Iberostar Selection Bella Vista Varadero 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.110
№32 viesnīcas reitingā Varadero
4.7 Numurs
6.4 apkalpošana
6.3 Tīrība
4.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Luksusa kūrorts un patiesi debešķīga vieta ģimenes un romantiskām brīvdienām. Plašo telpu aprīkojums un atpūtas programma ir pārdomāta līdz sīkākajai detaļai. Tā piedāvā tikai ģimenei un pieaugušajiem paredzētus numurus, daudzas labsajūtas procedūras un bagātīgu ikdienas izklaides piedāvājumu visām gaumēm, sākot no sporta līdz bāriem, no krāsainiem šoviem un dzīvās mūzikas līdz bērnu spēlēm. Tas viss padara brīvdienas un brīvdienas Varadero pirmajā piekrastē par ideālu. Viesnīca tika atvērta 2017. gada pavasarī. Sastāv no trim zonām: viesnīca, ģimene. Rančonplaja.Vairāk →
аватар originalpaminklai
daudz melo? atsauksmes, ka jaunais ir labs? dzī voklis, vecs, smarž o pē c slikta ē diena, skumji? Daž os restorā nos labā k neiet vispā r, personā ls cenš as tikai u? dolā ru, citā di viņ i to neredz un ignorē , plia? un roka? Brā … Tomēr ▾ daudz melo? atsauksmes, ka jaunais ir labs? dzī voklis, vecs, smarž o pē c slikta ē diena, skumji? Daž os restorā nos labā k neiet vispā r, personā ls cenš as tikai u? dolā ru, citā di viņ i to neredz un ignorē , plia? un roka? Brā l? ? es? nevar mainī t, nekad nav pagā jis? š eit atbilde vienmē r ir, , mums nav, , ,
5? bet vai tu to mainī ji? jā , lifti gandrī z nedarbojas, kā pjam pa trepē m, lai gan esmu š eit tikai nedē ļ u? , Nē ? kā bū tu vē l 7 dienas? vai mē s dzī vosim tajā ? kas? virve
аватар Gabiuska
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam ļ oti priecī gi, ka ieradā mies š ajā viesnī cā mū su brī vdienā s. Mē s esam trī s draugi, kuri vairs nav tik jauni, un mē s lieliski pavadī jā m laiku. Visu darbinieku uzmanī ba ir pā ri visam. Ē diens ir daudzveidī gs un labi pagatavots. … Tomēr ▾ Esam ļ oti priecī gi, ka ieradā mies š ajā viesnī cā mū su brī vdienā s. Mē s esam trī s draugi, kuri vairs nav tik jauni, un mē s lieliski pavadī jā m laiku. Visu darbinieku uzmanī ba ir pā ri visam. Ē diens ir daudzveidī gs un labi pagatavots. Ī paš a pieminē š ana mā jturī bas darbiniekiem, kuri novē rsa nelielu problē mu. Tū kstoš paldies viņ am, viesmī lei un visiem, kas viņ am palī dzē ja. Visi darbinieki pret tevi izturas vienā di, visi klienti vienā di...Mana draudzene aizmirsa savu lā dē tā ju, mē s viņ ai pateicā m, un viņ i mums uzreiz iedeva to uzlā dē t. Strā dniekiem ir liela piederī bas sajū ta un viņ i ļ oti rū pē jas par mums. Ļ oti laba apkalpoš ana restorā nā . Visi Iberostar Bella Vista darbinieki patieš ā m ir pelnī juš i atzinī bu.
аватар Y.s.77
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Saule, baltas smiltis, zils okeā ns. . . Tas viss ir par Kubu! Ja mē s runā jam par š o viesnī cu, tad š eit jū s neko no tā neredzē sit, kā pē c? Jā , viss ir vienkā rš i, jums tam nebū s laika))) Atpū š amies lī dz š ai dienai, izvē lē jā mies to paš u, ko visi pē c tū roperatora atsauksmē m un ieteikumiem! Es neleš u daudz ū dens! 1. … Tomēr ▾ Saule, baltas smiltis, zils okeā ns. . .
Tas viss ir par Kubu! Ja mē s runā jam par š o viesnī cu, tad š eit jū s neko no tā neredzē sit, kā pē c? Jā , viss ir vienkā rš i, jums tam nebū s laika)))
Atpū š amies lī dz š ai dienai, izvē lē jā mies to paš u, ko visi pē c tū roperatora atsauksmē m un ieteikumiem! Es neleš u daudz ū dens!
1. Starprestige istabu kategorijai nav nekā das jē gas, tā ir reklā ma un naudas pā rmaksa. Proti: telpas galvenajā ē kā pē c remonta ir vienā das. Ja izvē laties skatu uz okeā nu, jums vienmē r bū s mitra telpa, proti, WET. Lieta tā da, ka saule lec un riet aiz galvenā s ē kas, kurā atrodas š ī s prestiž ā s telpas un mitrums, kas nā k no okeā na, nosē ž as tavā istabā! ! ! Ir arī cits veids, ieslē dz kondicionieri un mē ģ ini izž ā vē t istabu, bet naktī tu neriskē si gulē t telpā ar augstu mitruma lī meni citā di nā kamajā dienā kļ ū si balts! Jā , un to nevar darī t, jo ir daudz mitruma, par to liecina katrā istabā esoš ā sē nī te, kas veidojas uz jebkuras mē beles! Varat mē ģ inā t izvē lē ties numuriņ u viesnī cas aizmugurē (skat. karti), bet tur pavē rsies skats uz naftas pā rstrā des rū pnī cu, kas stā v tieš i pā ri ceļ am un nepā rtraukti darbojas! Dū ņ a istabā visu laiku! Bet saulains )))) bet skaļ š un eļ ļ as smaka istabā (tagad zinu kā smarž o).
2. Ē kas veidotas pē c amfiteā tra principa, kur centrā atrodas animā cija (vispā r nekā ), kas neļ auj gulē t lī dz vieniem naktī . Bet tas vē l nav viss, tad animā ciju nomaina pā rpildī tā publika, kas turpinā s animā ciju lī dz rī tausmai, ticiet man, tā das ir katrā viesnī cā ! Tā pē c mitrā telpā jū s nevarē siet gulē t! Tā pē c, kā jau rakstī ju iepriekš , pē c 3 istabu maiņ as izvē lē jos vienu ar skatu uz naftas pā rstrā des rū pnī cu, lai gan ir dū koņ a, tā ir statiska)
3. Uzturs. Bet tad saproti, ka Kubā tā principā nav un viss ir bezgaumī gi! Tā tad! Kategorija Starprestige piedā vā neierobež otu piekļ uvi restorā niem, kuriem ir tā da pati bezgaumī ga ē dienkarte kā zviedru. Turklā t pasniegš ana kā molekulā rajā virtuvē , mikroporcijas! Tā pē c pē c visiem š iem restorā niem ir jā iet pie zviedra un jā beidz ē st (ja to tā var nosaukt).
Panorā mas verandā.11. stā vā ir tā ds pats bā rs kā pirmajā stā vā !
Tur tika piedā vā ts arī golfs, bet neder)))) par š o Starprestige beidzā s!
Pirmā s 4 dienas pagā ja kustoties, tad. . .
Ņ emiet lī dzi daudz zarnu infekciju, un patieš ā m tabletes, nav nekā !
Personī gi mē s, esam 4 (arī viņ i atteiksies), saķ ē rā m zarnu infekciju un 3 dienas gulē jā m istabā , dzerot visas zā les, ko dzē rā m. Š eit viņ i slikti mazgā traukus! Visticamā k no š ī ! Tas nav alkohols, kā jū s varē tu domā t. Lai gan viņ i tos dezinficē ja, tas nepalī dzē ja!
4. Viesnī cā ir problē mas ar dzeramo ū deni. Pieš ķ irt 1 litru uz istabu, kā tas ir?
Var aiziet uz veikalu un nopirkt par 1.5€ pudelē! ! ! Vai arī pē rciet no pazemes pie bā rmeņ a, viesnī cā "viss iekļ auts" ! ! ! Jā , tu vari aiziet lī dz bā ram un palū gt ū deni, tev iebē rs glā zē . No pludmales, no istabas...Uz bā ru...š ī ir spē le! Un tas ir fakts, PUDELE Ū DENS ISTABĀ DIENĀ ! Un jā , ja dodaties ekskursijā uz Havanu, tad arī ū deni ekskursijas laikā nedos! Vajag kaut kur nopirkt iepriekš .
5. Š eit cilvē ki ir nabagi un gidi uzreiz brī dina, ka viesnī ca tiek zagta, tā pē c mantā m vajag ieskriet koferī . Jā , jā , tieš i lietas, tā s nekavē joties aiziet. Viņ i mums neko nenozaga, bet ekskursijā no kaimiņ iem nogrieza 10 iPhone un skaļ runi) pilnī gs bardaks...bet tas ir atseviš ķ s stā sts par Kubu!
Mē s tikā mies ekskursijā s ar puiš iem no citā m viesnī cā m, viņ i bija š okē ti par mū su viesnī cā notiekoš o.
Meklē jiet citu viesnī cu, ja nevē laties katru dienu risinā t kā das problē mas!
Nu palikuš as 2 dienas, ieš u meklē t sauli, baltas smiltis, zilu okeā nu. . . bet nē , rī t lī s! ))) jauku atpū tu.
аватар ilinova07
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā nedē ļ u un lieliski pavadī ju laiku. Godī gi sakot, gan ē diens, gan izklaide un telpas ir ļ oti korekti. Atraš anā s vieta ir centrā lā . Es to iesaku. Paldies visiem par to, ka padarī jā t mū su uzturē š anos neaizmirstamu liels apskā viens. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā nedē ļ u un lieliski pavadī ju laiku. Godī gi sakot, gan ē diens, gan izklaide un telpas ir ļ oti korekti. Atraš anā s vieta ir centrā lā . Es to iesaku. Paldies visiem par to, ka padarī jā t mū su uzturē š anos neaizmirstamu
liels apskā viens
аватар gloriaduval40
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lai jauka nedē ļ a no Jaunā gada lī dz ballī tei! Ļ oti kluss kā du laiku? Man patika vieta. Viesnī ca ļ oti laba, personā ls ļ oti pieklā jī gs, draudzī gs. Istaba bija ļ oti liela un nevainojama. Esmu diezgan izvē lī ga attiecī bā uz tī rī bu. … Tomēr ▾ Lai jauka nedē ļ a no Jaunā gada lī dz ballī tei! Ļ oti kluss kā du laiku? Man patika vieta.
Viesnī ca ļ oti laba, personā ls ļ oti pieklā jī gs, draudzī gs. Istaba bija ļ oti liela un nevainojama. Esmu diezgan izvē lī ga attiecī bā uz tī rī bu. . .
Bufetē bija daudz iespē ju, it ī paš i naktī . Vakariņ ā s labā k doties uz restorā niem, kas ir patieš ā m lieliski.
Mums bija kvalitatī vi nakts š ovi.
Es nebaidos ieteikt š o viesnī cu!
аватар dominguezvanesa82
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skats no istabā m un joprojā m pā rsteidzoš ais kristā ldzidrais tirkī za ū dens bija vienkā rš i pā rsteidzoš s! Es teicu: - Tas ir pā rsteidzoš i katru reizi, kad es iegā ju istabā ! Š ī nav luksusa viesnī ca, bet tā kā mums bija tik laba atraš anā s vieta numuriņ os un kristā ldzidrs ū dens, tad dodu augstā ko vē rtē jumu! • Jauna tī ra un svaiga • garš ī ga krā sa uz baseiniem. … Tomēr ▾ Skats no istabā m un joprojā m pā rsteidzoš ais kristā ldzidrais tirkī za ū dens bija vienkā rš i pā rsteidzoš s! Es teicu: - Tas ir pā rsteidzoš i katru reizi, kad es iegā ju istabā ! Š ī nav luksusa viesnī ca, bet tā kā mums bija tik laba atraš anā s vieta numuriņ os un kristā ldzidrs ū dens, tad dodu augstā ko vē rtē jumu! • Jauna tī ra un svaiga • garš ī ga krā sa uz baseiniem. • host klases pludmale un jū ra • ī sts kapuč ī no • atraš anā s vieta pludmalē • labs serviss • skaisti lietussargi gan pludmalē , gan pie baseina • skats uz jū ru abā s viesnī cas pusē s, neatkarī gi no tā , vai atrodaties pludmalē . - klasiski balti plastmasas saulgriež i - gara rinda (1 stunda) rezervē jot ala cart? resturangerna (tagad protams ir noskaņ oti uz kaut kā du datorsistē mu, pē c divu nedē ļ u neapmierinā tī bas ar ceļ otā jiem - "interneta karti" nevar nopirkt par brī vu, Wi-Fi un "Snapchat" pusaudž iem : ) Nav tik daudz Zviedru restorā ni kā Meksikā , bet vienalga atradī si ko vien vē lies : ) Lielisks ē diens. Grilē ts omā rs biež i tiek piedā vā ts no bufetes, kas atrodas vistuvā k pludmalei.
аватар tyronebudhrama
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Darbinieki lielā koties vē las piedā vā t labu servisu. Klientu apkalpoš ana ir ļ oti laba, profesionā la, un pats galvenais, viņ i vē las darī t lielas lietas. Bufete laba, bā rs labs, kafija laba, pludmale lieliska. Istabu tī rī ba ir lieliska. … Tomēr ▾ Darbinieki lielā koties vē las piedā vā t labu servisu. Klientu apkalpoš ana ir ļ oti laba, profesionā la, un pats galvenais, viņ i vē las darī t lielas lietas. Bufete laba, bā rs labs, kafija laba, pludmale lieliska. Istabu tī rī ba ir lieliska. Viesnī ca ir lieliska. Numuri ir ļ oti ē rti un labi aprī koti. Interneta kafejnī ca ir laba, bet ļ oti karsta. Mē s atradā m ļ oti jauku personā lu š ajā kafejnī cā .
Speciā lie restorā ni ir lieliski, es tikai domā ju, ka kreolieš u ē dienkarte ir jā maina, jo nav garš ī gu kreolieš u garš u, mums ē dienkarte ī sti nepatika, bet tā ir laba.
Lifti nedarbojas visi, bija dienas, kad strā dā ja tikai 1 no 4. Š ī viesnī ca, bez š aubā m, ir viena no 3 labā kajā m viesnī cā m, kurā s varat apmesties ar bē rniem Varadero.
Mē s visu raksturojam kā izcilu, jo vē lamies, lai viesnī ca bū tu arvien labā ka un labā ka, un tas mums ir labs risinā jums.
аватар clara.turkist
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s pateicamies, ka likā t mums justies kā mā jā s. Numuri ir ļ oti tī ri un skaisti. Viesmī le vienmē r veica daž as dekorā cijas detaļ as. Ē diens ir ļ oti labs, it ī paš i japā ņ u restorā nā . Arī animatori ļ oti labi veic savu darbu. … Tomēr ▾ Mē s pateicamies, ka likā t mums justies kā mā jā s. Numuri ir ļ oti tī ri un skaisti. Viesmī le vienmē r veica daž as dekorā cijas detaļ as. Ē diens ir ļ oti labs, it ī paš i japā ņ u restorā nā . Arī animatori ļ oti labi veic savu darbu. Š ī ir fantastiska vieta.
аватар krausskimberlyanna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska apkalpoš ana reģ istratū rā , tī ras un skaistas telpas, restorā na personā ls ļ oti profesionā ls, uzmanī gs, ā trs un draudzī gs, mana 12 cilvē ku ģ imene vē las pateikties Lisandrai par visu viņ as laipnī bu un saldumu, nepā rspē jamiem kokteiļ iem, skaistajā m telpā m, baseiniem bē rniem un izklaide mazajiem Es apbrī noju Esmu apmeklē jis vairā kas Varadero viesnī cas un neviena nav redzē jusi tik detalizē tu uzmanī bu bē rniem. … Tomēr ▾ Lieliska apkalpoš ana reģ istratū rā , tī ras un skaistas telpas, restorā na personā ls ļ oti profesionā ls, uzmanī gs, ā trs un draudzī gs, mana 12 cilvē ku ģ imene vē las pateikties Lisandrai par visu viņ as laipnī bu un saldumu, nepā rspē jamiem kokteiļ iem, skaistajā m telpā m, baseiniem bē rniem un izklaide mazajiem Es apbrī noju Esmu apmeklē jis vairā kas Varadero viesnī cas un neviena nav redzē jusi tik detalizē tu uzmanī bu bē rniem. Apsveicam, bē rni jau lū dz atgriezties, mē s visi bijā m sajū smā par š o skaisto viesnī cu.
аватар yarencibia271
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir ļ oti skaista viesnī ca. Es biju kopā ar draugu, un viesnī ca pā rsteidz ar perfektu ē dienu, un personā la apkalpoš ana ir pā rsteidzoš a, iesaku to simtprocentī gi. Mū s apciemoja PR dā ma un ļ oti labi izturē jā s pret mums. … Tomēr ▾ Š ī ir ļ oti skaista viesnī ca. Es biju kopā ar draugu, un viesnī ca pā rsteidz ar perfektu ē dienu, un personā la apkalpoš ana ir pā rsteidzoš a, iesaku to simtprocentī gi. Mū s apciemoja PR dā ma un ļ oti labi izturē jā s pret mums.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Курорт класса люкс и поистине райское место для семейного и романтического отдыха. Оснащение просторных номеров и программа досуга продуманы до мельчайших деталей. К услугам гостей семейные номера и номера только для взрослых, многочисленные оздоровительные процедуры, а также богатое предложение ежедневных развлечений на любой вкус, от занятий спортом до баров, от красочных шоу и живой музыки до детских игр. Все это делает отпуск и каникулы на первой береговой линии Варадеро идеальными. Отель был открыт весной 2017 года. Состоит из трёх зон: Hotel, Family. Ranchon Playa.

Atrašanās vieta Расположен в 45 км от международного аэропорта Варадеро, в 130 км от Гаваны, в 11 км от центра города Варадеро, в 300 м от автобусной остановки, на берегу океана. Из отеля можно добраться до главных достопримечательностей провинции Матансас: пещеры Амбросио, эко-туристических троп полуострова Сапата, национального парка Вараикос и др.
Pludmales apraksts Пляж в 20 метрах. На пляже Варадеро работает бар, предоставляются услуги массажа. Пляжные полотенца (под депозит).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi (платно), интернет-кафе (платно), пресса (платно), 2 конференц-зала, служба организации свадеб (платно), автостоянка (крытая платно, открытая бесплатно), магазины, 5 баров, 5 ресторанов (один — шведский стол; один — для взрослых; итальянской и японской кухни; кубинский), 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги и полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб от 4 до 12 лет (10:00-17:00), клуб для подростков (8-12 лет), водные горки, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Дартс, анимация (shows Cuban Broadway), вечернее шоу (бесплатно), живая музыка (бесплатно), массаж платно (на пляже), водное поло, волейбол на пляже, пляжный футбол, гольф платно (Varadero Golf Club — в 3 км от отеля), уроки танцев бесплатно (групповые и платно персональные классы), водные виды спорта бесплатно (не моторные), каякинг, водный велосипед или паддл-сёрфинг, шаффлборд, баскетбол (бесплатно), водный баскетбол, спортивный клуб с групповыми занятиями для любого возраста, программа StarFriends: групповые игры, тематические праздники и конкурсы, яхт клуб.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 827 номеров:

Standard Room (39,6 м2, макс. 2+1) номера могут находиться с 1 по 9 этаж, в номере 2 двуспальные кровати или 1 кровать размера King-size, ванная комната и балкон или терраса;

Standard Sea View (39,6 м2, макс. 2+1) номера могут находиться с 4 по 9 этаж, в номере 2 двуспальные кровати или 1 кровать размера King-size, ванная комната и балкон с видом на океан;

Standard pool view (мин. 1+0/макс. 2+1 чел.) номера находятся на нижних этажах с видом на бассейн;

Standard ocean front (мин. 1+0/макс. 2+1 чел.) номер категории standard с видом на океан;

Junior Suite (макс. 2+0) номера расположены в максимальной близости к морю, предназначены для размещения лиц старше 18 лет, в номере кровать размера King-size, ванная комната и балкон с видом на море, банный халат и тапочки, подготовка кровати ко сну; балкон;

Junior suite ocean front (мин. 1+0/макс. 2+1 чел.)номера расположены в максимальной близости к морю, балкон с видом на океан;

Family Premium (79,2 м2, макс. 3+2) номера могут находиться с 1 по 9 этаж, смежные номера категории Standard, приветственный подарок для детей в виде шарика и шоколада, для взрослых бутылка рома; балкон или терраса;

Family Standard (мин. 2+2/макс. 4+2 чел.) номера могут находиться с 1 по 9 этаж; балкон или терраса;

Star Prestige Suite (80,4 м2, макс. 2+0 (16+ )) номера расположены в зоне для взрослых, 9 или 10 этаж, пакет услуг Prestige, в номере кровать размера King-size, ванная комната, джакузи и балкон;

Star Prestige Swim Out (макс. 2+0 (16+)) номера, расположенные на нижнем этаже с выходом непосредственно к взрослому бассейну, пакет услуг Prestige, в номере 1 двуспальная кровать или 1 кровать размера King-size;

Star Prestige Standard Sea View (39,6 м2, макс. 2+0 (16+)) номера типа Standard Sea View, которые получили свое название по месту своего расположения, могут быть на 9 или 10 этаже, пакет услуг Prestige ;

Star Prestige Standard (39,6 м2, макс. 2+0 (16+)) номера типа Standard, которые получили свое название по месту своего расположения, могут быть на 9 или 10 этаже, пакет услуг Prestige.

Дополнительные кровати в номерах не ставятся, размещение на имеющихся кроватях.

Есть номера, приспособленные для людей с ограниченными возможностями.

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор и спутниковое ТВ, Wi-Fi (платно), телефон (платно), сейф (бесплатно), мини-бар бесплатно (вода, безалкогольные напитки), утюг и гладильная доска (по запросу), ванная комната с душем, фен (бесплатно), балкон или терраса, ежедневная уборка номера, room service: бесплатно (с 11:00 до 23:00).

Adrese Carretera Las Morlas, km 11, Varadero, Matanzas, 42200 Cuba
Tālruņi: +53 45 667899
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.