Adams Beach Hotel 5*– Atsauksmes

48
Novērtējums 7.310
№15 viesnīcas reitingā Aija Napa
7.9 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.3 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nissi līča pludmalē Aijanapā. Viesnīcas ēka celta 1992. gadā un pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Piemērota ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар Oksana471510
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Adams Beach Hotel, uztvē rā m to, jo tā bija vistuvā k Nissi pludmalei. Tiklī dz ieradā mies, tikā m apsē duš ies. Telpā nebija nekā du trū kumu, viss bija kā rtī bā : viss darbojā s, regulā ri tī rī ts. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Adams Beach Hotel, uztvē rā m to, jo tā bija vistuvā k Nissi pludmalei. Tiklī dz ieradā mies, tikā m apsē duš ies. Telpā nebija nekā du trū kumu, viss bija kā rtī bā : viss darbojā s, regulā ri tī rī ts. Ē diens labs, apkalpoš ana kopumā arī . Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, skaista lagū na. Netā lu no pludmales. Pludmalē bija daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Teritorija liela, bija baseini, slidkalniņ i, animā cija, godī gi sakot, viduvē ja. Viesnī cā ar gidiem problē mu nebija, nopirkā m vienu tū ri, kvalitā te normā la.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jos ļ oti ilgi un ļ oti rū pī gi. Man patika Adams Beach pē c apraksta un fotogrā fijā m, bet, kad es nolē mu palasī t atsauksmes par to, es biju š ausmā s par negatī vismu, ko cilvē ki par to rakstī ja. Bet es riskē ju un nolē mu izvē lē ties š o viesnī cu, un ziniet, es to nekad nenož ē loju. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos ļ oti ilgi un ļ oti rū pī gi. Man patika Adams Beach pē c apraksta un fotogrā fijā m, bet, kad es nolē mu palasī t atsauksmes par to, es biju š ausmā s par negatī vismu, ko cilvē ki par to rakstī ja. Bet es riskē ju un nolē mu izvē lē ties š o viesnī cu, un ziniet, es to nekad nenož ē loju. Es nezinu, no kurienes nā k visas š ī s negatī vā s atsauksmes un kas tā s pat raksta, bet viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Ē diens ir garš ī gs, telpas tiek uzkoptas katru dienu un iztī rī tas efektī vi. Gultas ir ļ oti ē rtas, un veļ a ir nevainojama. Personā ls ir mega pozitī vs, vienmē r pieklā jī gs un uzsmaida pilnī gi visiem, pat pretrunī giem viesiem. Es biju pilnī bā sajū smā par atpū tu š ajā viesnī cā , tā ir pelnī jusi tikai maksimā lo novē rtē jumu un ā rkā rtī gi pozitī vas atsauksmes.
аватар catherinetzaryova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca liela, ļ oti š ika, man ļ oti atgā dinā ja viesnī cu no filmas mā jas vien. Bet diemž ē l nepiecieš ams remonts, telpas uzturē tas labā stā voklī , bet koplietoš anas telpas nav ī paš i jaunas, celiņ i gaiteņ os tik izmiruš i, ka brī ž iem ir redzama pat grī da (par to aģ entū ra brī dinā ja, bet es gribē ju pirmā rinda un viss iekļ auts). … Tomēr ▾ Viesnī ca liela, ļ oti š ika, man ļ oti atgā dinā ja viesnī cu no filmas mā jas vien. Bet diemž ē l nepiecieš ams remonts, telpas uzturē tas labā stā voklī , bet koplietoš anas telpas nav ī paš i jaunas, celiņ i gaiteņ os tik izmiruš i, ka brī ž iem ir redzama pat grī da (par to aģ entū ra brī dinā ja, bet es gribē ju pirmā rinda un viss iekļ auts). Ē diens nav slavē jams, brokastis, pusdienas un vakariņ as ir tik daudzveidī gas, ka pat nezinā t, ko vē l novē lē t. Arī viesmī ļ i skraida un tracina ap viesiem. Ļ oti jauks iekš telpu baseins (tajā gandrī z neviens nebija). Bet mē s praktiski nedevā mies uz Nisi pludmali - tur ir sekla un daudz cilvē ku. No viesnī cas paņ ē mā m maš ī nu (4t. r. dienā ar pilnu apdroš inā š anu) un braucā m uz Makronisos (ļ oti tuvu 2-3 minū š u brauciens). Gribu uzslavē t viesnī cu par to, ka mū s reģ istrē ja 8 no rī ta, un no rī ta pirms izbraukš anas mū s paē dinā ja pirms restorā na atvē rš anas.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Adams Beach Hotel ir laba viesnī ca savā cenu diapazonā . Tikā m ļ oti labi uzņ emti, ā tri iekā rtojā s, personā ls ļ oti draudzī gs un vienmē r smaidī gs. Ja rodas jautā jumi vai problē mas, darbinieki vienmē r atbildē s un palī dzē s. … Tomēr ▾ Adams Beach Hotel ir laba viesnī ca savā cenu diapazonā . Tikā m ļ oti labi uzņ emti, ā tri iekā rtojā s, personā ls ļ oti draudzī gs un vienmē r smaidī gs. Ja rodas jautā jumi vai problē mas, darbinieki vienmē r atbildē s un palī dzē s. Pakalpojums ir pā rsteidzoš s, jums nav ilgi jā gaida. Numuri ir tī ri un plaš i, katru dienu tiek uzkopti un diezgan kvalitatī vi. Ē diens garš ī gs, nianses protams ir, bet bū tī bā viss izskatā s apetī ti. Biju apmierinā ta ar viesnī cu un nekad nenož ē loju, ka to izvē lē jos.
аватар clerr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca! Atpū tā mies ar bē rnu augustā.2018. Atrodas blakus Nissi pludmalei, turklā t tai ir sava neliela pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Teritorija neliela, bet ļ oti mā jī ga, ir neliels akvaparks bē rniem. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca!
Atpū tā mies ar bē rnu augustā.2018. Atrodas blakus Nissi pludmalei, turklā t tai ir sava neliela pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Teritorija neliela, bet ļ oti mā jī ga, ir neliels akvaparks bē rniem. Istabas ir labas, kaut arī tiek veikta neliela ikdienas uzkopš ana. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. manam vī ram bija dzimš anas diena, mē s nā kam no pludmales un istabā uz galda ir kū ka, apsveikuma kartī te. Ļ oti patī kamas rū pes par jū su viesiem! Ē diens viesnī cā ir lielisks, paē dā m brokastis/vakariņ as, pietika. Netā lu no viesnī cas ir daudz kafejnī cu un veikalu. Uz viesnī cas jumta atrodas brī niš ķ ī gs restorā ns. Viesnī cā ir lielveikals. Reizi nedē ļ ā viesnī cas vadī ba uzaicina daž us viesus uz glā zi š ampanieš a.
Rū pes par viesiem ir ļ oti jū tamas.
аватар city-travel
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Neteikš u, ka tie ir izcili, bet uzreiz var redzē t, ka uzcenojumu nav. Tomē r viesnī cas fotogrā fijas ir ļ oti labas. Patiesī bā viss ir daudz labā k. Tā tad: pludmalē un labā kajā pludmalē Nissi. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Neteikš u, ka tie ir izcili, bet uzreiz var redzē t, ka uzcenojumu nav. Tomē r viesnī cas fotogrā fijas ir ļ oti labas. Patiesī bā viss ir daudz labā k. Tā tad: pludmalē un labā kajā pludmalē Nissi. Smiltis baltas, jū ra tī ra, pludmale plaš a. Sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet viesnī cai ir arī sava neliela pludmale neliela lī č a veidā , tur ir bez maksas. Liela teritorija, ar kaskā dē m, ū denskritumiem, strū klakā m – ko tik ne! Ir pat ū dens parks, 2 slidkalniņ i un neliela baznī ca. Pie mums apprecē jā s 2 pā ri - ļ oti skaisti! Ē diens lielisks, bufetes stilā . Viņ i paē da brokastis un vakariņ as, brokastī s ē da tik daudz, ka negribē ja pusdienot. Istaba nav ī paš i liela, bet tī ra un ē rta. Ir krieviski runā još s personā ls, bezmaksas Wi-Fi. Varu tikai ieteikt viesnī cu, nekā dus mī nusus neatradu!
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lasī jā m negatī vas atsauksmes, braucā m piesardzī gi, gaidī jā m sliktā ko. Bet cena mums bija piemē rota, daž as nē , bet piecas zvaigznes, mē s nolē mā m riskē t. Vē los padalī ties ar savu viedokli, varbū t kā dam noderē s. … Tomēr ▾ Lasī jā m negatī vas atsauksmes, braucā m piesardzī gi, gaidī jā m sliktā ko. Bet cena mums bija piemē rota, daž as nē , bet piecas zvaigznes, mē s nolē mā m riskē t. Vē los padalī ties ar savu viedokli, varbū t kā dam noderē s. Domā ju, ka Adams priekš rocī bas, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, atsver mī nusus. Pirmā rinda, kas nozī mē tuvu jū rai. Man nepatī k iet uz viesnī cu ilgu laiku pē c pludmales karstumā . Viesnī cai ir arī sava pludmale – par sauļ oš anā s krē sliem nav jā maksā ! Pilsē tas pludmalē.2, 5 eiro par solā riju katru dienu, jā par diviem, jā par lietussargu, tas izrā dā s dā rgi. Jauka teritorija ar baseiniem, to ir daudz un daž ā di. Un ir divi lieli kalni. Tuvumā ir daudz restorā nu - ja jums nepatī k ē dieni viesnī cā , tā nav problē ma, jū s nepaliksit izsalkuš i. Turklā t restorā nos cenas ir divas lī dz trī s reizes zemā kas. Netā lu no viesnī cas ir daudz veikalu, kur var iegā dā ties suvenī rus un dzē rienus. Tas ietver vī nu un stipros alkoholiskos dzē rienus. No tā , kas atrodas ā rpus viesnī cas, varu ieteikt Apple restorā nu, lasiet par to atsauksmē s, tieš ā m labs un garš ī gs, mums patika. Mans kopsavilkums ir š ā ds: ja jums ir nauda kaut kam forš ā kam, tad jums ir jā dodas uz turieni. Tā kā , visticamā k, š is nav labā kais piecinieks, kurā esat bijis. Un ja nē , tad Adams ir ļ oti labs risinā jums. Runā jā m gan ar cilvē kiem, kuri absolū ti nebija apmierinā ti ar viesnī cu, gan arī , dī vainā kā rtā , ar cilvē kiem, kuri bija absolū ti apmierinā ti ar visu un patiesi nesaprata, kā kā dam š eit kaut kas var nepatikt. Ja dodies uz jū ru, nevis uz viesnī cu, piever acis uz trū kumiem un izbaudi tikumus, tad var ļ oti labi atpū sties. Turklā t jū ra tur ir vienkā rš i satriecoš a. Lai visiem laba atpū ta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lielisks Adams! Ļ oti jauka pludmale ar dzeltenā m smiltī m, laba ieeja jū rā , bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Netā lu atrodas arī Nissi pludmale. Pati viesnī ca ir moderna, skaista istaba ar balkonu un ē rtu gultu, man patī k! Mē beles ir jaunas, ļ oti tī ras un ē rtas. … Tomēr ▾ Lielisks Adams! Ļ oti jauka pludmale ar dzeltenā m smiltī m, laba ieeja jū rā , bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Netā lu atrodas arī Nissi pludmale. Pati viesnī ca ir moderna, skaista istaba ar balkonu un ē rtu gultu, man patī k! Mē beles ir jaunas, ļ oti tī ras un ē rtas. Bā ri, krodziņ i, diskotē kas un citas izklaides iespē jas, piemē ram, Lunapark, ir viegli sasniedzamas — varat staigā t. Teritorija liela, kopta, pie baseina ir slidkalniņ i, maiņ ai - ļ oti. Darbinieki runā krieviski, tā pē c pat neuztraucieties par to, visi jums pateiks, viņ i visus sapratī s. Ē dieniem neesmu izvē lī ga, man patika, vienmē r bija no kā izvē lē ties, viss garš ī gi, ir daž ā dī ba manai gaumei. Gaļ a, dā rzeņ i, piedevas, deserti, brokastis ar visu, kas varē tu bū t nepiecieš ams brokastī m – viss ir, un katrs izvē lē sies sev vajadzī go. Š eit bū s ļ oti labi ar bē rniem, animā cija ir aktī va, plus ū dens slidkalniņ i, kurus jau minē ju. Jā , arī bez bē rniem ir ko darī t)) Laba viesnī ca!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika Kipra un viesnī ca. Teritorija pie viesnī cas ir maza, bet skaista un sakopta un ir ko darī t bez gulē š anas pie baseina, es runā ju par ū dens slidkalniņ iem)) Mums tas patī k, tā pē c izbaudī jā m iespē ju. Un, starp citu, tur ir arī jauki gulē t, baseini ir interesanti sakā rtoti. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Kipra un viesnī ca. Teritorija pie viesnī cas ir maza, bet skaista un sakopta un ir ko darī t bez gulē š anas pie baseina, es runā ju par ū dens slidkalniņ iem)) Mums tas patī k, tā pē c izbaudī jā m iespē ju. Un, starp citu, tur ir arī jauki gulē t, baseini ir interesanti sakā rtoti. Viesnī cai ir sava pludmale un bez maksas var izmantot sauļ oš anā s krē slus, bet mums vairā k patika Nissi Beach, netā lu, skaista, debeszila, protams, ka viss ir apmaksā ts. Kas attiecas uz pā rtiku, man nav nekā slikta, ko teikt. Bija no kā izvē lē ties, gaļ a vakariņ ā s daž ā da un garš ī ga, labi deserti. Ē diens ir kvalitatī vs un svaigs. Numuri ir ē rti un labi iztī rī ti. Kopumā viesnī ca ir ļ oti ē rta, tajā ir patī kami uzturē ties. Un, protams, š ikā Kipras jū ra liek atcerē ties arī par sevi. Iesaku viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар levkin7
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika Kipra un viesnī ca. Teritorija pie viesnī cas ir maza, bet skaista un sakopta un ir ko darī t bez gulē š anas pie baseina, es runā ju par ū dens slidkalniņ iem)) Mums tas patī k, tā pē c izbaudī jā m iespē ju. Un, starp citu, tur ir arī jauki gulē t, baseini ir interesanti sakā rtoti. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Kipra un viesnī ca. Teritorija pie viesnī cas ir maza, bet skaista un sakopta un ir ko darī t bez gulē š anas pie baseina, es runā ju par ū dens slidkalniņ iem)) Mums tas patī k, tā pē c izbaudī jā m iespē ju. Un, starp citu, tur ir arī jauki gulē t, baseini ir interesanti sakā rtoti. Viesnī cai ir sava pludmale un bez maksas var izmantot sauļ oš anā s krē slus, bet mums vairā k patika Nissi Beach, netā lu, skaista, debeszila, protams, ka viss ir apmaksā ts. Kas attiecas uz pā rtiku, man nav nekā slikta, ko teikt. Bija no kā izvē lē ties, gaļ a vakariņ ā s daž ā da un garš ī ga, labi deserti. Ē diens ir kvalitatī vs un svaigs. Numuri ir ē rti un labi iztī rī ti. Kopumā viesnī ca ir ļ oti ē rta, tajā ir patī kami uzturē ties. Un, protams, š ikā Kipras jū ra liek atcerē ties arī par sevi. Iesaku viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums slisarenko
MĒS DOMĀM UZ 8-9 NAKTĪM.VAI VIENMĒR VARAT APRĒĶINĀT EKSCERES IZMAKSAS? VAI VIESNĪCĀ IR VISS IEKĻAUTS?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Kulikov_a_y
Pirmo reizi braukšu uz Adamsu (un vispār uz ārzemēm) ar sievu un bērnu 5 gadi uz 10 dienām, cik naudas tur ņemt, ņemot vērā ko no turienes atņemt? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums xeops
Ja iespējams ar kājām, cik daudz telepāta?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums shichkina
Vai ir iespējams nomainīt vakariņas pret pusdienām? Kur lētāk nopirkt ūdeni un pārtiku? Vai tuvumā ir tirgus? Un uz kādiem restorāniem iesakāt doties Aijanapā?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums SvetKom
Lūdzu, palīdziet man izvēlēties kādu no šīm viesnīcām. Mēs esam divas ģimenes ar bērniem vecumā no 11 un 5 gadiem
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель расположен на пляже Nissi Bay в Айя-Напе. Здание отеля было построено в 1992 г. последняя реновация проводилась в 2017 г. Подходит для семейного и парного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 45 км от аэропорта Ларнаки.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

6 ресторанов, 3 бара. Сувенирный магазин. Магазин ювелирных изделий. Флорист. Услуги портье. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 376 номеров. Отель состоит из основного 5-этажного здания, 3-этажного крыла Deluxe (только для взрослых) и восьми 2-этажных бунгало.

Istabās

В номерах представлено: ТВ, бесплатный Wi-Fi, кондиционер, телефон, сейф (бесплатно), мини-бар.

Adrese Nissi Avenue P.O.Box 30029 5340 Ayia Napa, Cyprus
Tālruņi: Tel: +357-23840000
Tīmekļa vietne: Adams Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош, волейбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.