Muthu Playa Varadero 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 6.910
№19 viesnīcas reitingā Varadero
7.3 Numurs
8.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.0 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Muthu Playa Varadero atrodas Varadero, netālu no delfinārija. Sastāv no divām 5 stāvu ēkām, celta 1999. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīcu ķēde: Gran Caribe.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
bija š ajā viesnī cā atpū ta nekas nevē lē jā s bū t labā ks ē diens ir neglī ts vai neprot gatavot vai negrib izturē ties pret krieviem attiecī bas nav tik labas ka saka krievijā bā ros pē c 24 ruma galiem un par naudu, lū dzu, jū s neatradī siet patiesī bu, jū s runā jat angliski, viņ i nesaprot, jū s runā jat spā niski atbilde ir tā da pati, es vairs neieš u uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ bija š ajā viesnī cā atpū ta nekas nevē lē jā s bū t labā ks ē diens ir neglī ts vai neprot gatavot vai negrib izturē ties pret krieviem attiecī bas nav tik labas ka saka krievijā bā ros pē c 24 ruma galiem un par naudu, lū dzu, jū s neatradī siet patiesī bu, jū s runā jat angliski, viņ i nesaprot, jū s runā jat spā niski atbilde ir tā da pati, es vairs neieš u uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar sievu to noteikti nenož ē lojā m) Turklā t bū tī bā.1 par visu vienojas iepriekš , pretē jā gadī jumā viņ i š ķ irsies; 2 puse no ekskursijā m neattaisno izmaksas; 3 Migels....)) Krievu huksteri atpū š as. Ja vē lies kaut ko iegā dā ties, atrodi kā du angliski runā još u laucinieku un palū dz "sarunā t ar iedzī votā jiem". … Tomēr ▾ Mē s ar sievu to noteikti nenož ē lojā m) Turklā t bū tī bā.1 par visu vienojas iepriekš , pretē jā gadī jumā viņ i š ķ irsies; 2 puse no ekskursijā m neattaisno izmaksas; 3 Migels....)) Krievu huksteri atpū š as. Ja vē lies kaut ko iegā dā ties, atrodi kā du angliski runā još u laucinieku un palū dz "sarunā t ar iedzī votā jiem". Uzreiz sapratī si, ka š is tikai krieviski runā još ais puisis vī d vismaz 2 galus. 4 Paņ emiet naudu eiro. Mainot pret CEKUMIEM (to aploksnē m) jū s zaudē siet daudz par dolā riem 5 Pē rciet cigā rus ekskursijā s no rū pnī cas. Tur Huckster - jū ra. Viņ i dos tā du paš u cenu kā minimā lo viesnī cā , tikai rū pnī cā raž otus cigā rus6 Rumu. Atkā pieties no stereotipiem un neļ aujiet sevi apmā nī t ar dā rgu g. . bet Havanas klubs. Paņ emiet Santjago de Kubu vai KUBEY. Viņ i ir daudz labā ki. 7. Neaizmirsti palū gt tekilu. Dzimtā Olmeka par 150 rubļ iem mū sē jiem, man tas likā s ļ oti vilinoš i. Un izņ em lope viņ am patī k, tas nav rum8. Jū s bū siet krokodilu fermā ekskursijā , neņ emiet krokodila gaļ as trauku vai vienu par visiem))) 15 eiro par 10 mencas gabaliem - š ķ irš anā s krievu valodā ))) 9 Pludmalē - buru katamarā ns ( iekļ auts cenā ). Dodiet 20 peso - iegū stiet ī stu ekskursiju, kuru atcerē sities ilgu laiku. 10. Paņ em š okolā di, zefī rus, konfektes, vecus mobilo telefonu modeļ us, CD sagataves, zibatmiņ as utt. Tur nekā nav)) Lī dz ā boliem) Ja kas, rakstiet uz Gvelior@mail. ru Izstā stī š u visu, ko izdevā s noskaidrot.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca kopumā ir laba! Viss ir norā dī tajā lī menī . Papildus mitrumam. BET! Neticiet labajā m atsauksmē m par MIGELU! ! Viņ š "aizmirst" atmaksā t parā dus! ! ! Tā tad, ja atrodaties š ajā viesnī cā , iesaku JUMS pieprasī t no MIGUEL 0. … Tomēr ▾ Viesnī ca kopumā ir laba! Viss ir norā dī tajā lī menī . Papildus mitrumam. BET! Neticiet labajā m atsauksmē m par MIGELU! ! Viņ š "aizmirst" atmaksā t parā dus! ! ! Tā tad, ja atrodaties š ajā viesnī cā , iesaku JUMS pieprasī t no MIGUEL 0.7 ruma pudeli, ko viņ am vajadzē tu dot Aleksejam apmaiņ ā pret pudeli KHORTITSA degvī na, kuru viņ š paņ ē ma, bet aizmirsa par rumu....."" patī k nā c vē lā k! ! . Un vē l! neaizmirstiet un neatstā jiet neko š ī s viesnī cas istabā s! ! NEKAS netiek atgriezts ne reģ istratū rā , ne JUMS, neskatoties uz dzeramnaudu, ka TU tos atstā j! ! Un viesnī cas administrā cija un TEZ TOUR atbalsta visu! un nepalī dz JUMS-tū ristiem! ! ! ESI UZMANĪ GS!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nordrasch
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m ar dzī vesbiedru š ajā viesnī cā.2010. gada novembrī . Laba viesnī ca, kopta, nav par ko cī nī ties. Ē diens uz 4, bet daudz. Jū ra, personā ls, pludmale ir vienā lī menī . Es nezinu, ko citi tū risti runā par tarakā niem, es tos nekad neesmu redzē jis. … Tomēr ▾ Bijā m ar dzī vesbiedru š ajā viesnī cā.2010. gada novembrī . Laba viesnī ca, kopta, nav par ko cī nī ties. Ē diens uz 4, bet daudz. Jū ra, personā ls, pludmale ir vienā lī menī . Es nezinu, ko citi tū risti runā par tarakā niem, es tos nekad neesmu redzē jis. Cigā ri tiek pā rdoti par 25 dolā riem, un lidostas dutikā tie paš i cigā ri ir 145 dolā ri. Viņ š nedeva dzeramnaudu ne tā pē c, ka bija mantkā rī gs, viņ š pā rbaudī ja, kā viņ i strā dā bez tiem. BRĪ NIŠ Ķ Ī GI! Teritorijā daudz apstā dī jumu, viss mazgā ts un tī rī ts no rī ta lī dz vakaram. Vienī gais mī nuss ir veikals viesnī cā . Cilvē ki tur neiet. Cenas no griestiem katru dienu. Nomainī jā m 3 numurus bez naudas un problē mā m lī dz atradā m vajadzī go. Bā rā bā rmenis Migels runā krieviski. Publika daž ā da, daudzi franč i, vā cieš i, ķ ī nieš i, kanā dieš i (piedzē ruš os neredzē ju. ) Telpas plaš as, viss darbojas, animā cija traucē , aizver logu. Rumu var iegā dā ties zem grī das baseina bā rā . Pludmale ir tī ra. Cilvē ku ir daudz un tas ir labi. Pastā vī ga kustī ba visas dienas garumā . Mums patika viss, lai gan ne pirmo reizi ā rzemē s. Sirsnī gs, tī rs, jautrs un vienkā rš i labs (un jebkurā valstī ir par ko sū dzē ties, bet kā pē c tad to darī t? )
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Plusi: Nav Varadero centrā , pludmale uz vietas, garš ī gs Cristal alus, pā rtika pā rsvarā gaļ a. Mī nusi: Reti braucot garā m (daž kā rt nemaz negaidot) autobusam gar Varadero, gandrī z visiem problē mas ar kondicionieri, sarū sē juš i krā ni (to grū ti redzē t noslaucī tu), maz jū ras velš u. … Tomēr ▾ Plusi:
Nav Varadero centrā , pludmale uz vietas, garš ī gs Cristal alus, pā rtika pā rsvarā gaļ a.
Mī nusi:
Reti braucot garā m (daž kā rt nemaz negaidot) autobusam gar Varadero, gandrī z visiem problē mas ar kondicionieri, sarū sē juš i krā ni (to grū ti redzē t noslaucī tu), maz jū ras velš u.
Secinā jums: man patika, es nemeklē ju trū kumus, iespē jams, patieš ā m Kubas 4 *
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i fantastiska! ! ! Apkalpoš ana augstā kā lī menī! ! ! Ē diens izcils! ! ! Kubieš i ir draudzī gi! ! ! Viņ u 4* ir labā ki par 5* Ē ģ iptē! ! ! Rū su var meklē t zem izlietnes, bet kurš pē … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i fantastiska! ! ! Apkalpoš ana augstā kā lī menī! ! ! Ē diens izcils! ! ! Kubieš i ir draudzī gi! ! ! Viņ u 4* ir labā ki par 5* Ē ģ iptē! ! ! Rū su var meklē t zem izlietnes, bet kurš pē c kā iet ! ! ! Lai laba atpū ta un pozitī vs lā diņ š! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, attaisno savas 4 zvaigznes, ē diens ir lielisks, un okeā ns ir vienkā rš i super. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, attaisno savas 4 zvaigznes, ē diens ir lielisks, un okeā ns ir vienkā rš i super.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies no 2009. gada 10. decembra lī dz 18. decembrim. Es gribu teikt vienu lietu, ka 16 gadu laikā , ceļ ojot, es neesmu redzē jis sliktā ku viesnī cu. Pē c zvaigž ņ u vē rtē juma š ī ir viesnī ca ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies no 2009. gada 10. decembra lī dz 18. decembrim. Es gribu teikt vienu lietu, ka 16 gadu laikā , ceļ ojot, es neesmu redzē jis sliktā ku viesnī cu. Pē c zvaigž ņ u vē rtē juma š ī ir viesnī ca ne vairā k kā.2+, tā pē c tie, kas vē las atpū sties ar ē rtī bā m, to uzreiz aizmirst. Telpas ar sabrukuš ā m mē belē m, smird no kondicioniera, sarū sē jusi santehnika, nestrā dā još i lifti, par gaiteņ iem grū ti pateikt, kam tie lī dzinā s: no griestiem pil ū dens, viss sarū sē jis. Istabas durvis tika atvē rtas tikai izsitot tā s ar kā ju, jo tā s jau sen bija pietū kuš as no mitruma. Ē diens ir ļ oti vienmuļ š un nabadzī gs. Vispirms ir jā skrien uz ē damistabu, pretē jā gadī jumā ir iespē ja atrast tukš umu. Uz jautā jumu, kur ir ē diens, darbinieki atbild, ka ē duš i visu un parausta rokas, sakot, kā mē s varam jums palī dzē t. Vienī gais, ko viņ i prot š ajā viesnī cā , ir cept daž ā das kū kas, tā s ir brī niš ķ ī gas. Viesnī cas teritorija izskatā s labā k nekā telpas, bet varu teikt, ka kaimiņ u viesnī cā s viss ir daudz labā k. Pludmale laba, okeā ns brī niš ķ ī gs. Viesnī cas darbiniekiem ir rupjš raksturs, viņ i sā k tevi pamanī t tikai pē c tam, kad tu sā c viņ iem dot 1 cepumu. Secinā jumus var izdarī t š ā di: Ja jū s patieš ā m vē laties apmeklē t Kubu, bet jums sā k pietrū kt naudas, tad š ī ir jū su viesnī ca, un jums vē lā k par sevi nav jā uztraucas. Un labā k ir samaksā t nedaudz vairā k naudas un atpū sties ar ē rtī bā m un bez liekiem kaitinoš iem faktoriem. Un kam gan vē l ieteikt atpū sties š ajā viesnī cā , tiem, kas vē las atcerē ties, kā mū su valsts dzī voja sociā lisma apstā kļ os ar visā m tā pazī mē m un faktoriem, tur viss ir pilnā apjomā . Tā pē c domā jiet paš i, izlemiet paš i, ko vē laties iegū t un par kā du naudu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
pirms ceļ ojuma palasī ju atsauksmes par atpū tu Kubā , visu viedokļ i ir daž ā di, bet mums, godī gi sakot, ļ oti patika (tā noteikti nav Spā nija, ne Kipra un pat ne Turcija un Ē ģ ipte, bet gan vietē jais kolorī ts un kaut kā da radī ta atmosfē ra brī niš ķ ī gai atpū tai) sā kā s viss no tā , ka reiss aizkavē jā s attiecī gi 4 stundas, ielidojā m naktī , un no rī ta mū s aizveda uz viesnī cu, protams, 2. … Tomēr ▾ pirms ceļ ojuma palasī ju atsauksmes par atpū tu Kubā , visu viedokļ i ir daž ā di, bet mums, godī gi sakot, ļ oti patika (tā noteikti nav Spā nija, ne Kipra un pat ne Turcija un Ē ģ ipte, bet gan vietē jais kolorī ts un kaut kā da radī ta atmosfē ra brī niš ķ ī gai atpū tai) sā kā s viss no tā , ka reiss aizkavē jā s attiecī gi 4 stundas, ielidojā m naktī , un no rī ta mū s aizveda uz viesnī cu, protams, 2. korpuss un pirmais stā vs. Iegā jā m un atsmē jā mies pā rģ ē rbties, bet jau ir tā da aizstā vī ba ka rī t bū s vecā kais un atrisinā s problē mu (pat naudu neņ em!!! ! ) nā kamajā dienā caur gidu nomainī ja numuru louis orlando (normā ls puisis ir pozitī vs) mē s nokļ uvā m 4. stā vā , viss darbojas labi (pē c nedē ļ as visā ē kā sabojā jā s kondicionieris un mē s pā rcē lā mies uz 1. korpusu, arī istaba ir svaiga) No plkst. pirmajā dienā mē s iemī lē jā m okeā nu, tā ir tikai pasaka (es cē los katru rī tu 6-30 un skrē ju uz okeā nu mosties! ! ! fantastiska sajū ta, satriecoš s dzī vespriecī guma lā diņ š ) gandrī z neiepeldē ju bā ze (pā ris reizes uzspē lē ju ū dens polo) Pludmalē lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, katamarā ni, kajaki, buru laivas viss ir bez maksas, lai gan instruktors prasa 5 cepumus par buru laivu (kā es maksā ju, lai es brauktu) bā rs ar dzē rieniem , volejbols, ū dens aerobika, vispā r izklaides pietiek. Animatori visi ir vietē jie puiš i, ļ oti draudzī gi, viņ iem patī k tē rzē t spā ņ u, franč u, angļ u, krievu un ž estu sajaukumā . Animā cija katru vakaru ir atš ķ irī ga. Ē dieni ir vidē ji, ī sumā KUBA! ! ! nepalika izsalcis. Devā mies uz Havanu, forš u pilsē tu, tā s vē sture iespaido iztē li. Floridita bā rā iedzē rā m pā ris daiquiri kokteiļ us, pē c vietē jo nostā stiem pats Hemingvejs izdomā jis vai uzlabojis š os kokteiļ us un attiecī gi radī jis savus darbus, pie reizes apmeklē ja Tropicana š ovu, neko neteiksim, vajag. skatī ties varbū t amatieris. Gandrī z visus suvenī rus nopirkā m ostā , cigā rus un rumu iesaku pirkt valsts veikalos, tur noteikti nemetī s, cenas ir aptuveni: pudele Santjago ruma 7 gadi 7.6 cepumi, par cigā riem cenas vispā r ir lielas, no 3 cepumiem lī dz 500 par suvenī ru kastī ti. Viesnī cas restorā nos katram viesmī lim jebkurā diennakts laikā vienmē r ir cigā ri un rums, kas reizē m ir lē tā ki par oficiā lajā m cenā m, tač u tas ir risks. Svē tku beigā s devā mies uz paš u Varadero uz tirgu pirkt suvenī rus, 2 stā vu autobuss kursē.5 cepumi, biļ ete uz visu dienu zvana gandrī z visā s viesnī cā s. Tas, ka kubieš i slikti izturas pret krieviem, ir pilnī gs nonsenss (ja vien, protams, nekliedz no rī ta pie bā ra, klausies, iedod man dubulto viskiju un, atbildot uz bā rmeņ a atbildi, brauc viņ am virsū kā tu re slikts mē rkaķ is, tev bū s problē mas un viss, atbrauca č alis no Tjumeņ as, tā atpū š as. . . ) tur, protams, bija pietiekami daudz kanā dieš u, bet krievi ir izpirkti uzreiz : ))). No Havanas izlidojā m normā li bez aizķ erš anā s, Pradas lidosta ir vecs Š eremetjeva2 analogs, ļ oti ilgi stā vi rindā s un tad vē l jā maksā.25 cepumi (lidostas nodoklis). Vispā r mums patika pā rē jais, vē l ne reizi vien atgriezī simies pie okeā na !!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
vispā r 3 balles, nulle apkalpoš ana, ē diens atstā j ko vē lē ties, pludmale normā la … Tomēr ▾ vispā r 3 balles, nulle apkalpoš ana, ē diens atstā j ko vē lē ties, pludmale normā la
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums gennadyden
Sakiet, lūdzu, kāds ir spriegums telpās 220 V 50 Hz vai 110 V 60 Hz? Vai viesnīca tika atjaunota pēc viesuļvētras. Paldies Genādijam, Sanktpēterburga
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums aisulu60
Dodamies uz Kubu 21.01.2012. Esam noraizējušies par laikapstākļiem. Prognozes ir ļoti pretrunīgas
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Lubovraz21
Sakiet, lūdzu, kādu valūtu labāk ņemt līdzi maiņai un kuras banknotes ir mazas vai ne. Mēs tur lidojam 31. oktobrī. Paņemiet līdzi arī savu portatīvo datoru.Viesnīcā ir internets.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отель Muthu Playa Varadero расположен в Варадеро, неподалеку от дельфинария. Состоит из двух 5-этажных зданий, построен в 1999 году, последний ремонт прошел в 2014 году. Сеть отелей: Gran Caribe.

Atrašanās vieta 31 км до аэропорта имени Хуана Гуальберто Гомеса.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, сад, завтрак «шведский стол», платный Wi-fi, хранение багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, мини-маркет на территории, торговый автомат с напитками, конференц-залы на 250 и 50 чел., сувенирный магазин, гостиная с телевизором, не принимаются американские кредитные карты.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых, детская кроватка — по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно), оборудование для занятия водными видами спорта, стрельба из лука, 3 теннисных корта, анимационный персонал, живая музыка.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 385 двухместных стандартных номеров: 371 номер с 2 односпальными кроватями и 99 номеров с двуспальной кроватью.

Istabās

Кондиционер, ванная комната с душевой кабиной, фен, телевизор, телефон, мини-холодильник ( платно), рабочий стол, сейф (платно), письменный стол, бесплатные туалетные принадлежности, балкон, ежедневная уборка номера.

Adrese Carretera las Morlas KM 12.5, 12345 Варадеро, Куба
Tālruņi: 53 45 668566
Tīmekļa vietne: Muthu Playa Varadero
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).