Brīvdienas Kubā, viesnīcā Arenas Blancas 4 *

27 Marta 2010 Ceļošanas laiks: no 14 Novembris 2009 ieslēgts 28 Novembris 2009
Reputācija: +61.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s ar vī ru atpū tā mies Kubā.2009. gada novembrī , lai gan pagā ja ilgs laiks, lai viņ u pierunā tu doties uz š o ceļ ojumu, biedē ja tas, ka ar pā rsē š anos Novosibirska - Maskava - Havana - Maskava - Novosibirska, un tas, ka lidojums bija ilgi (13 stundas tur, 11 stundas atpakaļ ). , 5), bet tas bija tā vē rts!

Vakarā ieradā mies Havanā , iekā rtojā mies viesnī cā Inglaterra, vienā no vecā kajā m un klasiskā kajā m viesnī cā m pilsē tā , kas atrodas paš ā Vecā s Havanas centrā blakus Lielajam teā trim un Kapitolijam. Un arī blakus viesnī cai ir slavenā kafejnī ca Floriditta, kur pasniedz labā ko daiquiri kokteili Kubā , bet es vienalga nesapratu, vai tā ir taisnī ba vai nē . jo pats kokteilis mani nesajū sminā ja, pē c tam devā mies pastaigā ties pa vietē jo apkaimi, sameklē t ko ē damu, protams, tā ir problē ma vē lā kā laikā , pa ceļ am satikā m divus vietē jos puiš us, kuri vē lā k mē ģ inā ja lai mū s "izš ķ ī dinā tu" : ). Ejot pa ielu ļ oti biež i piedā vā cigā rus, rumu, nezinu vai tā ir vai nē , bet mū s brī dinā ja, ka pā rsvarā piedā vā viltojumu no mū su rokā m, vispā r mē s piedā vā jā m neriskē . Nā kamajā dienā mē s devā mies Havanas apskates ekskursijā un, godī gi sakot, bijā m vī luš ies, viņ i mū s aizveda uz National Hotel, pē c tam, kad viņ i brauca cauri vecajai Havanai, atveda mū s uz cietoksni, un tad viņ i uzreiz aizveda mū s uz veikals, kur tirgo cigā rus un rumu, un pē c tam mū s aizveda uz tirgu, kur nav ko darī t, un palaidā m mierā , vispā r secinā jums: paņ em ceļ vedi un izstaigā Havanu paš i! . Ko darī jā m agri nā kamajā rī tā pirms doš anā s uz Varadero, lai gan š im nolū kam bija jā ceļ as ļ oti agri, bet vismaz kaut ko redzē jā m.


Beidzot mums atbrauca autobuss ar kā du 2 stundu kavē š anos (tas ir kubieš u garā ) un devā mies uz Varadero, un pē c 3-4 stundā m, un lū k! Arenas Blancas viesnī ca ir diezgan cienī ga, jautra no ā rpuses krā sota oranž ā krā sā , laba atraš anā s vieta, pirmā krasta lī nija, auto noma, bā ri, restorā ni, veikali, vispā r viss ir blakus, animā cija lieliska, skaisti kopts zaļ ums platī ba, telpas tiek uzkoptas katru dienu, personā ls draudzī gs un draudzī gā ks, kad dod dzeramnaudu 1-2 Gatavojiet pietiekami, ē diens ies (lai gan nedē ļ as laikā mums tas nedaudz apnika), vietas pietiek uz pludmali, no rī tiem nav jā ņ em sauļ oš anā s krē sli. Ī paš i patika okeā ns, ū dens tī rs, smiltis smalkas un baltas, vispā r tieš ā m Paradī ze! Piecē los un pabrokastoju pludmalē , un tur bija Mojito, karstumā , starp citu, labi, ja ir viss iekļ auts! Tā kā viesnī ca ir orientē ta galvenokā rt uz kanā dieš iem, tad krievu tū ristu tur ir Ļ OTI maz, tad mū su uzturē š anā s laikā satikā m krievu ģ imeni, kura jau ilgā ku laiku dzī vo Kanā dā , meiteni, kura lidoja ar mums vienā reisā un pē c nedē ļ as puisis no Maskavas, kā ds prieks bija viņ a sejā , dzirdot, ka runā jam krieviski, vē lā k vē l pā ris atlidoja no Maskavas un viss, pā rē jie ir tikai kanā dieš i, bet tas mums netraucē ja, drī zā k pretē js : )

Atbilstoš i ekskursijas piedā vā tajā m ekskursijā m. operatore Natā lija - Tū re mē s devā mies ceļ ojumā uz Cayo salu - Largo un braucā m ar dž ipiem, es gribu uzreiz atzī mē t, ka Natalie tours ceļ vež i vē rtē tū ristus, viņ a parā dī jā s tikai 2 reizes visu mū su brī vdienu laikā , un tad otrajā laikam tikai tā pē c, ka viņ a ieradā s kā jauna tū riste, lai gan pē c grafika viņ ai tur bija jā parā dā s 5 reizes nedē ļ ā . Kopumā man patika ekskursijas, Kajo sala - Largo mani iespaidoja, visa lielā balto smilš u pludmale, daudzas palmas un Karī bu jū ra, pa ceļ am uz to mū s atveda uz iguā nu salu, vienu no iguā nā m atstā ja pē das uz kā jas dziļ a skrā pē juma veidā atmiņ ai, ir vē rts tur aizlidot, lai gan daž i dod priekš roku jū ras ceļ ojumiem! Dž ipu tū re ir intensī vā ka, man arī patika!

Jū s varat iznomā t automaš ī nu un apmeklē t daž as š ī s brī niš ķ ī gā s valsts pilsē tas patstā vī gi, ir vē rts doties uz Kubu, mē s noteikti tur atgriezī simies vē lreiz! Liels paldies Ludmilai Oļ egovnai un Olgai Ivanovnai (Olympia Raizen - Sibī rija) par ne pirmā s kā rtas organizē š anu, mums visiem ļ oti patika! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Пляж возле отеля
Mi amigo
Гавана
Капитолий
Отель
Большой тетр
Самый классный поцелуй
Гавана
Варадеро
Вид из окна отеля
Варадеро
Вот так мы проводили вечера
Варадеро
Остров Игун
Кайо - Ларго
Кайо - Ларго
Кайо - ларго
Варадеро
Варадеро
Озеро в пещере
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums