Sol Sirenas Coral Hotel 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 6.710
№17 viesnīcas reitingā Varadero
6.1 Numurs
6.3 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.4 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Lieliskais viesnīcu komplekss Sol Sirenas Coral atrodas okeāna krastā, leknā tropu dārzā. Tas sastāv no 2 galvenajām 4 un 5 stāvu ēkām Sol Sirenas un Sol Coral un 5 divstāvu ēkām. Uzcelta 1994.-96.gadā, atjaunota 2014.gadā (sadaļa Koraļļi). Profilaktiskais darbs tiek veikts katru gadu.Vairāk →
аватар anastasiafiz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu apzinā ti lū dzā m ceļ ojumu aģ entam budž etu) Vispā r, ar kā du naudu pietiek. Otro reizi devā mies uz Kubu un jau no pirmā apmeklē juma sapratā m, ka kū rorts ir dā rgs, bet pludmales un skaistā kais, tī rā kais un apbrī nojami krā sainā kais ū dens visu attaisno. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu apzinā ti lū dzā m ceļ ojumu aģ entam budž etu) Vispā r, ar kā du naudu pietiek. Otro reizi devā mies uz Kubu un jau no pirmā apmeklē juma sapratā m, ka kū rorts ir dā rgs, bet pludmales un skaistā kais, tī rā kais un apbrī nojami krā sainā kais ū dens visu attaisno. Neesam kaprī zi tū risti, bet pieredzē juš i un sapratuš i, ka par to paš u naudu dabū tu minimumu. Tā pē c nerē ķ inieties pā rā k daudz. Ē diens ir diezgan normā ls. Ē damu pā rtiku vienmē r var atrast. Negaidiet daudzveidī bu, bet jū s arī nepaliksit izsalkuš i. Neatkarī gi no tā , cik vienkā rš a ir viesnī ca, jū s bū siet labi paē dis, lai arī bez liekā m problē mā m. Alkohola ziņ ā vietē jais un rums forš s, ja protams dzer tikai dā rgo importu, tad nekā tā da te nav, bet no slā pē m nenomirsi) Nu termo krū zē m manuprā t raksta iekš ā katru atsauksmi) Protams, visticamā k, nav vē rts doties uz š ā du viesnī cu ar bē rniem, lai gan principā nav nekā kritiska. Kas attiecas uz mani, tad ar bē rniem š ajā gadalaikā jau Turcijā ir labā k. Visā s Kubas viesnī cā s bē rnu animā cija ir diezgan vā ja vai nav vispā r, tā pat ir problē mas ar pā rtiku. Nu, mē s bijā m bez bē rniem, un kas tā lā k). Pē c numuriņ iem nav vē rts histē rijas normā li, lai viss viesnī cā nebū tu. Personā ls ir pretimnā koš s un var tikt sakā rtots. Tie mainā s bez problē mā m, un, ja jū s nedaudz iedosiet uzlabotā numura veidam, tad neviens netaisī s seju. Mums beidzot izdevā s treš o reizi. Vē l viens brī dis ī paš i tiem, kas š ajā valstī atpū š as pirmo reizi un vienlaikus tā ir pateicī ba mū su ceļ ojumu aģ entam Dmitrijam Kukinam. Ekskursijā s visi pie viņ a vē rsā s pagā juš ajā gadā , un tagad tie ir kļ uvuš i par viņ a pastā vī gajiem klientiem. Puisis atlaid visu ā tri un skaidri un to, kas jums nepiecieš ams. Un ļ oti profesionā ls, viņ š než ē loja, ka mums ir mazs budž ets, viņ š ā tri atbildē ja, un ekskursija tika uzņ emta apmē ram divdesmit minū š u laikā , turklā t viņ š sniedza tik daudz noderī gu padomu, ka mē s atguvā m pienā cī gu summu no ietaupī jumiem. Jā , un ieteica krievvalodī gie gidi. Kopumā viņ š konsultē jā s no un lī dz. Meklē jiet viņ u pē c vā rda un uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte, tā pē c visvieglā k ir atrast viņ a kontaktus un jau redzē t, cik ē rti viss ir rakstī ts viņ a lapā . Nu ko lai vē l saka par viesnī cu. Viss pā rē jais ir ok. Pludmale super, ekskursijas interesantas, pā rē jais paskrē jis garā m un es jau gribu atgriezties un nemaz negribē ju braukt prom)
аватар Marin-shev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es gribē ju kliedē t savas š aubas Es rezervē ju ekskursiju uz Serinas Coral, jo tas bija viens no izdevī gajiem č etriniekiem tajā laikā , pē c atsauksmju izlasī š anas gribē ju to nomainī t pret dā rgo Ibostar, bet es zaudē ju rezervā ciju un nolē mu atstā t visu kā ir, jo es tomē r gribē jā s vairā k laika veltī t ekskursijā m, nevis sē dē š anai viesnī cā ! Biju patī kami pā rsteigta par viesnī cu, tā pē c nolē mu uzrakstī t savu viedokli par viesnī cu š aubī gajiem! Reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri, istabiņ a tika iedota galvenā s ē kas 3 stā vā , ar skatu uz baseinu, diezgan plaš a, tī ra, ar milzī gu balkonu, uz balkona ir pakaramais drē bju ž ā vē š anai, atzveltnes krē sli, galds , seifs istabā , ledusskapis. … Tomēr ▾ Es gribē ju kliedē t savas š aubas
Es rezervē ju ekskursiju uz Serinas Coral, jo tas bija viens no izdevī gajiem č etriniekiem tajā laikā , pē c atsauksmju izlasī š anas gribē ju to nomainī t pret dā rgo Ibostar, bet es zaudē ju rezervā ciju un nolē mu atstā t visu kā ir, jo es tomē r gribē jā s vairā k laika veltī t ekskursijā m, nevis sē dē š anai viesnī cā ! Biju patī kami pā rsteigta par viesnī cu, tā pē c nolē mu uzrakstī t savu viedokli par viesnī cu š aubī gajiem! Reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri, istabiņ a tika iedota galvenā s ē kas 3 stā vā , ar skatu uz baseinu, diezgan plaš a, tī ra, ar milzī gu balkonu, uz balkona ir pakaramais drē bju ž ā vē š anai, atzveltnes krē sli, galds , seifs istabā , ledusskapis. gludinā mais dē lis, gludeklis, fē ns, tē jkanna, ū dens! ko vē l vajag? karstais ū dens bija lieliski! regurnaya kā rtī ga un arī dvieļ i regulā ri mainī ti! Dzeramnaudu neatstā ju, bet gan rotaslietas (veselu paku speciā li atvedu no mā jā m).
tā pē c viņ i izlika no dvieļ iem rozes, tad gulbjus un iedeva man pusotru dolā ru ū dens, cik gribi! ē diens ir ok! pirmajā dienā vakariņ ā s bija mī dijas, un tā s bija lieliski pagatavotas, paņ ē ma veselus milzī gus š ķ ī vjus, bet tomē r pietika visiem! grilē ta zivs garš o katru dienu, lai gan viena un tā pati, grilē ta gaļ a no divā m, trī s š ķ irnē m visu laiku! ! tieš ā m mazliet jā pagaida rindā , ir garš ī gi! ! pā rē jais parasti ir diezgan ē dams! ! a la carte pieteicā s uz visu, bet aizbraucot uz itā ļ u valodu viņ i nekur citur negā ja, nav jē gas! galvenais restorā ns ir labā ks! viesmī ļ i ir ā tri! neklausies grimzu recenzijas! nes vī nu pusdienā s, vakariņ ā s, alu, cik gribi! bā ros ir viss, ko vē laties! garš ī gi, lieliski pagatavoti kokteiļ i, rums. tekila. alus. dž ins ....vispā r viss, normā lā kvalitā tē ! dod stiklā , pludmalē un pie baseina plastmasā , pē c atsauksmju izlasī š anas paņ ē ma lī dzi termokrū zes, bet man nepatika tā s lietot!
glā zes tī ras, dod un lej cik gribi, bez nož ē las! nav grū ti aiziet uz bā ru un atkal pē c vairā k! bā rmeņ i visi saprot krieviski, visi forš i! Mē s nedevā m dzeramnaudu, tā pē c viss bija lieliski! lieliska kafija vestibila bā rā ! Viesnī cas teritorija sakopta, tī ra! vakaros mā kslinieki, teā tris, mū zika, man Serinas nemaz nepatika, viņ i visi nā ca pie mums no turienes tieš i otrā di! pludmale ir lieliska! pē c pulksten 11 nav pieejami sauļ oš anā s krē sli, vismaz zem nojumes, jautrī ba pludmalē , nemitī ga mū zika, deju nodarbī bas, katamarā ni par brī vu, bā rs, bā rmene - super sieviete! iedegas! vienī gais, ko mazgā t pē c okeā na, mazliet tā lu, pie izejas, bet tas ir sī kums! pie ieejas pludmalē dā rznieks tirgo kokosriekstus par 1 cepumu! Mainī ju naudu ar gidu Aneku, nekā iztē rē t pa ceļ am uz banku Varadero, starpī ba nav ī paš i liela, nav nekā...starp citu, viesnī cas gids Georgijs-dushka ! ! brī niš ķ ī gs cilvē ks! izskatā s pē c Leonī da Broņ evoja!
no viņ a pirkā m visas ekskursijas, lai gan varē ja lē tā k ņ emt Varadero! bet ir harizma! ak jā viņ a. š is Varadero! ! no ekskursijā m jahta individuā la 660 cuc, uz Caye Blanco salu, super! super! super! burvī ga balta jahta, brī niš ķ ī ga angliski runā još a ekipā ž a (arī viņ i normā li saprot krieviski), paš u gatavoti omā ri un omā ri, tikko noķ erti no okeā na! Bā rs pilns ar dzē rieniem! peldē š ana ar delfī niem 30 minū tes! ! un beidzot pati sala ir paradī ze!!! ! než ē lo naudu, atcerē sies vē l ilgi, tas nav katamarā ns, kur 100 cilvē ki glā sta delfī nu! ekskursija uz Trinidadu 2 dienas, ar ū denskrituma apmeklē jumu un nakš ņ oš anu kalnos, arī patika! nesagatavotiem cilvē kiem, ar maziem bē rniem, pā reja uz ū denskritumu un no tā ir grū ta, mū su grupiņ ā bija grū ti pilnai sievietei! dž ipu safari tū re, visvairā k atceros Saturna alas apmeklē jumu, baobabu ar š amani, un protams pa ceļ am redzi parastu nabagu dzī vi !!!
Havana bija daļ a no mū su tū res, bet es droš i vien labprā tā k dotos ekskursijā no viesnī cas individuā li, tikai uz 2 dienā m, ar nakš ņ oš anu! bū tu bijis lē tā k un tas laiks ko pavadī jā m autobusā vedot visus uz viesnī cā m bū tu tik viduvē ji netē rē ts !! ! par ruma cenu, nemocieties, Havanā ir daudz veikalu, un ne viens, kur visi ceļ vež i ved, kur cenas visiem vienā das !! ! viesnī cā Coral, cenas ir vai nu tā das paš as vai daž as lē tā kas vai nedaudz dā rgā kas! Starp citu, viesnī cā veikalā ir ļ oti garš ī gs auzu cepums, nož ē loju, ka paņ ē mu 1! labas smarž as ir Kubas sievieš u un vī rieš u, jautā jiet kubieš u!! ! un zā les Varadero, Plazmā uz haizivju spurā m locī tavā m un ē š anas augsta holesterī na lī meņ a ā rstē š anai. kam jā sazinā s ar Dž ordž u, viņ š piezvanī s uz aptieku un pieteiks tevi (pē c tam pasveicinā si! ) vispā r. brauc uz š o viesnī cu, nenož ē losi!!!!!
Starp citu, kam vajag klusumu, prasiet istabiņ as uz ceļ a, istabā s ar skatu uz baseinu trokš ņ o lī dz 5 no rī ta, koncerti, gaviļ nieki!!! ! mani nesatrauca.. .
гид отеля Георгий,лучший гид Анекса!
аватар gannales
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmetā mies Coral sadaļ ā . Norā dī tais numurs tika nekavē joties atteikts, un mē s tikā m aizstā ti ar citu. Telpā viss ir ļ oti vienkā rš s. Vietā m uz dzelzs priekš metiem rū sa. Neteikš u, ka netī ra tī rī š ana ir normā la parā dī ba, bet viss ir apnicis. … Tomēr ▾ Apmetā mies Coral sadaļ ā . Norā dī tais numurs tika nekavē joties atteikts, un mē s tikā m aizstā ti ar citu. Telpā viss ir ļ oti vienkā rš s. Vietā m uz dzelzs priekš metiem rū sa. Neteikš u, ka netī ra tī rī š ana ir normā la parā dī ba, bet viss ir apnicis. Kopumā nav svarī gi, vai jū s neatrodat vainu, un mē s neko citu no Kubas negaidī jā m. Viss ir darba kā rtī bā , vannas istaba liela. Ir ne tikai tualete, bet arī bidē . Seifs neder mazam klē pjdatoram. Ir gludeklis un gludinā mais dē lis. Vienī gais, kas jā ņ em vē rā , ir tas, ka 220 ligzda ir tikai vannas istabā . Kopumā cipars, protams, ir mī nuss, bet, ja nepievē rš uzmanī bu sī kumiem, tad kopumā derē s. Vē l viens tī rī š anas un gultas veļ as maiņ as brī dis. Atstā jiet dzeramnaudu visur, un jums nebū s jā uztraucas par pakalpojumu) Neliels dzeramnauda atrisina daudzus trū kumus, un tas praktiski neietekmē viesnī cas kopē jā s izmaksas. Gultas veļ u mainī ja ik pē c trim dienā m, pietika ar to, ka treš ajā dienā aizbraucu uz reģ istratū ru. Pasmaidi, lai iedotu pā ris cepumus, un uz atlikuš o brī vdienu problē ma tika atrisinā ta. Cilvē ki kopumā ir ļ oti jautri un draudzī gi. . Un, ja jū s izturē sities pret viņ iem pozitī vi un ar cieņ u, tad pret jums izturē sies tā pat. Teritorija ir liela zaļ a tī rī ba. Ē dienu izvē le galvenajā restorā nā ir diezgan labs alkohols pie upes) Ir 4 a la carte, bet tie nav par neko, varbū t tas bū s labā ks itā ļ u valodā , bet patiesī bā mums patika galvenais. Ē dienu ziņ ā , un tā pē c visus š os restorā nus ir grū ti nosaukt, tā teikt, par restorā niem. Bet ne par to š eit ir runa, bez pretenzijā m viņ i zinā ja, kur mē s ejam. Bet tieš i pludmale ir iemesls, kā pē c jums ir jā iet š eit. Plaš ajā , pā rsteidzoš ajā okeā nā nav aļ ģ u. Daudz zviļ ņ u. Lieli, eksotiski, lai arī veci lietussargi. Ļ oti skaista un vodichka pasaka. Tas ir tieš i tas, ko mē s gaidī jā m no Kubas. Nepievē rsiet uzmanī bu niekiem, saprotiet, ka valstis nevar salī dzinā t, izbaudiet okeā nu un viss bū s kā rtī bā !
аватар nadezdanads
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi lidojā m uz Kubu, zinā jā m, ka viss nav tik rož aini, un bijā m gatavi uz visu. Patiesī bā , ierodoties, viss nebija tik drū mi, kā mē s domā jā m. Laba viesnī ca, un pats galvenais, kuras dē ļ mē s lidojā m, š ī ir brī niš ķ ī gā kā pludmale, kā du esam redzē juš i. … Tomēr ▾ Pirmo reizi lidojā m uz Kubu, zinā jā m, ka viss nav tik rož aini, un bijā m gatavi uz visu. Patiesī bā , ierodoties, viss nebija tik drū mi, kā mē s domā jā m. Laba viesnī ca, un pats galvenais, kuras dē ļ mē s lidojā m, š ī ir brī niš ķ ī gā kā pludmale, kā du esam redzē juš i. Ierodoties viesnī cā , administratore visu ā tri nokā rtoja, ilgi negaidī ja lī dz reģ istrē š anā s numuriņ am un iemitinā ja mū s, kur parasti tiek izmitinā ti visi krievi, kuri atpū š as š ajā viesnī cā . Bet š ajā nav nekā ī paš i briesmī ga)). Mū su istaba bija visparastā kā , viena liela gulta, kas sastā vē ja no divā m kopā apvienotā m, bet tas netraucē ja. Vannasistabā ir pieticī gs ž elejas un š ampū na komplekts ar ziepē m, katru dienu nesa istabā ū deni, kā rtī gi iztī rī ja un pat par mazu dzeramnaudu taisī ja istabā gulbjus no dvieļ iem. Numurā ir parasts televizors, fē ns, bezmaksas seifs un gludeklis un gludinā mais dē lis skapī . Pat piekarinā ja lietussargu pie sienas)). Liels un ē rts skapis, visas lietas viegli iederas. Naktsskapī zem televizora atradā s neliels ledusskapis, viss darbojā s bez kļ ū mē m, arī kondicionieris. Vannas istabā smarž oja nedaudz mitrs, bet tas ir diezgan labs. Milzī gs balkons, skats tieš ā m bija uz ceļ u un lī ci, bet vienmē r bija kluss, ī paš i vakaros, tie nemainī jā s. Teritorija apvieno divas viesnī cas un visu var izmantot bez maksas. Vienmē r tī ri izskatā s baseini. Kā pē c pē c izskata, bet tā pē c, ka ar tā du pludmali un okeā nu mums vienkā rš i negribē jā s tajos peldē ties. Visbiež ā k tikai sauļ oš anā s tiks baseins ar kokteili. Netā lu no baseina atrodas diennakts uzkodu bā rs, kurā var iekost jebkurā laikā , pat agrā rī tā vai vē lā vakarā . Bet pludmale ir vienkā rš i lieliska! Ū dens ir dzidrs un ļ oti silts. Smiltis pē c izskata ir gandrī z baltas, mī kstas un smalkas uz tausti. Nav daudz sauļ oš anā s krē slu, bet vienmē r atradā m brī vu. Ir pludmales bā rs, netā lu no tā viņ i dienas laikā rī koja animā ciju, starp citu, vienmē r ir jautri un aizdedzinoš i ar vingrinā jumiem un dejā m. Ē diens ir labs. Ir kā di pieci bā ri un trī s a la carte restorā ni, kubieš u, meksikā ņ u un it kā itā ļ u, bet mē s devā mies tikai uz pirmajiem diviem. Nekas ī paš s, bet daž ā dī bas labad vienreiz var aizbraukt. Galvenajā restorā nā ir laba izvē le. Augļ i, salā ti, gaļ a, zivis, saldumi un daudz kas cits. Nav daudz, bet galvenais garš ī gi. Paldies Dievam, ar vē deriem viss bija kā rtī bā . Bet alkohols un kokteiļ i vienmē r ir lieliski jebkurā no bā riem. Pakalpojums nav slikts, bet arī ne lielisks. Jums vienkā rš i jā bū t nedaudz vieglā k ā rstē jamam un labam garastā voklim, un daž reiz pā ris cepumi labi izglā ba situā ciju )).
аватар veragalam
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca mū s vilinā ja ar dā rdzī bu un tuvumu pilsē tai. Lī dz lidostai bija ne vairā k kā divdesmit piecas minū tes. Piecu minū š u brauciens lī dz pilsē tas centram. Un pā ris kilometru attā lumā no viesnī cas ir iepirkš anā s centrs. … Tomēr ▾ Viesnī ca mū s vilinā ja ar dā rdzī bu un tuvumu pilsē tai. Lī dz lidostai bija ne vairā k kā divdesmit piecas minū tes. Piecu minū š u brauciens lī dz pilsē tas centram. Un pā ris kilometru attā lumā no viesnī cas ir iepirkš anā s centrs. Bet vispatī kamā kā bija pludmale, ū dens krā š ņ s, pati skaistā kā pludmale, tī ra ieeja ū denī izcila. Turklā t jū s vienmē r varat kaut ko uzkost tieš i pludmales bā rā , lai nepā rģ ē rbtos un neietu uz restorā nu pusdienot. Grils pagatavo garš ī gi visu svaigu, ir ļ oti forš i pusdienot palmu ē nā viļ ņ u trokš ņ os. Pludmalē bija daudz sauļ oš anā s krē slu, un neviens neaizņ ē ma vietu visiem. Plus izklaide uz ū dens. Buru katamarā ni, velo katamarā ni. Masku paņ ē mā m lī dzi, bet tur, protams, nav liela zemū dens pasaules pā rpilnī ba, kā Ē ģ iptē , bet tomē r ir ko redzē t. Aunazirņ u ē š ana š eit protams ir gaumes lieta, lielu š iku negaidī jā m. Svaigi augļ i brokastī m. Desiņ as jogurti, garš ī gs š ķ iņ ķ is kopumā nav slikti. No gaļ as izvē les ir maza liellopa gaļ a, cū kgaļ a un vistas gaļ a. Zivis daž ā dos preparā tos. Rindas nav, izņ emot to, ka, ja gaidā t, kamē r gaļ a jū su priekš ā izcepsies, ja nevē laties gaidī t, ņ emiet tikko ceptu gaļ u. Bet jū ras veltes gandrī z nebija. Naktī s varat arī kaut ko uzkost nakts bā rā . Daudz alkohola š eit nav problē ma) Viesnī cas darbinieki ir jautri un draudzī gi, protams, apkalpoš ana ir tā lu no ideā la, bet viņ i par to zinā ja uzreiz. Es atkā rtoju, ka mani vilinā ja cena. Nekavē joties brī dinā ja obovsem, kad joprojā m izvē loties iespē jas, tika ieteikti labā ki varianti, bet, tā kā mē s neiekļ uvā m budž etā , mē s pieņ ē mā m š o. Un vispā r, ja neatrodi vainu normā lai viesnī cai. Patī kami bija arī tas, ka ieradā mies agri, mū s uzreiz sū tī ja brokastī s, rokassprā dzes un piedā vā ja atstā t bagā ž u noliktavas telpā . Reģ istrē jies ā trā k nekā paredzē ts uzreiz pē c vakariņ ā m. Nu visa istaba ir laba. Kā daž i raksta atsauksmē s, ka saka, ka rū sa ir slikta utt. . Jā , nekas tamlī dzī gs. Viss ir tī rs un kā rtī gs, pat ja telpa nav ideā la, nedaudz mitra, bet kopumā tas ir normā li, jo okeā ns ir mierī gs un mitrums jebkā da iemesla dē ļ ir augstā ks nekā Maskavā ) Tī rī š ana kopumā ir ok, bet gulta tika mainī ta ik pē c č etrā m dienā m. Animā cija par normā m vispā r ir ko darī t) Un vē l mirklis maksas internets, kurš nezin kubā , tas maksā gandrī z visā s viesnī cā s un diezgan dā rgi divi cepumi stundā , bet ar SIM karti viņ i Neuztraucieties, patiesī bā mums tas nebija vajadzī gs. Tā pē c mē s paņ ē mā m pā ris stundas, lai iegū tu noskaņ u) Kopumā tas, ko jū s maksā jā t, ir tas, ko jū s saņ ē mā t, bet kopumā tas ir diezgan labi!
аватар suarbagrat
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Esmu apmeklē jis daudzas valstis, bet tā das š ausmas neesmu redzē jis pat nabadzī gajā Ē ģ iptē . Sā kš u ar plusiem, jo. tā di ir tikai divi. Pirmā ir jū ra. Jū ra ir dievī ga, tirkī za, samtaina. Viņ i nā k š eit pē c viņ a. … Tomēr ▾ Esmu apmeklē jis daudzas valstis, bet tā das š ausmas neesmu redzē jis pat nabadzī gajā Ē ģ iptē .
Sā kš u ar plusiem, jo. tā di ir tikai divi. Pirmā ir jū ra. Jū ra ir dievī ga, tirkī za, samtaina. Viņ i nā k š eit pē c viņ a.
Otrais ir teritorija. Viņ a ir skaista, liela un zaļ a.
Pā rē jais ir murgs! Kā rtī bā :
Izmitinā š ana - Istaba bija liela, kas ir pluss. Bet sarū sē jis jaucē jkrā ns, no kura ū dens netek lejā , bet starp kā jā m jau ir par daudz. Man nā cā s nemitī gi pieliekties, lai nomazgā tu rokas, jo strū kla uzlija tieš i uz š ortiem un cilvē ki varē ja domā t, ka tu neaizskrē ji uz tualeti. Par sarū sē juš u vannu un nobruž ā tā m mē belē m nerakstī š u, jo. par to jau ir daudz runā ts. Teikš u vienu - ja neskaita telpas lielumu, plusu nav.
Ē diens ir atseviš ķ a dziesma. Es atkā rtoju, esmu bijis daudzā s valstī s, bet tieš i š eit es pirmo reizi redzē ju, ka restorā nā visi brī vie galdi ir netī ri, personā lam nav laika tos notī rī t, un jums stulbi nav kur sē dē t. Tici man, treš ajā dienā tas sā k š ausmī gi saniknot. Jū s nā kat izsalcis no jū ras, un jums nav kur sē dē t. Man ne reizi vien nā cā s lū gt darbiniekiem notī rī t galdu un atnest tī rus galda piederumus.
Otrs briesmī gais moments, ko arī redzē ju pirmo reizi, bija galda piederumi traukos. Ir vairā ki ē dieni – siltie ē dieni, salā ti utt. , bet tikai vienā ē dienā no pieciem ir karote vai dakš iņ a. Un viesi bija spiesti iemē rkt vienu karoti daž ā dos trauciņ os, lai uzliktu porciju savā š ķ ī vī . Kā da problē ma likt katrā trauciņ ā pē c ierī ces ir nesaprotami un vienkā rš i briesmī gi.
Ē diens pats par sevi ir ļ oti slikts. Zaļ ie tomā ti, cieta gaļ a utt. Nav daž ā dī bas vai garš as. Meistardarbs bija tarakā ns restorā nā
Personā ls ir š ī s viesnī cas lielā kais mī nuss un murgs. Es teiktu, ka ne tik daudz personā ls, bet gan vadī ba. Š ai viesnī cai nav pā rvaldnieka. Ļ aujiet man paskaidrot secī bā .
Mē s zinā jā m, ka kubieš i ir lē ni, slinki un lē nprā tī gi, un sā kotnē ji nolē mā m piekā pties, bet es TĀ DU nemaz negaidī ju. Otrajā dienā mē s lū dzā m vē l vienu gultas pā rklā ju mū su istabā . Jautā ja pieklā jī gi un pieklā jī gi. Protams, neviens to neatnesa. Jautā jā m otrreiz. Neviens to neatnesa. Mē s vē rsā mies pie darba vadī tā jas ar jautā jumu par iepriekš minē tajā m grū tī bā m ar restorā nu un lū dzā m viņ ai personī gi parū pē ties par segas atneš anu. BET TĀ NENESA! ! Uzminiet, kurā brī dī pē c mū su lū guma viņ i mums atnesa š o nelaimī go plī vuru? ASTOTO REIZI! ! ! KAD Ņ EMU VĀ KU UN DEVU UZ RECEPTORI UN PARĀ DĪ JU, KO KONKRĒ TI VĒ LOS. Tas tika atnests pē c mū su ASTOŅ Ā lū guma! !
Apkalpoš ana restorā nā - NĒ !
Apkalpoš ana bā rā - NĒ !
Apkalpoš ana reģ istratū rā - NĒ !
Rodas iespaids, ka viesnī cas darbinieki jums izdara lielu pakalpojumu, ka viņ i sniedz pakalpojumus, par kuriem jū s samaksā jā t lielu naudu un pē c tam lidojā t 13 stundas. Tas ir pilnī gi normā li, kad tu ej pie bā ra un darbinieki savā starpā sarunā jas, joko, dzied un tevi nepamana, kamē r tu nepievē rš viņ u uzmanī bu.
Smieklī gā kais ir tas, ka š ī viesnī ca tikai nospieda cenas uz leju un prasī ja 30.000 rubļ u par trim. jū nija vidū .
Rezumē jot, es teikš u, ka viesnī ca ir absolū ti nevē rtī ga. Nevienam neiesaku š eit doties, jo. tā ir naudas izš ķ ieš ana.
аватар aasaanaa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jums bija izdevies! Viesnī ca ir forš a ar lielu sakoptu teritoriju. Daudz zaļ u palmu. Tī rs baseins sadalī ts zonā s. Daudz sauļ oš anā s krē slu, daudz vietas. Viss ir ļ oti skaisti iekā rtots un visur ir ļ oti tī rs. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums bija izdevies! Viesnī ca ir forš a ar lielu sakoptu teritoriju. Daudz zaļ u palmu. Tī rs baseins sadalī ts zonā s. Daudz sauļ oš anā s krē slu, daudz vietas. Viss ir ļ oti skaisti iekā rtots un visur ir ļ oti tī rs. Pludmale ir vē sa ieeja ū denī ir ē rta. Jū s vē laties sauļ oties pilns ar sauļ oš anā s krē sliem, jū s vē laties sē dē t zem lietussarga. Gultas var pā rvietot. Pati pludmale pē c izskata ir maza, tač u vietas pietiek visiem. Numurs ar vienkā rš u dizainu un vienkā rš ā m mē belē m. Bet visas mē beles ir lieliskā stā voklī , par ko Kubā reti saka) Tiesa, vecā stila televizors nav plakans, bet mē s to neieslē dzā m. Ir seifs, tē jkanna u. c. . Vannasistaba plaš a, pa stū riem nevajag berzē t plecus) Nevaru teikt, ka liels, bet mū su lietas ē rti sader) Balkons mazs, bet a pā ris krē sli un galds der. Gulta liela un ē rta. Tualete un vannas istaba ir atseviš ķ as, un tajā s ir pat bidē . Viss kā rtī gs un tī rs, bez rū sas. Tī rī š ana ir laba, nevis ideā la, bet viesnī cai tā ir ok. Gulta tika mainī ta katru otro dienu katru otro dienu, nedaudz dī vains grafiks) Kvalitā tes un cenas attiecī ba ir lieliska. Tik liela ē diena izvē le nebija gaidā ma. . Un rindu nav un ē diens garš ī gs. Vienī gais, ko gaidī jā m, bija vairā k augļ u. Nu, par mī nusiem, tas ir internets, tas ir dā rgs un ā trums atstā j daudz vē lamo un nesteidzī gais personā ls) Lai gan cilvē ki ir draudzī gi, bet mums, lielas pilsē tas iedzī votā jiem, tie š ķ ita nedaudz lē ni. Man patika viesnī ca un ir vē rts š eit atbraukt kaut reizi atpū sties!
аватар yadugina.anzhela
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir pietiekami liela. Viesnī ca apvieno divas viesnī cas. Teritorija ir skaista un tī ra. Jauki baseini un daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir pieci bā ri. Un trī s restorā ni kubieš u, meksikā ņ u un, ja nemaldos, itā ļ u, visi pē c vienoš anā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pietiekami liela. Viesnī ca apvieno divas viesnī cas. Teritorija ir skaista un tī ra. Jauki baseini un daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir pieci bā ri. Un trī s restorā ni kubieš u, meksikā ņ u un, ja nemaldos, itā ļ u, visi pē c vienoš anā s. Un, protams, galvenajā restorā nā ir viss iekļ auts. Ē diens ir izcils. Un plus labi dzē rieni, piemē ram, tekila sambuca un citi. Ielejiet neierobež otā daudzumā . Lieliski kokteiļ i ir ī sti, nevis bodyaga. Uzkodu bā rs ir atvē rts visu diennakti. Jū s vienmē r varat uzkost hamburgeru vai kaut ko iedzert. Ir baseina bā rs. Viss atrodas blakus. Turklā t galvenajā restorā nā ) varat ē st vai nu uz ielas, vai iekš telpā s, kā vē laties. Ir neliels rotaļ u laukums. Vakaros laba animā cija, dejas, dziedā š ana, vispā r jautri. Par internetu. Tas maksā divus cepumus stundā . Darbojas diezgan lē ni. Pludmalē ir labi sauļ oš anā s krē sli par brī vu diezgan daudz ko aizņ emties ne vienmē r atradu bez maksas. Vienā pludmales pusē ir animā cija un uzkodu bā rs. Degvī ns ir skaists. Ieeja ir ē rta. Suvenī rus nav vē rts pirkt viesnī cā dā rgā k. Piemē ram, iegā dā jā mies Havanā . Pakalpojums viesnī cā , protams, ir klibs. Skaits kā Padomju Savienī bā , bet labi) Viss ir ļ oti vienkā rš i. Durvis nobruž ā tas. Garderobe ir normā la. Ir neliels seifs. Liela laba gulta. Mē beles nav ideā las, bet ne nobruž ā tas, nevis nogalinā tas, bet nepretenciozas. Ir TV, bet seno) Ir ledusskapis. Ir neliels balkons. Vannasistabai nav pretenziju, viss tī rs bez rū sas. Un viņ i labi iztī ra istabu. Kopumā jū s varat dzī vot) Es iesaku viesnī cu naudas vē rta, jū s to nenož ē losit!
аватар allinakis
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Veca, nobruž ā ta viesnī ca, ar lē nu personā lu (neviens nesteidzas), un ņ emot vē rā tavu neapmierinā tī bu. . tas ir ļ oti kaitinoš i. . . Ielikš u foto albumu un tu redzē si. glā bj tikai jū ra un saule....lai gan gandrī z vienmē r ir vilnis, un ja tas ir stiprs, tad glā bē ji smagi dara savu darbu (proti. … Tomēr ▾ Veca, nobruž ā ta viesnī ca, ar lē nu personā lu (neviens nesteidzas), un ņ emot vē rā tavu neapmierinā tī bu. . tas ir ļ oti kaitinoš i. . . Ielikš u foto albumu un tu redzē si.
glā bj tikai jū ra un saule....lai gan gandrī z vienmē r ir vilnis, un ja tas ir stiprs, tad glā bē ji smagi dara savu darbu (proti....pat lī dz potī tei ū denī nelaiž . . ) un dvē seles ar svaigu ū deni atrodas nevis krastā , bet gan viesnī cas teritorijā.... tur jā iet uzliet ū deni sev virsū !! ! ! baseins ir ļ oti hlorē ts, jo tur nemitī gi sē ž piedzē ruš ies kanā dieš i..... (mū sē jie ir tā lu no viņ iem) !! !
restorā nā (ē damistabā ) jā iet ar saviem ē dieniem ! ! ! trauki netī ri! un vienmē r ar savā m salvetē m(viss ir defiiiiiittteee! SALVETES sagrieztas uz pusē m....!!! ! ) pē c gaļ as un olu kulteni, nemitī gas rindas, laikam speciā li lai nepā rē stos "viss iekļ auts "
dvieļ i ir cits stā sts, nobruž ā ti un ne vienmē r pieejami. . . pludmales dvieļ u maiņ a tikai no 9 00.9 30.... un lē nā m apgriež oties ar kā jā m un rokā m labvē lī ba tev....
NU 3 NEDĒ Ļ AS pieradā m iet brokastī s ar savā m krū zē m (lai neskrietu pē c viesmī lē m) un nedē ļ u gulē t vienā veļ ā.... un ž ā vē ties tikai ar dvieļ iem (un tos nemī dī t ar mū su kā jas, jo rī t ar tā m bū s jā noslauka seja. . )
Un, salnā un aukstumā atbraukuš i mā jā s, atceramies saulaino kubu, bet nez kā pē c nav absolū ti nekā das vē lē š anā s tur atgriezties....ATvainojiet, Ļ OTI LIELA VISUMĀ.. .
внешний вид отеля... дверцы в шкаффффчик эти вещи все пригодились!!! это удобно! без ком без ком а это прикроватный торшерчик...вы все время на него смотрите....поднимая взгляд... без ком стена около кровати
аватар baden50
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies no 2014. gada 8. -18. novembrim, š ī viesnī ca mū su ceļ ojumu bagā ž ā ne tuvu nav pirmā , aiz "pleciem" ir Indija, Bahamu salas u. c. , bet visas 10 dienas nebija iespē jams nekam vainu atrast - istaba ir klase! gludeklis un dē lis pie tā , ē diens-tā ir atseviš ķ a dziesma-katru dienu karaliskā s garneles, mī dijas, divreiz vesels sivē ns, sulas no 6 veidu augļ iem, alkohols-upe un neskatoties uz to, ko izlasī ju iepriekš apskatos ka nevar iztikt bez cepuma - FALSE ! ! tikai jā saprot, ka laba attieksme , smaids, sveiciens "OLA" visi ir gandarī ti! Paņ ē mā m kā dus nenozī mī gus suvenī rus, brī ž iem iedeva kā du cepumu, citreiz varē jā m iztikt bez tā - attieksme vienkā rš i APBRĪ NOJA. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2014. gada 8. -18. novembrim, š ī viesnī ca mū su ceļ ojumu bagā ž ā ne tuvu nav pirmā , aiz "pleciem" ir Indija, Bahamu salas u. c. , bet visas 10 dienas nebija iespē jams nekam vainu atrast - istaba ir klase! gludeklis un dē lis pie tā , ē diens-tā ir atseviš ķ a dziesma-katru dienu karaliskā s garneles, mī dijas, divreiz vesels sivē ns, sulas no 6 veidu augļ iem, alkohols-upe un neskatoties uz to, ko izlasī ju iepriekš apskatos ka nevar iztikt bez cepuma - FALSE ! ! tikai jā saprot, ka laba attieksme , smaids, sveiciens "OLA" visi ir gandarī ti! Paņ ē mā m kā dus nenozī mī gus suvenī rus, brī ž iem iedeva kā du cepumu, citreiz varē jā m iztikt bez tā - attieksme vienkā rš i APBRĪ NOJA. Bez spā ņ u un angļ u valodas zinā š anā m viņ i viegli tika galā , Smieklī gs brī dis, kad aizsargam tika parā dī ts, ka Amerika ir f, , , k ! ! Jā , es gandrī z palaidu garā m - bija mana dzimš anas diena, dienu pirms nā ca klajā un rā dī ja uz pirkstiem, puisis saprata, kaut kur piezvanī ja, piedā vā ja izvē lē ties restorā nu - sanā ca ideā li, š ampanietis pie galda, ē diens, kū ka ka es visus pacienā ju - ! ! Par okeā nu nav jā runā - tas ir BRĪ NUMS! ! Kā ar retro automaš ī nā m? Lidoja ar vē ju automaš ī nā kā automaš ī na M. Monro ! ! Ekskursija uz Havanu-lielisks gids RAULS runā tekoš i krieviski! Ja atkal lidosim uz KUBA-tikai uz š o viesnī cu, tur mums vē l ir draudzenes! ! ! KAS MŪ SUTA - izbraukš ana ! ! ! 25 cepumi vienai personai izbraucot / kā pē c ne ierodoties ?????? ? ? / Un ja nebū tu mī klas? Viņ i saka, ka 25 eiro par papildu kg - Paturiet prā tā ! ! Un tas ir viss, kas kaut kā varē tu dot vieglus nosē dumus! Un tā - VIVA CUBA ! ! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Великолепный отельный комплекс Sol Sirenas Coral расположен на берегу океана, в пышном тропическом саду. Состоит из 2-х основных 4-х и 5-ти этажных зданий Sol Sirenas и Sol Coral и 5-ти двухэтажных корпусов. Построен в 1994-96 годах, обновлен в 2014 году (cекция Coral). Профилактические работы проводятся ежегодно.

Atrašanās vieta Отель расположен в 36 км от аэропорта Варадеро.
Pludmales apraksts Полотенца: бесплатно (депозит).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, сувенирный магазин, бесплатный Wi-Fi в лобби, конференц-зал от 90 до 300 чел., 3 бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых, мини-клуб 4-12 лет, детская кроватка — по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дневная анимационная программа; вечерние развлекательные программы, уроки танцев.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 587 номеров:стандартные, полулюксы и люксы. В люксах установлены джакузи. Есть семейные номера.

Istabās

Кондиционер, спальня, прямой телефон, спутниковое телевидение, сейф, ванна или душ, биде (в некоторых номерах), холодильник по запросу, платный Wi-fi, балкон или терраса.

Adrese Las Americas Ave. and K St., Varadero 42200, Cuba
Tālruņi: Тел.: 5345 667 240 Факс: 5345 667 194
Tīmekļa vietne: Sol Sirenas Coral Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.