кондиционер, телевизор, телефон, ванная комната, фен, балкон, сейф, мини-бар.

Adrese 33 Nissi Avenue, P.O. Box 30956 5343, Agia Napa Cyprus
Tālruņi: P: +357 23 725 200, F. +357 23 725 201
Tīmekļa vietne: Freij Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.