Lieliskas brīvdienas

Rakstīts: 11 februāris 2016
Ceļošanas laiks: 19 — 26 decembris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s visi zinā m vā rdus no bē rnī bas: Brī vī bas sala, Fidels Kastro, Č e Gevara. Š os vā rdus klā j slavas oreols un kaut kā da mistika, kas neviļ us liek mums sapņ ot par ceļ ojumu uz Kubu. Un tā , tas notika, es esmu š eit, Kubā !
Dievs, tā du skaistumu es nekur neesmu redzē jis! Debeszilā Karī bu jū ra un smiltis, baltas lī dz sā pē m acī s. Ja uz zemes ir debesis, tad tā noteikti ir Kuba.
Viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa, numuri ir plaš i, gandrī z visi ar skatu uz jū ru. Vannas istabā ir viss nepiecieš amais. Numuriņ š tika uzkopts 2 reizes dienā , kabeļ televī zija, minibā rs. Mani pā rsteidza fakts, ka Kuba, atrodoties ekonomiskajā embargo, nodroš ina viesiem plaš u dzē rienu izvē li, ļ oti garš ī gu un galvenais daudzveidī gu ē dienu, jū ras veltes - neiedomā jami daudz, kas nav pā rsteidzoš i, jo pa viesnī cu staigā krabji, kā saka kā jā m. No rī ta, ejot garā m baseinam, mani pā rsteidza krabju skaits, kas tur naktī nokrī t, bet nevar tikt ā rā .

Blakus viesnī cai atrodas amerikā ņ u ķ ī mijas magnā ta Dupont villa ar neparastu skaistumu un neparastu vē sturi. Kas tikai tajā nebija pē c revolū cijas: no pionieru nometnes lī dz golfa klubam mū sdienā s. Viss elpo revolū ciju, populā rā kais kokteilis viesnī cā ir Cuba Libre (bezmaksas Kuba), Kubas rums ar Coca-Cola. Dzeriet to un skatieties saulrietu. Un jū s saprotat: š ī ir vieta, kur vē laties satikt vecumdienas. Viss uz Kubu, uz viesnī cu Melia Las Americas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu