Sol Palmeras Hotel 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.710
№11 viesnīcas reitingā Varadero
7.5 Numurs
7.4 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
"Viss iekļauts" viesnīca Sol Palmeras atrodas pie pludmales, blakus iepirkšanās centram Plaza Americas. Aktīvie viesi novērtēs tuvējo golfa laukumu, kā arī plašu ūdens sporta veidu klāstu. Viesnīcā ir galvenā 4 stāvu ēka un 200 vienstāvu un divstāvu bungalo, ko ieskauj dārzs. Tūristu vilciens pastāvīgi kursē starp tuvējām Sol Palmeras, Melia Las Americas un Melia Varadero viesnīcām. Viesnīca tika uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi atjaunināta 2016. gadā. Daļa no Melia viesnīcu ķēdes.Vairāk →
аватар mossir
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki visiem. Tikko atgriezos no Kubas un nolē mu nekavē joties uzrakstī t savu atsauksmi. Nedaudz novirzoties no tē mas, Kubā neesam pirmo reizi, un tā pē c bija ar ko salī dzinā t. Sā kš u ar to, ka š ogad neesam vienī gie, kas pamanī juš i atš ķ irī bu gan apkalpoš anā , gan attieksmē pret mū su tū ristiem. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Tikko atgriezos no Kubas un nolē mu nekavē joties uzrakstī t savu atsauksmi. Nedaudz novirzoties no tē mas, Kubā neesam pirmo reizi, un tā pē c bija ar ko salī dzinā t. Sā kš u ar to, ka š ogad neesam vienī gie, kas pamanī juš i atš ķ irī bu gan apkalpoš anā , gan attieksmē pret mū su tū ristiem. Visi ir vienkā rš i š okā . UN MANS APSKATS NAV PĒ DĒ JAIS.
Viņ i mū s izmitinā ja galvenajā ē kā , otrajā stā vā , un istaba atradā s divu minū š u attā lumā no okeā na, kas mū s uzreiz iepriecinā ja. Zinot, ka kubieš i mī l dā vanas, mē s atvedā m š okolā di no Krievijas un atdevā m to reģ istrē joties, kam bija liela loma istabas izvē lē . Tī rī š ana vienmē r notika pulksten 5 (jo katru dienu viņ i atstā ja istabenei visā dus niekus: matadatas, laku, krelles utt. ). Bet viss pā rē jais ir pilnī gs murgs. Sā kš u ar pludmali. Pludmale nekad netiek tī rī ta, divas dienas var nokrist aļ ģ es, kuras regulā ri izmet krastā . Par sauļ oš anā s krē sliem: atnā ca 8.00, visi bija aizņ emti, lai gan visur rakstī ts, ka sauļ oš anā s krē sli nav aizņ emti. Regulā ri tiek zagti dvieļ i gan pludmalē , gan pie baseiniem. Uzmaniet dvieļ us, pretē jā gadī jumā atstā jiet tur kā rtī gu summu. Tas pats stā sts ir ar katamarā niem, milzī gā m rindā m, bet pat ja tu stā vi š ajā rindā , tas nav fakts, ka tev tā du iedos. Mans bē rns, 8 gadus vecs, parasti tika izdzī ts no katamarā na un nodots argentī nieš iem. Ja nerunā spā niski, tad esi otrā š ķ ira. Man pat nā cā s lamā ties. Tas pats bija bā rā . Tagad par uzturu. Sliktā ko ē dienu vē l neesmu novē rojis, ja nu vienī gi Ē ģ iptē . Ja jū s kavē jat pusdienas 40–45 minū tes, jū s burtiski paliekat izsalcis. Viņ i nelabprā t liek gaļ u, bet vismaz ē d dā rzeņ us (zaļ os tomā tus, gurķ us un papriku un tas arī viss). Divreiz bija garneles un vienreiz mī dijas, tas ir no tā , ka bijā m tur 13 dienas. Pē c divā m vai trim dienā m vakariņ ā s iedeva mango. No sapuvuš iem ananā siem viņ i pagatavoja svaigu vanjuku sulu. Par mini bā ru istabā , kuru katru dienu vajadzē ja pildī t ar kolu, fantu, alu - 2 skā rdenes katrā , tā vietā deva tikai ū deni. Mū su tautieš i gā ja lamā ties, un viņ i papildinā ja bā ru. Es varu rakstī t vē l daudz, bet rakstī t vairs negribas. Ja dodaties uz š o konkrē to viesnī cu, varu ieteikt: iegā dā jieties frā ž u grā matu ar spā ņ u valodu, š okolā di un nieciņ iem, varbū t tas kaut kā paspilgtinā s jū su atvaļ inā jumu. Viesnī ca ir sū dī ga. Tā s nav 4 zvaigznes, tā s ir 3.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
pagā juš i č etri gadi. bet par pā rē jiem palika labā kie iespaidi. . kuba skaista. laipni cilvē ki. viesnī ca laba. pludmale. ē diens forš s. . svarī gā kais atvaļ inā jumā neuzpū sties. . . esiet vienkā rš ā k . . … Tomēr ▾ pagā juš i č etri gadi. bet par pā rē jiem palika labā kie iespaidi. . kuba skaista. laipni cilvē ki. viesnī ca laba. pludmale. ē diens forš s. . svarī gā kais atvaļ inā jumā neuzpū sties. . . esiet vienkā rš ā k . . tā nav Krievija . . lai veicas...un nebojā jiet pā rē jo sev un apkā rtē jiem ar alkoholu. kurus sabē ruš i viesnī cā . . bet kā pē c par š o braukt uz tik skaistu valsti . . piedzerieties labā k. mā jā s...vī rieš i un nedomā jiet, ka meitenes jū s gaida uz katra stū ra. mums krievijā ir vairā k prostitū tu. tā pē c nesteidzieties. labi atpū tieties. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mihaylova14
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien. Uzskatu par nepiecieš amu pievienot savu atsauksmi, jo. Manuprā t, viesnī ca ir pā rvē rtē ta. Ierodoties viesnī cā , mū s ā tri sasē dinā ja. Tiesa, reģ istratū ra tū ristiem pelna naudu - viņ i piedā vā ja maksā t papildus 10 peso dienā par numuru ar skatu uz pludmali. … Tomēr ▾ Labdien.
Uzskatu par nepiecieš amu pievienot savu atsauksmi, jo. Manuprā t, viesnī ca ir pā rvē rtē ta.
Ierodoties viesnī cā , mū s ā tri sasē dinā ja. Tiesa, reģ istratū ra tū ristiem pelna naudu - viņ i piedā vā ja maksā t papildus 10 peso dienā par numuru ar skatu uz pludmali. Š eit ir katra paš a ziņ ā , vai viņ š piekrī t vai nē . Papildus gultasveļ a (bē rnam) gaidī ja 2 stundas, 3 reizes ejot uz reģ istratū ru.
Ē diens - nepatika. Biež i saskā rā s ar skā biem ē dieniem (tomā tiem, kukurū zu, papriku). Ē diens katru dienu ir vienā ds. Cilvē ki staigā bariem. Daž reiz viņ i redzē ja attē lu - ē damistabas durvis (to nevar nosaukt citā di) ir slē gtas, apmeklē tā ji gaida savu kā rtu, lai saņ emtu brokastis, pusdienas. Sajū ta kā stropā . A la carte restorā ni: pirmajā dienā devā mies uz El Marino restorā nu - ē dienkartē.1 salā ti, 1 pirmais, 1 sekunde. To sauc - gribi ē st, gribi neē st. Tas bija pretī gi sagatavots. Nā kamajā dienā vakariņ ojā m ķ ī nieš u restorā nā Oshin. Varu teikt, ka biju patī kami pā rsteigts. Garš ī ga daudzveidī ga ē dienkarte – patika visiem. Steakhouse - arī prieks, gaļ a bija garš ī gi pagatavota. Par citiem restorā niem neko nevaru teikt – neapmeklē jā m.
Pludmale. No rī tiem viņ i vienmē r ara, bet tas ī sti nepalī dz. Jo pē c ballī tē m pludmalē ir glā zes, š ķ ī vji, pī pes, gobiju kalni. . . Ieeja jū rā izcila, maiga.
Viesnī cas teritorija. Lietotas krū zes, š ķ ī vji, salmiņ i var nogulē t zā lienā visas dienas garumā . Taciņ ā s pē c vē ja visu dienu guļ milzī gas sausas palmu lapas. tikai pā ris reizes redzē ju, kad tī rī ja teritoriju.
Apkalpoš ana numuriņ ā . Mini bā rā ir 3 pudeles ū dens. Viss. Skaļ š minibā ra nosaukums. Ne sulas, ne sodas. . . istabene, tī rot istabu, biež i "aizmirsa" noslaucī t peļ ķ i no gaisa kondicioniera. Dzeramnaudas tika atstā tas pirmajā s 5 dienā s, pē c to pā rtraukš anas, jo tā s nenopelnī ja. Bija tikai viena kalpone - izņ ē mums, viņ a strā dā ja savus padomus par 5+. Viņ a izsauca elektriķ i - viņ š nomainī ja izdeguš ā s spuldzes, izsauca remontē tā ju, kurš salaboja kondicionieri (pā rstā ja veidoties peļ ķ e). Vispā r tā du atbildī gu dā mu vajag vairā k.
Numurs. Mē beles ir vecas, naktsgaldiņ i ir š ķ ī bi, 2 gultas ir savienotas blakus - nav reā li pieglausties vienai pie otras, un uz vienas gultas nepietika vietas. sienas ar tā lā s PSRS apdari. Uz terases 10 dienas ne reizi netika mazgā tas grī das un pat netika izņ emti bojā gā juš ie putni (pē c lietusgā zes). Viņ i vietnē rakstī ja, ka "junior suite" numurs ir 46 kv. klaji meli. no 30 kvadrā tmetru stipruma (tā s ir 2 istabas).
Kopumā pē dē jais brauciens bija zinā mā mē rā vilš anā s, nekad vairs nebraukš u uz lielā m un vecā m viesnī cā m.
аватар unfamiliar
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maijā atpū tā s pie puiš a Solpalmerasā . Pā rē jie bija apmierinā ti. Istaba ir normā la. piedā vā ja ar piemaksu ar skatu uz okeā nu par 700 USD, bet mē s atteicā mies un iekļ uvā m centrā lajā ē kā ar skatu uz baseinu un okeā nu))) tā pē c domā ju, ka nevajag maksā t papildus. … Tomēr ▾ Maijā atpū tā s pie puiš a Solpalmerasā . Pā rē jie bija apmierinā ti. Istaba ir normā la. piedā vā ja ar piemaksu ar skatu uz okeā nu par 700 USD, bet mē s atteicā mies un iekļ uvā m centrā lajā ē kā ar skatu uz baseinu un okeā nu))) tā pē c domā ju, ka nevajag maksā t papildus. Tī rī ts normā li un vienmē rī gi. Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs. Personā ls nerunā krieviski, tikai uz pirkstiem ar viņ iem var paskaidrot. Tikai daž i runā angliski. Pieklā jī gs, uzmanī gs un gatavs palī dzē t. Lielisks rajons. Liels un kopts. ļ oti gara pludmale. Smiltis ir diezgan tī ras. Ieeja okeā nā ir ē rta. Vispā r mums viss patika. Bū sim priecī gi š eit atgriezties : )
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
kuba ir pasaka ī sumā un lai bū tu skaidrs 7 dienas tā bija paradī ze varadero hotel sol palmeras viss bija augstā kajā lī menī un tikai transaero air kampaņ as lidojums viņ i ir lieliski … Tomēr ▾ kuba ir pasaka ī sumā un lai bū tu skaidrs 7 dienas tā bija paradī ze varadero hotel sol palmeras viss bija augstā kajā lī menī un tikai transaero air kampaņ as lidojums viņ i ir lieliski
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Olga1000
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s esam bijuš i Sol Palmeras divas reizes, tas vienkā rš i tā notika. Es iemī lē jos Kubā un ļ oti gribē ju atgriezties, viesnī cā viss bija kā rtī bā , un es negribē ju riskē t un vilties. Nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies to paš u viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s esam bijuš i Sol Palmeras divas reizes, tas vienkā rš i tā notika. Es iemī lē jos Kubā un ļ oti gribē ju atgriezties, viesnī cā viss bija kā rtī bā , un es negribē ju riskē t un vilties. Nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies to paš u viesnī cu. Pirmajā vizī tē dzī vojā m standarta istabā , otrajā reizē ņ ē mā m bungalo. Mē s bijā m apmetuš ies otrajā zonā , kas atrodas netā lu no galvenā s ē kas un restorā na. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca ar plaš u teritoriju un plaš u pludmali (aizņ em visu lī ci un ir mež onī ga zona, kur var sauļ oties vienatnē ), restorā ns ir paredzē ts visā m gaumē m (man vienmē r svarī gi atrast kaut ko vā rī tu un sautē tu ē dienkarte) un ar lielu ē dienu sortimentu. Kopumā viesnī ca ir č etrinieks ar lielu plusu.
Animā cija no rī ta lī dz vakaram dejas, spē les, dzī vā mū zika (skat. video), garlaicī gi nebū s!
Par ekskursijā m. Pē c grupas apmeklē juma Havanā lielā kā daļ a cilvē ku joprojā m vē las apskatī t pilsē tu vē lreiz, jo viņ i nebrauc pa pilsē tu ar grupu, viņ i lielā koties ved uz rū pnī cā m un vietā m, kur tū risti var tē rē t naudu. Tiem, kas vē las veikt nestandarta ceļ ojumu, varu ieteikt gidu, š ī glī tā sieviete studē ja Maskavas Universitā tē (PSRS), un tagad strā dā par gidi lielā tū risma operatorā . Viņ u sauc Idalmisa, mē s devā mies uz Havanu ar viņ as tē va 1955. gada Chevrolet, apskatī jā m vietas, kur nebija tū ristu, paē dā m gardas vakariņ as labā restorā nā (par visu 15 USD), pa naktī m staigā jā m pa ielā m un devā mies uz baletu. Havanas Lielajā teā trī (teā tra priekš galā joprojā m izcilā Alicia Alonso). Marš ruts ir jebkurš pē c tū rista pieprasī juma. Mā jas telefons Idalmis +5345284269 vai 005345284269 (var zvanī t no viesnī cas numuriņ a), cena 150-200$ par visu, novē lu visiem brī niš ķ ī gus svē tkus un labklā jī bu mī ļ ajai Kubai! Olga
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja ne garlaicī gais lidojums, mē s varē tu uzskatī t mū su atvaļ inā jumu Kubā par labā ko no visiem. Pirmkā rt, mums paveicā s ar laikapstā kļ iem: visas 10 saules spī dē tā s dienas lija tikai naktī , bet no rī ta no tā nebija ne miņ as. … Tomēr ▾ Ja ne garlaicī gais lidojums, mē s varē tu uzskatī t mū su atvaļ inā jumu Kubā par labā ko no visiem. Pirmkā rt, mums paveicā s ar laikapstā kļ iem: visas 10 saules spī dē tā s dienas lija tikai naktī , bet no rī ta no tā nebija ne miņ as. Kad pirmajā rī tā devā mies uz pludmali, bijā m vienkā rš i apmulsuš i no okeā na skaistuma, un, ieejot tajā , piedzī vojā m tā du svē tlaimi un nebeidzā m to visu laiku apbrī not! Caurspī dī gs, tī rā kais, debeszils, silts – tie ir tikai daž i epiteti, ko var adresē t okeā nam! Peldoties mums apkā rt bija skuju zivtiņ as, reizē m tā m pievienojā s arī nopietnā kas zivis, un pilnī gi caurspī dī gā ū denī varē ja skaidri redzē t dibenu jebkurā dziļ umā . Makš ķ erē š ana mums sagā dā ja lielu prieku, izgā jā m okeā nā ar barakudā m, bet viņ i to arī apvienoja ar omā ru ķ erš anu. Vī rs bija pilnī gi sajū smā , izraujoties ar omā ru ķ ekariem rokā s, viņ š piedalī jā s to grieš anai un vā rī š anai. Mums tos pasniedza ar rumu un augļ iem, lē ja speciā li. mē rci un tik garš ī gu, ko mē s noteikti nekad neē dā m! Devā mies uz Cayolargo, barojā m iguā nas, vietē jā s ž urkas zaķ u lielumā , apbrī nojā m delfī nus un baudī jā m baltā s smiltis un Karī bu jū ru. Brauciena laikā mums gatavoja arī omā rus, bet tas nebija tas pats, tie, kurus paš i noķ ē rā m, bija neatkā rtojami! Mani pā rsteidza arī animā cija viesnī cā , to visu izpildī ja profesionā ļ i! Ū dens š ovs pie baseina ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Tā dus skaitļ us neredzē si ne Ē ģ iptē , ne Turcijā un nekur viesnī cā . Kubieš i vienkā rš i dara visu iespē jamo, lai izklaidē tu viesus! Pirmo reizi redzē ju visu viesnī cu dejojam, kubieš i bija tik izgaismoti, krekli pā rsprā ga vī rieš iem un viņ i visu dziedā ja dzī vajā un bez mikrofoniem ! ! ! Profesionā li Kubas ansambļ i spē lē ja aizdedzinoš u mū ziku, un nebija iespē jams nostā vē t uz vietas. Pa nakti viesnī ca pā rvē rtā s par vienu dejojoš u masu! Mans vī rs, kurš principā nedejo, dejoja tā , ka pē c tam turē jā s pie sirds. Un, protams, viņ u kokteiļ i: majito, daiquiri un pina colada ir pā rsteidzoš i! ! ! Lī dzi paņ ē mā m brī niš ķ ī gu melnu septiņ us gadus vecu rumu, cigā rus, suvenī rus no dabas. materiā li un karaliskie mango, kurus jū s neatradī sit nekur citur! Ar draugiem mā jā s dzerot majito no Kubas ruma, ē dot unikā lu mango, stā stī jā m par Kubu, vā rdus pastiprinot ar fotogrā fijā m un video un nož ē lojā m, ka atvaļ inā jums tik ā tri beidzies! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Viesnī cā atpū tā mies 10 dienas, standartā . telpa galvenajā lieta, uz vietas par papildus. maksa varē ja uzlabot jū su istabu, mē s to negribē jā m. Viesnī ca nav lē ta, par š o naudu mū s izklaidē ja, paē dinā ja labā k nekā viesnī cā par 100 cepumiem uz 2 pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 10 dienas, standartā . telpa galvenajā lieta, uz vietas par papildus. maksa varē ja uzlabot jū su istabu, mē s to negribē jā m. Viesnī ca nav lē ta, par š o naudu mū s izklaidē ja, paē dinā ja labā k nekā viesnī cā par 100 cepumiem uz 2 pieauguš ajiem. Ē dienu bija daudz, gandrī z vienmē r varē ja garš ī gi paē st, dā rgie sieri, jū ras veltes, 3-4 veidu augļ i bija cepti karamelē , gardi kruasā ni (ne vienmē r) kaut kas garš ī gs, bet kaut kas sabojā ts (ī paš i spageti) viņ iem š is ir NORMA, zupas ir muļ ķ ī bas, un galvenie ē dieni: gaļ a, zivis, vista, tie tiek gatavoti uz grila jū su priekš ā , pica un daudz kas cits. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, bija daudz nokrituš u vecu lapu, acī mredzot tā s nemaz nav noņ emtas, un ja tika noņ emtas, tad slinki, ir č ū skas un citas dzī vas radī bas (dzirdē ts), redzē ja ķ irzakas, bildē ja viņ iem. Ik pē c pusstundas brauca vilciens uz attā lajiem bungalo un uz blakus esoš ajā m 2 viesnī cā m. Pludmale liela, tī ra, ū dens silts, dzidrs, tirkī zzils, neskrē ja ņ emt lietussargus, nesaspringa, vienmē r atnā ca 9.30. Ja nepiecieš ams, nomainiet pludmales dvieļ us. Peldbaseins 1.20m ļ oti sekls, nav lietots. attieksme draudzī ga, pretimnā koš a, bet ja neatbild ar dzeramnaudu, uzreiz izaicinoš i nogriež as un izliekas, ka ir aizņ emti, galdi bija slikti notī rī ti, kafiju no aparā ta varē ja izliet tikai ū deni, krū zes, š ķ ī vjus slinki atnesa, varē ja uzklupt netī rā m glā zē m. Un tagad tikai par labu, laiks bija brī niš ķ ī gs, kā okeā ns, brī ž iem vē jiņ š nebija patī kams, bet peldē jā mies katru dienu. Viņ i izklaidē jā s 100: pludmalē , pie baseina, vestibilā.1. un 2. stā vā . , vakariņ ā s var pierakstī ties restorā nos (vismaz katru dienu), zinu 5, gā ju uz 3. Pā rē jais vispā r bija izcils, manis aprakstī tie sī kumi mū s nekaitinā ja, atpū tā mies 2009. gadā Bluy Varadero ( lieliski), un tagad svē tki bija krā š ņ i, jū s jau zinā jā t. . un nepievē rsu uzmanī bu š iem sī kumiem, ekskursijas ir dā rgas, bet grē ks neļ aut pa vienam, patiks. Mē s daudz atpū š amies, bet nevaram atļ auties dā rgas viesnī cas, un visur ir trū kumi, ja vē laties greznī bu, maksā jiet divas, trī s reizes vairā k....un mums tas ir LUKSUS!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Kska3
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Marta beigā s atpū tā mies ar vī ru kopā , tas bija mū su medusmē neš a ceļ ojums. Lidostā mū s sagaidī ja JoinUp tū roperatora pā rstā vis, pareizā k sakot, paš i knapi izdomā jā m, stā vē ja ar HavanaTour zī mi un negatī vi kratī ja galvu, kad jautā jā m, kur atrast Join Up pā rstā vi. … Tomēr ▾ Marta beigā s atpū tā mies ar vī ru kopā , tas bija mū su medusmē neš a ceļ ojums.

Lidostā mū s sagaidī ja JoinUp tū roperatora pā rstā vis, pareizā k sakot, paš i knapi izdomā jā m, stā vē ja ar HavanaTour zī mi un negatī vi kratī ja galvu, kad jautā jā m, kur atrast Join Up pā rstā vi.

Ar taksi devā mies uz viesnī cu, taksists nerunā ja ne krieviski, ne angliski, tā pē c nā cā s ar ž estiem skaidrot, ka vē lamies tikt uz skatu laukumu pa ceļ am uz viesnī cu, viņ š ilgi skatī jā s uz mani , toreiz sauca par Pina Colada. Oho, beidzot saņ ē mu! No tiem tieš ā m sanā k ļ oti garš ī ga pina colada, iesaku apmeklē t š o brī niš ķ ī go vietu.

Viesnī ca. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti viesmī lī gi, iedeva labu istabu kā jaunlaulā tajiem, no rī ta tika organizē tas brokastis istabiņ ā un uzaicinā ja vakariņ ā s itā ļ u restorā nā . Itā ļ u restorā nam ļ oti garš oja vidē ji rets steiks.
Animā cija darbojas ļ oti labi, spē lē jā m volejbolu, loka š auš anu, vī rs pludmalē spē lē ja futbolu.

Istaba tika iztī rī ta labi, katru dienu atstā jā m dzeramnaudas un mī kstā s rotaļ lietas, ko atvedu no Ukrainas. Atpū tas beigā s istabene mū s pieķ ē ra gaitenī un gandrī z ar asarā m acī s pateicā s par rotaļ lietā m, ko uzdā vinā ja savai mazajai mā sasmeitai. Tas bija ļ oti jauki.

Restorā nā pasniedza garš ī gus ē dienus, man ļ oti garš oja pica. No rī ta meitenes sagaidī ja pie restorā na ieejas un piedā vā ja š ampanieti. Kā viņ i teica filmā : "Š ampanieti no rī tiem dzer vai nu aristokrā ti, vai deģ enerā ti. " Ņ emsim pirmo variantu =))

Vakaros nepā rtraukti notika š ovprogrammas, zā lē dziedā ja mū ziķ i, svē tku sajū ta nepameta, ī paš i pē c iecienī tajiem kokteiļ iem Rums ar kolu un Mohito.
Viesnī cas teritorijā ī rē jā m mopē du, izbraucā m pa Varadero, labā k paņ emt karti no viesnī cas un tad var atrast viņ u vietē jo parku, kur ir ļ oti skaists ezers, staigā daž ā di putni, kā arī apmeklē t suvenī ru tirgus. Turpat mopē du nomā vienojā mies par rozā Cadillac 56. Noī rē jā m Cadillac uz 2 stundā m ar š oferi un apbraukā jā m Varadero skaistā kā s vietas.

Pludmale. Krā š ņ a pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, baltas smiltis un debeszils ū dens. Viņ i paņ ē ma katamarā nu, brauca gar krastu, redzē ja, kā vietē jie iedzī votā ji tur ķ er mazus astoņ kā jus. Bā rmeņ i ir ļ oti dzī vespriecī gi, dziedot un dejojot taisa kokteiļ us.

Ekskursijas. Apmeklē jā m Havanu, devā mies individuā lā tū rē č etriem, lī dzi bija arī krieviski runā još s gids un š oferis. Visu dienu pavadī jā m galvaspilsē tā , apmeklē jā m tikai tā s vietas, kuras vē lē jā mies. Apskatī jā m veco un jauno pilsē tas daļ u. Izmē ģ inā jā m alu vietē jā alus darī tavā , pusdienojā m jumta restorā nā.
Mē s arī devā mies ekskursijā uz Cayo Largo salu. Paņ emiet lī dzi š ķ iņ ķ i, lai pabarotu iguā nas. Noteikti ņ emiet vieglu apģ ē rbu, tas ir ļ oti viegli izdegt, jū s pastā vī gi atrodaties zem atklā tas saules. Man ļ oti patika ekskursija, iesaku než ē lot naudu un noteikti redzē t visu š o skaistumu savā m acī m. Tikai neaizmirstiet savas pases, jo mū su draugiem nebija iestrē guš as pases, tū roperators neatgā dinā ja, un nomodā viņ i par to nedomā ja, un, protams, viņ us neielaida. lidmaš ī na lidostā . Turklā t viņ i aizmirsa tos izņ emt no viesnī cas, viņ i devā s ar taksometru uz lidostu. Arī nauda par ekskursiju viņ iem netika atgriezta.

Atpakaļ ceļ š bija ļ oti grū ts, sā kā s neliela viesuļ vē tra, uz ilgu laiku nokļ uvā m lidostā , reiss aizkavē jā s 3 stundas. Mums bija pā rsē š anā s Amsterdamā ar stundu starpī bu starp lidojumiem un, protams, mē s nokavē jā m savu otro lidmaš ī nu. Lidostā mums iedeva talonus ē dienam un viesnī cas numuriņ am, un no rī ta lidojā m mā jā s.
Kopumā man ļ oti patika atpū ta, tikai ļ oti grū ts un garš ceļ š , bet tomē r atmiņ ā palika tikai labas lietas. Es novē lu jums visiem labi atpū sties š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā un valstī.

Ja jums ir kā di jautā jumi, lū dzu sazinieties
аватар Ira_Odessa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesā kumā es gribu teikt, ka katru atsauksmi nevajag uztvert burtiski. Galu galā , cik cilvē ku, tik viedokļ u. Kubā esmu bijis jau divas reizes. Un ceru, ka atgriezī š os vē l. Pirmā reize bija Holguin, otrā Varadero. Varadero patika daudz vairā k. … Tomēr ▾ Iesā kumā es gribu teikt, ka katru atsauksmi nevajag uztvert burtiski. Galu galā , cik cilvē ku, tik viedokļ u.
Kubā esmu bijis jau divas reizes. Un ceru, ka atgriezī š os vē l. Pirmā reize bija Holguin, otrā Varadero. Varadero patika daudz vairā k.
Tā tad VIESNĪ CA. Lai gan tajā ir rakstī ts 4 zvaigznes, tas ir pelnī jis 5 zvaigznes.
Sā kš u ar NORĒ Ķ INU. Ir divi varianti viesnī ca un bungalo. Viesnī ca man patika vairā k(bet tā jau gaumes lieta). Piemaksā jot 15 peso dienā un tev piedā vā s lielu divistabu suite (š ķ iet, junior suite) ar milzī gu balkonu. Biju ļ oti apmierinā ta ar istabu, Te arī nomainī ja pret plazmas. Plaš a vannas istaba, ledusskapis, kondicionieri, divi skapji, seifs, spoguļ i.
Ē DIENS. Bufetē ir milzī ga izvē le, viss garš ī gs un svaigs. Un vakaros vienmē r rezervē jā m restorā nu (viesnī cas teritorijā ir 4) Gribu atzī mē t itā ļ u restorā nu, tas bija krā š ņ s. un arī pilns ar ē stuvē m pludmalē , pie baseina, uzkodu bā riem. Neviens nebija izsalcis. Pat 3 naktī var iekost.
PUBLISKĀ . Krievu bija daudz, visapkā rt bija nepā rtraukta krievu runa (pludmali jokojot sauca par Sarkano laukumu). Argentī nieš i ieradā s vē lā k. Manas uzturē š anā s laikā bija krievi un argentī nieš i, daž i vā cieš i, holandieš i, kanā dieš i. Publika nav veca, bē rnu maz. Vispā r jaunieš i un pusmū ž a cilvē ki. Gribu atzī mē t, ka argentī nieš i ir brī niš ķ ī gi un draudzī gi cilvē ki.
ANIMĀ CIJA. Bija vienkā rš i lieliski!! ! . Pieci plus !! ! Jā vingrojumi, ū dens aerobika, volejbols, sacensī bas. Joga, bingo, salsa pie baseina. Katru dienu strā dnieki izdomā ja ko jaunu un uzjautrinā ja publiku. Vakaros vestibilā vienmē r uzstā jā s mū ziķ i un pulksten 22 sā kā s š ovs un siž ets nekad neatkā rtojā s. Kū rortā strā dā Ļ OTI talantī gi cilvē ki. Pē c katras izrā des gribē tā ji padejot ar dejotā jiem. Bija nenormā li jautri. Un katru dienu lī dz 2 naktī darbojas nakts disko klubs ar modernu mū ziku. Bija pat krievu dziesmas. Bijā m katru dienu.
PLUDMA. Liels, tī rs, smilš ains, daudz lietussargu, sauļ oš anā s krē sli.
VEIKALI. Viesnī cā lieliski veikali. Labas cenas un izvē le. Veikalā ar mantā m strā dā krievvalodī ga sieviete no Maskavas. Bet iesaku aizbraukt uz Kubas bazā ru Varadero (10 peso no viesnī cas ar taksi) Suvenī ri un viltojumi no koka un ā das un metā la vienkā rš i pilni. Acis saskrien un gribas visu nopirkt.
Biju ļ oti apmierinā ta ar atpū tu un viesnī cu. Bija jautri, nebija jā garlaikojas ne minū ti. Piedalī jos visā s animā cijā s. Es mī lu Kubu no visas sirds, vieta velk atkal un atkal. Kubieš i ir burvī gi cilvē ki. Smaidi, dziesmas, dejas. Un kas vē l vajadzī gs labai atpū tai?
Ar prieku es atgrieztos vē lreiz Sol Palmeras (kas nozī mē saulaina palma)
Побережье Сол Палмерас
Parādīt vairāk »


iemiesojums 55518
55518 Šodien plkst.10:26 Labdien. Vai katrā istabā ir gludināmais dēlis un gludeklis? Paldies jau iepriekš. Vai novembrī vajag siltas drēbes? [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отель «Все включено» Sol Palmeras расположен на берегу моря, неподалеку от коммерческого центра Plaza Americas. Любителей активного отдыха порадует поле для гольфа, расположенное недалеко от отеля, а также широкий перечень водных видов спорта. В отеле основной 4-этажный корпус и 200 одноэтажных и двухэтажных бунгало, окруженных садом. Между расположенными рядом отелями Sol Palmeras, Melia Las Americas и Melia Varadero постоянно курсирует туристический паровозик. Отель построен в 1990 году, последнее обновление прошло в 2016 году. Входит в сеть отелей Melia.

Atrašanās vieta 35 км до аэропорта имени Хуана Гуальберто Гомеса.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 3 открытых бассейна, включая детский, большая зеленая территория, сувенирный магазин, платный Wi-fi, сувенирный магазин, интернет-кафе (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы, игровая зона в помещении, мини-клуб 5-13 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Специальные пакеты и услуги для любителей гольфа, оборудование для занятия водными видами спорта, ныряние с маской и трубкой, дартс, поле для гольфа (в пределах 3 км), катамаран, вечерняя программа, уроки танцев.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле стандартные и улучшенные номера 29 м2, полулюксы 63 м², семейные полулюксы 63 м², люксы 130 м². Большинство комнат и бунгало выходят окнами на море, остальные комнаты — на сады с тропическими растениями.

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, музыкальный канал, радио, телефон, мини-бар, сейф, утюг и гладильная доска, кофе-машина, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, ванная комната с душем или ванной, фен, балкон или терраса, ежедневная уборка номера.

Adrese Autopista Sur, Varadero, 42200 Варадеро, Куба
Tālruņi: Тел.: 53 456 67 009 Факс: 53 456 67 008
Tīmekļa vietne: Sol Palmeras Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).