Melia Marina Varadero 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.710
6.7 Numurs
6.7 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Melia Varadero atrodas 8 km attālumā no Varadero centra un tikai 3 km attālumā no Chapelin jahtu piestātnes. Atklāšana notika 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар viktoriapasnina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca bija par lielisku cenu un mē s ļ oti gribē jā m doties uz Kubu) Mū su ceļ ojumu aģ ents mū s nebrī dinā ja, ka labā k piemaksā t, ka š eit ir slikti apstā kļ i, bet mē s viņ u neklausī jā m, bet velti . … Tomēr ▾ Viesnī ca bija par lielisku cenu un mē s ļ oti gribē jā m doties uz Kubu) Mū su ceļ ojumu aģ ents mū s nebrī dinā ja, ka labā k piemaksā t, ka š eit ir slikti apstā kļ i, bet mē s viņ u neklausī jā m, bet velti . Lai gan principā neesam izvē lī gi un plā nojā m, ka vairā k laika pavadī sim pludmalē un iepazī simies ar vietē jiem apskates objektiem, tā pē c, ja neplā no sē dē t viesnī cā , tad principā to var apsvē rt kā variantu. Vecie numuri ir izplatī ti Kubas viesnī cā s. Miegs principā ir normā ls un tī rī š ana bū s diezgan pieklā jī ga, ja atstā s dzeramnaudu. Galvenā problē ma ir uzturs. Pirmkā rt, galvenajā ē damistabā vienmē r ir rindas, un ē dienu izvē le ir ļ oti vā ja. Tā tad, ja jū s ē dat, tad jums nevajadzē tu iet š eit) Ir ala kartes, tā s ir pē c vienoš anā s. Pirmkā rt, tur ir grū ti nokļ ū t, un tam nav jē gas. Piemē ram, restorā nā produktu jū ru kā tā du neredzē ja viena garnele un dā rzeņ i. Vispā r lieka laika izniekoš ana. Viss pā rē jais ir normā li. Ir animā cija, pludmale super, bet arī sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas. Tas pats attiecas uz baseinu. Es vē los atseviš ķ i pateikties mū su ceļ ojumu aģ entam, man bija jā klausā s viņ am tā pat. Mē s braucam no viņ a tikai treš o reizi un uz Kubu pirmo reizi, un viņ š ir ļ oti izpalī dzī gs konsultā ciju jomā visā valstī . Viņ š ieteica, kur ietaupī t un kur labā k doties ekskursijā s. Bija problē mas arī ar bagā ž u, palī dzē ja ā tri atgriezties. Kopumā cilvē ks zina savu biznesu un ne tikai pē c ekskursijas iegā des jū s vairs neinteresē jat par viņ u, bet jū s vienmē r varat sazinā ties tieš saistē , un viņ š jums pastā stī s un palī dzē s. Viesnī ca gatavo arī diezgan labus kokteiļ us. Bet darbiniekiem patī k dzeramnauda, ​ ​ un es iesaku jums paņ emt nelielu daudzumu, lai to izplatī tu visur, tas ievē rojami uzlabos servisu un attieksmi pret jums. Tā tad, ja jū s pieiet atpū tai ar viltī bu, jū s varat labi atpū sties pat š ā dā viesnī cā . Tas joprojā m ir lē tā k nekā maksā t par labā ku viesnī cu.
аватар galinagolov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā nokļ uvā m ā tri, labi, nobraucā m salī dzinoš i ā tri kā das 45 minū tes) Viesnī cā ir 2 nakš ņ oš anas veidi: Hotel and Apartments. Dzī voklis ir atseviš ķ a ē ka, ar savu nelielu baseinu. Nakš ņ oš ana tur bez ē š anas, istabā s ir virtuve. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m ā tri, labi, nobraucā m salī dzinoš i ā tri kā das 45 minū tes) Viesnī cā ir 2 nakš ņ oš anas veidi: Hotel and Apartments. Dzī voklis ir atseviš ķ a ē ka, ar savu nelielu baseinu. Nakš ņ oš ana tur bez ē š anas, istabā s ir virtuve. Liela piestā tne, jahtklubs, nirš anas centrs, iespē jams organizē t makš ķ erē š anu. Mans vī rs to darī ja un bija ļ oti apmierinā ts) Mē s dzī vojā m dzī vokļ os bez ē diena. Teritorijā atrodas lielveikals, kurā viņ i parasti iegā dā jā s pā rtikas preces. Un viņ i daž reiz ē da pusdienas un vakariņ as restorā nā vai istabā . Atseviš ķ i var nopirkt turpat uz vietas. Al Plaš a istaba nav jauna, ir plī ts, trauku komplekts, katliņ š , mikroviļ ņ u krā sns un kafijas automā ts. Pilnī gi pietiekami. Numurā ir arī gludeklis un gludinā mais dē lis. Viņ i paceļ as labi. Visa elektronika ir moderna. Kondors ir labs. Seifs ir bezmaksas. Mī nusi: slikts internets viesnī cā . Pludmalē ir neliels bā rs. Jū s varat braukt ar katamarā nu vai kajaku bez maksas. Paņ ē mā m buru laivu par maksu, aizbraucā m uz rifiem. Ū dens skaists, pludmale tī ra ar baltā m smiltī m, tieš i tā pē c bija vē rts uz š ejieni atbraukt) Ruma cienī tā jiem te ir paradī ze, tā vienkā rš i tek kā upe un pā rē jais alkohols ir normā ls. Un netā lu no viesnī cas var braukt ar autobusu un braukt pa Varadero kā ekskursijā , kaut kas izrā dā s) Pā rē jais izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī gs!
аватар ulja.auscheva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopē jais iespaids ir ļ oti labs, protams, ir sī kumi, ko varē tu labot, bet tie ir sī kumi. Un tā pē c es domā ju, ka esam izvē lē juš ies lielisku iespē ju. Un sā kš u kā viss kā rtī bā apskatu, lai gan rakstu pirmo reizi, tagad nolē mu padalī ties ar iespaidiem, citā di braucam pa daž ā dā m valstī m, lasā m citu atsauksmes, bet paš i neko neieteicā m citi) Izmitinā š ana. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids ir ļ oti labs, protams, ir sī kumi, ko varē tu labot, bet tie ir sī kumi. Un tā pē c es domā ju, ka esam izvē lē juš ies lielisku iespē ju. Un sā kš u kā viss kā rtī bā apskatu, lai gan rakstu pirmo reizi, tagad nolē mu padalī ties ar iespaidiem, citā di braucam pa daž ā dā m valstī m, lasā m citu atsauksmes, bet paš i neko neieteicā m citi) Izmitinā š ana. Liels plaš s numurs. Veselī ga gulta. Tī rī š ana ir ideā la. Vienī gais brī dinā jums ir tas, ka gultas veļ a tiek mainī ta pē c pieprasī juma. Lai to mainī tu, jā ieliek kartona karte. Plaš a vannas istaba ar duš u un vannu. Kopumā apkalpoš ana ir lieliska, patī kami cilvē ki, jebkura problē ma tiek ā tri atrisinā ta. Mums arī ļ oti patika ē dienu daž ā dī ba un ē diens bija garš ī gs. Bija daudz jū ras velš u, kuras es vienkā rš i dievinu. Pludmalē varat ieturē t grilu. A la carte restorā ni parasti ir kaut kas no franč u elegantajiem vā rī tiem omā riem. Iesaku arī japā ņ u restorā nu. Visi a la carte restorā ni tikai pē c iepriekš ē ja pieraksta. Kokteiļ i un citi dzē rieni ir ļ oti labi. Mahito ir tikai augstā kā klase. Ir viens trū kums, ka internets ir tikai maksas, bet tas ir stabils un ā trums ir normā ls. Un, protams, pludmale, pirmkā rt, ir netā lu un, otrkā rt, tī ra. Ieeja ū denī gluda, bū s labi, ja nā ksi ar bē rniem. Bē rniem ir bē rnu ē dienkarte, pā ris baseini, rotaļ u istaba, vispā r, ko darī t ar bē rniem. Esam apmierinā ti ar viesnī cu, lieliski pavadī jā m laiku, bijā m vairā kā s ekskursijā s un ieguvā m daž as liekā s mā rciņ as) Iesaku viesnī cu!


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Курортный отель Melia Varadero расположен в 8 км от центра города Варадеро и всего в 3 км от пристани для яхт Чапелин. Открытие состоялось в 2017 году. Отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Хуан Гуальберто Гомес составляет 35 км.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж расположен на расстоянии 300 м от отеля.
  • 2. rinda
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает круглый год), терраса для загара, сад, кофейня, бар у бассейна, ресторан Don Ernesto (латиноамериканская кухня), Bana (восточная кухня), Parrilada Marlin (пляжный ресторан), лобби-бар Fiesta, пивной бар Conjima и пляжный бар Parrilada Marlin, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Живая музыка/выступление, временные художественные экспозиции, вечерняя программа, мини-гольф.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 423 номера таких категорий: Classic Room, Classic room Marina View, Premium room Marina View, The Level Room, The Level Room Marina View, The Level Grand suite room, The Level Grand Suite room Marina View.

Istabās

Кондиционер, прямой телефон в номере, спутниковое телевидение, электронный сейф, мини-бар с ежедневным пополнением водой,

Adrese Autopista Sur Km 9, 42200 Варадеро, Куба.
Tālruņi: +53 (45) 66-73-30
Tīmekļa vietne: Melia Marina Varadero
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).