Jautājums o Varadero

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
269 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kad Varadero sākas lietus sezona?
Kad Varadero sākas lietus sezona?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-07-235 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар lazy_person
Kubā esmu bijis 4 reizes dažādos gada laikos garos komandējumos. Vairāk lietus vasarā un rudenī. Oktobris tiek uzskatīts par viesuļvētru sezonu. Es domāju, ka jums nevajadzētu pie tā pakavēties. Kubā un Varadero SEZONA IR VIENMĒR. Vasarā man nācās iekļūt šajā tropiskajā lietusgāzē. Tas notiek apmēram tā... debesīs parādās mazs punktiņš, stundu vēlāk tas jau ir milzīgs mākonis, kas klāj visas debesis, pērkons dārd, zibens zibens okeānā, vējš pastiprinās, lietus līst kā no spaiņa.. .pa ielām Havanā no lietus plūst upes...pēc pāris stundām viss norimst un atkal saule un grācija. Mūsu acu priekšā viss notiek dažu stundu laikā... un atkal sezona, atkal vasara!
Arī ziema ir vasara, bet jūrā ir daudz medūzu, kas dzelžas ar taustekļiem... Kubā ir labi!
аватар Vika284
Labākais laiks, lai apmeklētu Floridu un Karību jūras reģionu, ir no novembra līdz aprīlim, kas ir brīvdienu sezona. Pastāvīgas lietus sezonas noteikti nav, taču viesuļvētru sezona no jūnija līdz oktobrim 3.-4.kategorijas viesuļvētra ir ļoti nepatīkama. Ja tiek izsludināta viesuļvētra, tas nozīmē, ka lidosta tiks slēgta dienu pirms lidojuma pacelšanās vai pirms reisa nolaišanās, un pēc viesuļvētras var būt arī lidojumu kavēšanās un pārtraukšana. Ja tas ir kruīzs, tad kruīzs tiks atcelts vai pārcelts uz citu datumu. Ja jau būsi kruīzā, tad viss būs atkarīgs no tā, cik droši būs atgriezties ostā.
Kad viesuļvētra pāriet, ir 5-6 stundas stiprs vējš un lietus un krusa, visu laiku rūkoņa uz sienām un vēja svilpiens. Tad saule spīd 1-2h, vēja nav un var likties, ka viss beidzies, būs viesuļvētras acs, un tad atkal nākamās 5-6 stundas vējš un lietus.
Vizuālam piemēram varat atrast video viesuļvētra Irma Kubā
аватар Gelenka_1
Vasarā atpūtāmies, šķiet, ka nav sezona vai "lietus sezona", bet lietus 2 nedēļas vispār neredzējām. Kad viņi aizlidoja, viņi skatījās, kā slinks_persona teica augstāk, aiz punkta! kas tik maigi pārklāja visu lidostu ar melnu dūmu, ar pērkonu un zibeni ... Es nevaru briesmīgi! (Bet lidojums netika aizkavēts.
Mitrums, protams, ir ļoti liels, Varadero kaut kā nejuta īpaši - jūra un brīze, patīkami) Šeit Havanā gandrīz nomira no drēgnā gaisa un smacības, ejot pa šaurajām ieliņām! (Veiksmi.
аватар lazy_person
Gelenka_1
Tas notiek vasarā. Mūsu acu priekšā strauji attīstās laikapstākļi (viesuļvētra ar lietu). Sajūta tajā pašā laikā ir, tieši tā tu rakstīji: - "... šausmīgi nevaru!". Taču pēc kādām trīs stundām viss norimst, strauji iestājas arī lielisks laiks.
Es neesmu bijis dabas katastrofā, bet esmu bijis šādās situācijās ...
аватар Gelenka_1
slinks_cilvēks aizlidojām laicīgi, un bez mums ir vismaz plūdi :)))
P.S. Es esmu ļauns:)))
аватар lazy_person
Gelenka_1 Vai esi bijis "Tropicana" restorānā...?
аватар Gelenka_1
lazy_person restorāns Havanā? nē viņi nebija. Pirmkārt, tur bija tik karsts, ka tik tikko izdzīvojām! Gribējās tikai iedzert, spainīšos dzert :))) Otrkārt, viesnīcā "viss iekļauts", tā ir pilnīga rijība :))) Un tā, vismaz izstaigājām Havanas ielās spāņu gaumē un atpūtāmies) Mēs arī netikām līdz cigāru fabrikai ... (
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Varadero
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl