Ja ne Eiropas cūkas, viss būtu kārtībā

Rakstīts: 26 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atbilst 3-ke pilnī bā , istabā viss nepiecieš amais, tī rs, ir karsts ū dens, mini virtuve, trauki. Ja gatavojies nopietni gatavot, paņ em lī dzi nazi, istabā ir tikai deserti, ar tiem cietī si. . . Konders tieš ā m maksā , nesaprotu saš utumu iepriekš ē jā apskatā , viss ir norā dī ts info gan par maksas konderu, gan par internetu. Mē s č etratā atpū tā mies, 190 eiro no cilvē ka par 7 dienā m ar tieš o lidojumu no Harkovas - tā ir smieklī ga nauda Kiprai! Zinā jā m uz kurieni ejam, viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa nomest mantas un nakš ņ ot, jo pa salu braukā jā m ar maš ī nu un visu laiku gā jā m kā jā m.
PROS:
Lieliska atraš anā s vieta, tuvu jū rai, 10 minū tes lī dz ostai, pretī lē ts lielveikals, kur var atrast visu nepiecieš amo. Pā rtikas cenas ir aptuveni * 2 no Ukrainas cenā m.

Pretī Lunaparkam, pa to izeja uz krastmalu, kur var nopeldē ties no mola.
7 dienas istaba tika iztī rī ta divas reizes, mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Fē na istabā nav, to var paņ emt reģ istratū rā , atstā jot depozī tu par lietoš anas laiku 20 eiro. Tā pat arī dzelzs.
Kontaktligzdas ir eiropeiskas, 3 zaru, bet mū su viltī gie tū risti izdomā ja life hack, ko mē s personī gi izmē ģ inā jā m: jums jā ievieto parastā pusapaļ a atslē ga ligzdas augš ē jā rievā , pē c tam pievienojiet mū su kontaktdakš u un izņ emiet atslē gu. Voila - nav nepiecieš ams adapteris))) PIRMS Š Ī NEAIZMIRSTI IZSLĒ GT ROBEŽ U!! !
Aiz viesnī cas atrodas klosteris, bet viņ i to netrā pī ja, tagad tas ir slē gts remontam. Š eit atrodas arī slavenā klubu iela - Ayia Napa ballī tes centrs.
Gids no Join Up Maksims ir ļ oti patī kams jauneklis, ar humoru, neko neuzspieda, ā tri pastā stī ja visiem, kas interesē jas par ekskursijā m - viņ š palika, pā rē jie mierī gi devā s savā s darī š anā s.
Izbraucā m ar kuģ ī ti paš ā ostā par 25 no cilvē ka ar Scuba Yacht labajā pusē (pretim piemineklim ostā ). Man ļ oti patika, 4 stundas pastaigu, peldē ju 2 reizes pa 40 minū tē m, plus bā rbekjū ar uzkodā m)))
Lē tā k ir ī rē t auto nevis uz galvenā s ielas. Ja izbrauc no viesnī cas un pagriež as pa labi, un otrs pagrieziens pa labi - tur ir maza ieliņ a, viņ i paņ ē ma maš ī nu par 100 eiro uz 3 dienā m. Nobraucā m 800 km, uzpildā m degvielu par 80 eiro. Lai ī rē tu, jums ir nepiecieš ama tikai licence.

Patiesī bā jū s varat uzrakstī t veselu grā matu par Kipru, cik tas ir skaisti, ja jū s nepaliekat viesnī cā ))) Tā pē c atgriezī simies viesnī cā .
Mī nusi:
Man viņ š ir vienī gais: neadekvā ti Eiropas jaunieš i, kuri principā nezina vā rdu "izglī tī ba". Tā du miskasti neesmu nekur redzē jusi: briti, vā cieš i, melnā dainie, 16-20 gados uzvedas. . . pat vā rdu grū ti atrast! MEGAPIGS! ! ! Viņ i bļ auj, met baseinā krē slus, pudeles no balkoniem, visu nakti klausā s skaļ u mū ziku istabā , absolū ti neuztraucoties par kaimiņ iem. Briti ir atraisī ti, vulgā ri, atklā ti sakot nobruž ā tas meitenes, mums uz HTZ ir vē l pieklā jī gā kas. . . Pē cpusdienā iegā jā m baseinā , š itā "kulturā lā " jaunatne sē ž ū denī , elpo kaut kā du gā zi no baloniem, dzer. , viņ i iemet to baseina krū zē s, bumbiņ ā s un izlietotā s bundž ā s, un visi paš i peldas š ajā...Personā lam fiziski nav laika tos izgrā bt! Un pē c tam mums tiek dots Eiropas Savienī bas piemē rs? ? ? Nu š is...Tagils nervozi smē ķ ē , salī dzinot ar š o lopu.
Neskatoties uz š o ievē rojamo mī nusu - ceļ ojums bija pā rsteidzoš s! Kipras iedzī votā ji ir neticami laipni un lī dzjū tī gi cilvē ki, viņ i palī dzē s, pamudinā s, nekad nebū s rupji. Nesaprotu, kā pē c viņ i saņ ē ma tā du sodu eirotū ristu 2 mē neš u uzbrukuma veidā !
Liels paldies darbiniekiem par laipnī bu, no sirds vē lam pacietī bu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu