Royalton Hicacos 5*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.910
№6 viesnīcas reitingā Varadero
7.5 Numurs
8.4 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.4 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Royalton Hicacos atrodas vienā no Kubas labākajām pludmalēm - Varadero pludmalē, Matanzas provincē. Uzcelta 2002. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Šī viesnīca ir piemērota relaksējošām pludmales brīvdienām un svinībām.Vairāk →
аватар anastasiabaid
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ar izcilu pludmali ļ oti skaista, tī ra, domā jā m, ka bū s daudz aļ ģ u lasī ts atsauksmē s. Bet nav aļ ģ u, bija maz, kas atveda darbiniekus sakopt. Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet ir maz zandartu; Viesnī cā viss ir ļ oti labi sabalansē ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar izcilu pludmali ļ oti skaista, tī ra, domā jā m, ka bū s daudz aļ ģ u lasī ts atsauksmē s. Bet nav aļ ģ u, bija maz, kas atveda darbiniekus sakopt. Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet ir maz zandartu; Viesnī cā viss ir ļ oti labi sabalansē ts. Vakaros ir animā cija, dienā arī daž ā das š ovu programmas, izklaide un tajā paš ā laikā mierī gi atpū sties. Ē diens labā lī menī , viss jū ras veltes, vairā ku veidu gaļ a, nekā du rindu, nekā du kavē š anos ar galdiņ iem. Uztraucā mies, vai viesnī cā viss funkcionē , ​ ​ viss izrā dī jā s ideā lā kā rtī bā . Istaba ir normā la, pat ja mē beles nav no veikala) Un viena atvilktne atvē rā s ar č ī kstē š anu, bet kopumā bija labi. Galvenais, lai gulta ar ē rtu matraci un gultas veļ u labā stā voklī . Tī rī š ana katru dienu nevarē tu teikt, ka tā bū tu izcila, bet kas attiecas uz viesnī cu, tad par tā du cenu tas ir pieļ aujams. Protams, ja meklē jat ideā lu viesnī cu, tad š ī nav viesnī ca lē tai atvaļ inā juma iespē jai labā pludmalē . Bet lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Viesnī cas darbinieki ir vienkā rš i lieliski cilvē ki, dzī vespriecī gi un nevairā s no pienā kumiem, jebkuru jautā jumu cenš as atrisinā t ā tri un kā nā kas, un ne tikai izrā des pē c. Man ļ oti patika, ka bija svaigas sulas, dā rzeņ i un augļ i. No mī nusiem neliela saldumu izvē le. Alkoholam viss izdevā s. Es pat nezinu internetu, mums tas nemaz nebija vajadzī gs, mē s pat nezvanī jā m uz mā jā m, mē s gribē jā m atpū sties no visas kņ adas. Atpū ta bija laba)
аватар uljana.bilenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man jā saka, ka pludmale ir kaut kas. Tī rs, daudz sauļ oš anā s krē slu, skaista ainava! Braucā m ar katamarā nu, peldē jā m prom no krasta nirt. Piekrastē nav ko redzē t. Pludmale ir plaš a, bet pusdienlaikā smiltis pā rkarst, un bez č ī bā m nevar staigā t. … Tomēr ▾ Man jā saka, ka pludmale ir kaut kas. Tī rs, daudz sauļ oš anā s krē slu, skaista ainava! Braucā m ar katamarā nu, peldē jā m prom no krasta nirt. Piekrastē nav ko redzē t. Pludmale ir plaš a, bet pusdienlaikā smiltis pā rkarst, un bez č ī bā m nevar staigā t. Iekļ ū š ana ū denī notiek pakā peniski. Ir jā iet mazliet lī dz dziļ umam, bet tajā paš ā laikā , ja ejat ar bē rniem, pludmale ir ideā la. Blakus esoš ā pludmale ir daudz sliktā ka. Glā bē ji vienmē r ir uz vietas, viņ i tī ra zā li. Baseini arī ir tī ri, baseinā ir bā rs, kur viņ i labi pavadī ja laiku, tusē jot. Animā cija ir visaugstā kajā lī menī . Ļ oti jautri, daž ā di š ovi vakaros, pā ris reizes bija putu ballī te. Dejas, aerobika un tā lā kie standarti) Labs fitnesa centrs un spa. Ir ē nains laukums, biljards. Daudz izklaides. Tiem, kas vē las vienkā rš i apgulties, ir č etras karstā s vannas. Kokteiļ i izcili. Bā rmeņ i ir jauki un smieklī gi. Atpū tas laikā neviens nesabojā ja garastā vokli) Cilvē ki ir ļ oti patī kami un sabiedriski, lai gan viņ i nerunā ļ oti labi krieviski. Bet pat tā dā gadī jumā saprast vienam otru nav problē ma. Ir augstas kvalitā tes alkohols, gan vietē jais, gan imports, un, protams, tā ir Kuba, tā tad ruma jū ra) Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Nodarbojas ar sarakstu nebū s ī sti patika grils pludmalē . Bija daudz jū ras velš u. Teritorija ir ļ oti skaista. Ir kur pastaigā ties, daudz daž ā du augu zaļ umu. Viss tiek kopts un laistī ts. Nummurs labi, te Kamu kā mē s nesē dē jā m istabā . Jā , jā taisa apnikuš as mē beles un ģ enerā lremonts. Bet nav kritisks, nekas nekrita nost, nesalū za. Tī rī š ana ir normā la. Gulta ir ē rta. Mums bija ē rti. Jā , un saka, ka Kubā visur, tā pē c mē s principā negaidī jā m neko superī gu no istabas. Nobeigumā teikš u, ka mums viss ļ oti patika un viesnī ca ir tā vē rta, lai tajā atgrieztos!
аватар ershackova.liuda
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u bez preambulas, labā kais bija pludmale! Plats ar lielisku ieeju ū denī . Bē rniem klasei lī dz dziļ umam ir nepiecieš ama neliela pastaiga. Vienī gais mī nuss, tā pat kā citur pludmalē s, ir tas, ka smiltis ļ oti uzsilst un bez č ī bā m labā k nestaigā t, var apdegties. … Tomēr ▾ Sā kš u bez preambulas, labā kais bija pludmale! Plats ar lielisku ieeju ū denī . Bē rniem klasei lī dz dziļ umam ir nepiecieš ama neliela pastaiga. Vienī gais mī nuss, tā pat kā citur pludmalē s, ir tas, ka smiltis ļ oti uzsilst un bez č ī bā m labā k nestaigā t, var apdegties. Ļ oti jaukas jaunas ē rtas gultas. Plaš i lietussargi. Ir nojumes ar matrač iem. Mē s devā mies uz tuvē jo pludmali tuvē jā viesnī cā , tur ir sliktā k. Pludmalē varat braukt ar kanoe laivu vai katamarā nu. Var spē lē t volejbolu. Ū dens ir tī rā ks. Tā tad, ja jū s ē dat no ā rzemē m, tas ir ļ oti labs risinā jums. Pludmales bā rs patieš ā m atveras vē lu pulksten desmitos. Un kokteiļ i tur ir sliktā ki nekā galvenajā restorā nā . Pati viesnī cas teritorija ir zaļ a, labi peldbaseini ar daudzā m sauļ oš anā s krē sliem. Vakariņ as devā s uz galveno restorā nu, pludmalē ē dienu izvē le ir maza. Un galvenajā restorā nā pusdienā s mums garš oja grilē ti ē dieni. Daudz jū ras velš u. Daudz gaļ as un putnu gaļ as ē dienu. Viņ i gatavo garš ī gi. Trauki ir labi mazgā ti. Personā ls ir pieklā jī gs un gudrs. Daudz desertu. Man ļ oti patika itā ļ u makaroni. Parasti pietiekami daudz pā rtikas. Visi dzē ra dzē rienus un viss garš oja, tie garš o labā k nekā pludmales bā rā . Protams ir viesnī cas ar daudz labā ku pā rtiku, bet ja nauda ir vairā k nekā laba. Istaba ir plaš a, vannas istaba arī ir atseviš ķ a un tualete ir atseviš ķ i. Bet konders ir diezgan vā jš kā centrā lā sistē ma, bet principā ar to pietika, lai mums bū tu ē rti. Un apgaismojums telpā ir slikts. Mē beles nav jaunas, bet labas kvalitā tes. Tī rī š ana viduvē ji tī ra putekļ u salvete, bet ne vairā k. Regulā ri tika mainī ti dvieļ i. Ja jums ir jā atrisina kā da problē ma, labā k nekavē joties vē rsties reģ istratū rā krievu valodā , darbinieki reģ istratū rā ļ oti slikti saprot, viņ i vienmē r palī dzē s. Ļ oti maz krievu atpū tā s, labi, tas ir tā pē c, ka mē s neesam labi reklamē juš i viesnī cu) Animā cija viesnī cā ir labi izveidota. Nav uzbā zī gs. Man ļ oti patika salsas nodarbī bas. Ir sauna, pirts un masā ž as salons, masā ž as maksā viduvē ju naudu un nav tā vē rtas. Ir pat cigā ru bā rs, bet jums ir jā pē rk cigā ri atseviš ķ i. Jū s varat iznomā t automaš ī nu vai motociklu. Mē s redzē jā m, kā notika kā zu ceremonija. Uz š ejieni braucā m arī ekskursijā s. Kopumā pilns standarta izklaides komplekts. Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti!
аватар DenTop
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lidojums bija normā lā rež ī mā Aeroflot augstumā . Havanā mū s sagaidī ja, iesē dinā ja maš ī nā un divatā devā mies uz Varadero. Ierodoties reģ istratū rā iedeva glā zi auksta š ampanieš a, izsniedza un nokā rtoja, viss bija bez problē mā m. … Tomēr ▾ Lidojums bija normā lā rež ī mā Aeroflot augstumā . Havanā mū s sagaidī ja, iesē dinā ja maš ī nā un divatā devā mies uz Varadero. Ierodoties reģ istratū rā iedeva glā zi auksta š ampanieš a, izsniedza un nokā rtoja, viss bija bez problē mā m. Istaba normā la, galvenais, ka viss strā dā ja un nav tā lu no bā riem un restorā niem. Mums arī bija oficiā lā laulī bu ceremonija, kas arī aizritē ja ar blī kš ķ i, vienī gais milzī gais mī nuss ir fotogrā fs, tas ir pilnī gs 3.14, ne tikai nevar nobildē t, bet, kā vē lā k izrā dī jā s, viņ am objektī vs ir netī rs, visi atkritumi redzami bildē s! ! ! Esiet uzmanī gi, mainot naudu viesnī cā , mani mē ģ inā ja apkrā pt trī s reizes, no 10 lī dz 100 cepumiem, lai gan pē c mē ģ inā juma krā pties par 100 cepumiem, pē c 2 dienā m atsū tī ja zī mī ti krievu valodā , ka aicina mū s uz pieņ emš anu, plkst. ierodoties tur, vienī gais, kas tur Ignacio runā krieviski, viņ š ļ oti atvainojā s par š o incidentu, palū dza mums uzrakstī t tā da veida atsauksmi, ka mums pret viņ iem nav pretenziju, ļ oti pieklā jī gi un labi audzinā ti ! ! Starp citu, mē s nekad neredzē jā m to, kas mums mainī ja naudu. . . Un Ignacio pateicā s mums izrakstoties, mums bija vē ls lidojums, un istaba bija jā atbrī vo 12-00, tā pē c viņ š piekrita, ka to mums pagarinā s bez maksas, lai gan tas maksā.50 cepumus. Ē dinā š ana viesnī cā ir vienkā rš i maģ iska, jū ras veltes, svaiga gaļ a, svaigas zivis, viss tiek pagatavots jū su acu priekš ā restorā nā . Okeā ns ir vienkā rš i maģ isks! Paņ ē mā m lī dzi visā dus suvenī rus no Krievijas, aizbraucā m uz FixPrice un sapirkā m visā dus š ļ us, apkopē jai dzeramnaudas vietā atstā jā m sievieš u zeķ ubikses, viņ a mums visas 15 dienas vī ta gulbjus uz gultas))) iedod dzeramnaudu dot, ietaupī jums uz sejas. No ekskursijā m paņ ē mā m dž ipu safari un ind. brauciens uz Havanu, man viss ļ oti patika! Paņ ē mā m arī moci un paš i braucā m Varadero pē c suvenī riem un vienkā rš i pastaigā ties, viesnī cā viss ļ oti dā rgi. Starp citu, viesnī cā ir ļ oti maz krievu, pā rsvarā kanā dieš i, briti un holandieš i. No ceļ ojuma palika tikai pozitī vi iespaidi! Ja ir jautā jumi, jautā jiet, es ar prieku atbildē š u! )))
аватар sve9250
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pē c atgrieš anā s no Kubas ceļ ojuma dalos savos iespaidos. Lidojums ar Aeroflot notika kā ierasts - kavē š anā s nebija, ē diens, alkohols uz kuģ a tagad ir atcelts, monitori nedarbojas visiem, sē dekļ i atkā pjas maksimums par 5 cm, tomē r attā lums starp rindā m ir nedaudz platā ks nekā parasti. … Tomēr ▾ Pē c atgrieš anā s no Kubas ceļ ojuma dalos savos iespaidos. Lidojums ar Aeroflot notika kā ierasts - kavē š anā s nebija, ē diens, alkohols uz kuģ a tagad ir atcelts, monitori nedarbojas visiem, sē dekļ i atkā pjas maksimums par 5 cm, tomē r attā lums starp rindā m ir nedaudz platā ks nekā parasti. Secinā jumu izdariet paš i, manuprā t, pā rā k dā rgais lidojums Aeroflotā sevi neattaisnoja. Vasarā pē c pulksten 12 iekraujā mies autobusā un iekā pā m viesnī cā (pateicoties gadī jumam tū ristu nebija daudz, viņ us ilgi nepā rvadā ja). Reģ istrē joties š okolā de "Alenka" izlē ma jautā jumu ar istabas izvē li mums par labu (pē c saldā s dā vanas pasniegš anas menedž ere izsvī troja jau atzī mē to numuru un iedeva vē l vienu). Vē lā k š o ž estu varē jā m novē rtē t, jo daļ a ē ku atrodas netā lu no viesnī cas "industriā lā s zonas" un aromā ti ir tā di, ka cilvē ki nevar atvē rt balkonu. Atstā juš i mantas istabā devā mies uz restorā nu paē st. Vakariņ as restorā nā beidzas 22:00. Ieradā mies 21.30 - ē st praktiski nebija ko, galdi netika uzklā ti pē c netī ro trauku tī rī š anas. Nebija spē ka lamā ties, devā mies gulē t. No rī ta varē jā m apskatī t visu viesnī cu, kuru tik ilgi izvē lē jos. Viesnī cas atvaļ inā jumam vienmē r izvē los ļ oti rū pī gi, lai atvaļ inā jumu neaizē notu ar vilš anos. Mī lu komfortablu uzturē š anos un, labi zinot, ka budž eta viesnī cā s ar to rē ķ inā ties ir naivi, izvē los augsta lī meņ a viesnī cas. Sandales neattaisnoja manas cerī bas. Mē ģ inā š u secī bā :
- labas lielas istabas, ir seifs, kondicionieris, griestu ventilators, kafijas automā ts, lietussargs, halā ti, plazmas TV (nav krievu kanā lu), ledusskapis (tukš s), liela vanna.
- Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, tī ra, lai arī bez liela dizaina.
- pludmale ir liela ar baltā m smalkā m smiltī m (nav duš as ar saldū deni, tā pē c visas smiltis tiek vestas uz istabu)
- bā ros než ē lo alkoholu un nevairo, lai gan neprot vai negrib (ī stā pinot calada tika izmē ģ inā ta tikai Havanā un ekskursijā uz aborigē nu ciems)
-galvenajā restorā nā ir iespē ja paņ emt gatavus ē dienus, kā arī pasū tī t gatavot uz grila, produktu ir daudz, pietiek visiem (ja nenā k ciet) , bet ē diens nav garš ī gs. Ļ oti noguruš as brokastis, kas sastā vē ja no daž ā da veida olā m, desiņ ā m, siera, augļ iem, konditorejas izstrā dā jumiem. Ar nostalģ iju atcerē jos konditorejas izstrā dā jumus Turcijā , Ē ģ iptē , Grieķ ijā – Kubā tā das nav.
Kubieš i ir diezgan nabadzī gi un nepretenciozi cilvē ki, kas izpauž as it visā , un tas pats kalpoš anā . Viņ i ir viegli komunicē jami, visi lieli optimisti, viņ i dzer rumu un dzī vo vienu dienu.
Man nepatika, ka restorā nā dzē rienus pasniedz viesmī ļ i, kuri pienā k pie galdiņ a, kad esi jau paņ ē mis savu ē dienu, tad aiziet ar pasū tī jumu un atgriež as, kad viss paē sts vai atdzisis. Otrā s atpū tas nedē ļ as beigā s dzeramnauda darī ja savu, viņ i sā ka mū s sagaidī t pie restorā na durvī m un nekavē joties nest alkoholu, tač u tas prasī ja laiku un naudu.
Man nepatika, ka pludmalē bā rs atveras pulksten 11, š ajā laikā jau ir karsts, un pē c stihijas ū dens jā skrien uz vestibila bā ru, kas ir diezgan tā lu.
Mans vī rs gā ja uz sporta zā li - pavadoņ i bija tikai 1 reizi 2 nedē ļ u uzturē š anā s laikā . Dvieļ u nav, lielā kā daļ a simulatoru nedarbojas.
Telpā tualetes skaloš anas sistē ma tika salikta uz papī ra saspraudes, kas atsprā ga pē c 2-3 skaloš anas reizē m. Apelā cija reģ istratū rā noveda pie tā , ka atnā ca atslē dznieks, kurš pielika to paš u saspraudi, ko mē s paš i regulā ri darī jā m pirms izieš anas no viesnī cas (un tas ir 5 zvaigž ņ u viesnī cas lī menis).
Iespaidi par Havanu un kubieš iem ir atseviš ķ as diskusijas tē ma, tač u viesnī ca, kas atzī ta par vienu no labā kajā m (respektī vi, viena no dā rgā kajā m) neatbilst cenai un kvalitā tei.
аватар sidorova10
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jā , tas nav Eiropas 5k. Bet viesnī ca skaista un mā jī ga, pludmale pasakaina. Cilvē ki laipni un izpalī dzī gi – gan apmeklē tā ji, gan darbinieki. Katru dienu es jutos kā starp ģ imenes locekļ iem. Viesnī ca dā rgiem cilvē kiem, kuri bauda Kubas dabas skaistumu un ī paš o garu, nevis tiem, kas meklē greznā kā s brī vdienas. … Tomēr ▾ Jā , tas nav Eiropas 5k. Bet viesnī ca skaista un mā jī ga, pludmale pasakaina. Cilvē ki laipni un izpalī dzī gi – gan apmeklē tā ji, gan darbinieki. Katru dienu es jutos kā starp ģ imenes locekļ iem. Viesnī ca dā rgiem cilvē kiem, kuri bauda Kubas dabas skaistumu un ī paš o garu, nevis tiem, kas meklē greznā kā s brī vdienas. Š eit galvenais ir dvē sele! Es ieš u vē lreiz!
аватар yana12091987
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi Kubā pulcē jā mies 5 cilvē ku kompā nijā vecumā no 25 lī dz 33 gadiem. Esam sabiedriski, dzī vespriecī gi un aktī vi, tā pē c viesnī ca mums patika! Animatori ir vienkā rš i lieliski, viņ i dara visu iespē jamo, izklaides un dienas un vakara aktivitā tes ir paredzē tas jauniem un enerģ iskiem tū ristiem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Kubā pulcē jā mies 5 cilvē ku kompā nijā vecumā no 25 lī dz 33 gadiem. Esam sabiedriski, dzī vespriecī gi un aktī vi, tā pē c viesnī ca mums patika! Animatori ir vienkā rš i lieliski, viņ i dara visu iespē jamo, izklaides un dienas un vakara aktivitā tes ir paredzē tas jauniem un enerģ iskiem tū ristiem. Turklā t viesnī ca piedā vā daudzas sporta aktivitā tes vai arī jū s varat iegā dā ties kā du jū ras ekskursiju no gida. Ē diens viesnī cā ir vienkā rš i lī dz kaulam, milzī ga izvē le un ļ oti garš ī gi, tik daž ā dus ē dienus un ī paš i augļ us brokastī s nevienā Turcijas viesnī cā neesam redzē juš i, lai gan vienmē r atpū tā mies pieci. Kubieš i ļ oti cenš as nodroš inā t labu apkalpoš anu, mē s par to lasī jā m un paš i pā rliecinā jā mies, ļ oti draudzī gi un vienkā rš i cilvē ki. Istaba ir nedaudz veca un tajā esoš ā s mē beles ir pilnī gi bez volā niem, bet mums tā nemaz nebija problē ma, mums daudz svarī gā ka ir pludmale, ē diens un izklaide. Kuponi tika rezervē ti tū risma aģ entū rā Unitours, tie paņ ē ma divus numurus: dubultā un trī skā rš ā . Pirmkā rt, mē s rezervē jā m divvietī gu numuru, pē c tam uzaicinā jā m draugus rezervē t trī svietī gus numurus, un tad viņ i mums iedeva 6% atlaidi un iedeva bonusus, kurus var izmantot nā kamajam ceļ ojumam. . Tā tad labais sā kā s Maskavā )))
аватар romashka77
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kuba ir Kuba. Tā pē c diez vai jū s atradī sit tī ru piecnieku Eiropas izpratnē . Bet no pieejamajiem, manuprā t, š is ir labā kais. Pirmais iespaids ierodoties un telpas un teritorijas kritiska apskate rada vilš anos: mē beles ir mazliet vecas, vannas istabā rū sa, spilveni, kas nav gluž i pazī stami, vienkā rš as mē beles bā ros. … Tomēr ▾ Kuba ir Kuba. Tā pē c diez vai jū s atradī sit tī ru piecnieku Eiropas izpratnē . Bet no pieejamajiem, manuprā t, š is ir labā kais. Pirmais iespaids ierodoties un telpas un teritorijas kritiska apskate rada vilš anos: mē beles ir mazliet vecas, vannas istabā rū sa, spilveni, kas nav gluž i pazī stami, vienkā rš as mē beles bā ros. . . Tač u ar laiku tu atslā bsti un attā linies no standartiem, un jau viss š ķ iet brī niš ķ ī gi. Sagadī jā s, ka mū su draugi atpū tā s citā tuvē jā Paradisus viesnī cā , un viņ u viesnī ca pie mums atrodas nedaudz augstā k, un numuriņ i ir svaigā ki un teritorija zaļ ā ka, bet Sandals ē diens kompensē tā bojā š anos. Turklā t galvenais restorā ns mums patika vairā k nekā a la carte. Brokastī s vismaz 6-8 augļ u veidi, visdaž ā dā kie diž ciltī gie sieri, sarkanā s zivis, ceptas olas, olu kultenis, vafeles uzreiz, gandrī z bez rindas, kamē r gaida, neuzbā zī gi izklaidē ar sarunā m, bija š ampanietis. vairā kas reizes. Pusdienā s un vakariņ ā s 3 veidu gaļ a (liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, vista), karaliskā s garneles (un viesmī lis uzreiz atnes bļ odu, kur bez prasī š anas nomazgā t rokas), grilē tas zivis, rullī š i, saš imi, itā ļ u virtuve, lieliski smarž ī gi tomā ti, ledus krē ms. Dzeramnaudu mī l, bet nelū dz, katrā ziņ ā draudzī gs, smaidī gs, uzmanī gs, ka gribas atstā t dzeramnaudu. Ja esat noguruš i no Sandals restorā niem, varat ē rti doties pusdienā s vai vakariņ ā s gar upes krastu Paradisus - š ajā s viesnī cā s nav aproč u, un neviens nejautā , kura ir no kuras. Mē s to darī jā m, lai pavadī tu laiku ar draugiem. Publika 70% ir kanā dieš i, jaunieš i un pensionā ri 50/50. Pa dienu jaunieš i tusē jas baseinā , vakarā bā rā un pludmalē , visi jautri, sabiedriski, bet ne pretlikumī gi. Kas attiecas uz animā ciju, es nepiekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Animā cija ir vairā k paredzē ta jaunieš u kategorijai - vai nu triku un triku š ovs mū sdienu mū zikai (Rammstein), vai rokkoncerts. Lai gan kopumā mē s neesam lieli animā cijas fani kopumā , jo izklaidē jam paš i sevi. Mū su tautieš u ir maz, atš ķ irī bā no Paradisus viņ i pā rsvarā ir diezgan inteliģ enta publika, lai arī ne bez izņ ē mumiem. Bet tas viss ir sī kumi. Kubas galvenā atrakcija ir jū ra, tā pē c papildus pludmalei ir arī laivu braucieni, ļ oti iesakā m! Pats forš ā kais ir makš ķ erē š ana. Cena 4 makš ķ erniekiem 380 cepumi (360 eiro), katram pavadoš ajam 30 cepumi, bet š ī ir individuā la laiva, komanda 2 cilvē ku sastā vā . , dzē riens, dzē rieni un individuā la programma - makš ķ erē š ana nesanā ca, tā pē c aizvedī s peldē ties ar maskā m, ķ ers omā rus priekš ā un pagatavos gardumu vakariņ as par 25 cepumiem, par ko dotu ne mazā k kā simts uz zemes. Makš ķ erē š ana ir pieprasī ta, tā pē c jums ir jā rezervē vismaz 3-5 dienas iepriekš . Pa Cayo Blanco var arī braukt ar laivu grupā , cena vienai personai bū s tā da pati kā makš ķ erē š anai, tikai grupā bū s kā di 50 cilvē ki, bet daudz kas atkarī gs no komandas - mums ļ oti paveicā s, bija neticami smieklī gi un asprā tī gi puiš i. Izdevā mies arī ekskursijā uz Cayo Largo, bet š is ir tā lā k, jā lido ar vietē jo aviokompā niju, kas neizskatā s ī paš i uzticama, bet gan padomju skolas piloti, tā tad viss bū s kā rtī bā . Ja lī dzekļ i atļ auj, tad ļ oti iesaku lidot ar lidmaš ī nu biznesa klasē - 13 stundas horizontā lā stā vokļ a ir tā vē rtas!
аватар nv22rus
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atgriezā s tikai pirms daž ā m dienā m. Viesnī ca nepā rprotami neatbilst kategorijai 5, maksimums 4, labā k 3 (ir ar ko salī dzinā t. ) Istabas ir nož ē lojamas, uzkopš ana atbilst dzeramnaudai, kas vienā da ar vienu cepumu katru dienu (iedomā jieties, ja dzeramnauda nepalika, kas tas bū tu š ausmas). … Tomēr ▾ Atgriezā s tikai pirms daž ā m dienā m. Viesnī ca nepā rprotami neatbilst kategorijai 5, maksimums 4, labā k 3 (ir ar ko salī dzinā t. ) Istabas ir nož ē lojamas, uzkopš ana atbilst dzeramnaudai, kas vienā da ar vienu cepumu katru dienu (iedomā jieties, ja dzeramnauda nepalika, kas tas bū tu š ausmas). Ikvienam patī k dzeramnauda, ​ ​ ja tie netiek atstā ti bā rā vai restorā nos, tad jū su personai tiks pievē rsta minimā la uzmanī ba vai pat sā ks to ignorē t. Televizors istabā darbojā s tikai 10 minū tes, pē c tam izslē dzā s. Dzelzs izjuka ceturtajā dienā . Dzē rieni bā rā š ausmī gi, vī ns un š ampanietis skā bs, alus vietē jais Avno, no importa stiprā ks tikai anglis. dž ins, kuru tu pats pazī sti kā amatieru. Gultas veļ a tika uzklā ta un mainī ta tikai pā ris reizes. Viesnī cu ē ku ir ļ oti daudz, gandrī z treš ā daļ a, no kurā m paveras skats uz diezgan noslogotu ceļ u, pa kuru no pulksten 5 lī dz 2 izbrauc pat lielas automaš ī nas. Vestibilā strā dā cilvē ki, kuri, mainot naudu, noteikti krā psies, vienmē r skaitī ja un prasī ja taisnī bu, ja neizdevā s, tad veica apgrieztu maiņ u. Animā cija ir bagā ta, bet ne vā rda krievu valodā , un apkā rtē jais kontingents vē las bū t labā ks. Atpū š as galvenokā rt ziemeļ amerikā ņ i, franč i. Viņ u vidē jais vecums ir 50-70 gadi, kaut kā ds pansionā ts. Viņ i tieš ā m izspieda ar savu stulbumu un stereotipiem. Ē dinā š ana 4 personā m, vienmuļ a. Vestibila bā rā ir maz sē dvietu, priekš nesumu laikā daudzi vienkā rš i stundu stā v kā jā s. Ē diens restorā nos, starp citu, ir š ausmī gs. Pludmale ir liela, bet ne pā rā k tī ra, pat vispā r nav tī ra. Es vispā r klusē ju par baseiniem ar dž akuzi, lapā m, papī ra maisiņ iem, viss tika izpildī ts. No ekskursijā m paņ ē ma tikai Havanu un Cayo Largo. Pirmā pilnī bā sabojā ja iespaidu par valsti, kurā valda plaš a nabadzī ba, vecajā Havanā ielas smarž o pē c dzelzceļ a stacijas tualetes, viņ i pusdienoja restorā nā , nenojauš ot par ko. Visi lē nie, izņ emot narkotiku tirgotā jus, kuri gandrī z uz katra stū ra piedā vā ja kokosu un marivanu. Es ļ oti iestrē dzis ielā s, ja vien kā ds visiem iedotu naudu. Sala bija nedaudz jautrā ka, bet par naudu, ko tā piedā vā...Lidmaš ī na sabojā jā s paceļ oties no salas, paldies par otro dzimš anas dienu. Kopumā ekskursijas nav lē tas. Skaidrs ir viens – š ajā valstī nevienam neko nevajag, dzī vo, it kā , vienu dienu. Secinā jums viennozī mī gs – par tā du naudu var lieliski atpū sties, bet citā valstī . Vai mē s kā dreiz atgriezī simies Kubā - drī zā k nē , nevis jā . 3. klase. Neviens vā rds nav izdomā ts, viss ir patiesī ba! Gribē jā s rakstī t vē l atklā tā k, uzvā rī jos. Es domā ju, ka pā rskats palī dzē s cilvē kiem, izvē loties nakš ņ oš anas vietu. Paldies par jū su uzmanī bu. P. s. Demonstrā cijas fotoattē ls neticu, ka tas ir vilinā jums.
аватар
Atgriezā s tikai pirms daž ā m dienā m. Viesnī ca nepā rprotami neatbilst kategorijai 5, maksimums 4, labā k 3 (ir ar ko salī dzinā t. ) Istabas ir nož ē lojamas, uzkopš ana atbilst dzeramnaudai, kas vienā da ar vienu cepumu katru dienu (iedomā jieties, ja dzeramnauda nepalika, kas tas bū tu š ausmas). … Tomēr ▾ Atgriezā s tikai pirms daž ā m dienā m. Viesnī ca nepā rprotami neatbilst kategorijai 5, maksimums 4, labā k 3 (ir ar ko salī dzinā t. ) Istabas ir nož ē lojamas, uzkopš ana atbilst dzeramnaudai, kas vienā da ar vienu cepumu katru dienu (iedomā jieties, ja dzeramnauda nepalika, kas tas bū tu š ausmas). Ikvienam patī k dzeramnauda, ​ ​ ja tie netiek atstā ti bā rā vai restorā nos, tad jū su personai tiks pievē rsta minimā la uzmanī ba vai pat sā ks to ignorē t. Televizors istabā darbojā s tikai 10 minū tes, pē c tam izslē dzā s. Dzelzs izjuka ceturtajā dienā . Dzē rieni bā rā š ausmī gi, vī ns un š ampanietis skā bs, alus vietē jais Avno, no importa stiprā ks tikai anglis. dž ins, kuru tu pats pazī sti kā amatieru. Gultas veļ a tika uzklā ta un mainī ta tikai pā ris reizes. Viesnī cu ē ku ir ļ oti daudz, gandrī z treš ā daļ a, no kurā m paveras skats uz diezgan noslogotu ceļ u, pa kuru no pulksten 5 lī dz 2 izbrauc pat lielas automaš ī nas. Vestibilā strā dā cilvē ki, kuri, mainot naudu, noteikti krā psies, vienmē r skaitī ja un prasī ja taisnī bu, ja neizdevā s, tad veica apgrieztu maiņ u. Animā cija ir bagā ta, bet ne vā rda krievu valodā , un apkā rtē jais kontingents vē las bū t labā ks. Atpū š as galvenokā rt ziemeļ amerikā ņ i, franč i. Viņ u vidē jais vecums ir 50-70 gadi, kaut kā ds pansionā ts. Viņ i tieš ā m izspieda ar savu stulbumu un stereotipiem. Ē dinā š ana 4 personā m, vienmuļ a. Vestibila bā rā ir maz sē dvietu, priekš nesumu laikā daudzi vienkā rš i stundu stā v kā jā s. Ē diens restorā nos, starp citu, ir š ausmī gs. Pludmale ir liela, bet ne pā rā k tī ra, pat vispā r nav tī ra. Es vispā r klusē ju par baseiniem ar dž akuzi, lapā m, papī ra maisiņ iem, viss tika izpildī ts. No ekskursijā m paņ ē ma tikai Havanu un Cayo Largo. Pirmā pilnī bā sabojā ja iespaidu par valsti, kurā valda plaš a nabadzī ba, vecajā Havanā ielas smarž o pē c dzelzceļ a stacijas tualetes, viņ i pusdienoja restorā nā , nenojauš ot par ko. Visi lē nie, izņ emot narkotiku tirgotā jus, kuri gandrī z uz katra stū ra piedā vā ja kokosu un marivanu. Es ļ oti iestrē dzis ielā s, ja vien kā ds visiem iedotu naudu. Sala bija nedaudz jautrā ka, bet par naudu, ko tā piedā vā...Lidmaš ī na sabojā jā s paceļ oties no salas, paldies par otro dzimš anas dienu. Kopumā ekskursijas nav lē tas. Skaidrs ir viens – š ajā valstī nevienam neko nevajag, dzī vo, it kā , vienu dienu. Secinā jums viennozī mī gs – par tā du naudu var lieliski atpū sties, bet citā valstī . Vai mē s kā dreiz atgriezī simies Kubā - drī zā k nē , nevis jā . 3. klase. Neviens vā rds nav izdomā ts, viss ir patiesī ba! Gribē jā s rakstī t vē l atklā tā k, uzvā rī jos. Es domā ju, ka pā rskats palī dzē s cilvē kiem, izvē loties nakš ņ oš anas vietu. Paldies par jū su uzmanī bu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums realtor177
Pateicos jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums sve9250
Pastāstiet man vietējā gida koordinātes ar automašīnu individuālam braucienam uz Havanu
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отель Royalton Hicacos расположен на одном из самых лучших пляжей Кубы — Varadero Beach, в провинции Матанзас. Построен в 2002 году, последняя реновация проводилась в 2014 году. Этот отель подойдёт для спокойного пляжного отдыха и для проведения торжеств.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от аэропорта и в 10 км от центра города Варадеро.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяжностью 1000 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

3 бассейна с пресной водой, терраса для загара, 4 ресторана a la carte (кубинский El Caribe, итальянский Grazie, морепродукты The Pearl, гриль Beachside Grill), бар в бассейне, бар Bistrot, конференц-зал (вместительность 100 человек), круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Вечерняя программа, массажный кабинет.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Junior Suite, Royal Suite, Presidential Suite.

Istabās

Кондиционер, патио либо балкон, телефон, потолочный вентилятор, спутниковое телевидение, сейф, гладильная доска и утюг, купальные халаты, полностью оборудованная ванная комната, фен, будильник, кофеварка и чайник

Adrese Carretera Las Morlas KM 15 - Autopista Varadero , 42200 Варадеро, Куба.
Tālruņi: +(53) 45 66 88 44
Tīmekļa vietne: Royalton Hicacos
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, сквош, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.