Totāla vilšanās

Rakstīts: 28 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 30 decembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Atpū tā mies Kubā Playa Caleta 4 * viesnī cā no 30.12. -01.10. 2018.
Laikapstā kļ i: ā rkā rtī gi nestabili, Ziemeļ atlantijas ciklons atnesa reģ ionā spē cī gus viļ ņ us, vē ju, aukstumu. No 10 dienā m tikai 3 dienas bija peldē š ana. Labos laikapstā kļ os okeā ns ir lielisks, neskatoties uz netī ro pludmali un nodriskā tajiem, salauztiem sauļ oš anā s krē sliem.
Viesnī ca: septiņ stā vu š ķ ū nis, metinā ts no tē rauda sijā m, apš ū ts ar ziliem paneļ iem. No 3 liftiem darbojā s tikai 1. Viesnī cā pludmales dvieļ us varē jā m ņ emt tikai ar lielā m grū tī bā m un ar viesnī cas gida palī dzī bu. Par viņ iem viņ i ņ em depozī tu 10 eiro un atdod depozī tu kvazivalū tā kukom (vietē jā valū ta tū ristiem), kas pē c tam jā apmaina tikai Varadero pilsē tas bankā .

Ē dienkarte restorā nā ir pieticī ga, un pie vietē jo kubieš u pieplū duma vispā r var palikt bez ē diena, jo. viņ i savā c restorā nu ē dienu konteineros nā kotnei, lai pabarotu savu ģ imeni.
Kubā ir karš u izplatī š anas sistē ma pamata pā rtikas produktiem, un veikalos nekas nav pieejams, izņ emot cigā rus, rumu un dzē rienus. Pat augļ i un dā rzeņ i nav brī vi pieejami. Sestdien tirdziņ š pā ris stundas ir atvē rts tikai Varadero 51. ielā .
Mū su istabiņ a 7. stā vā : lielisks skats uz okeā nu, bet blā vs apgaismojums, nestrā dā elektrī bas rozetes un galda lampas, nestrā dā ja matu fē ns un kondicionieris, spogulis vannas istabā , sapelē juš i griesti, tikai 1 kanā ls NTV America strā dā ja ar saviem kaitinoš a reklā ma par dzī vi hlorī da un bezgalī gas sē rijas par krievu noziedzī bu.
Wi-fi tikai ar karti (maksa 1 eiro stundā ) un tikai reģ istratū rā , bet darbojas kā das 10-15 minū tes, tad sasalst.
Izklaide tū ristiem: slikta animā cija vakarā , rums un alkoholiskie kokteiļ i - bez ierobež ojumiem. Tajā paš ā laikā kļ uva kauns mū su jauno tautieš u dzerš anai un kliegš anai skaļ as, kaitinoš as mū zikas pavadī jumā .
Lidostā , izlidojot, Dutyfree cenas tiek noteiktas eiro, un izmaiņ as saņ emat "sī kdatnē s". Tev piedā vā š eit apmainī tā jā tā s samainī t pret eiro!
Tas. viesnī ca ir 2*. Kuba ir sociā lisma rezervā ts, kurā it visā izpauž as nabadzī ba un nož ē lojamī ba. Ž ē l š ī s tropiskā s valsts!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu